sakoulakis Δημ. October 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2010 ioathe μπορουμε να αλλαξουμε το κουμπι εναρξη που τωρα ειναι το logo της ομεγα ??? με ενα αλλο αν ναι πως??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 26, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2010 (edited) ioathe μπορουμε να αλλαξουμε το κουμπι εναρξη που τωρα ειναι το logo της ομεγα ??? με ενα αλλο αν ναι πως??? Υπάρχει ένα cab που επαναφέρει το official εικονίδιο για την έναρξη σε έναν φάκελο Omega files. Εναλλακτικά... 6.5.X Roms : Start Menu Icons Edited October 26, 2010 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DTse Δημ. October 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2010 Με ποιο build??? 23696 και cht 2.0 + το φιξ Παράθεση Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. October 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2010 ioathe μπορουμε να αλλαξουμε το κουμπι εναρξη που τωρα ειναι το logo της ομεγα ??? με ενα αλλο αν ναι πως??? Η συσκευή μου, φάκελος omega files-> start menu icons, εκεί υπάρχει το εικονίδιο των windows. Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 26, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2010 (edited) 23696 και cht 2.0 + το φιξ Σε αυτό το build series δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα... γιαυτό και δεν έχεις. @ioathe: Γιάννη στο πρώτο post αναφέρεις... Version 17.1 δημοσιεύτηκε: SOON - Build 23694 Μάλλον χρειάζεται κάποιο update εκεί. Edited October 26, 2010 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DTse Δημ. October 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2010 Σε αυτό το build series δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα... γιαυτό και δεν έχεις. :blink: Δηλαδη το οτι μου δειχνει οτι ειναι συνεχεια συνδεδεμενο δεν ειναι ??? Δεν κατεβαζει αλλα εχω την εντυπωση οτι δεν πρεπει να ειναι συνδεδεμενο συνεχεια. Και ασε που αμα ειναι συνδεδεμενο δεν με ρωταει να κανει ανανεωση τα εμαιλ ενω αμα δεν ειναι με ρωταει και μετα συνδεετε. Παράθεση Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 26, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2010 Δηλαδη το οτι μου δειχνει οτι ειναι συνεχεια συνδεδεμενο δεν ειναι ??? Αν το κλείνεις και δεν ξανανοίγει δεν υπάρχει πρόβλημα. Το πρόβλημα που έχει αναφερθεί είναι ότι το κλείνεις και ξανανοίγει μόνο του αυθαίρετα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. October 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2010 @ioathe Για ποια έκδοση μιλάς (η αλήθεια είναι ότι έχει χαθεί η μπάλα :dizzy:) ότι δεν κάνει συγχρονισμό την ώρα του κινητού με του υπολογιστή? Eμένα στην V.16 με cht 1.8.5 κάνει :(. Παίζει βέβαια και το σενάριο, ο υπολογιστής μου να επιβάλει την ώρα του No matter what, λόγω πολύ ισχυρής προσωπικότητας!!!! :p :p Όσον αφορά την ΥΔΕ λύθηκε το (ενώ δεν ήταν) μυστήριο. Φακελάκι ζητούσε το ένα παλικάρι, κωδικοποιημένα, αλλά είχε λήξει η κάρτα του αποκωδικοποιητή μου και δεν το πιανα το σήμα!! :dash: :dash: χα χα χα χα χα χα χα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. October 27, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2010 Σε αυτό το build series δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα... γιαυτό και δεν έχεις. @ioathe: Γιάννη στο πρώτο post αναφέρεις... Version 17.1 δημοσιεύτηκε: SOON - Build 23694 Μάλλον χρειάζεται κάποιο update εκεί. Ευχαριστω Γιαννη θα το διορθώσω :) @ioathe Για ποια έκδοση μιλάς (η αλήθεια είναι ότι έχει χαθεί η μπάλα :dizzy:) ότι δεν κάνει συγχρονισμό την ώρα του κινητού με του υπολογιστή? Eμένα στην V.16 με cht 1.8.5 κάνει :(. Παίζει βέβαια και το σενάριο, ο υπολογιστής μου να επιβάλει την ώρα του No matter what, λόγω πολύ ισχυρής προσωπικότητας!!!! :p :p Όσον αφορά την ΥΔΕ λύθηκε το (ενώ δεν ήταν) μυστήριο. Φακελάκι ζητούσε το ένα παλικάρι, κωδικοποιημένα, αλλά είχε λήξει η κάρτα του αποκωδικοποιητή μου και δεν το πιανα το σήμα!! :dash: :dash: χα χα χα χα χα χα χα Η αληθεια ειναι οτι δεν καταλαβα, δουλευει ή δεν δουλευει?? αν σου δουλευει κανονικα ολα :) Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boksic Δημ. October 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2010 παιδια εχω περασμενη την 15 εαν περασω την 17 μπορω να κανω restore σ'αυτη backup της 15? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 27, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2010 παιδια εχω περασμενη την 15 εαν περασω την 17 μπορω να κανω restore σ'αυτη backup της 15? Μπορείς αλλά δεν το συνιστώ εάν έχεις πειράξει registry κτλ εκτός και αν επαναφέρεις μόνο την pim πληροφορία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boksic Δημ. October 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2010 Μπορείς αλλά δεν το συνιστώ εάν έχεις πειράξει registry κτλ εκτός και αν επαναφέρεις μόνο την pim πληροφορία. το registry δεν το πειραξα καθολου. Οποτε το κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. October 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2010 το registry δεν το πειραξα καθολου. Οποτε το κανω? μπορεις θεωρητικα να το κανεις. ομως γιατι ? δεν σου δουλευει η 17 ? Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boksic Δημ. October 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2010 μπορεις θεωρητικα να το κανεις. ομως γιατι ? δεν σου δουλευει η 17 ? Δουλευει κανονικα απλλα λογω μερικων cabs που ειχα στη μνημη τηλεφωνου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 27, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2010 Δουλευει κανονικα απλλα λογω μερικων cabs που ειχα στη μνημη τηλεφωνου Δεν έχεις να χάσεις τίποτα να το δοκιμάσεις τότε. Φαντάζομαι με το Spb Backup. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boksic Δημ. October 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2010 Δεν έχεις να χάσεις τίποτα να το δοκιμάσεις τότε. Φαντάζομαι με το Spb Backup. Ααακριβως!!! thanks guys. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. October 27, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2010 παιδια εχω περασμενη την 15 εαν περασω την 17 μπορω να κανω restore σ'αυτη backup της 15? Δεν εχει νοημα να το κανεις, με το restore μπαίνουν αρχεια του συστηματος (build) απο την v15. Το σωστο ειναι να το κανεις στησιμο απο την αρχη ή να κρατησεις την v15 Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. October 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2010 Η αληθεια ειναι οτι δεν καταλαβα, δουλευει ή δεν δουλευει?? αν σου δουλευει κανονικα ολα :) Όχι βρε Γιάννη, δε δουλεύει δυστυχώς....:( Μόλις τελειώνει ο συγχρονισμός στο κινητό εμφανίζεται η ώρα που έχει ο υπολογιστής. Θα βάλω την 17 και θα το ξαναδώ. Ευχαριστώ πάντως....:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. October 27, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2010 Όχι βρε Γιάννη, δε δουλεύει δυστυχώς....:( Μόλις τελειώνει ο συγχρονισμός στο κινητό εμφανίζεται η ώρα που έχει ο υπολογιστής. Θα βάλω την 17 και θα το ξαναδώ. Ευχαριστώ πάντως....:) Απο ποιο μενου προσπαθεις να το κανεις? Αν κάποιος ξέρει πως γίνετε ας το γράψει. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. October 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2010 Οι τελευταίες omega (16, 17) μου κάνουν πολλά κολλήματα όταν είμαι στο μενού των μηνυμάτων, ή γενικά στην καρτέλα επαφής...:cry:Από χθες μου το έκανε 3 φορές... Ενώ ήμουν κάπου στα μηνύματα (χθες είχα πατήσει "περισσότερα" για να δω τις συνομιλίες, και πριν λίγο, ήμουν στην καρτέλα μηνυμάτων και άλλαξα στην καρτέλα mail) το κινητό κολλάει... :cry:Χθες ότι και να πατούσα δεν ανταποκρινόταν, ενώ σήμερα, πάτησα το πλήκτρο για το start menu και όλα δούλευαν εκτός από τα μηνύματα... Και δεν μπορούσα να γυρίσω στην αρχική οθόνη γιατί ήταν κολλημένη...:cry: Δεν το κάνει σε κανένα άλλον αυτό? :worry::cry: Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. October 27, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2010 Δεν το κάνει σε κανένα άλλον αυτό? :worry::cry: Σε μένα δεν το έχει κάνει. Ας το επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος αυτό. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boksic Δημ. October 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2010 Μολις προσπαθησα να κανω HardSPL και να περασω το HSPL3 και μου εβγαζε ERROR Μετα παρατηρησα οτι το αφου γυρισε το κινητο απο το service εχει SPL 3.03. Πως φλασαρω τωρα? Εαν φλασαρω την original θα επανελθει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. October 27, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2010 Μολις προσπαθησα να κανω HardSPL και να περασω το HSPL3 και μου εβγαζε ERROR Μετα παρατηρησα οτι το αφου γυρισε το κινητο απο το service εχει SPL 3.03. Πως φλασαρω τωρα? Εαν φλασαρω την original θα επανελθει? Κατεβασε την μαμα 1,66 απο HTC φλασσαρε την και μετα θα εχεις το παλαιο SPL και ενημερωσε με :) Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boksic Δημ. October 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2010 Γιαννη ολα ΟΚ!!! Επανηλθε η 142,00 και φλασαρα το HSPL3 Τωρα θα αρχισω το φλασαρισμα της v17 thanks... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakoulakis Δημ. October 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2010 (edited) παιδια πως λεγεται το προγραμμα που συνδεεις το HD2 με το Pc και στην οθονη του Pc εμφανιζεται η οθονη απο το κινητο μας και οτι κινησεις κανουμε τα δειχνει στο Pc ???δεν θυμαμαμαι πως λεγεται για να βρω αυτο ψαχνω που το το δειχνει στη Samsung Οκ το βρηκα ειναι το mymobiler και τ ο κατεβαζουμε απο εδω http://www.mymobiler.com/ ειναι free Edited October 27, 2010 by sakoulakis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts