rtifosi Δημ. April 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2019 Μιας και μπηκες στον κοπο των δοκιμων, δες το MX PLAYER Sent from my SM-G930F using Tapatalk Για κάποιο λόγο το είχα απορρίψει, κακώς. Είναι το μόνο που κρατάει ΠΑΝΤΑ το σημείο στο οποίο είχα σταματήσει την αναπαραγωγή. Thanks! Sent from my One Plus 5T Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. April 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2019 Για κάποιο λόγο το είχα απορρίψει, κακώς. Είναι το μόνο που κρατάει ΠΑΝΤΑ το σημείο στο οποίο είχα σταματήσει την αναπαραγωγή. Thanks! Sent from my One Plus 5T Χαίρομαι που σε βόλεψε.... εγώ είμαι ευχαριστημένος χρόνια τώρα..... Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. April 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2019 Για κάποιο λόγο το είχα απορρίψει, κακώς. Είναι το μόνο που κρατάει ΠΑΝΤΑ το σημείο στο οποίο είχα σταματήσει την αναπαραγωγή. Thanks! Sent from my One Plus 5T Μονόδρομος o MxPlayer στο Android Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. April 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2019 Αυτός εδώ πάντως με έκανε να ξεχάσω γρήγορα τον mx player https://play.google.com/store/apps/details?id=video.player.videoplayer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. April 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2019 Αυτός εδώ πάντως με έκανε να ξεχάσω γρήγορα τον mx player https://play.google.com/store/apps/details?id=video.player.videoplayer Δυστυχώς τον δοκίμασα και "ξεχνάει" συνέχεια που έχω μείνει σε ένα βίντεο και το ξεκινάει από την αρχή. Δλδ θυμάται που και που. Μία στις δέκα ίσως... Για μένα είναι deal braker. Sent from my One Plus 5T Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. April 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2019 Δυστυχώς τον δοκίμασα και "ξεχνάει" συνέχεια που έχω μείνει σε ένα βίντεο και το ξεκινάει από την αρχή. Δλδ θυμάται που και που. Μία στις δέκα ίσως... Για μένα είναι deal braker. Sent from my One Plus 5TΤο ενεργοποίησες από τις ρυθμίσεις για να το κάνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. April 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2019 Ναι. Μία το κάνει, μία όχι Sent from my One Plus 5T Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. April 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2019 Περίεργο. Τη χρησιμοποιώ χρόνια και με αρκετά κινητά και δεν είχα ποτέ πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stxio Δημ. June 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2020 Η Adobe διαθετει δωρεαν την νεα Adobe photoshop camera στο Playstore Πολλα φιλτρα για selfie, scenery enhancer με την ΑΙ της Adobe. Εαν σας την βγαζει μη συμβατη, υπαρχει και στο APKmirror. Παράθεση Pffff... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. June 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2020 Ωραία δείχνει! Κατέβασα το apk.( Το ζοριζει αρκετά το g6 ). Ευχαριστώ! Tapatalked Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. June 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2020 (edited) Κατέβασα το apk απο APKmirror αλλα μου βγάζει σφαλμα οτι παρουσιάστηκε προβλημα στην ανάλυση του πακετου.Δεν δουλευει στο s7 edge. Τωρα το ειδα οτι ειναι απο 9 και πανω Edited June 13, 2020 by mips Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. June 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2020 Καλημέρα πιο player θα προτείνατε για μουσική σε Android αυτοκινήτου. Με ενδιαφέρει να βλέπω τους φακέλους μου από ένα μεγάλο USB, καθώς και να φτιάχνω λίστες αναπαραγωγής που θα μένουν αποθηκευμενες. Ρωτάω γιατί ποτέ δεν έχω χρησιμοποιήσει κάποιο music player ώς τωρα στις κινητές μου συσκευές, αλλά υπάρχει τώρα η ανάγκη στο Android multimedia του αυτοκινήτου καθώς αυτό που έχει η συσκευή δε με ικανοποιεί. Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stxio Δημ. July 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2020 Η εφαρμογη καμερας PROSHOT προσωρινα δωρεαν στο playstore. (4 ευρω κανονικη τιμη) CAMERA FEATURES — • Auto, Program, Manual και δυο πλήρως παραμετροποιήσιμα Custom modes, όπως σε μια DSLR* • Manual, semi-manual, ή automatic control των exposure, flash, focus, ISO, shutter speed, torch και του white balance* • Λήψη φωτογραφιών σε JPEG, RAW ή RAW JPEG* (RAW = .DNG file) • Light Painting mode • Custom Aspect Ratio Mode: πραγματοποίησε λήψη φωτογραφιών σε οποιοδήποτε aspect ratio επιθυμείς, 21:9, 17:10, 50:3 • Burst, Timer, και Timelapse modes, όλα με πλήρη manual controls • Auto ISO option, • Manual focus assist • Live histogram • Front-facing camera με exposure control • Zoom με μόλις ένα δάχτυλο — VIDEO FEATURES — • ως 4K (3840×2160)* • 60fps, up to 175Mb/s* • Manual ή automatic control* • Adjustable resolution, frame rate και bitrate • Κάνε zoom και άλλαξε οποιαδήποτε παράμετρο ακόμη και κατά το video recording. • Real-time audio input levels • Timelapse video με πλήρη manual control • Video light Πηγη Παράθεση Pffff... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2020 Εμένα μόνο manual focus δεν υποστηρίζει η εφαρμογή απ' ότι είδα. Για τις πίσω κάμερες. Αξίζει λες να την κατεβάσω; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. July 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2020 Ποια εφαρμογη ειναι η καλυτερη για φωτογραφιες και βιντεο και να εχει και bokeh εφε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stxio Δημ. October 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2020 Ενα νεο project HDR καμερας απο τους developers του XDA PhotonCamera - Enhanced algorithms camera Βεβαια ειναι ακομα σε σταδιο αναπτυξης, αλλα εχει ενδιαφερον καθως ασχολουνται μαζτι του οι devs που εκαναν port την Google camera Παράθεση Pffff... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2020 Ενα νεο project HDR καμερας απο τους developers του XDA PhotonCamera - Enhanced algorithms camera Βεβαια ειναι ακομα σε σταδιο αναπτυξης, αλλα εχει ενδιαφερον καθως ασχολουνται μαζτι του οι devs που εκαναν port την Google camera Λειτουργεί σε όλες της συσκευές ή εξαιρεί της συσκευές με Mediatek; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diamantis_69 Δημ. November 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2021 (edited) Καλημέρα και καλή εβδομάδα. θα ήθελα να ρωτήσω, μια συνάδερφος μου είπε ότι υπάρχει εφαρμογή, που καθαρίζει και κάνει πιο ευκρινή τις παλιές φωτογραφίες. Θέλω να φωτογραφίσω με το κινητό κάτι παλιές φώτο ασπρόμαυρες και έγχρωμες. Edited November 15, 2021 by diamantis_69 Παράθεση Ζεις μονάχα μια φορά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. November 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2021 11 ώρες πριν, diamantis_69 said: Καλημέρα και καλή εβδομάδα. θα ήθελα να ρωτήσω, μια συνάδερφος μου είπε ότι υπάρχει εφαρμογή, που καθαρίζει και κάνει πιο ευκρινή τις παλιές φωτογραφίες. Θέλω να φωτογραφίσω με το κινητό κάτι παλιές φώτο ασπρόμαυρες και έγχρωμες. Photoscan της Google. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diamantis_69 Δημ. November 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2021 (edited) 9 ώρες πριν, WPerty said: Photoscan της Google. Είδα αυτή που μου προτείνεις, αλλά οι κριτικές της δεν είναι οι καλύτερες και έχει να ενημερωθεί από τον Απρίλη του 2019. Τυχαία σε αναζήτησή μου, είδα και μια άλλη εφαρμογή την Snapseed με καλύτερες κριτικές και λένε δεν έχει και διαφημίσεις.Τι λες; και ποια είναι πιο απλή στην λειτουργία; Η photoscan νομίζω πρέπει να είναι πιο απλή ,γιατί τα κάνει αυτόματα ,ενώ η snapseed σου δίνει επιλογές και πρέπει να έχεις λίγες γνώσεις φωτογραφίας για να την δουλέψεις... Edited November 16, 2021 by diamantis_69 Παράθεση Ζεις μονάχα μια φορά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_G Δημ. November 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2021 Το Snapseed το θεωρώ από τις κορυφαίες εφαρμογές επεξεργασίας στο κινητό! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. November 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2021 10 ώρες πριν, diamantis_69 said: Είδα αυτή που μου προτείνεις, αλλά οι κριτικές της δεν είναι οι καλύτερες και έχει να ενημερωθεί από τον Απρίλη του 2019. Τυχαία σε αναζήτησή μου, είδα και μια άλλη εφαρμογή την Snapseed με καλύτερες κριτικές και λένε δεν έχει και διαφημίσεις.Τι λες; και ποια είναι πιο απλή στην λειτουργία; Η photoscan νομίζω πρέπει να είναι πιο απλή ,γιατί τα κάνει αυτόματα ,ενώ η snapseed σου δίνει επιλογές και πρέπει να έχεις λίγες γνώσεις φωτογραφίας για να την δουλέψεις... Μπορείς να τις φωτογραφίσεις με το photoscan για να πάρει τα χοντρά (glare κτλ) και μετά να τις επεξεργαστείς με το Snapseed. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. November 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2021 για podcast τι προτεινετε; google, spotify κλπ? Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkoumo Δημ. January 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2022 Θέλω οπωσδήποτε να συγχρονίζονται οι φωτογραφίες που τραβάω απο το κινητό με την google για να τις βλέπω αργότερα στο Pc από τον λογαριασμό μου στην Google->Φωτογραφίες. Το πρόβλημα είναι στα βίντεο και μου κάνει το εξής: λόγω του μεγάλου μεγέθους δεν ανεβαίνουν ΠΟΤΕ και προσπαθεί συνέχεια να κάνει upload με αποτέλεσμα να μην φτάνει στις προσφατες φωτό για να μου τις ανεβάσει οπότε χρησιμοποιώ καλώδιο ! Δεν έχω βρει επιλογή να μην ανεβάζει τα βίντεο. Μετά σκέφτηκα να τα μεταφέρω σε άλλον κατάλογο μέσα στο κινητό αλλά και πάλι απαξ και τραβήξω ένα νέο βίντεο θα μου κάνει τα ίδια. Εχετε καμιά ιδέα τι μπορώ να κανω? YΓ : Πάντα για συνδεση Wifi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. January 13, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2022 https://www.cbackup.com/articles/how-to-stop-uploading-videos-in-google-photos-5740.html Για ρίξε μια ματιά. Με αναζήτηση το βρήκα μιας και δεν χρησιμοποιώ Google Photos. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts