Jump to content

[Android - προτάσεις] Πλοήγηση στο διαδίκτυο

sardas
 Κοινοποίηση

Ποιος Browser σας καλύπτει περισσότερο;  

515 members have voted

1. 1. Ποιος Browser σας καλύπτει περισσότερο;

• CM Browser
    • UC Browser
    • Firefox Browser
    • Dolphin Browser
    • Opera Browser
    • Chrome Browser
    • Yandex Browser
    • Boat Browser
    • Lightning Browser
    • Άλλος (Puffin Browser, Javelin Browser, Next Browser, Maxthon Cloud Browser κλπ.)

Recommended Posts

Ο Chrome πάντως με την μεγάλη αναβάθμιση που έγινε πριν λίγο δείχνει αισθητά πιο γρήγορος. Ο Opera που τον δουλεύω χρόνια παράλληλα έχει τα πάνω του και τα κάτω του δεν έχει σταθερή συμπεριφορά.

Επειδή ο puffin έχει αρχίσει να με κουράζει με τα bugs του, υπάρχει κανένας που να είναι τουλάχιστον το ίδιο γρήγορος ή τζάμπα ψάχνω;

Δες τον Habbit... Παραμετροποίηση μέχρι αηδίας :p

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Ο Chrome πάντως με την μεγάλη αναβάθμιση που έγινε πριν λίγο δείχνει αισθητά πιο γρήγορος. Ο Opera που τον δουλεύω χρόνια παράλληλα έχει τα πάνω του και τα κάτω του δεν έχει σταθερή συμπεριφορά.

Τον opera τον γνωρίζω καλά γιατί ήταν ο βασικός μου πριν γνωρίσω τον puffin και δυστυχώς υπολείπεται αρκετά σε ταχύτητα. Τον chrome δεν τον είχα δοκιμάσει μετά την μεγάλη αναβάθμιση, όντως βελτιώθηκε αλλά και αυτός υστερεί αρκετά σε ταχύτητα.

Δες τον Habbit... Παραμετροποίηση μέχρι αηδίας :p

Αυτόν δεν τον ήξερα, πραγματικά εντυπωσιάζει η παραμετροποίηση του αλλά και αυτός είναι πολύ πιο αργός.

Ο κυριότερος λόγος που κοιτάω άλλους browsers είναι τα εκνευριστικά bugs που βγάζει κατά καιρούς αλλά αν είναι να πάω σε κάποιον που θέλει 5πλάσιο με 10πλάσιο χρόνο για να φορτώσει τις σελίδες τότε θα κάνω γαργάρα τα bugs και θα συνεχίσω με τον puffin.

Αν εχεις λολιποπ+ δοκιμασε και τον samsung internet explorer.

Τον εχω για δευτερο μετα τον habit, αλλα ειναι υποδειγμα ομαλης κυλισης.

Στην ταχυτητα παντως, εγω διαφορες πανω απο δευτερολεπτο αναμεσα σε browsers σπανια βλεπω, ακομα και σε βαρια sites, και σε desktop mode.

Περιπτωσεις να μη δειχνουν σωστα ενα site ή να μην λειτουργουν ολα τα κουμπια του site, υπαρχουν σε ολους τους browsers. Γι αυτο κι εγω εχω 3. Αλλα οχι λογω ταχυτητας.

Edited by fioravanti90

Τον opera τον γνωρίζω καλά γιατί ήταν ο βασικός μου πριν γνωρίσω τον puffin και δυστυχώς υπολείπεται αρκετά σε ταχύτητα. Τον chrome δεν τον είχα δοκιμάσει μετά την μεγάλη αναβάθμιση, όντως βελτιώθηκε αλλά και αυτός υστερεί αρκετά σε ταχύτητα.

Θα δοκιμάσω λοιπόν τον puffin ελπίζω να έχει σταθερή συμπεριφορά. Δεν είναι μόνο η ταχύτητα...

Αν εχεις λολιποπ+ δοκιμασε και τον samsung internet explorer.

Τον εχω για δευτερο μετα τον habit, αλλα ειναι υποδειγμα ομαλης κυλισης.

Στην ταχυτητα παντως, εγω διαφορες πανω απο δευτερολεπτο αναμεσα σε browsers σπανια βλεπω, ακομα και σε βαρια sites, και σε desktop mode.

Περιπτωσεις να μη δειχνουν σωστα ενα site ή να μην λειτουργουν ολα τα κουμπια του site, υπαρχουν σε ολους τους browsers. Γι αυτο κι εγω εχω 3. Αλλα οχι λογω ταχυτητας.

Στο ίδιο ακριβώς site ο puffin έκανε 4 δευτερόλεπτα ενώ ο opera mini beta έκανε 18 με εξοικονόμηση και 22 χωρίς. Τα site μια χαρά τα δείχνει άλλου έχει πρόβλημα. Ενώ είναι πύραυλος στα sites, lagάρει στο μενού του :lol: επίσης, κάποιες φορές όταν τον ανοίγεις κάνει 5-6 δευτερόλεπτα να φορτώσει τα bookmarks. Μάλλον φταίει ότι συνδέεται σε server για να δουλέψει, γι αυτό όταν έχεις κακό Internet lagάρει πολύ άσχημα (όχι στο φόρτωμα των sites αλλά στην ανταπόκριση των επιλογών σου).

Τώρα για αυτόν της Samsung... αν και έχω 7.1 μου βγάζει μόνο τον beta :w00t:

Edited by _Alexandros37

Τον οπερα δεν τον εχω δοκιμασει γιατι δεν μου αρεσει αισθητικα. Αλλα στους υπολοιπους (chrome, firefox nightly, uc, cm, puffin, yandex, habit, samsung) δεν εχω δει αξιοπροσεκτες διαφορες σε ταχυτητα (πανω απο 1δευτερολεπτο). Διαλεξα λοιπον βασει παραμετροποιησης, αισθητικης και ομαλοτητας κυλισης. Πχ παρατηρω οτι ο samsung καιει καπως παραπανω μπαταρια, αλλα κυλα τοσο ωραια που δεν με νοιαζει (πολυ). Επειδη ειναι ο μονος που μ αφηνει να βαλω οσο μεγαλη ή μικρη γραμματοσειρα θελω σ' ενα αρθρο και προσαρμοζει το αρθρο στην οθονη χωρις να χρειαζεται να πηγαινω αριστερα-δεξια. Δεν το χρησιμοποιω παντου, μονο σε sites με πολυ μικρες γραμματοσειρες, αλλα χρειαζεται. Επισης κανει το πιο πιστo "save as pdf". Ολοι οι υπολοιποι τα σωζουν με προβληματα.

Οπως σε ολα, δυστυχως δεν υπαρχει το τελειο. Γι αυτο εχω 3 browsers, 5 πλοηγους και 2 office suites.

χμ, κι εγω 3: firefox (για να συγχρονιζει τα passwords και το ιστορικο - και μονο), naked (βασικοτατος νο1,

εκτος απο ad blocking με φιλτρα!! - οπως του ublock που εχουμε στον firefox -

εχει και αναδιπλωση κειμενου και τα παντα ολα, ολα αυτα με μεγεθος εγκαταστασης μικροτερο απο 1mb!!

εκτος απο αυτον, σαν 3ος, ο via επισης παναλαφρος και πουπουλο, τον εχω για να βλεπω σελιδες σε desktop mode,

uc εφαγε σουταρισμα γιατι για πολλοστη φορα μου πεταξε στην μουρη τα σιχαμενα uc news και

γιατι επιανε 100mb χωρις κανενα απολυτως λογο (κι οταν ειχα διαγραψει ιστορικο και cache!!),

γενικως πολυ bloatware και κουραστηκα

500 εκατομυρια downloads εφτασε ο uc browser :O

Κατεβάσματα. Πόσοι τον έχουν όμως κρατήσει..; :p

τι είχε γίνει με τον Naked όμως που έπεσε από το store και ξανά ανέβηκε ?

α, δεν το ξερω αυτο το στορυ, εγω προφανως τον εβαλα μετα;

ψιλοπαρατημενος ειναι μωρε, δεν τον βλεπω ζωηρο τον developer,

αλλα εχει ωραια features για.. ψαγμενους ;)

η πλακα ειναι οτι ειχα τον uc με 125mb, τον σουταρα και εβαλα με 2mb 2 browsers!!

και τα 123mb στην τσεπα, οκ, θα μου πειτε, εχετε χωρο, αλλα στο moto e 1st gen (2ο τηλ) τα πραγματα

ειναι λιγο.. στριμωγμενα παρολο που του εχω και καρτα,

φτερο στον ανεμο θα μου πειτε απ την αλλη, αλλα πιστευω οτι με αυτους τους δυο ειμαι καλυμενος,

και γενικα δηλαδη τι αλλο να θελει καποιος;

Κατεβάσματα. Πόσοι τον έχουν όμως κρατήσει..; :p

χαχα αυτο ναι, πολυ σωστο! οντως τα κατεβασματα του google δεν ειναι καθολου καλο κριτηριο γιατι κι εγω μπορει να τους κατεβασα ολους για να τους δοκιμασω,

αρα προσθεσα απο μια ψηφο στον καθενα τους ;)

Έβαλα χθες τον puffin δεν είδα κάτι τρελό απο ταχύτητα σε κάποια site που τον τσεκάρισα άντε να ήταν 1-2 δευτερόλεπτα πιο γρήγορος σε κάποια δεν τα άνοιγε καθόλου κάποιες φορές μεταξύ αυτών και το myphone. Το έβγαλα

ο puffin το εχω ξαναγραψει ειναι χαλι γιατι περναει τα παντα απο τον δικο του server!!

βαλτε ενα adblocker αν εχετε να δειτε οτι δεν κοβει τιποτα απολυτως!

και πως να κοψει; σαμπως μπορει;

αφου τις σελιδες τις σερβιρει ο server του puffin!

ε, οχι, δεν γουσταρω προσωπικα με την καμια!

Έβαλα χθες τον puffin δεν είδα κάτι τρελό απο ταχύτητα σε κάποια site που τον τσεκάρισα άντε να ήταν 1-2 δευτερόλεπτα πιο γρήγορος σε κάποια δεν τα άνοιγε καθόλου κάποιες φορές μεταξύ αυτών και το myphone. Το έβγαλα

Περίεργο μου φαίνεται. Ποτέ δεν είχα τέτοια προβλήματα. Το myphone ειδικά μου το φορτώνει σε 2-4 δευτερόλεπτα.

ο puffin το εχω ξαναγραψει ειναι χαλι γιατι περναει τα παντα απο τον δικο του server!!

βαλτε ενα adblocker αν εχετε να δειτε οτι δεν κοβει τιποτα απολυτως!

και πως να κοψει; σαμπως μπορει;

αφου τις σελιδες τις σερβιρει ο server του puffin!

ε, οχι, δεν γουσταρω προσωπικα με την καμια!

Όντως, ενοχλεί κάπως. Έχει όμως και κάποια features που δεν έχω βρει πουθενά άλλου, όπως το trackpad που βολεύει πολύ για χρήση με ένα χέρι.

Τέλειος.

Αρκεί να σε βολέψει.

Εμένα δεν με βόλεψε καθόλου.

Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ Opera και Opera Mini.

Sent from my Amstrad CPC 6128

Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

Μιας και μιλάτε για τον Dolphin, είχε αρχίσει από καιρό να μου κάνει κάτι κουλά. Από χτες δε φορτώνει σελίδες. Όχι οι ίδιες κάθε φορά. Ό,τι του καπνίσει κάνει. Δοκίμασα να τον ξηλώσω και να ανοίξω τις σελίδες αυτές χωρίς τα δεδομένα μου (settings, bookmarks κλπ) και κάνει πάλι τα ίδια. Τι επανεκκίνηση έκανα στο κινητό, και τι δε δοκίμασα.

Μάλλον πάμε για αλλαγή. Μετά τον Boat, τζούφιος κι ο Dolphin.

Κρίμα, με είχε βολέψει πολύ, ιδίως ο συγχρονισμός και οι φάκελοι στη σελίδα speed dial.

Προς το παρόν είμαι με Opera Mini, αλλά δεν είναι για πολλά-πολλά, τουλάχιστον 2 κλικ πιο αργός από τον Dolphin.

Έτσι, τσεκάρω λίγο τον Via, είναι πολύ γρήγορος, αλλά πολύ "άδειος" μου φαίνεται. Δε βλέπω να έχει την οργάνωση στη home page όπως χρειάζομαι κι έχω συνηθίσει.

EDIT:

Διάβασα στα σχόλια στο play store ότι το κρασάρισμα το προκαλεί ο ενσωματωμένος adblocker του Dolphin. Το απενεργοποίησα και μέχρι στιγμής δουλεύει καλά, και για adblocker έχω το Adguard.

Edited by panosz75
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Παιδιά προτείνετε έναν ελαφρύ browser για να ανοίγω λινκ γρήγορα και όμορφα. Εχω Firefox για συγχρονισμό απο πισι και chrome.

Sent from my iPad using Tapatalk

OnePlus 3T, iPad mini 2

κι εγω τα ιδια! firefox για συγχρονισμο και naked & via για σερφαρισμα ;)
Στον naked πώς μπορώ να κλείσω τα tabs Πάτρικ;

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

OnePlus 3T, iPad mini 2

ανοιγεις το κατω μενουδακι και πατας το x και παραλληλα σου σβηνει και το history και τα cookies (εκτος απο αυτα που εχεις κανει whitelist πατωντας το 1ο πανω αριστερα κουμπακι) ή οτι αλλο εχεις επιλεξει απο τα options οτι θες να σου σβηνει ;)

εγω παντως παιδια νομιζω και ο chrome μετα το τελευταιο update εγινε κορυφη ..

ουαου!

UC Browser has mysteriously disappeared from the Google Play Store

https://www.androidauthority.com/uc-browser-removed-download-google-play-store-814694/

https://www.androidcentral.com/uc-browser-gets-delisted-play-store

Edited by patrickdrd

Ο chrome βρήκε τρόπο να παρακάμπτει το tweak της miui να τον κλείνει και στεγνώνει την μπαταρία ...
Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος

• The title was changed to [Android - προτάσεις] Πλοήγηση στο διαδίκτυο