songless_bird Δημ. August 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2011 Μερικές ερωτήσεις ακόμα για τον πρωτάρη στο N900: 1.Υπάρχει bug με την είσοδο ελληνικών χαρακτήρων; 2.Έχω αναβαθμίσει στην τελευταία διαθέσιμη έκδοση των CSSU, αλλά δεν βλέπω να γίνεται κάποιο rotation όταν το γυρίζω σε κάθετα. Υπάρχει κάτι άλλο που πρέπει να ρυθμίσω; Εδω σε αυτο το Post θα βρεις να βαλεις το αρχειο για να γυρναει το desktop. Θα μπει καποια στιγμη και σε update . Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chek2fire Δημ. August 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 Να ρωτήσω για το google talk. το χρησιμοποιώ και μιλάω από το κινητό με φίλους που διαθέτουν gmail μέσω chat. Εχω δει όμως διάφορα video στο internet που διάφοροι με το n900 κάνουν και τηλεφωνικές κλήσεις μέσω google talk. Ακόμα και στις επαφές τους στα video βλέπω ότι έχουν ένα πεδίο που λέει google talk im και google talk call. το δεύτερο δεν μπορώ να το βρώ πουθενά που βρίσκετε ώστε να το προσθέσω. Ξέρει κανείς τι γίνετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. August 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 (edited) Για οποιον τυχον γνωριζει: θελω να κατεβασω ενα κουρδιστηρι για κιθαρα. Το Maetronome ειναι καλο? Αν γνωριζετε καποιο καλυτερο προγραμματακι πειτε μου plz! edit: ολα καλα, βρηκα το tuner :) Edited August 13, 2011 by thePRODIGY Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
syd77 Δημ. August 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2011 Να ρωτήσω για το google talk. το χρησιμοποιώ και μιλάω από το κινητό με φίλους που διαθέτουν gmail μέσω chat. Εχω δει όμως διάφορα video στο internet που διάφοροι με το n900 κάνουν και τηλεφωνικές κλήσεις μέσω google talk. Ακόμα και στις επαφές τους στα video βλέπω ότι έχουν ένα πεδίο που λέει google talk im και google talk call. το δεύτερο δεν μπορώ να το βρώ πουθενά που βρίσκετε ώστε να το προσθέσω. Ξέρει κανείς τι γίνετε? Νομίζω ότι τηλεφωνικές κλήσεις στην Ελλάδα με το gtalk δεν υποστηρίζονται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. August 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2011 Νομίζω ότι τηλεφωνικές κλήσεις στην Ελλάδα με το gtalk δεν υποστηρίζονταιΠαραξενο, να μην υποστηρίζονται οι απλες κλησεις, αλλα να εχω κανει videocall. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chek2fire Δημ. August 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2011 Πως έχεις κάνει voicecall μέσω gtalk? Οι κλήσεις πάντως επιτρέπονται κανονικά. Αν μπείτε στο site του gmail με τον broswer μέσω υπολογιστή υπάρχει και εκεί η δυνατότητα να μιλήσεις με τις επαφές σου μέσω voicecall. Δεν έχω βρει ακόμα όμως πως γίνετε στο κινητό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. August 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2011 Πως έχεις κάνει voicecall μέσω gtalk? Οι κλήσεις πάντως επιτρέπονται κανονικά. Αν μπείτε στο site του gmail με τον broswer μέσω υπολογιστή υπάρχει και εκεί η δυνατότητα να μιλήσεις με τις επαφές σου μέσω voicecall. Δεν έχω βρει ακόμα όμως πως γίνετε στο κινητό Απλως ειχα το gmail ενος γνωστου στις επαφες και εχω την εντυπωση οτι ηταν περασμενο και στις επαφες του gmail. Οπως βγαζει επιλογη για το skype ετσι μου εβγαλε και για το gmail να κανω videocall. Δεν ηξερα οτι γινοταν, τυχαια εγινε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
syd77 Δημ. August 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2011 όταν λέω ότι δεν υποστηρίζονται τηλεφωνικές κλήσεις ενοώ κλήσεις σε σταθερά και κινητά τηλέφωνα στην Ελλάδα με χρέωση σε λογαριασμό, διότι η google δεν προσφέρει τέτοια υπηρεσία στη χώρα μας προς το παρόν. Κλήσεις σε επαφές google και βιντεοκλήσεις γίνονται κανονικά αρκεί η επαφή να είναι ενημερωμένη με τον google λογαριασμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chek2fire Δημ. August 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2011 Απλως ειχα το gmail ενος γνωστου στις επαφες και εχω την εντυπωση οτι ηταν περασμενο και στις επαφες του gmail. Οπως βγαζει επιλογη για το skype ετσι μου εβγαλε και για το gmail να κανω videocall. Δεν ηξερα οτι γινοταν, τυχαια εγινε. Σε μένα πάντως αυτή την επιλογή δεν την βγάζει. Δλδ έχω μια επαφή από gmail αλλά την μόνη επιλογή που έχει είναι για im τπτ άλλο. Δεν ξέρω τι κάνω λάθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
syd77 Δημ. August 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2011 Σε μένα πάντως αυτή την επιλογή δεν την βγάζει. Δλδ έχω μια επαφή από gmail αλλά την μόνη επιλογή που έχει είναι για im τπτ άλλο. Δεν ξέρω τι κάνω λάθος. πρέπει η επαφή να είναι online για να σου εμφανίσει επιλογές κλήσης και βιντεοκλήσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. August 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2011 Αδέρφια, προσπαθώ να flashάρω το Ν900 μου, και αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα. Ακολουθώ την διαδικασία που υπάρχει στο παρακάτω λινκ http://discussions.europe.nokia.com/t5/Pool-of-Knowledge/N900-How-to-update-software-and-Reset-ALL-data/m-p/591877. Το πρώτο μισό της διαδικασίας το κατάφερα, προσπαθώ όμως να διαγράψω την μνήμη όπως αναφέρει στο 2ο μισό, αλλά μόλις δώσω την εντολή στο cmd μου γράφει ένα κάρο κατεβατά, και στο τέλος "Suitable USB device not found, waiting" Και όσο να περιμένω δεν γίνεται τίποτα. Επίσης, πριν δώσω την εντολή, όταν συνδέσω το κινητό κρατώντας πατημένο το U, μου βγάζει ένα error στo system tray του υπολογιστή μου " Found new hardware, a problem occurred during hardware installation. Your new hardware might not work properly". Έκανα restart τα πάντα, αλλά συνεχίζει το ίδιο. Ξανα έκανα την διαδικασία απο την αρχή, αλλά μάταια. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. August 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2011 Θα συνδέσεις το Ν900 αφού δώσεις την εντολή. Sent from my Nook Color Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. August 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 Θα συνδέσεις το Ν900 αφού δώσεις την εντολή. Sent from my Nook Color Το έκανα και αυτό και συνεχίζει να μου βγάζει το "Suitable USB device not found, waiting" :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. August 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 Κάνε κατάργηση όσους drivers έχει εγκαταστήσει σχετικά με το Ν900 και προσπάθησε ξανά. Τι λειτουργικό τρέχεις; Sent from my Nook Color Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. August 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 (edited) Κάνε κατάργηση όσους drivers έχει εγκαταστήσει σχετικά με το Ν900 και προσπάθησε ξανά. Τι λειτουργικό τρέχεις; Sent from my Nook Color Τρέχω XP Pro Service pack 3. Πως κάνω την κατάργηση? EDIT: Έκανα την διαδικασία αυτή σε άλλον υπολογιστή και τα διέγραψε όλα. Τώρα το πρόβλημα, είναι οτι ανοίγει η συσκευή και πάνω αριστερά στην οθόνη όπου ήταν το σήμα και το μενού, μου δείχνει τετραγωνάκια και μωβ χρώμα. Δεν ανοίγει με τίποτα Edited August 17, 2011 by sakissalonika Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. August 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 Μέσα απ τη διαχείριση συσκευών. Sent from my Nook Color Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. August 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 (edited) Τελικα, έκανα την διαδικασία σε άλλον υπολογιστή και ολα καλα EDIT: Ποιά είναι η τελευταία έκδοση? Εγώ έχω την 20.2010.36-2 Μπορεί να βοηθήσει κάποος? Edited August 17, 2011 by impreza_sti Συνεχόμενα μηνύματα-Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη σε υπάρχον μήνυμα πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksino1100 Δημ. August 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2011 EDIT: Ποιά είναι η τελευταία έκδοση? Εγώ έχω την 20.2010.36-2 Μπορεί να βοηθήσει κάποιος? Αυτή είναι η τελευταία έκδοση!! ;) Παράθεση Γιάννης! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreasole Δημ. August 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 Anapospastos αυτο με τους drivers δεν ειναι λυση το δοκιμασα αρκετες φορες και πρεπει να βρουμε κατι αλλο να κανουμε. Εχω και εγω το ιδιο προβλημα και το λειτουργηκο μου ειναι vista 32bit που κανονικα δεν επρεπε να ειχα προβλημα οπως δεν ειχα παλια ενω οταν πηγαιινω σε ενα windows xp του μαυρου κλεισμου το κανει αμεσως. Που θα παει σας εχουμε εμπιστοσυνη οτι κατι θα βρειτε :) Παράθεση From N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anapospastos Δημ. August 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2011 Μήπως αν επιλεχτούν τα xp μέσα απ το compatibility mode δουλέψει; δεξί κλικ στον flasher - εκτέλεση σε λειτουργία συμβατότητας Sent from my Nook Color Παράθεση My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksino1100 Δημ. August 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2011 Παιδάκια, όταν πήραμε το Ν900, αν θυμάμαι καλά υπήρχε προεγκατεστημένο το skype. Τώρα δεν υπάρχει στο κινητό (προφανώς μετά από κάποιο φλασάρισμα έφυγε) Πως το εγκαθιστούμε & ρυθμίζουμε? Το θέλω μόνο για κλήσεις μέσω wifi προς υπολογιστή. Υπάρχει δωρεάν εφαρμογή? έχετε κάποιο link? Παράθεση Γιάννης! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nognir Δημ. August 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2011 Νομίζω αρκεί να ξαναπεράσεις τα στοιχεία του λογαριασμού... Το δοκίμασες και δεν έπιασε; Δεν είχε ξεχωριστή εφαρμογή, ήταν ενσωματωμένη στο πρόγραμμα για chat (Conversations) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksino1100 Δημ. August 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2011 (edited) Έχεις απόλυτο δίκιο. Σε ευχαριστώ! :) Οπότε θα φτιάξω έναν καινούριο λογαριασμό skype ή θα βρω τα στοιχεία του παλιό που είχα, θα βάλω username & password και λογικά θα δουλέψει! Για να δούμε EDIT: χμμμ....μόνο μηνύματα μέσω skype? Κλήσεις ομιλίας προς κάποιο pc (μέσω wifi) δεν παίζει? Έχω περάσει το username φίλου, πατάω κλήση και με στέλνει για γραπτό μήνυμα. Κάνω κάτι λάθος? EDIT(2): άκυρος ο συναγερμός....Όλα ΟΚ....Έκανα scroll down και ήταν πιο χαμηλά το call :X :lol: EDIT(3): μετά από 3ωρη συνεχή χρήση skype, όλα καλά! :) Edited August 20, 2011 by ksino1100 Παράθεση Γιάννης! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. August 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2011 Έχεις απόλυτο δίκιο. EDIT(3): μετά από 3ωρη συνεχή χρήση skype, όλα καλά! :) Η ποιότητα της εικόνας σου πως ήταν? Σε έβλεπαν καθαρά? Γιατί όσες φορές και αν έχω κάνει βιντεοκλήση, όλοι μου λένε για το πόσο χάλιας ποιότητας είναι η εικόνα μου και ότι δεν με βλέπουν καθαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nognir Δημ. August 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2011 Δεν είναι και καμιά σπουδαία κάμερα αυτή που έχει μπροστά το Ν900. Αν δεν είναι καλά φωτισμένος ο χώρος τότε δεν σε βλέπει ο άλλος καθόλου καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts