Jump to content

[Android - προτάσεις] Μουσική, Βίντεο και Φωτογραφία

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τι προτείνετε για παρακολούθηση ταινιών; (κυρίως .avi αρχεία) Να υποστηρίζει και υπότιτλους, όμως :p

Ο VLC for android είναι ακόμη σε φάση beta :(

Εγω χρησιμοποιω τον bs player...Μεχρι στιγμης δεν εχω κανενα προβλημα,και τρεχει κανονικα τους υποτιτλους.

Τι προτείνετε για παρακολούθηση ταινιών; (κυρίως .avi αρχεία) Να υποστηρίζει και υπότιτλους, όμως :p

Ο VLC for android είναι ακόμη σε φάση beta :(

απο τους καλυτερους που εχω δοκιμασει ειναι ο bs player

@tasosuser

Άνοιξε τον ES file explorer σου και πήγαινε στη διαδρομή /data/app/ και σβήσε το αρχείο "com.keramidas.Poweramp.odex".

Επίσης ψάξε με τη λέξη "Poweramp" και σβήσε όλα τα τυχόν αρχεία που θα βρεις. Κάνε και μια εκκαθάριση της dalvik cache και θα δεις ότι θα μπορέσεις να το εγκαταστήσεις. Υπεύθυνο γι' αυτή την ταλαιπωρία είναι το LuckyPatcher (κι ας το έχεις απεγκαταστήσει).

Edited by xalaros

Καλησπέρα παιδια. Ενδιαφέρομαι για μια εφαρμογή που να κάνει τα παρακάτω. Θέλω αν εχω μια φωτογραφία στο κινητό, να μπορεί να να την κάνει upload σε κάποια υπηρεσία, και στη συνέχεια να μπορώ να βρω το link ώστε (κυρίως) να μπορώ να την ποστάρω σε κάποιο forum. Ξέρετε κάποια καλή;

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Καλησπέρα παιδια. Ενδιαφέρομαι για μια εφαρμογή που να κάνει τα παρακάτω. Θέλω αν εχω μια φωτογραφία στο κινητό, να μπορεί να να την κάνει upload σε κάποια υπηρεσία, και στη συνέχεια να μπορώ να βρω το link ώστε (κυρίως) να μπορώ να την ποστάρω σε κάποιο forum. Ξέρετε κάποια καλή;

dropbox αν εχεις samsung

dropbox αν εχεις samsung

Στα άλλα κινητά δεν δουλεύει δηλαδή το dropbox? :confused:

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

προσωπικα χρησιμοποιω αυτο για μειωση του μεγεθους

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.shoozhoo.imageresizer

και επειτα upload στο dropbox οπου παιρνεις το link της εικονας και το επικολλας στο φορουμ που θες :)

Στα άλλα κινητά δεν δουλεύει δηλαδή το dropbox? :confused:

Μια χαρά δουλεύει, ίσως το λέει λόγω του έξτρα κινητρου των 50 GB.

Μια χαρά δουλεύει, ίσως το λέει λόγω του έξτρα κινητρου των 50 GB.

ναι για αυτο το ειπα επειδη δινει 50 γιγα. για τα αλλα δεν ξερω αν δινει πολυ χωρο.

Καποιο προγραμμα που να κατεβαζει αρχεια βιντεο (απο το youtube με ενδιαφερει περισσοτερο);

Ψάξε στο Google tubemate. Είναι πολύ καλό. Δεν υπάρχει στο market.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Γεια χαρά.

Ψάχνω πρόγραμμα player που να υποστηρίζει ταυτόχρονα υπότιτλους από εξωτερικό αρχείο και πολυκάναλο ήχο σε έξοδο HDMI (MHL Adapter).

Το BSPlayer και το MX Player δεν την κάνουν την δουλειά. Ειδικά το BSplayer δεν έχει καν ρυθμίσεις για τον ήχο.

Μόνο η ενσωματωμένη Αναπ. Video το υποστηρίζει, αλλά γενικά έχει πολύ λίγες ρυθμίσεις.

Παίζει κάτι άλλο ;

Alldocube - iPlay40 5G - Android 11

Γεια χαρά.

Ψάχνω πρόγραμμα player που να υποστηρίζει ταυτόχρονα υπότιτλους από εξωτερικό αρχείο και πολυκάναλο ήχο σε έξοδο HDMI (MHL Adapter).

Το BSPlayer και το MX Player δεν την κάνουν την δουλειά. Ειδικά το BSplayer δεν έχει καν ρυθμίσεις για τον ήχο.

Μόνο η ενσωματωμένη Αναπ. Video το υποστηρίζει, αλλά γενικά έχει πολύ λίγες ρυθμίσεις.

Παίζει κάτι άλλο ;

Μπορεί να μη σου κάνει, αλλά εγώ τον αναφέρω, δε χάνεις κάτι. Δοκίμασε τον vplayer.

Παιδιά ξέρει κάποιος αν υπάρχει εφαρμογή που να κάνει κάτι σαν το Drama Shot που παρουσίασε η Samsung για το IV ή είναι καθαρά καινοτομία της εταιρίας; Ουσιαστικά παίρνει συνεχόμενες φωτογραφίες και μετά τις παρουσιάζει ως μία. Δείτε τη photo για να καταλάβετε τι εννοώ:

http://ultratechtalk.com/wp-content/uploads/2013/03/samsung_galaxy_s4_drama_shot.jpg

Παιδιά, έχω το LG Optimus L7 και μου άρεσε πολύ η εφαρμογή για το ραδιόφωνο που έχει το Sony Xperia J (λογικά και άλλα Xperia) που μέσω Wi-Fi/3G σου δείχνει και πιο τραγούδι παίζει εκείνη τη στιγμή. Μπορώ με κάποιον τρόπο να βάλω την εφαρμογή Ραδιόφωνο του Xperia J στο κινητό μου; Υπάρχει μήπως κάποια αντίστοιχη εφαρμογή;

Ευχαριστώ

Παιδιά, έχω το LG Optimus L7 και μου άρεσε πολύ η εφαρμογή για το ραδιόφωνο που έχει το Sony Xperia J (λογικά και άλλα Xperia) που μέσω Wi-Fi/3G σου δείχνει και πιο τραγούδι παίζει εκείνη τη στιγμή. Μπορώ με κάποιον τρόπο να βάλω την εφαρμογή Ραδιόφωνο του Xperia J στο κινητό μου; Υπάρχει μήπως κάποια αντίστοιχη εφαρμογή;

Ευχαριστώ

Ψαξε να βρεις το apk για να το εγκαταστησεις, δοκιμασε μερικα http://www.google.gr/#hl=el&gs_rn=7&gs_ri=psy-ab&pq=xda%20xperia%20radio%20apk&cp=9&gs_id=1e&xhr=t&q=XDA%20SONY%20XPERIA%20RADIO%20APK&es_nrs=true&pf=p&sclient=psy-ab&oq=XDA+SONY+XPERIA+RADIO+APK&gs_l=&pbx=1&bav=on.2,or.r_qf.&fp=84a1088364d4ba24&biw=1024&bih=653

Δεν ξερω αν θα δουλεψει στο τηλεφωνο σου.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Ευχαριστώ, βρήκα κάτι αλλά δεν λειτουργεί. Το shazam ή το TrackID λειτουργούν στο ραδιόφωνο;

Αν εχεις το ραδιοφωνο σε μεγαφωνο(οχι απο τα ακουστικα) λογικα θα δουλευουν και τα δυο που αναφερεις, το TrackID ειναι της sony.

Δεν εχω την εφαρμογη ραδιοφωνο της sony, δεν ξερω πως δουλευει, την εχω διαγραψει γιατι δεν την χρειαζομαι :)

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Ευχαριστώ

Εγώ νομίζω ότι είναι ανάλογα τον σταθμό. Ακόμη και στο αυτοκίνητο του πατέρα μου, που είναι του '80, δείχνει ποιο τραγούδι παίζει:p

• The title was changed to [Android - προτάσεις] Μουσική, Βίντεο και Φωτογραφία
  • The title was changed to Youtube voice assistance υποχρεωτικά ενεργό μετά το τελευταίο update