ioathe Δημ. June 30, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 Οσον αφορα την V3 WWM, και να καταλαβα καλα τι θελει να πει ο ποιητης, Στο θεμα φωτογραφια και φλας, ολα λειτουργουν κανονικα. Δηλαδη εχεις ενεργοποιημενο το φλας για ολες τις φωτο; μολις πατησεις για λήψη της φωτογραφιας αναβει κανονικα και στην σωστη χρονικη στιγμη. Αν θες να τραβηξεις βιντεο, ενεργοποιηται πριν αρχισεις την λήψη. Αυτο ειναι το φυσιολογικο για μια καμερα. Στο θεμα των notifications, οταν λαμβανεις sms, φυσιολογικα δεν αρκει να το διαβασεις απο την οθονη του tab sms για να σβυσει η ειδοποιηση. Πρεπει να ανοιξεις το sms πατοντας πανω του. Οταν κανεις αυτο αυτοματως διαγραφεται η ειδοποιηση. Και αυτο ειναι το φυσιολογικο γιατι διαφορετικα καθε φορα που κανουμε scrolling και περναμε απ ολα τα tabs, θα χαναμε την ειδοποιηση. Κώστα καλημερα, Είσαι άψογος για τα πρώτα 2 με κάλυψες. Στο 3 μάλλον κάτι δεν του πήγε καλά στο φλασσαρισμα, αν είχε πρόβλημα η ρομ θα το είχαμε και εμείς, σωστά? Το 4 μένει τώρα. Τα mms σας δουλεύουν κανονικά? Αυτός ο φίλος λέει ότι τα στέλνει κανονικά τα mms και του επιστρέφουν κενά και πάει να τα ανοίξει και κoλλαει η συσκευή. Τι εννοεί ο ποιητής??? Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virland Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 (edited) Γιαννη καλημερα και απο εμενα και μπραβο σου για την τοσο καλη δουλεια που εχεις κανει.... Εως τωρα δεν εχω φλασαρει καποια ρομ σου εαν και παρακολουθω απο την αρχη την εξελιξη... Η αληθεια ειναι οτι εδω και αρκετες μερες εχω κολλησει με max sense ρομ και χαρηκα πολυ οταν ειδα οτι ετοιμαζεις και εσυ....και εννοειται οτι οταν με το καλο βγει θα την προτιμησω. Παρε οσο χρονο χρειαζεσαι αλλα κανε την ομορφη δηλ. αν μπορεις να συνδυασεις dinik με max sense θα ηταν ονειρο..... Περιμενω με ανυπομονησια, αν και οφειλω να παραδεχτω οτι η alexander version με εχει δελεασει.....:X:lol: Σου εστειλα και pm για beta testing..... Edited June 30, 2010 by virland Παράθεση Xiaomi Mi5 White 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. June 30, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 (edited) Γιαννη καλημερα και απο εμενα και μπραβο σου για την τοσο καλη δουλεια που εχεις κανει.... Εως τωρα δεν εχω φλασαρει καποια ρομ σου εαν και παρακολουθω απο την αρχη την εξελιξη... Η αληθεια ειναι οτι εδω και αρκετες μερες εχω κολλησει με max sense ρομ και χαρηκα πολυ οταν ειδα οτι ετοιμαζεις και εσυ....και εννοειται οτι οταν με το καλο βγει θα την προτιμησω. Παρε οσο χρονο χρειαζεσαι αλλα κανε την ομορφη δηλ. αν μπορεις να συνδυασεις dinik με max sense θα ηταν ονειρο..... Περιμενω με ανυπομονησια, αν και οφειλω να παραδεχτω οτι η alexander version με εχει δελεασει.....:X:lol: Καλημέρα Ρεβέκκα και σ' ευχαριστώ πολύ. Την maxsense δεν θα την βιαστώ για να γίνει καλή :) Καλή ιδέα με Dinik max sense δεν το είχα σκεφτεί :lol: Ξέρω ότι έχεις δοκιμάσει πολλές ρομ και σε προσκαλώ να δοκιμάσεις και την δουλειά μου, όποια ρομ εσύ θέλεις (ή την Alexander - εγώ αυτήν φοράω προς το παρόν) και να μου πεις την γνώμη σου. Κάθε παρατήρηση και συμβουλή είναι πολύτιμη. @Κώστα (Te_salat) Ένα ακόμα πρόβλημα, μιας και έχεις την WWE Omega XT With Co0kie's Home Tab 1.8.5 μπορείς να ρίξεις μια ματιά?? 1 in MMS window: send button has some asiatic characters 2. on restart device phone app does not auto start so I have to go in comm manager tap phone and only then I'm prompted to input PIN code Ευχαριστώ Edited June 30, 2010 by ioathe Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 (edited) 2. on restart device phone app does not auto start so I have to go in comm manager tap phone and only then I'm prompted to input PIN code Ευχαριστώ Aν πατήσει το πλήκτρο κλήσης θα του εμφανιστεί να βάλει τον κωδικό του. Και σε εμένα συμβαίνει, αλλά όχι μόνο στην δική σου ROM. Και στην μαμά rom και στην Artemis. Υπάρχει Mms button ?. Εγώ για να στείλω mms, το κάνω μέσω msg tab, πατάω μενού, και εισαγωγή μετά ότι θέλω. Αν εννοεί το msg button, τότε θυμάμαι ότι με ένα cabaki αυτό διορθωνότανε Edited June 30, 2010 by apitsakis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 1. Hi, I dont know if it is bug or feature, but when I run camera app and set flash to ON, diode is not shining, it is off and it will on only when I am taking picture, so it won't focus properly. I tried XT with anastazia and basic (without XT). In camcorder app it works as it should. Any ideas? 2. Just noticed that the SMS Sent Notification is still there I'm using Omega v.3.. tried the attached fix but message sent successfully icon is still there when I send a text message.. Οσον αφορα την V3 WWM, και να καταλαβα καλα τι θελει να πει ο ποιητης, Στο θεμα φωτογραφια και φλας, ολα λειτουργουν κανονικα. Δηλαδη εχεις ενεργοποιημενο το φλας για ολες τις φωτο; μολις πατησεις για λήψη της φωτογραφιας αναβει κανονικα και στην σωστη χρονικη στιγμη. Αν θες να τραβηξεις βιντεο, ενεργοποιηται πριν αρχισεις την λήψη. Αυτο ειναι το φυσιολογικο για μια καμερα. Στο θεμα των notifications, οταν λαμβανεις sms, φυσιολογικα δεν αρκει να το διαβασεις απο την οθονη του tab sms για να σβυσει η ειδοποιηση. Πρεπει να ανοιξεις το sms πατοντας πανω του. Οταν κανεις αυτο αυτοματως διαγραφεται η ειδοποιηση. Και αυτο ειναι το φυσιολογικο γιατι διαφορετικα καθε φορα που κανουμε scrolling και περναμε απ ολα τα tabs, θα χαναμε την ειδοποιηση. Καλημερα σας, στο 1ο θεμα με την φωτογραφικη μηχανη, αυτα που αναφερει ο Κωστας ειναι σωστα. ομως αυτο που γραφει στα αγγλικα εννοει κατι αλλο. εννοει οτι ανοιγει την φωτογραφικη μηχανη, και στο κουμπι που επιλεγεις αν θελεις φλας αυτοματο, μονιμα κλειστο η μονιμα ανοιχτο, αυτος επιλεγει μονιμα ανοιχτο. οταν επιελεξεις μονιμα ανοιχο, το φλας αναβει αμεσως μολις πατησεις την επιλογη και μενει συνεχεια ανοιχτο (ανοιχτο οπως και την εφαρμογη flashlight και torch). λεει λοιπον οτι ενω επιλεγει φλας μονιμα ανοιχτο, το φλας δεν αναβει. το δοκιμασα και σε μενα (omega xt v3 ελληνικη με cookie 1.8.5) και οντως ειναι οπως τα λεει ο ξενος. δηλαδη οταν παταω το κουμπι για να ειναι μονιμα ανοιχτο το φλας, αυτο δεν αναβει. οταν ομως πατησω να τραβηξω φωτο, τοτε αναβει κανονικα. αυτο μαλλον ειναι bug της συγκεκριμενης εκδοσης της καμερας γιατι ειμαι 100% σιγουρος οτι στη μαμα ρομ το ειχα δοκιμασει και αναβε μονιμα το φλας στην επιλογη αυτη. σημειωνω εδω οτι αν το γυρισετε σε video mode, τοτε αν επιλεξετε φλας μονιμα ανοιχτο τοτε αναβει. δοκιμαστε το κι'εσεις για να δειτε τι εννοω. για το θεμα των Notifications ισχυουν περιπου οτι ειπε ο κωστας. και λεω περιπου εννοω οτι : Στο sms tab δεν σου σβηνει το Notification οταν κανεις scrolling δηλαδη απλα κοιταξεις τα sms σου και πηγαινεις γρηγορα απο το ενα στο αλλο. Ομως, αν σε ενα νεο μηνυμα (αδιαβαστο) στο sms tab παραμεινεις για παραπανω απο 3 δευτερολεπτα, τοτε το θεωρει σαν διαβασμενο και σου σβηνει κανονικα το Notification. το εχω δοκιμασει σε ολες τις ρομ (και στη μαμα) και λειτουργει παντα ετσι. ειναι δυνατοτητα του htc sense και του touchflo3d σε παλαιοτερες συσκευες (diamond, cruise κ.τ.λ). αν φυσικα πατησεις πανω σε ενα αδιαβαστο sms τοτε ισχυει αυτο που λεει ο κωστας και σβηνει κανονικα το notification. οποτε σ'αυτο που ρωταει ο φιλος στα αγγλικα, απλα πες του οτι πρεπει στο sms tab να παραμεινει πανω απο3 δευτερολεπτα για να του σβηνει το notification. 3. i flashed 3.1 alexander rom did task29 flashed radio 2.12 flashed rom then hard reset. on my lunch was on internet it soft reset on its own like 3 to 4 times. can u tell me if i might of done something wrong.. thank you 4. Just flashed version 3.1 Omega Black and wanted to let you know that I cannot receive MMS for some reason...I am definitely not a newbie to flashing ROM's and have hard reset, etc but for some reason I think there is a minor flaw with htc messages in this ROM..not a huge problem but would love it if it was fixed..anyone else having this same problem? I can send them out just fine but they come back completely blank (1kb) and when you click to open them htc messages freezes Τα παραπάνω μπορεί να μην είναι προβλήματα αλλά θέλω να τα δούμε Αν είναι bugs να τα διορθώσουμε. Ευχαριστώ :):) Για το θεμα 3, να του πεις οτι πρεπει μετα το περασμα της ρομ και το πρωτο hard reset, πρεπει να κανει soft reset, hard reset για δευτερη φορα. και οταν του φορτωσει μετα το δευτερο hard reset, απενεργοποιει τη συσκευη με το touchoff Και κανει 3ο hard reset απο τα hardware keys. @Κώστα (Te_salat) Ένα ακόμα πρόβλημα, μιας και έχεις την WWE Omega XT With Co0kie's Home Tab 1.8.5 μπορείς να ρίξεις μια ματιά?? 1 in MMS window: send button has some asiatic characters 2. on restart device phone app does not auto start so I have to go in comm manager tap phone and only then I'm prompted to input PIN code Ευχαριστώ για το πρωτο σε μενα δεν ισχυει. εχει κανονικα το εικονιδιο της αποστολης. Καλημέρα σε όλους. Για να έχεις sms με 160 χαρακτήρες (μικρά ελληνικά), τότε πας στις ρυθμίσεις --> Τοπικές ρυθμίσεις και κείμενο-->Εισαγωγή κειμένου--> Ξε-τσεκάρεις την επιλογή Ρυθμίσεις SMS (Υποστήριξη SMS 160 χαρακτήρων) Επίσης στο tab των μηνυμάτων -->Περισσότερα-->Μενού-->Ρυθμίσεις-->Ξε-τσέκαρε πάλι την επιλογή Χρήση Unicode όταν χρειάζεται . (Αν και στις ROM του Γιάννη είναι ήδη ξε-τσεκαρισμένο) Για να στελνει καποιος sms 160 χαρακτηρες αρκει να ΜΗΝ εχει τσεκαρισμενη την επιλογη " Χρήση Unicode όταν χρειάζεται" στο tab των μηνυμάτων --> Περισσότερα-->Μενού-->Ρυθμίσεις η οποια ειναι ξετσεκαρισμενη ουτως η αλλως by default απο τον Γιαννη, οπως πολυ σωστα αναφερει ο φιλος και συνονοματος Αντωνης. Την δευτερη επιλογη ουτως η αλλως οπως και να την εχεις στελνει κανονικα. και το λεω αυτο γιατι εγω στην επιλογη ρυθμίσεις --> Τοπικές ρυθμίσεις και κείμενο-->Εισαγωγή κειμένου--> Ξε-τσεκάρεις την επιλογή Ρυθμίσεις SMS (Υποστήριξη SMS 160 χαρακτήρων) το εχω τσεκαρισμενο το "Ρυθμίσεις SMS (Υποστήριξη SMS 160 χαρακτήρων) " και μου στελνει κανονικα μηνυματα με 160 χαρακτηρες. Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 MMS εστειλα κανονικα και δεν παρατηρησα τιποτα. Ηταν το πρωτο μου απο smartphone. Ειχα να στειλω απο την εποχη ΝΟΚΙΑ. Η camera πρεπει να λειτουργει οπως ειναι τωρα. Το να αναβει το φλας πριν πατησεις δεν ειναι λογικο. Αυτο πρεπει να συμβαινει μονο στα βιντεο. Η μαμα ρομ μαλλον ηταν ετσι αλλα και οι πρωτες custom rom που χρησιμοποιουσαν εκεινους τους drivers. Δεν εχω κανενα προβλημα σε οτι συνηθιζω να χρησιμοποιω. Αυτο με τους κωδικους δεν το καταλαβα γιατι δεν χρησιμοποιω ποτε σε pocket pc pin. Γενικα να ξερεις οτι στο XDA θα ακους πολλα γιατι μπαινουν πολλοι ασχετοι και νομιζουν το καθε τι ειναι προβλημα. Κανε πως δεν καταλαβαινεις με κατι τετοιους. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 (edited) Στη λήψη βίντεο, αρχίζει το φλας αν το επιλέξεις. Αν κλείσεις το φλας δεν έχει φλας καθόλου τότε (προτού να αρχίσεις να καταγράφεις), και αυτό είναι το άσχημο. Δηλαδή με λίγα λόγια καταγράφεις χωρίς δικαίωμα να ανοίξεις φλας ή να κλείσεις φλας. Αυτό που ήθελε να πει για το pin, είναι όταν μετά από reset, το τηλέφωνο τότε ζητάει κωδικό Pin της κάρτας. Και όντως συμβαίνει κάποιες φορές αυτό (σε όλες τις ROM), και απλά αν πατήσει το πλήκτρο κλήσης τότε του εμφανίζει την οθόνη στην οποία ζητάει το Pin. Συμφωνώ ότι μέσα στο xda, se πολλούς χρήστες ισχύει μια παροιμία. Είδε η μαϊμού τον κ**ο της και τον πέρασε για πληγή. Αλλά εντάξει και εγώ κάποτε έτσι ήμουν . Χαχαχαα Edited June 30, 2010 by apitsakis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maitre1 Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 γεια σε ολους....φοραω την Dinik anastasia omega xt με radio 2.12.50.02.2 ...πολυ καλή δουλεια παιδια συγχαρητηρια και εις ανωτερα:D.....ειναι η πρωτη και μοναδικη ρομ που δεν μου αδειαζει την μπαταρια σε 8 ώρες....:D:Dεπιτέλους 36 ώρες και συνεχιζουμε!!!ολεολεολε!!!μόνο ενα request...επειδη πολλοί χρησιμοποιούμε Destinator απευθείας από SD η δυνατότητα να στέλνουμε συντόμευση στο μενού του κιν (και απο εκεί στα quicklinks όπως έχουν οι energy) είναι το μόνο που λείπει για να είναι πραγματικά τέλεια η ρομ...και πάλι μπράβο και περιμένουμε την επόμενη έκδοση για flashαρισμα ξανά.......:D:D:D:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 Ελα Γιαννη πες την αληθεια... Εχεις πειραξει την ενδειξη της μπαταριας να δειχνει περισσοτερο ετσι? :lol::lol: Δεν υπάρχει αυτο το πράγμα... Από τοτε που πηρα το κινητο, με οσες rom κι αν εβαλα, ποτε δεν ειδα τοσο μικρη καταναλωση μπαταριας.... :ninja: Το φορτισα το βραδυ και το ανοιξα σημερα το πρωι... Κατευθειαν του περασα το 2.12.50.02_2, και με κανονικη χρηση, ειναι στο 76% τωρα!! :blink: Δηλαδη, τι αλλο να πω... :D:D Με την artemis το φορτιζα παλι μεχρι το βραδυ... :rolleyes: Respect Γιαννη!!;) Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clio1400 Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 Καλησπέρα παίδες, Μεχρι στιγμης η Omega Black v3.0 Great Alexander εχει κερδισει τις εντυπωσεις !! Το μονο που εχω αλλαξει ειναι το ρολοι : http://img132.imageshack.us/img132/7011/screenshot1sh.png H μονη ρομ (Omega παντα :p ) που θα με κανει να την απαρνηθω θα ειναι η νεα GTX . Θα συμφωνησω με τον φιλο apitsakis για το radio 2.12.50.02_2 το οποιο σκιζει απο αυτονομια και εχει πολυ καλη συμπεριφορα all around. Εχω την αισθηση οτι με WIND ειναι οτι καλυτερο σε ποιοτητα ομιλιας. Καλησπερα Παράθεση Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver Φιλικά, Σταύρος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 μπορω να περασω το ραδιο χωρις να κανω hard reset ? Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koulis1grk Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 νομιζω οτι αλλαζωντας ρατιο δεν γείνεται hard reset εκτος αν το κανεις με task 29 Παράθεση HTC HD2 Omega v29 ELEGANCIA with CHT 2- RADIO: 2.15.50.14 Φιλικά Κυριάκος:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 Ναι, κι εγω κανονικα, χωρις hard reset το περασα... ;) Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clio1400 Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 Δεν γινετε hard reset αλλα δεν ξερω εαν "καθεται" καλα το radio χωρις αυτο. Παράθεση Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver Φιλικά, Σταύρος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. June 30, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 μπορω να περασω το ραδιο χωρις να κανω hard reset ? Μπορείς να το περάσεις χωρίς hard reset και να κάτσει καλά. Ομως εσυ Αντωνη που φλασσαρεις συχνα (για να δοκιμάσεις τις Omega εννοείτε!) καλύτερα θα ήταν να το περάσεις με task29 πριν το φλασσαρισμα. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex17 Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 Καλησπέρα!! Έχω από την Τρίτη περασμένη την ελληνική 3.1 Alexander (συνονόματη μου) και μπορώ να πω ότι με το RADIO: 2.12.50.02_2, έχει πολύ καλή αυτονομία μέχρι στιγμής! Θα δω και τη Δευτέρα όμως για να σας πω 100%. Κάθε Δευτέρα το τηλέφωνο λόγω δουλειάς ξεπερνάει κατά πολύ τις 300 κλήσεις που εμφανίζει το αρχείο κλήσεων οπότε ξέρω πολύ καλά τι γίνεται με τη μπαταρία μου (από τις 3 που έχω)... Το μόνο που παρατήρησα είναι ότι ζεσταίνεται πολύ η συσκευή μετά από καμιά δεκαριά συνεχόμενες κλήσεις με μέσο όρο ομιλίας 4-5 λεπτά η κάθε μία, κάτι που δεν γινόταν στη GTX και την Dinik. Και κάτι σχεδόν ασήμαντο, στο μενού που πληκτρολογείς για να τηλεφωνήσεις γράφει call, αλλά δε νομίζω να πειράζει κανέναν. Κάτι τελευταίο, στην Dinik που είχα για λίγες μέρες, δε μπορούσε να κάνει συνδιάσκεψη και κολλούσε στην εναλλαγή της κλήσης ή την ώρα που προσπαθούσα να κάνω συνδιάσκεψη. Απλά για το αρχείο σου Γιάννη. Μπράβο για την πολύ καλή δουλειά η δουλειά σου!!!! Παράθεση Αλέξανδρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 (edited) Eμ, τελικά δεν πήγανε στο βρόντο οι μετρήσεις. Προσωπικά, για εμένα μια Rom σωστή πρέπει να έχει 3 χαρακτηριστικά. Να λειτουργούν σωστά τα προγράμματα, να μην κρασάρει το κινητό, και η διαχείριση της ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ!!. Φορτίστηκε χθες στις 9 το βράδυ, και σήμερα μετά από ομιλία στο κινητό 100 λεπτά και κάποιες άλλες εφαρμογές έχω 60% (Πάντα με bluetooth). For sure πλέον το φορτίζω κάθε δύο ημέρες. Πάντα με usb καλώδιο. @maitre1 Έχω και igo8 και destinator . Kαι τα δύο είναι περασμένα σαν συντομεύσεις και δουλεύουνε. Μέσα στον φάκελο Windows-->Start Menou (χύμα εκεί) Edited June 30, 2010 by apitsakis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex17 Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 Ξέρω απο φίλο που δουλεύει σε καράβι και φορτίζει μόνο εκεί, όποιο τηλέφωνο και αν είχε, η αυτονομία του HD2 του, φτάνει τις 3 μέρες σίγουρα! Αυτό με αρκετές κλήσεις, wifi, blutooth κτλ... Μη σας πω για άλλες συσκευές που είχε, γιατί δε θα το πιστέψει κανένας!! Παίζει σίγουρα μεγάλο ρόλο, άσχετα με το μετασχηματιστή του φορτιστή της κάθε συσκευής, το αν φορτίζεις απο pc, κανονική πρίζα ή όπως ο φίλος στο καράβι... Παράθεση Αλέξανδρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisskoularikis Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 Κυριοι, πειτε μου που να βρω το radio 2.12.50.02_2. Εχω την Dinik.Ευχαριστω! Παράθεση SE P800-910i, MIOA701, AIRIS T620, XDA FLAME, HTC HD2 AKA LEO ROM: indie : Dinik v:22 OMEGA BETA TESTER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maitre1 Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 (edited) Eμ, τελικά δεν πήγανε στο βρόντο οι μετρήσεις. Προσωπικά, για εμένα μια Rom σωστή πρέπει να έχει 3 χαρακτηριστικά. Να λειτουργούν σωστά τα προγράμματα, να μην κρασάρει το κινητό, και η διαχείριση της ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ!!. Φορτίστηκε χθες στις 9 το βράδυ, και σήμερα μετά από ομιλία στο κινητό 100 λεπτά και κάποιες άλλες εφαρμογές έχω 60% (Πάντα με bluetooth). For sure πλέον το φορτίζω κάθε δύο ημέρες. Πάντα με usb καλώδιο. @maitre1 Έχω και igo8 και destinator . Kαι τα δύο είναι περασμένα σαν συντομεύσεις και δουλεύουνε. Μέσα στον φάκελο Windows-->Start Menou (χύμα εκεί) Λιγο πιο αναλυτικά apitsakis αδερφε μου γιατί δεν πολυ καταλαβα.....εκανα αντιγραφη το αρχειακι αλλα ενώ εμφανιστηκε στο μενου του τηλ. δεν ξεκινάει ειναι ντεντ....τι κάνω λάθος? Κυριοι, πειτε μου που να βρω το radio 2.12.50.02_2. Εχω την Dinik.Ευχαριστω! δοκίμασε το λινκ και πες εαν είναι οκ........εγώ αυτό φοράω και εχει σημααααα:D:D:D....σημα καμπάναααααααααααααααααααααα........ ακυρο......σορρυ ....περιμενε http://hotfile.com/dl/50360435/b3c7990/RUU_Leo_S_hTC_Asia_TW_3.04.709.1_Radio_15.40.50.07U_2.12.50.02_2_Signed_LEO_Ship.exe.html τωρα πρεπει να ειναι οκ..... Edited July 1, 2010 by ioathe Διπλό post Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 (edited) @sakisskoularikis Εδώ --> http://www.vbnfiles.com/xda/HTC%20HD2%20(Leo)/Radios/ Έχει όλα τα Radios ! @maitre1 Έχεις το destinator στην κάρτα μνήμης. Κάνεις αντιγραφή το αρχείο destinator, και μετά πηγαίνεις στον φάκελο windows-->start menu. Εκεί όπως βλέπεις έχει δύο φακέλους. ΔΕΝ θα το περάσεις σε κανέναν φάκελο. Χύμα μέσα στον φάκελο start menu. Για να το τρέξεις θα το κάνεις add σε ένα από τα quicklinks. Mετά το 1ο reset, θα δεις ότι δεν θα μπορείς να το ανοίξεις και το εικονίδιο είναι διαφορετικό. Θα το κάνεις remove αυτό το quicklink, και μετά θα το ξανακάνεις add στο ίδιο quicklink και όσα reset και να κάνεις το εικονίδιο θα είναι εκεί. Edited June 30, 2010 by apitsakis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maitre1 Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 @sakisskoularikis Εδώ --> http://www.vbnfiles.com/xda/HTC%20HD2%20(Leo)/Radios/ @maitre1 Έχεις το destinator στην κάρτα μνήμης. Κάνεις αντιγραφή το αρχείο destinator, και μετά πηγαίνεις στον φάκελο windows-->start menu. Εκεί όπως βλέπεις έχει δύο φακέλους. ΔΕΝ θα το περάσεις σε κανέναν φάκελο. Χύμα μέσα στον φάκελο start menu. Για να το τρέξεις θα το κάνεις add σε ένα από τα quicklinks. Mετά το 1ο reset, θα δεις ότι δεν θα μπορείς να το ανοίξεις και το εικονίδιο είναι διαφορετικό. Θα το κάνεις remove αυτό το quicklink, και μετά θα το ξανακάνεις add στο ίδιο quicklink και όσα reset και να κάνεις το εικονίδιο θα είναι εκεί. ευχαριστώ για τη βοηθεια θα το δοκιμάσω και εαν εχω προβλημα θε σε ενοχλησω ξανα....ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 Δεν με ενοχλείς φίλε. Είναι προβλήματά που και εγώ κάποτε τα αντιμετώπισα, και με έχουν βοηθήσει άλλοι. Άρα σειρά μου να βοηθάω. Και είναι κρίμα το καλύτερο πρόγραμα πλοήγησης να μην το τρέχεις μέσα από τα quicklink Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisskoularikis Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 (edited) Λιγο πιο αναλυτικά apitsakis αδερφε μου γιατί δεν πολυ καταλαβα.....εκανα αντιγραφη το αρχειακι αλλα ενώ εμφανιστηκε στο μενου του τηλ. δεν ξεκινάει ειναι ντεντ....τι κάνω λάθος? Αντρα μου, θα κανεις επικοληση της συντομευσης, οχι του exe. Edited June 30, 2010 by sakisskoularikis Παράθεση SE P800-910i, MIOA701, AIRIS T620, XDA FLAME, HTC HD2 AKA LEO ROM: indie : Dinik v:22 OMEGA BETA TESTER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. June 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2010 Αντιγραφή του εικονιδίου του destinator. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts