Jump to content

Nokia N900 (Απορίες / Ερωτήσεις / Προβλήματα)

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδες εχω το εξης προβλημα και ξεκινησε πριν καμια ωρα χωρις να κανω κατι ιδιαιτερο.

κανει κατι σα refresh η οθνη και χανονται μερικα απο τα widget που εχω σ ολες τισ οθονες. χτες κατεβασα μερικα θεματα , το prismic kai to quickpanorama pro αλλα δε μου εκανε κανενα προβλημα. το χει παθει κανεις αλλος ?

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παιδες εχω το εξης προβλημα και ξεκινησε πριν καμια ωρα χωρις να κανω κατι ιδιαιτερο.

κανει κατι σα refresh η οθνη και χανονται μερικα απο τα widget που εχω σ ολες τισ οθονες. χτες κατεβασα μερικα θεματα , το prismic kai to quickpanorama pro αλλα δε μου εκανε κανενα προβλημα. το χει παθει κανεις αλλος ?

και εμενα μου το εκανε αυτο...

ειχα widget 5 επαφες και οταν εβαλα ενα θεμα......τα widget/επαφες εξαφανίστηκαν...

το πιο κουφο απο ολα ηταν οταν πηγα να τις ξαναβαλω...μου εβγαζε το μυν οτι τα widget αυτα ηδη υπαρχουν......:confused:

εσπασα το κεφαλι μου μεχρι που καταλαβα οτι το προβλημα δημιουργήθηκε απο το θεμα που εβαλα...

μολις το αλλαξα και εκανα restart ολα ηταν οκ...

τωρα μην με ρωτησεις γιατι θα σε γελασω.....:)

και εμενα μου το εκανε αυτο...

ειχα widget 5 επαφες και οταν εβαλα ενα θεμα......τα widget/επαφες εξαφανίστηκαν...

το πιο κουφο απο ολα ηταν οταν πηγα να τις ξαναβαλω...μου εβγαζε το μυν οτι τα widget αυτα ηδη υπαρχουν......:confused:

εσπασα το κεφαλι μου μεχρι που καταλαβα οτι το προβλημα δημιουργήθηκε απο το θεμα που εβαλα...

μολις το αλλαξα και εκανα restart ολα ηταν οκ...

τωρα μην με ρωτησεις γιατι θα σε γελασω.....:)

το προβλημα μου το δημιουργουσε το facebook app. και μονο του να το βαζα εξαφανιζοταν. uninstall/install και ολα μια χαρα και παλι.

πως κανουμε βιντεοκληση με skype ρε παιδια ? παιρνω η με παιρνουν , και βλεπω μονο εμενα (τη δικια μου camera δλδ)

λυθηκε με update του skype client στο pc

Edited by lucifsg

ρε παιδια εχω μια καρτα sim 2 σε 1 της cosmote κ τωρα που πηρα το nokia n900 εχω προβλημα με την εναλλαγη της ενεργης συνδεσης.

το κινητο δεν εχει καποιο μενου οπως ειχαν ολα τα προηγουμενα κ δε μπορω να αλλαξω καρτα.λειτουργουν κανονικα κ οι δυο καρτες αλλα δε μπορω να κανω την εναλλαγη.

γνωριζει μηπως κανεις κανενα προγραμμα που να βοηθαει την κατασταση ή καποια αλλη λυση??

ευχαριστω πολυ εκ των προτερων...

παντως το κινητακι αξιζει...!!!

ρε παιδια εχω μια καρτα sim 2 σε 1 της cosmote κ τωρα που πηρα το nokia n900 εχω προβλημα με την εναλλαγη της ενεργης συνδεσης.

το κινητο δεν εχει καποιο μενου οπως ειχαν ολα τα προηγουμενα κ δε μπορω να αλλαξω καρτα.λειτουργουν κανονικα κ οι δυο καρτες αλλα δε μπορω να κανω την εναλλαγη.

γνωριζει μηπως κανεις κανενα προγραμμα που να βοηθαει την κατασταση ή καποια αλλη λυση??

ευχαριστω πολυ εκ των προτερων...

παντως το κινητακι αξιζει...!!!

δεν ξερω αν θα λυθει το προβλημα σου αλλα ριξε μια ματια..

και μετα δες και το τοπικ:

http://talk.maemo.org/showthread.php?t=35725&page=5

Μήπως γνωρίζει κανείς άν θα έχουμε την δυνατότητα δημιουργίας ομάδων επαφών με διαφορετικά χαρακτηριστικά (ήχοι κλήσης , προφίλ ) όπως στα symbian ?

βασικα αυτο για το ιστορικο περιπου το εχει .. αλλα λιγο κρυμενο.. και μπερδεμενο ...

αμα πας στης επαφες ,ανοιγεις καποια επαφη( οπου εχετε μιληση η μηνυμα κτλ.. πατησεις πανω να βγαλει το μενου για επεξεργασια κτλ.. και εχει μια επιλογη ιστορικο συνομιλιας...

Σας τυχαινει να πατε να διαγραψετε κατι και να σας λεει cannot delete read only file κτλ ??

το παθαινω συχνα πυκνα και δε ξερω τι φταιει. τελευταια φορα μου το κανε χτες βραδυ με μια ταινια που κατεβασα μεσω transmissιons αλλα επειδη κλασικα μου κολησε το κατεβασμα και βαρεθηκα, πηγα να τη κανω delete και δε μπορουσα.. εκανα ποσα restart τι με file manager δοκιμασα , τι με τους αλλους 2 file explorer που υπαρχουν , τιποτα... και σημερα το πρωι δοκιμασα και το κανε delete κανονικα. αυτα τα κουλα να μην ειχε το ν900...

Edited by lucifsg

Εαν σου ξανα συμβει δοκιμασε να το διαγραψεις ως root σε περιπτωση που δεν διαγραφετε αλλαξε τα δικαιωματα του αρχειου με chmod 777 ονομα_αρχειου και ξανα δοκιμασε..
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Εαν σου ξανα συμβει δοκιμασε να το διαγραψεις ως root σε περιπτωση που δεν διαγραφετε αλλαξε τα δικαιωματα του αρχειου με chmod 777 ονομα_αρχειου και ξανα δοκιμασε..

μακαρι να ξερα τα linux command να το κανα... εδω εκανα το λαθος να κανω recovery καποια αρχεια με το photorec και δε δηλωσα σωστα το φακελο και απο τοτε εχω το φακελο /home/user/New Folder1 με τα recovered αρχεια και δε ξερω πως να το κανω delete

Ριξε μια ματια στο Τερματικό - πρώτα βήματα γραφει οτι θα χρειαστεις. Εαν δεν καταλαβαινεις κατι πες μας να στο εξηγησουμε..

Ειναι καλο να μαθετε τα βασικα, χρειαζεται λιγο εξασκηση αλλα μετα θα μπορειτε να κανετε περισσοτερα "πραγματα" με την συσκευη σας και τα προβληματα θα λυνονται ευκολοτερα...

:)

Edited by gianpithio
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Ριξε μια ματια στο Τερματικό - πρώτα βήματα γραφει οτι θα χρειαστεις. Εαν δεν καταλαβαινεις κατι πες μας να στο εξηγησουμε..

Ειναι καλο να μαθετε τα βασικα, χρειαζεται λιγο εξασκηση αλλα μετα θα μπορειτε να κανετε περισσοτερα "πραγματα" με την συσκευη σας και τα προβληματα θα λυνονται ευκολοτερα...

:)

καταφερα να σβησω το φακελο που σπιλωνε το κιν μου XD

να σαι καλα !

Προσπαθώ να κάνω add στα rss feeds τη σελίδα http://themeegoblog.com αλλά μου λέει "Unable to add feed. Address invalid." Μήπως κάποιος ξέρει γιατί γίνεται αυτό; Δοκίμασα μέσω της εφαρμογής αλλά και πατώντας suscribe στον browser(που σε οδηγεί πάλι στην εφαρμογή προσθέτοντας '/feed/ στο url) όμως το ίδιο μου βγάζει.
My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish.

Προσπαθώ να κάνω add στα rss feeds τη σελίδα http://themeegoblog.com αλλά μου λέει "Unable to add feed. Address invalid." Μήπως κάποιος ξέρει γιατί γίνεται αυτό; Δοκίμασα μέσω της εφαρμογής αλλά και πατώντας suscribe στον browser(που σε οδηγεί πάλι στην εφαρμογή προσθέτοντας '/feed/ στο url) όμως το ίδιο μου βγάζει.

Γιατί η σωστή διεύθυνση για το RSS είναι η http://feeds.feedburner.com/MaemoCentral και στο Ν900 την βγάζει λάθος.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Γιατί η σωστή διεύθυνση για το RSS είναι η http://feeds.feedburner.com/MaemoCentral και στο Ν900 την βγάζει λάθος.

Ναι το ξέρω, την δοκίμασα αλλά τίποτα.

My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish.

Μάλλον θα έχει κάποιο πρόβλημα η σελίδα για τα rss. Προσπάθησα να το κάνω ανανέωση αλλά απέτυχε. Το είχα πάθει παλιότερα με άλλο site και λύθηκε αργότερα.

ρε παιδια το widget για το ημερολογιο σας εμφανιζει κανονικα ολες τις γιορτες?εμενα μονο οσες θελει.! και για να εμφανισει κατι πρεπει πχ να παω στην επαφη και να κανω edit τα γενεθλια κ αποθηκευση!

ρε παιδια το widget για το ημερολογιο σας εμφανιζει κανονικα ολες τις γιορτες?εμενα μονο οσες θελει.! και για να εμφανισει κατι πρεπει πχ να παω στην επαφη και να κανω edit τα γενεθλια κ αποθηκευση!

Εμένα μια χαρά μου τις εμφανίζει όλες. Βέβαια έχω επιλέξει να εμφανίζονται όλα τα συμβάντα από το Google Calendar και όχι από τα συμβάντα που έχω αποθηκεύσει στις επαφές.

Παιδιά επειδή κάνω μια έρευνα αγοράς και με ενδιαφέρει πολύ το κινητάκι θέλω να διατυπώσω κάποιες ερωτήσεις:

1) Ιστοσελίδες με γραφήματα όπως είναι στην αρχική του bloomberg.com ή του capital.gr μπορεί να ανοίξει;

2) Λογιστικές εφαρμογές τύπου EuroFasma υπάρχει περίπτωση να δέχεται;

3) Αρχεία Office μπορεί να υποστηρίξει με κάποιο ανάλογο πρόγραμμα;

4) Και τέλος, θέλω να μου απαντήσει κάποιος με το χέρι στη καρδιά, iPhone ή N900;;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Παιδιά επειδή κάνω μια έρευνα αγοράς και με ενδιαφέρει πολύ το κινητάκι θέλω να διατυπώσω κάποιες ερωτήσεις:

1) Ιστοσελίδες με γραφήματα όπως είναι στην αρχική του bloomberg.com ή του capital.gr μπορεί να ανοίξει;

2) Λογιστικές εφαρμογές τύπου EuroFasma υπάρχει περίπτωση να δέχεται;

3) Αρχεία Office μπορεί να υποστηρίξει με κάποιο ανάλογο πρόγραμμα;

4) Και τέλος, θέλω να μου απαντήσει κάποιος με το χέρι στη καρδιά, iPhone ή N900;;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Και βεβαια μπορει να ανοιξει τισ ιστοσελιδες με γραφηματα. μπορει να ανοιξει οποιαδηποτε ιστοσελιδα οπως ακριβως ενας υπολογιστης.

Αρχεια office μπορει να ανοιξει με εφαμογες οπως το officetogo viewer , koffice αλλα με λιγο ψαξιμο μπορεις να εγκαταατησεις ολοκληρη τη σουιτα openoffice ιδια με αυτη ενως υπολογιστη.

Το iphone ειναι κατι τελιως διαφορετικο απο το Ν900.ειναι καθαρα

multimedia mobile. το Ν900 προκειται για μικρο υπολογιστη τσεπης.

τα φοντα σας πως μπορω να ανοιξω τα παραθυρα π.χ. του meteo της προγνωσης που με τιποτε δεν ανογουν και μετα την τελευταία αναβαθμιση;
Οτι πάρεις 100...

Έχω το εξής πρόβλημα: Όλα τα τραγούδια που δεν έχουν metadata πληροφορίες έχουν για εικονίδιο(στον file manager) ένα συγκεκριμένο album. Τα υπόλοιπα που έχουν metadata πληροφορίες έχουν ως εικονίδιο είτε την κλασική νότα είτε το σωστό album τους. Τι μπορώ να κάνω έτσι ώστε όλα να έχουν το κλασικό εικονίδιο με τη νότα; Εκτός φυσικά από αυτά που έχουν το σωστό album.

Ελπίζω να μην σας μπέρδεψα.

κάτι έπαθε ξαφνικά και όταν έρχονται καινούρια sms όταν πατάω στο conversations να μου το ανοίξει δεν μου δείχνει τίποτα. Μάνο μαύρο... έκανα reflash το maemo και το πρόβλημα παραμένει.. τι να κάνω?