bbbb Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 Το sygic κλειδώνει μέσα στο σπίτι με την βοήθεια του wifi αλλά και του data δικτύου . Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 για δες φίλε μήπως σε βολέψει το lapse it. Έχει δωρεάν και επί πληρωμή έκδοση. Έχει ρύθμιση να φτιάξεις schedule πότε θέλεις να ανοίγει μόνο του. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ui.LapseIt το lapse it τραβαει φωτος ανα τακτα χρονικα διαστηματα και οχι βιντεο που θελει ο zxr, αλλα ισως και να τον βολεψει btw εξαιρετικο time lapse προγραμματακι, εχω αγορασει την pro version! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astraldor Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 υπάρχουν widgets για να ανοιγοκλείνουν wifi, data, και ήχος, που να είναι εντελώς transparent? μόνο τα εικονίδια χωρίς καθόλου φόντο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkoumo Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 Γεια σας Ψαχνω για programma για διαχειριση των επαφων απο το pc, διοτι απο το κινητο δεν βολευει , δηλαδη κατι σαν phone book manager. Στην συσκευασια δεν ειχε κατι. Κανονικα θα πρεπει να θπαρχει καποιο προγραμματακι απο το μαρκετ να σου εξαγει τις επαφες και να τις ξαναδιαβαζει, αλλα δεν ξερω κατι συγκεκριμενο. YΓ Εχω ideos X5, android 2.3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 υπάρχουν widgets για να ανοιγοκλείνουν wifi, data, και ήχος, που να είναι εντελώς transparent? μόνο τα εικονίδια χωρίς καθόλου φόντο δεν ξερω αν ψαχνεις κατι τετοιο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.droidmania.tooglewidgetspack&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5kcm9pZG1hbmlhLnRvb2dsZXdpZGdldHNwYWNrIl0. Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astraldor Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 ευχαριστώ για την πρόταση φίλε μου αλλά και αυτά έχουν μαύρο φόντο. Θέλω να είναι διάφανα. πχ στο σηματάκι του wifi να έχει μόνο τις 3 γραμμές, χωρίς το μαύρο κυκλικό φόντο. όπως είναι το εικονίδιο του καιρού στο screenshot που έχω εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4029288#post4029288 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 υπάρχουν widgets για να ανοιγοκλείνουν wifi, data, και ήχος, που να είναι εντελώς transparent? μόνο τα εικονίδια χωρίς καθόλου φόντο Δοκίμασε το Elixir. Έχει επιλογή για transparent. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 Υπάρχει τρόπος με κάποια εφαρμογή να αποκλείσω τις άδειες που ζητάει μια άλλη εφαρμογή; Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 permissions denied Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HillmasterGR Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 Το sygic κλειδώνει μέσα στο σπίτι με την βοήθεια του wifi αλλά και του data δικτύου . Αυτό δεν το ήξερα. Δοκίμασα λοιπόν το Don't Panic και πράγματι έχει πολύ απλοϊκό UI αλλά και οι χάρτες του δεν με συγκλόνισαν ούτε οι δρομολογήσεις που υπολογίζει. Για μένα τους καλύτερους υπολογισμούς διαδρομών τους κάνουν οι χάρτες της Google. Δεν προσφέρουν όμως φωνητική καθοδήγηση. Το iGo που δοκίμασα δεν υποστηρίζει την ανάλυση οθόνης του Nexus. Οπότε μάλλον θα μείνω με το πρόγραμμα της Sygic. Δεν νομίζω να ξέχασα κάποιο άλλο πρόγραμμα πλοήγησης. Παράθεση iPhone 8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 permissions denied Ζητάει και μια άλλη εφαρμογή για να δουλέψει, την περνάω άφοβα; Ευχαριστώ!!! Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 Γνωρίζει κανένας τι είναι αυτή η εφαρμογή; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.seven.Z7 Χωρίς να την έχω εγκαταστήσει ποτέ, μου ζητάει να κάνω αναβάθμιση! Δείτε πόσα αρνητικά σχόλια έχει, ακόμα και από Έλληνες. Λέτε να παίζει τίποτα περίεργο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 Γνωρίζει κανένας τι είναι αυτή η εφαρμογή; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.seven.Z7 Χωρίς να την έχω εγκαταστήσει ποτέ, μου ζητάει να κάνω αναβάθμιση! Δείτε πόσα αρνητικά σχόλια έχει, ακόμα και από Έλληνες. Λέτε να παίζει τίποτα περίεργο; Παιζει δεν παιζει, μην την κατεβασεις. Πολλοι λενε πως ερχεται με το update του samsung apps.... Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 Ζητάει και μια άλλη εφαρμογή για να δουλέψει, την περνάω άφοβα; Ευχαριστώ!!! Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Ποια άλλη εφαρμογή σου ζητάει; Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 Ποια άλλη εφαρμογή σου ζητάει; Απο τότε που το permission denied χωρίστηκε σε free και paid ζητάει και το busybox για να λειτουργήσει. Βάλτο άφοβα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 A ok εχω ήδη το busybox εγκατεστημένο Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 Παιζει δεν παιζει, μην την κατεβασεις. Πολλοι λενε πως ερχεται με το update του samsung apps.... Όντως ήρθε update για το samsung apps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 A ok εχω ήδη το busybox εγκατεστημένο Και εγώ, αλλά η εφαρμογή λέει κάτι για chattr, που ενώ βλέπει πως έχω το busybox χρειάζεται και το chattr. Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 Από ότι βλέπω το chattr ειναι εντολή linux http://en.wikipedia.org/wiki/Chattr εγκατέστησε από το Play την εφαρμογή busybox και πάτα install για να σου βάλει το νεότερο busybox και μετά θα δουλέψει και το permissions Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 Από ότι βλέπω το chattr ειναι εντολή linux http://en.wikipedia.org/wiki/Chattr εγκατέστησε από το Play την εφαρμογή busybox και πάτα install για να σου βάλει το νεότερο busybox και μετά θα δουλέψει και το permissions Αυτό ακριβώς έκανα. Με το permissions απέκλεισα απο το music junk να έχει πρόσβαση στο gps, στις επαφές και αρκετά άλλα που είχε πρόσβαση, ελπίζω να μην με ενοχλήσει ξανά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KPONOSS Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 Εχω το lg p990 το εχω κανει ρουτ και εχω κατεβασει το titanium backup kai to license key, το προβλημα ειναι οτι μια το βλεπει μια δε το βλεπει, εννοω το key και μου το δειχνει σα να εχω κατεβασει τη free εκδοση... ξερει κανεις πως να το ξεκολλησω.??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 Εχω το lg p990 το εχω κανει ρουτ και εχω κατεβασει το titanium backup kai to license key, το προβλημα ειναι οτι μια το βλεπει μια δε το βλεπει, εννοω το key και μου το δειχνει σα να εχω κατεβασει τη free εκδοση... ξερει κανεις πως να το ξεκολλησω.??? Δοκιμασε να απεγκαταστησεις το titanium και να το εγκαταστησεις παλι.Μην ανησυχεις, τα δεδομενα σου δε θα διαγραφουν απο τη καρτα. Αν κι αυτο δε πετυχει κανε το αντιθετο, απεγκατεστησε/εγκατεστησε δηλαδη το key. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unforgiven Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 Και εγω στην αναζητηση του πθο βολικου προγραμματος πλοηγησης, αλλα με διαφορετικα συμπερασματα ... Εχω αγορασει το Sygic αλλα το βρισκω ελλιπεστατο σε pois, κανει παραξενες δρομολογησεις και εχει ελλειψεις ακομα και μεσα στην Αθηνα. Πχ στο δρομο μου δεν εχει ολα τα νουμερα, μεσα στο Χαλανδρι. Για το iPhone ειχα αγορασει το don't panic. Ειχε τους πληρεστερους χαρτες και φοβερα pois, ιδιως μετα την αγορα των premium. Αλλα τι ειχα αγορασει απο το Appstore 20 ευρω Android θελει τα διπλασια, και μαλιστα δεν υπαρχει στο Play και πρεπει να τρεχω σε καταστημα Forthnet ! Τωρα δοκιμαζω το Citynav , το οποιο μου εχει αφησει θετικες εντυπωσεις και κανει μονο 10 ευρω... Παράθεση Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HillmasterGR Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 Μπορείς να πάρεις το iGo από την Forthnet; Δεν το ήξερα. Εγώ πάντως μια έκδοση του iGo που δοκίμασα δεν υποστήριζε την ανάλυση οθόνης του Nexus. Μήπως ξέρεις εάν υπάρχει κάποια έκδοση που την υποστηρίζει; Θα ήθελα πολύ να δοκιμάσω και αυτό το πρόγραμμα προτού κατασταλάξω. Για το Sygic θα συμφωνήσω μαζί σου. Οι δρομολογήσεις του είναι τρελές και για την περιοχή του Γέρακα παρά το ότι εχουν γίνει κάποιες αλλαγές για ένα και πλέον χρόνο, δεν βλέπω να έχουν περαστεί στους χάρτες τους. Παράθεση iPhone 8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 το dont panic δεν χρειαζεται να πας σε κανενα μαγαζι. απο το σπιτι σου μπαινεις ngi.gr κανεις 5 κλικ και καθαρισες. και αν τηρησουν την δεσμευη για απεριοριστες αναβαθμισεις χαρτων τοτε τα 39 ευρω ειναι μαλλον τιμη εξαιρετικη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts