mylw_4 Δημ. November 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2016 Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να μπορώ σε δικό μου βίντεο να αλλάξω τον ήχο; να πχ ένα τραγούδι από πάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deltaplus Δημ. November 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2016 Mxplayer από εμένα. Όλα τα άλλα υποδεέστερα. sent from my Amstrad CPC6128 Ολα τα αλλα μπορει να ειναι υποδιεστερα αλλα η νεα του αναβαθμιση δεν παιζει ac3 ηχο και δεν εχουμε δει ακομη καποια λυση. Η προηγουμενη τουλαχιστον βολευοτανε με το 1.7.32 armv7, αυτη ζηταει την 1.8.10 αλλα οταν την βαζεις δεν γινεται τιποτε προς το παρον. αρα μια προσωρινη τουλαχιστο λυση ειναι η εφαρμογη ac3 video που μεχρι στιγμης εγω δεν ειδα να υστερει καπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. November 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2016 Ολα τα αλλα μπορει να ειναι υποδιεστερα αλλα η νεα του αναβαθμιση δεν παιζει ac3 ηχο και δεν εχουμε δει ακομη καποια λυση. Η προηγουμενη τουλαχιστον βολευοτανε με το 1.7.32 armv7, αυτη ζηταει την 1.8.10 αλλα οταν την βαζεις δεν γινεται τιποτε προς το παρον. αρα μια προσωρινη τουλαχιστο λυση ειναι η εφαρμογη ac3 video που μεχρι στιγμης εγω δεν ειδα να υστερει καπου. Το vlc που υστερεί σε σχέση με τα προαναφερθέντα; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deltaplus Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Εγω δεν το εχω δουλεψει και δεν μπορω να εκφερω γνωμη, παντως κανα δυο φορες που δοκιμασα το vlc για pc version δεν με ενθουσιασε ιδιαιτερα οχι παντως οτι ειδα καποια υστερηση αλλα μαλλον θεμα συνηθειας. ακομη και για το ac3 που αναγκαστηκα να βαλω δεν ειδα διαφορα απο το mxplayer συνεπως μαλλον οπως σου κατσει. Ενα επιπροσθετο προσον που ειδα στο ac3 video ειναι οτι διαθετει και equaliser αλλα κι'αυτο δεν βρηκα χρονο να το ψαξω ακομη.Παντως στο νημα android γενικες εφαρμογες ενας συμφορουμιτης μας εδωσε την διευθυνση με το αναλογο codec και ετσι ολα ok Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 (edited) Ψάχνω δύο εφαρμογές. Η μία θέλω να εξαφανίζει αντικείμενα η ατέλειες που βρίσκονται μεσα σε μια φωτογραφία και με την άλλη θελω να εχω την επιλογη splash. Δηλαδή να μπορω να κανω ολη την φωτογραφία ασπρόμαυρη εκτος απο καποιο αντικείμενο η σημείο που θελω να εχει χρώμα Edit : εφαρμογή για splash βρήκα. Τωρα ψαχνω μονο την εφαρμογή που εξαφανίζει αντικείμενα. Ειναι μια που κάνει μόνο αυτό το πραγμα αλλα δεν θυμάμαι όνομα Samsung Galaxy A5 2016 Android 6.0.1 Edited November 9, 2016 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Ψάχνω δύο εφαρμογές. Η μία θέλω να εξαφανίζει αντικείμενα η ατέλειες που βρίσκονται μεσα σε μια φωτογραφία και με την άλλη θελω να εχω την επιλογη splash. Δηλαδή να μπορω να κανω ολη την φωτογραφία ασπρόμαυρη εκτος απο καποιο αντικείμενο η σημείο που θελω να εχει χρώμα Edit : εφαρμογή για splash βρήκα. Τωρα ψαχνω μονο την εφαρμογή που εξαφανίζει αντικείμενα. Ειναι μια που κάνει μόνο αυτό το πραγμα αλλα δεν θυμάμαι όνομα Samsung Galaxy A5 2016 Android 6.0.1 Tην εφαρμογή snapseed την δοκίμασες? Κάνει αυτο που θες με την επιλογή "επιδιόρθωση". Επίσης δες και την pixlr, αυτές οι δύο νομίζω είναι από τις καλύτερες για επεξεργασία φώτο. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Tην εφαρμογή snapseed την δοκίμασες? Κάνει αυτο που θες με την επιλογή "επιδιόρθωση". Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Εχεις δίκιο. Ενω την ειχα την εφαρμογή δεν ειχα δοκιμάσει την επιδιόρθωση. Δεν βολεύει σε όλες τις περιπτώσεις όμως αυτη η επιδιόρθωση που κανει με το πινέλο. Στην εφαρμογή που ψαχνω Γίνεται και με πινέλο κ με γραμμή για πιο λεπτα σημεία Samsung Galaxy A5 2016 Android 6.0.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. November 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2016 Ψάχνω για εφαρμογή που να μετατρέπει σε .mp4 176x144 15 fps τα βίντεο από το YouTube ή άλλα.. Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να μπορώ σε δικό μου βίντεο να αλλάξω τον ήχο; να πχ ένα τραγούδι από πάνω; VidTrim Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sterka Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 s.o.s Προσπαθώ να δω ένα ματς μέσω ace stream links σε samsung galaxy A3 και ξαφνικά ενώ μέχρι τώρα μου έδινε την επιλογή αναπαραγωγής με vlc player τώρα δεν το κάνει! Τι μπορεί να φταίει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NexusNexii Δημ. November 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2016 Χθες κοίταξα τυχαία τα φιλτρα του Aviary και είδα ότι είχαν ανάλογη προσφορά με την οποία είχα αποκτήσει τα περισσότερα φιλτρα/αυτοκολλητα/πλαίσια εντελώς δωρεάν απλώς δημιουργώντας λογαριασμό adobe. Έκανα την αδερφή μου να κάνει το ίδιο όπως έκανα κι εγώ πριν 2 χρόνια και λειτούργησαν όλα μια χαρά. Το γράφω εδώ μπας και το δει κάποιος γιατί είναι κρίμα να χάσει την προσφορά όποιος επιθυμεί μια άψογη εφαρμογή για φίλτρα. Για μένα είναι η καλύτερη έχοντας δοκιμάσει πολλές και ο συνδυασμός τους με φίλτρα από το instagram απογειώνει τις φωτογραφίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 Ψάχνω ένα ελφρυτερο ράδιο του tunein που να τρέχει σε 2.3.6 και να πιάνει απλώς ελληνικούς σταθμούς, βασικά era Sport και sport24 1033. Μέσω Browser δεν υποστηρίζεται ο Flash Player. Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 Γεια σας.εχω ενα Alcatel pop up.υπαρχει καποιο προγραμμα,να μπορω την ιδια στιγμη να παρακολουθησω ενα βιντεο και να γραφω ενα μνμ;η να κανω δυο δουλειες ταυτοχρονα. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 Ψάχνω ένα ελφρυτερο ράδιο του tunein που να τρέχει σε 2.3.6 και να πιάνει απλώς ελληνικούς σταθμούς, βασικά era Sport και sport24 1033. Μέσω Browser δεν υποστηρίζεται ο Flash Player. Κάνε μια δοκιμή σε αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.greek.radios Samsung Galaxy A5 2016 Android 6.0.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 Ευχαριστώ, αυτό μου πρότεινε κι ένας φιλος, αλλά δεν είναι συμβατό με 2.3.6 gingerbread. Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 Ευχαριστώ, αυτό μου πρότεινε κι ένας φιλος, αλλά δεν είναι συμβατό με 2.3.6 gingerbread. Δοκίμασε το vradio μήπως και.. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ilv.vradio Στάλθηκε από RN3P Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 Ευχαριστώ κι αυτό δεν είναι συμβατό... Μήπως σε κάποιο Site έχει παλιότερες εκδόσεις που να είναι συμβατές;; Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 Ευχαριστώ κι αυτό δεν είναι συμβατό... Μήπως σε κάποιο Site έχει παλιότερες εκδόσεις που να είναι συμβατές;; Τι κινητό έχεις; Συνήθως οι συσκευές έχουν και ένα δικό τους store που μπορείς να κατεβάσεις υλικό. Εκτός του Google play. Για ψάξε εκεί να δεις Samsung Galaxy A5 2016 Android 6.0.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 Ευχαριστώ κι αυτό δεν είναι συμβατό... Μήπως σε κάποιο Site έχει παλιότερες εκδόσεις που να είναι συμβατές;; Εγω μπαινω με τον opera (οχι τον μινι) και παιζουν μια χαρα οι σταθμοι απο το live24 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 (edited) Το κινητό είναι πολύ παλιό. Galaxy Y pro. Λογω μνήμης ο Opera (όχι ο Mini) δεν μπορεί να τρεξει Κατέβασα έναν Flash για 2.3.6 αλλά δεν εγκαθίσταται. Το Samsung Apps έγινε Galaxy Apps αλλά δεν έχει τίποτα. Edited November 24, 2016 by nikosxeng3 Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alketas1971 Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 Γειά σας. Έψαχνα για 2 καλές εφαρμογές α)επεξεργασία και εφέ στις photos (κολάζ κλπ ) και β )μία εφαρμογή για επεξεργασία βίντεο ( αν γίνεται να μπει και μουσική στο βιντεο ).Το play store έχει πολλές και θέλεις ώρες για να τις ψάξεις. Αν έχετε υπόψη κάτι στείλτε links για να κατεβάσω τις εφαρμογές. Γεια χαρά. :cool: Στάλθηκε από το SM-G355HN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 Στο tunein δεν βρίσκω την erasport. Την είχα στα αγαπημένα σαν 101.9 | ERA Sport παταω αλλά δεν παίζει. Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 Στο tunein δεν βρίσκω την erasport. Την είχα στα αγαπημένα σαν 101.9 | ERA Sport παταω αλλά δεν παίζει. Δεν έχω πρόσβαση σε pc τώρα να σου έδινα το λινκ να το προσθέσεις. Κάνε το εξής: μπες στην ερα μέσω browser στο pc και πάτα F12. Δεξιά θα σου βγάλει ένα μενού, πάτα F5 να κάνει ανανέωση. Μόλις κάνει ανανέωση ψάξε κάτι σχετικό με media και κάνε αντιγραφή το λινκ και μετά κάνε add source στο tune in. Στάλθηκε από RN3P Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 Δεν έχω πρόσβαση σε pc τώρα να σου έδινα το λινκ να το προσθέσεις. Κάνε το εξής: μπες στην ερα μέσω browser στο pc και πάτα F12. Δεξιά θα σου βγάλει ένα μενού, πάτα F5 να κάνει ανανέωση. Μόλις κάνει ανανέωση ψάξε κάτι σχετικό με media και κάνε αντιγραφή το λινκ και μετά κάνε add source στο tune in. Στάλθηκε από RN3P Δεν έχω pc... :) Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 Δεν έχω pc... :) Κάνε add source: http://radiostreaming.ert.gr/ert-erasport Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts