jog Δημ. August 25, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2003 (αποφασισα να κοψω πια τα greeklish.)τορα παει σχετικα καλα η δημοσκοπηση :o :o :o :o Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest technology Δημ. August 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2003 Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRKIWI Δημ. August 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2003 Telestet :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
belial Δημ. August 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2003 Q-telecom Επειδή μου παρέχει αυτά που ακριβώς θέλω και τίμια. Φθηνότερο sms χρέωση ανα δευτερόλεπτο. Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. August 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον SeCtoR H telestet otan ebgaze tis yphresies, i vodafone pou htan? :whistle: Tότε ήταν Πάναφον... Αλήθεια γιατί η Stet είναι εδώ και έτη, τρίτη σε συνδρομητές ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. August 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον belial Q-telecom Επειδή μου παρέχει αυτά που ακριβώς θέλω και τίμια. Φθηνότερο sms χρέωση ανα δευτερόλεπτο. Δυστυχώς όμως όπως όλοι οι τίμιοι,παλεύουν για την επιβίωσή τους.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SeCtoR Δημ. August 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2003 Tότε ήταν Πάναφον... Akomh xeirotera otan htan panafon,xarh sthn allagh tou onomatos se vodafone anaptyx8hke emporika oikonomika kai ayksh8hke i pelateiakh bash,na nai kala oi diafhmhseis pou htan kataplhktikes,h vodafone mono sto roaming yperexei apo yphresies se sxesh me stet :whistle: Αλήθεια γιατί η Stet είναι εδώ και έτη, τρίτη σε συνδρομητές ? Epeidh arghse na kalypsei shmantikes perioxes logw tis italikhs doihkhshs,ayto eixe arnhtikh epidrash pros to kosmo,eksallou den eixe kanenan efoplisth patera opws o kokkalis oute sthrizotan apo ton ote pou mesa se ena xrono(cosmote) kalypse tin ellada,oti katafere mexri shmera htan me ta dika ths xeria kai h ekseliksh pou yparxei shmera sthn kinhth thlefwneia ofeiletai stin stet ayth ta ebgale kai akolou8hsan oi alloi :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. August 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2003 ΜΙΛΑΜΕ...ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ!!! Ξεκίνησα Panafon, πέρασα ένα φεγγάρι από Cosmote. Αλλά εδώ και ένα χρόνο σταθερά TELESTET και δεν την αλλάζω με τίποτα. Λόγοι: -Το Gprs. -Το B-online. -Το roaming χωρίς κατάθεση εγγύησης ή χρήση πιστωτικής (Εταιρικά πακέτα)! Στην κάλυψη λίγο χωλένει, αλλά ας ελπίσουμε ότι θα φτιάξει. Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. August 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2003 Μου κάνει εντύπωση που η κοσμοτέ που είναι πρώτη σε συνδρομιτές είναι΄μόλις 3η 9 ψήφους πίσω από βόντα... http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. August 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2003 Vodafone ...γιατι ειναι στα κοκκινα :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dingoMan Δημ. August 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2003 EYXAΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΔΥΚΤΙΟ ΤΗΣ TELESTET ΑΠΟ ΤΟ 1999 (ΕΧΩΝΤΑΣ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΥΚΤΙΑ) ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΤΗΝ TELESTET AΠΟ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥ CUSTOMER CARE ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η VODAFONE AΚΟΛΟΥΘΕΙ Η Q TELECOM ΚΑΙ ΦΑΝΕΡΑ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΥΚΤΙΟ ΤΗΣ COSMOTE VODAFONE CU (Huawei Ascend 7) Triple Play FORTHNET (Σταθερο-Ιντερνετ-NOVA start pack) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wind01 Δημ. August 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2003 :rolleyes: VODAFONE edw kai arketa xronia den th allazwme tipota Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. August 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Βασίλης Vodafone ...γιατι ειναι στα κοκκινα :p αυτό ήταν πραγματικά επιχείρημα! :p http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. August 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον SeCtoR Epeidh arghse na kalypsei shmantikes perioxes logw tis italikhs doihkhshs,ayto eixe arnhtikh epidrash pros to kosmo,eksallou den eixe kanenan efoplisth patera opws o kokkalis oute sthrizotan apo ton ote pou mesa se ena xrono(cosmote) kalypse tin ellada,oti katafere mexri shmera htan me ta dika ths xeria kai h ekseliksh pou yparxei shmera sthn kinhth thlefwneia ofeiletai stin stet ayth ta ebgale kai akolou8hsan oi alloi :cool: Aυτό όμως δεν δείχνει να το εκτιμά ο κόσμος (πελάτες) .... Διότι αν δεν ήταν ευχαριστημένος από τις άλλες εταιρίες ,δεν θα την προτιμούσαν την Telestet αργά ή γρήγορα ? -Ομως πως βλέπεις ως τώρα αυτό να γίνεται που υποτίθεται έχει βελτιωθεί ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. August 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Gary Kokkin Aυτό όμως δεν δείχνει να το εκτιμά ο κόσμος (πελάτες) .... Διότι αν δεν ήταν ευχαριστημένος από τις άλλες εταιρίες ,δεν θα την προτιμούσαν την Telestet αργά ή γρήγορα ? -Ομως πως βλέπεις ως τώρα αυτό να γίνεται που υποτίθεται έχει βελτιωθεί ? η stet τώρα τελευταία έχει κάνει πολλές μ@@ τώρα τελευταία... F&F, sms εξωτερικού, τρίλεπτα στα εταιρικά... Προσωπικά θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα αν αποφάσιζε να διαφοροποιηθεί από τις άλλες σε κάποιο από αυτά τα θέματα... :blink: http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. August 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2003 Εγ παντως μακρια απο κοτε.Καθε φορα που ηθελα να βαλω καρτα επρεπε να παρω στην εξυπηρετηση πελατων να μου την ενεργοποιησουν και μετα να ξαναπαρω την ανανεωση για να την βαλω.....τι διαολα ολη η γκαντεμια πανω μου επεσε......... facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. August 27, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2003 φιλε fabo και σε μενα ακριβως τα ιδια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. August 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2003 Μονο ενα πραγμα σωζει.....η αλλαγη δικτυου.....ξεκινησα με Στετ........συνεχιζω με Στετ..........(και βοντα για wap :p ) facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELRIK Δημ. August 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2003 Ξεκίνησα με TELESTET και άλλαξα σε VODAFONE πριν από 2 μήνες αλλά είμαι τόσο απογοητευμένος από τις υπηρεσίες και κυρίως την εξυπηρέτηση πελατών της VODAFONE , πράγμα το οποίο με κάνει να γυρίσω στην TELESTET!( Η επιστροφή του Ασώτου) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dingoMan Δημ. August 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2003 TELESTET THE FIRST AND THE BEST!!! H TELESTET ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΥΚΤΙΟ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Η ΤΕLESTET ΠΡΩΤΗ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ B-ONLINE ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΛΝΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΙΚΡΗ ΙΣΤΟΡΙΟΥΛΑ: ΕΙΧΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΕΝΑ ΝΟΥΜΕΡΟ WHAT'S UP ΤΗΣ C-OTE ΚΑΙ ΥΠΗΡΞΕ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ.ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΜΕΣΑ ΚΑΡΤΑ (ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ...ΣΧΕΔΟΝ 6 ΕΥΡΩ ΕΙΧΕ ΜΕΣΑ). ΑΓΟΡΑΣΑ (ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΑ) ΜΙΑ 7ΑΡΑ ΚΑΡΤΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ. ΜΟΛΙΣ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΠΩΣ ΕΧΩ -1 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΨΙΛΑ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΟΥ!!! ΔΗΛΑΔΗ ΕΒΑΛΑ ΜΕΝ ΜΙΑ 7ΕΥΡΗ ΚΑΡΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΩ ΚΑΙ 1 ΕΥΡΩ ΑΚΟΜΑ!!!! :blink: ΞΕΣΠΑΣΑ ΣΕ ΓΕΛΙΑ :lol: :lol: :lol: ΑΦΟΥ ΚΑΛΕΣΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΟΥ ΠΩΣ ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΚΑΡΤΑ,ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΑΒΕΡΤΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ. :wacko: ΝΑΙ,ΚΥΡΙΟΙ ΚΟΥΦΑΘΗΚΑ! ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΝΑ ΕΣΤΕΛΝΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΜΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ (ΑΙΩΝΙΑ ΤΟΥ Η ΜΝΗΜΗ!) :mad: ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΠΗΡΑ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ (KAPTA SIM) ΒΡΗΚΕ ΤΡΑΓΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΣΤΟ 12ο ΧΛΜ. ΤΗΣ ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ-ΞΑΝΘΗΣ! :p ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΕΝΘΥΜΙΟ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ (ΑΓΡΙΜΙ) ΝΟΚΙΑ 5130! STET & ΠΑΛΙ STET! :cool: VODAFONE CU (Huawei Ascend 7) Triple Play FORTHNET (Σταθερο-Ιντερνετ-NOVA start pack) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jor1ge Δημ. August 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2003 8 χρονια panafon voda με τριμηνη διακοπη σε cosmote.Δεν μπορω να εκφερω γνωμη για τις αλλες εταιριες.Ο καθενας μπορει να ειναι ευχαριστημενος η δυσαρεστημενος αναλογα με τις προσωπικες του αναγκες!! Την cosmote θα την συνεχιζα αλλα δεν ειχα καλο σημα στα σημεια που κυκλοφορουσα :( Gilles smiles! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orka Δημ. August 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2003 Και εγω γενικά με την vodafone είμαι ευχαριστημένος. Δεν έχω δοκιμάσει κάτι άλλο εκτός απο μια σύνδεση bfree της STET γιατί απλά δεν είχα λόγο να κάνω κάτι τέτοιο.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andy Δημ. August 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2003 telestet kai paseis ellados tous les diakopi kai diakovoun i anqropoi kali exipiretisi epilogi se noumero (an eisai kalos pelatis vevea) kai kales times!!! programs & games for 3650-6600-7610-6630 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. August 28, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον fabo114 Εγ παντως μακρια απο κοτε.Καθε φορα που ηθελα να βαλω καρτα επρεπε να παρω στην εξυπηρετηση πελατων να μου την ενεργοποιησουν και μετα να ξαναπαρω την ανανεωση για να την βαλω.....τι διαολα ολη η γκαντεμια πανω μου επεσε......... Όντως θυμάμαι μια φορά που το είχε πάθει η αδερφή μου πέρσι το καλοκαίρι, κατάφερα να της το ανανεώσω μετά από 20' συνομιλίας με μια πολύ ευγενική κ σχετική κυρία στην εξυπηρέτηση πελατών... http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. August 29, 2003 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Johny-B Τι εννοείς με αυτό; :worry: Στην Q διαλέγεις καρτοκινητό ή "σύνδεση" με λογαριασμό. (Οι τιμές είναι ίδιες). Εαν διαλέξεις να σου έρχεται ο λογαριασμός στο σπίτι αντί για να είναι καρτοκινητό, μπορείς να διαλέξεις το νούμερο που θέλεις ;) δηλ: 699xxxxxxx. Sorry για την καθυστερημένη απάντηση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts