Jump to content

Πως μπορώ να προβάλλω τη δική μου εφαρμογή στο myphone.gr;


 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το forum των «Ελληνικών εφαρμογών για το iOS», δημιουργήθηκε με στόχο να επιτρέψει στους Έλληνες προγραμματιστές εφαρμογών για iPhone, iPod touch και iPad να προβάλλουν τις εφαρμογές, που οι ίδιοι έχουν αναπτύξει. Με αυτόν τον τρόπο τους δίνεται η δυνατότητα να τις παρουσιάσουν στην κοινότητα του myphone.gr, αλλά και να δεχθούν δημιουργικά σχόλια για τη βελτίωσή τους.

 

Οι προγραμματιστές που επιθυμούν να φιλοξενηθεί σε αυτήν την ενότητα ένα ξεχωριστό θέμα για την εφαρμογή που έχουν αναπτύξει, δεν έχουν παρά να δημιουργήσουν ένα σχετικό θέμα εδώ. Θα θέλαμε όμως να σας παρακαλέσουμε να επιλέξετε την καταλληλότερη κατηγορία για την εφαρμογή σας, να χρησιμοποιήσετε έναν όσο το δυνατόν πιο «λιτό» τίτλο (αρκεί το όνομα της εφαρμογής) και τέλος, να περιγράψετε όσο το δυνατόν πιο αναλυτικά την εφαρμογή που έχετε αναπτύξει - στα ελληνικά, ώστε να γίνεται κατανοητός ο χαρακτήρας και ο σκοπός της από τους αναγνώστες του μηνύματός σας. Μην ξεχάσετε να προσθέσετε τα απαραίτητα screenshots και, φυσικά, να δώσετε τον απαραίτητο «σύνδεσμο» για τη λήψη της εφαρμογής από το App Store (iTunes).

 

Αν έχετε τυχόν απορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τους αρμόδιους συντονιστές, οι οποίοι θα αναλάβουν να σας βοηθήσουν.

 

Στην περίπτωση τέλος, που θα σας ενδιέφερε να γίνει κάποιο review της εφαρμογής σας - ανεξάρτητο από τη δική σας παρουσίαση της εφαρμογής σας στο forum - το οποίο και θα κάνει την εμφάνισή του και στην κεντρική σελίδα του myphone.gr, μπορείτε να έρθετε να έρθετε σε επαφή με τον Mythozz[/member] (ένας εκ των administrator του myphone.gr) μέσω προσωπικού μηνύματος. Λόγω έλλειψης χρόνου ωστόσο, δυστυχώς είναι ελάχιστες είναι οι εφαρμογές που «δοκιμάζονται» διεξοδικά από τη συντακτική ομάδα του myphone.gr.

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...