mr_47 Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 Γνωρίζετε αν υπάρχει τρόπος, να είσαι πεζός και να προσπαθείς να προσανατολιστείς σε ένα μέρος, και οι google maps χωρίς να δώσεις προορισμό αλλά για να δεις απλώς που είσαι να μην σου δείχνει μόνο προς βορρά, αλλά προς την κατεύθυνση που πηγαίνεις; Γιατί έχω μπερδευτεί με αυτό τον τρόπο που τα δείχνει. Αν κατάλαβα καλά, μπορείς να αγγίξεις την οθόνη με 2 δάχτυλα ταυτόχρονα και να την περιστρέψεις όσο θέλεις. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzotzotzo Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 Πές το κι εσύ γιατί στο τέλος θα κατηγορηθούμε για εμπάθειες και εμμονές!!!:O Αν είναι δυνατόν να του ζητάω να με πάει από το Ναύπλιο στην Ρόδο π.χ. και να με πάει οδικώς μέχρι τον Έβρο, να γυρίζει πίσω στην Αλεξανδρούπολη και από εκεί να παίρνει καράβι για την Ρόδο. Αυτό δεν λέγεται απλά κακή δρομολόγηση. Αυτό λέγεται απαράδεκτη εγκληματική δρομολόγηση!! Και είναι αφελές (αμ μη τι άλλο) να λέμε ότι δεν ενδιαφέρει όλο το κόσμο η δρομολόγηση στα νησια. Και να το λέμε αυτό στη Ελλάδα που είναι η κατ' εξοχήν νησιωτική χώρα. συγνωμη κιολας, αλλα αν θες gps για να πας στη Ροδο, ολοκληρη την διαδρομη,δεν φταιει το προγραμμα. Εχω γραψει 50.000 χιλιομετρα το τελευταιο 8μηνο στην Ελλαδα, και 1000 μιλια και 3 πολιτειες μεσα απο τη ΝΥ, με οδηγο το sygic. Σπανια αντιμετωπισα προβλημα. Και παντα offline. Ροδο, Κρητη, Σαμο, Μυτιληνη παλι δεν ειχα προβλημα. Πιο πολυ μου την εσπαγε που το κινητο μου ειναι ανεπαρκες Α850+ παρα η δρομολογηση του οδηγου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 συγνωμη κιολας, αλλα αν θες gps για να πας στη Ροδο, ολοκληρη την διαδρομη,δεν φταιει το προγραμμα. Δεν καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις. Αν θέλεις εξήγησέ το. Λέω είμαι στο Ναύπλιο η στην Αθήνα και του ζητάω να μου βγάλει διαδρομή για Ρόδο, και με πάει οδικώς στον Έβρο, γυρίζει Αλεξανδρούπολη και από εκεί παίρνει καράβι για την Ρόδο. Το βρίσκεις λογικό εσύ αυτό; Αν ναι τότε ακολουθάς την διαδρομή που σου πρετείνει:rolleyes: Διάβασες τι έχουμε γράψει και για άλλους προορισμούς; Σκιάθο, Κεφαλονιά κλπ; Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzotzotzo Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 (edited) Δεν καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις. Αν θέλεις εξήγησέ το. Λέω είμαι στο Ναύπλιο η στην Αθήνα και του ζητάω να μου βγάλει διαδρομή για Ρόδο, και με πάει οδικώς στον Έβρο, γυρίζει Αλεξανδρούπολη και από εκεί παίρνει καράβι για την Ρόδο. Το βρίσκεις λογικό εσύ αυτό; Αν ναι τότε ακολουθάς την διαδρομή που σου πρετείνει:rolleyes: Διάβασες τι έχουμε γράψει και για άλλους προορισμούς; Σκιάθο, Κεφαλονιά κλπ; Αυτο που θελω να πω, πως η εφαρμογη ειναι ενα εργαλειο, και προφανως την αξιοποιει ο χρηστης αναλογα, εαν δεν κανεις εναν προγραματισμο διαδρομης απο μονος την προηγουμενη, πως περιμενεις να σε βγαλει. φευγω για διακοπες ας πουμε 15Αυγουστου, ετοιμαζω μπαγκαζια και μπαινω στο αμαξι 15 Αυγουστου 8 το πρωι, παταω τον προορισμο και περιμενω να με παει; Οχι φυσικα, θα ειμαι πανυβλακας αν περιμενω κατι τετοιο. Εχω κανει 1100 χιλιομετρα σε μια μερα στην Ευβοια, Ωρεους, Κυμη, Καρυστο και διαφορα σημεια στο ενδιαμεσο. Με πηγε τυφλοσουρτη. Δεν περιμενα να με γυρισει ομως Αθηνα απο 100 εναλλακτικες. Γιατι παιζουν φερρυ, δρομολογια κλπ. Αν ειμαι Αλιβερι για παραδειγμα και θελω να γυρισω Αθηνα, με την λογικη σου πρεπει να βγαλει 5 εναλλακτικες, για να περασεις απο το νησι στην στερια. Στυρα-Αγια Μαρινα, Μαρμαρι- Ραφηνα, Ερετρια- Σκαλα Ωρωπου, και οδικως απο τις γεφυρες. Και θα διαλεξω να παω Μαρμαρι πχ και να μην εχει φερρυ εκεινη την ωρα ή να εχει απαγορευτικο. Θα φταιει η εφαρμογη; Αν ομως ξερω υποτυπωδως 5 πραγματα θα με παει Αλιβερι -Μαρμαρι για πλακα. Δεν χρειαζεται να βαλω Αλiβερι-Αθηνα. Εχω κανει, Αθηνα-Καρπενησι-Ραυτοπουλο-Αγρινιο-Πατρα-Αθηνα σε μια μερα. Απο Ραυτοπουλο εβγαλε 3 εναλλακτικες για Αγρινιο. Λιγη στοιχειωδης λογικη να υπαρχει, αλλιως καταληγουμε ετσι: http://www.newsit.gr/paraxenes-eidhseis/Akoloythise-to-GPS-kai-vgike-3-000-xiliometra-lathos-Vrethike-apo-to-Velgio-stin-Kroatia/185750 Δεν λεω οτι ειναι το τελειο προγραμμα, αλλα εχω κανει τον γυρο της γης με αυτο, και δεν με πηγε απο Καπερναουμ. Σε καμμια περιπτωση. Και τσαμπα και offline. Not bad λοιπον, Οχι αυτα που διαβαζω σε αυτο το νημα. Edited August 9, 2016 by tzotzotzo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 (edited) Έχουν φραφεί πάρα πολλά για το θέμα αυτό. Αν δεν έχεις διαβάσει κάνε το κόπο και διάβασε από την σελίδα 1367 και μετά. Δεν έχω όρεξη να ξαναγράφω τα ίδια πράγματα. Θα τονίσω μόνο δυο τρία πραγματάκια: 1. Αν ξέρω την διαδρομή δεν έχω ανάγκη κανένα GPS για να πάω στον προορισμο μου. Θα το χρειασθώ αν έλθω ας πούμε τουρίστας στην Ελλάδα, δεν έχω ιδέα από Ελλάδα, έρχομαι πρώτη φορά και έχω το Sygic για να με οδηγήσει στην Ρόδο που θέλω να πάω. Ε ναι, θα γίνει αυτό που δείχνεις στο βίντεο. 2. Όλοι εδώ, μετά από τόση κουβέντα που έγινε, παραδέχθηκαν ότι κάτι τρέχει με τις δρομολογήσεις του Sygic και ειδικά με τα νησιά. 3. Δείξε μου κάποιο άλλο πρόγραμμα πλοήγησης που να σου δίνει αυτήν την διαδρομή, και μάλιστα χωρίς να σου προτείνει και κάποια άλλη εναλλακτική. Τώρα αν θέλεις να συνεχίσεις να επιμένεις σ' αυτό που λες είναι αναφαίρετο δικαίωμά σου!:) Edited August 9, 2016 by sso Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 Αυτο που θελω να πω, πως η εφαρμογη ειναι ενα εργαλειο, και προφανως την αξιοποιει ο χρηστης αναλογα, εαν δεν κανεις εναν προγραματισμο διαδρομης απο μονος την προηγουμενη, πως περιμενεις να σε βγαλει. φευγω για διακοπες ας πουμε 15Αυγουστου, ετοιμαζω μπαγκαζια και μπαινω στο αμαξι 15 Αυγουστου 8 το πρωι, παταω τον προορισμο και περιμενω να με παει; Οχι φυσικα, θα ειμαι πανυβλακας αν περιμενω κατι τετοιο. Εχω κανει 1100 χιλιομετρα σε μια μερα στην Ευβοια, Ωρεους, Κυμη, Καρυστο και διαφορα σημεια στο ενδιαμεσο. Με πηγε τυφλοσουρτη. Δεν περιμενα να με γυρισει ομως Αθηνα απο 100 εναλλακτικες. Γιατι παιζουν φερρυ, δρομολογια κλπ. Αν ειμαι Αλιβερι για παραδειγμα και θελω να γυρισω Αθηνα, με την λογικη σου πρεπει να βγαλει 5 εναλλακτικες, για να περασεις απο το νησι στην στερια. Στυρα-Αγια Μαρινα, Μαρμαρι- Ραφηνα, Ερετρια- Σκαλα Ωρωπου, και οδικως απο τις γεφυρες. Και θα διαλεξω να παω Μαρμαρι πχ και να μην εχει φερρυ εκεινη την ωρα ή να εχει απαγορευτικο. Θα φταιει η εφαρμογη; Αν ομως ξερω υποτυπωδως 5 πραγματα θα με παει Αλιβερι -Μαρμαρι για πλακα. Δεν χρειαζεται να βαλω Αλiβερι-Αθηνα. Εχω κανει, Αθηνα-Καρπενησι-Ραυτοπουλο-Αγρινιο-Πατρα-Αθηνα σε μια μερα. Απο Ραυτοπουλο εβγαλε 3 εναλλακτικες για Αγρινιο. Λιγη στοιχειωδης λογικη να υπαρχει, αλλιως καταληγουμε ετσι: http://www.newsit.gr/paraxenes-eidhseis/Akoloythise-to-GPS-kai-vgike-3-000-xiliometra-lathos-Vrethike-apo-to-Velgio-stin-Kroatia/185750 Δεν λεω οτι ειναι το τελειο προγραμμα, αλλα εχω κανει τον γυρο της γης με αυτο, και δεν με πηγε απο Καπερναουμ. Σε καμμια περιπτωση. Και τσαμπα και offline. Not bad λοιπον, Οχι αυτα που διαβαζω σε αυτο το νημα. Κοίτα, έχεις κάποιο δίκιο όμως αν έχεις πληρώσει, όπως έκανα εγώ και το μετάνιωσα, για ένα πρόγραμμα και σου βγαίνει κατώτερο των προσδοκιών λογικό είναι να σου κακοφανεί. Και καλά να είσαι Ελλάδα που κουτσά στραβά θα τη βάλεις την άκρη. Αν σου κάτσει στο εξωτερικό σκηνικό να μην μπορεί να σου υπολογίσει διαδρομή τι γίνεται; Από το λίγο πάντως που το δούλεψα η δρομολόγηση του HERE μου φάνηκε καλύτερη του sygic. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzotzotzo Δημ. August 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2016 Έχουν φραφεί πάρα πολλά για το θέμα αυτό. Αν δεν έχεις διαβάσει κάνε το κόπο και διάβασε από την σελίδα 1367 και μετά. Δεν έχω όρεξη να ξαναγράφω τα ίδια πράγματα. Θα τονίσω μόνο δυο τρία πραγματάκια: 1. Αν ξέρω την διαδρομή δεν έχω ανάγκη κανένα GPS για να πάω στον προορισμο μου. Θα το χρειασθώ αν έλθω ας πούμε τουρίστας στην Ελλάδα, δεν έχω ιδέα από Ελλάδα, έρχομαι πρώτη φορά και έχω το Sygic για να με οδηγήσει στην Ρόδο που θέλω να πάω. Ε ναι, θα γίνει αυτό που δείχνεις στο βίντεο. 2. Όλοι εδώ, μετά από τόση κουβέντα που έγινε, παραδέχθηκαν ότι κάτι τρέχει με τις δρομολογήσεις του Sygic και ειδικά με τα νησιά. 3. Δείξε μου κάποιο άλλο πρόγραμμα πλοήγησης που να σου δίνει αυτήν την διαδρομή, και μάλιστα χωρίς να σου προτείνει και κάποια άλλη εναλλακτική. Τώρα αν θέλεις να συνεχίσεις να επιμένεις σ' αυτό που λες είναι αναφαίρετο δικαίωμά σου!:) Ολοι εδω παραδεχτηκαν οτι κατι τρεχει με τα νησια; Κρητη, Σαμο, Μυτιληνη, Ροδο, Ευβοια δεν ειχα κανενα προβλημα. Αλλα δεν μου απαντας στο εξης απλο ερωτημα της Ευβοιας που εθεσα. Επισης πηγα απο NJ-NY-Connecticut και πισω σε διαδρομη χωρις διοδια. Με εβγαλε καρφι. + μπολικα μιλια στο NJ. Εχω κανει 50.000 χιλιομετρα με το sygic. Μπορω να σου πω που ταξιδεψα καθε μερα απο τον οκτωβριο που ταξιδεψα. Επαγγελματικα χιλιομετρα με πιεση και οριο χρονου. Οχι μια φορα για να παω διακοπες. Για να τελειωσουμε μια και καλη, αν θελω να παω απο Ναυπλιο-Ροδο, και ειμαι αρκετα ηλιθιος να βαλω την διαδρομη στο sygic, ναι θα φτασω Αλεξανδρουπολη. Αν ειμαι Αθηνα και θελω να παω Λευκαδα, και ειμαι αρκετα ηλιθιος να βρω την διαδρομη στην εφαρμογη το πρωι που θα ξεκινησω, ναι θα φτασω αλλου. Η εφαρμογη ειναι μια χαρα, και οχι το σκουπιδι που θελετε να παρουσιασετε. Το χρησιμοποιω επαγγελματικα, και δεν το εχω πληρωσει και ειναι και offline, και παλι ειμαι εδω και σας γραφω. Δεν εφτασα Αυστρια απο λαθος δρομολογηση. Την καλημερα μου και καλα χιλιομετρα. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κοίτα, έχεις κάποιο δίκιο όμως αν έχεις πληρώσει, όπως έκανα εγώ και το μετάνιωσα, για ένα πρόγραμμα και σου βγαίνει κατώτερο των προσδοκιών λογικό είναι να σου κακοφανεί. Και καλά να είσαι Ελλάδα που κουτσά στραβά θα τη βάλεις την άκρη. Αν σου κάτσει στο εξωτερικό σκηνικό να μην μπορεί να σου υπολογίσει διαδρομή τι γίνεται; Από το λίγο πάντως που το δούλεψα η δρομολόγηση του HERE μου φάνηκε καλύτερη του sygic. Δεν την πληρωσα την εφαρμογη και παντα ειμαι offline.Eτυχε και οδηγησα στην Aμερικη και δεν μου δημιουργησε κανενα προβλημα. Οχι απο το σπιτι στο mall. Απο ενα χωριο του NJ σε ενα χωριο του Connecticut. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. August 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2016 Δεν την πληρωσα την εφαρμογη και παντα ειμαι offline.Eτυχε και οδηγησα στην Aμερικη και δεν μου δημιουργησε κανενα προβλημα. Οχι απο το σπιτι στο mall. Απο ενα χωριο του NJ σε ενα χωριο του Connecticut. Ίσως οι προγραμματιστές να έχουν ρίξει μεγαλύτερη βάρυτητα στις δρομολογήσεις χωρών με μεγαλύτερο αριθμό χρηστών πως οι ΗΠΑ πχ. και μικρότερη σε χώρες σαν τη δική μας που ο αριθμός χρηστών είναι συγκριτικά πολύ μικρότερος. Ίσως να γίνεται κάποιο μπέρδεμα όταν παρεμβάλλεται θάλασσα και εμπλέκονται και αλλά μέσα. Ίσως πάλι η διαδρομή σπίτι-mall, που παρεμπιπτόντως δεν έχω πάει ποτέ και ας μένω κοντά, να είναι πιο πολύπλοκη από New Jersey-Connecticut.:) Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzotzotzo Δημ. August 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2016 Ίσως οι προγραμματιστές να έχουν ρίξει μεγαλύτερη βάρυτητα στις δρομολογήσεις χωρών με μεγαλύτερο αριθμό χρηστών πως οι ΗΠΑ πχ. και μικρότερη σε χώρες σαν τη δική μας που ο αριθμός χρηστών είναι συγκριτικά πολύ μικρότερος. Ίσως να γίνεται κάποιο μπέρδεμα όταν παρεμβάλλεται θάλασσα και εμπλέκονται και αλλά μέσα. Ίσως πάλι η διαδρομή σπίτι-mall, που παρεμπιπτόντως δεν έχω πάει ποτέ και ας μένω κοντά, να είναι πιο πολύπλοκη από New Jersey-Connecticut.:) εννοουσα το σπιτι στην Αμερικη, με το 1 απο τα δεκα mall που ηταν σε ακτινα 10 μιλιων. Δεν θελει και πολυ λογικη, οταν εχεις μια διαδρομη με θαλασσα να το τσεκαρεις πρωτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. August 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2016 εννοουσα το σπιτι στην Αμερικη, με το 1 απο τα δεκα mall που ηταν σε ακτινα 10 μιλιων. Δεν θελει και πολυ λογικη, οταν εχεις μια διαδρομη με θαλασσα να το τσεκαρεις πρωτα. Καλά σίγουρα δεν πας αυτά τύφλα είπαμε.... Αυτό πάντως που είδα είναι πως το HERE έχει καλύτερη δρομολόγηση. Τουλάχιστον στα μέρη που εγώ κινούμαι. Ακόμη όμως και στις διαδρομές που προαναφέρθηκαν βλέπω πως δεν σε στέλνει Ναύπλιο- Ρόδο μέσω Αλεξανδρούπολης. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. August 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2016 Εγώ πείστηκα και τρέχω ν' αγοράσω το Sygic και ξεχνάω όλα όσα έχουν ειπωθεί και όλα όσα βλέπουν τα ματάκια μου:rolleyes:Αφού οι δρομολογήσεις του στην Αμερική είναι καλές τι με νοιάζει αν έχει πρόβλημα στην Ελλάδα που το ζω εγώ; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6834091#post6834091 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6834294#post6834294 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6834503#post6834503 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6834572#post6834572 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6837029#post6837029 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6837974#post6837974 Και αφορμή για το σκάλισμα του sygic ήταν μια ανάλογη δημοσίευση σε άλλο φόρουμ http://www.naviphone-hellas.gr/showthread.php/2766-%CE%94%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CE%BC%CE%B5%CF%83%CE%B1-%CF%83%CE%B5-%CE%B5%CF%86%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%BF%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CF%80%CE%BB%CE%BF%CE%AE%CE%B3%CE%B7%CF%83%CE%B7%CF%82 Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. August 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2016 Εγω τοσα χρονια με sygic δεν αντιμετωπισα καποιο θεμα ,οταν ηθελα να παω σε νησι εβαζα πρωτα προορισμο το λιμανι απ οπου θα ταξιδευα , επισης οταν πηγα Ιταλια το ιδιο εκανα και δεν ειχα θεμα, τωρα αν μερικοι δεν βολευονται με το sygic δεν ξερω, δεκτο και αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheoX Δημ. August 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2016 Ολοι εδω παραδεχτηκαν οτι κατι τρεχει με τα νησια; Κρητη, Σαμο, Μυτιληνη, Ροδο, Ευβοια δεν ειχα κανενα προβλημα. Αλλα δεν μου απαντας στο εξης απλο ερωτημα της Ευβοιας που εθεσα. Επισης πηγα απο NJ-NY-Connecticut και πισω σε διαδρομη χωρις διοδια. Με εβγαλε καρφι. + μπολικα μιλια στο NJ. Εχω κανει 50.000 χιλιομετρα με το sygic. Μπορω να σου πω που ταξιδεψα καθε μερα απο τον οκτωβριο που ταξιδεψα. Επαγγελματικα χιλιομετρα με πιεση και οριο χρονου. Οχι μια φορα για να παω διακοπες. Για να τελειωσουμε μια και καλη, αν θελω να παω απο Ναυπλιο-Ροδο, και ειμαι αρκετα ηλιθιος να βαλω την διαδρομη στο sygic, ναι θα φτασω Αλεξανδρουπολη. Αν ειμαι Αθηνα και θελω να παω Λευκαδα, και ειμαι αρκετα ηλιθιος να βρω την διαδρομη στην εφαρμογη το πρωι που θα ξεκινησω, ναι θα φτασω αλλου. Η εφαρμογη ειναι μια χαρα, και οχι το σκουπιδι που θελετε να παρουσιασετε. Το χρησιμοποιω επαγγελματικα, και δεν το εχω πληρωσει και ειναι και offline, και παλι ειμαι εδω και σας γραφω. Δεν εφτασα Αυστρια απο λαθος δρομολογηση. Την καλημερα μου και καλα χιλιομετρα. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν την πληρωσα την εφαρμογη και παντα ειμαι offline.Eτυχε και οδηγησα στην Aμερικη και δεν μου δημιουργησε κανενα προβλημα. Οχι απο το σπιτι στο mall. Απο ενα χωριο του NJ σε ενα χωριο του Connecticut. Άσχετα με το τι πιστεύω για τις δρομολογήσεις του συγκεκριμένου προγράμματος, θα ήθελα να πω το εξής: Όταν αρχίζουμε και βρίζουμε, κάπου χάνεται το νόημα και απλά δείχνουμε το επίπεδο μας. Παρακαλώ από τους διαχειριστές να διαγράψουν το εμετικό post. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. August 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2016 Άσχετα με το τι πιστεύω για τις δρομολογήσεις του συγκεκριμένου προγράμματος, θα ήθελα να πω το εξής: Όταν αρχίζουμε και βρίζουμε, κάπου χάνεται το νόημα και απλά δείχνουμε το επίπεδο μας. Παρακαλώ από τους διαχειριστές να διαγράψουν το εμετικό post. Τα περι ελευθεριας λογου τα ανεπτυξε πριν 250 χρονια ο Βολταιρος. Αφου το παιδι δεν βριζει καποιον συγκεκριμενα ή δεν παραβιαζει καποιον κανονα του φορουμ, εγω θα υποστηριζω την ελευθερια του να ποσταρει οτι θελει, οσο κι αν δεν συμφωνω ουτε με ενα γραμμα απ αυτα που γραφει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. August 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2016 (edited) ... Για να τελειωσουμε μια και καλη... Θα αποφασίσεις εσύ αν θα τελειώνουμε μια και καλή;;;:rolleyes: Σαν να λες "αυτό που λέω εγώ...και τέλος"....ωραία πράγματα ακούμε σήμερα. ... ... αν θελω να παω απο Ναυπλιο-Ροδο, και ειμαι αρκετα ηλιθιος να βαλω την διαδρομη στο sygic, ναι θα φτασω Αλεξανδρουπολη. Αν ειμαι Αθηνα και θελω να παω Λευκαδα, και ειμαι αρκετα ηλιθιος να βρω την διαδρομη στην εφαρμογη το πρωι που θα ξεκινησω, ναι θα φτασω αλλου.... Δεν καταλαβαίνεις τι λέμε η δεν θέλεις να καταλάβεις;;; Δεν είπε κανείς ότι ξεκίνησε και πήγε στην Ρόδο μέσω Αλεξανδρούπολης. Συγκρίνουμε δρομολογήσεις Προγραμμάτων πλοήγησης για να ξέρουμε ποιο θα χρησιμοποιήσουμε όταν πραγματικά θα το χρειασθούμε, όταν πρόκειται να πάμε κάπου που δεν ξέρουμε. Ξαναλέω το παράδειγμα κάποιου τουρίστα που σου έδωσα link πιο πάνω! Επειδή δεν είσαι ηλίθιος, και δεν είμαι και εγώ και κανένας άλλος εδώ μέσα (εξαιρέσεις υπάρχουν πάντα για να επιβεβαιώνουν τον κανόνα), δεν ξεκινάω το πρωί για τον προορισμό μου και τελευταία στιγμή βάζω το gps να με πάει. Και όταν ειδικά πρόκειται να πάω σε άγνωστο μέρος το κοιτάω μέρες νωρίτερα. Και τι κάνω; Βάζω π.χ. το Χ πρόγραμμα πλοήγησης και βλέπω κουφά πράγματα. Δοκιμάζω και δεύτερη και τρίτη φορά και μετά τι κάνω;;; Το πετάω φίλε μου. Τι δεν καταλαβαίνεις;;;:rolleyes: Και το ίδιο ισχύει για οποιοδήποτε πρόγραμμα πλοήγησης, όχι μόνο για το Sygic. Δεν έχω κόλλημα με κανένα απολύτως πρόγραμμα...ούτε και συμφέροντα!!!:p Edited August 10, 2016 by sso Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheoX Δημ. August 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2016 Τα περι ελευθεριας λογου τα ανεπτυξε πριν 250 χρονια ο Βολταιρος. Αφου το παιδι δεν βριζει καποιον συγκεκριμενα ή δεν παραβιαζει καποιον κανονα του φορουμ, εγω θα υποστηριζω την ελευθερια του να ποσταρει οτι θελει, οσο κι αν δεν συμφωνω ουτε με ενα γραμμα απ αυτα που γραφει. Φυσικά και έβρισε συγκεκριμένα τα άτομα που έθεσαν συγκεκριμένα παραδείγματα δρομολόγησης. (πχ Ναυπλιο-Ροδο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. August 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2016 Βρίσκομαι στην Μακεδονία, βάζω στο Google maps να με πάει Ρόδο και με βγάζει από Τουρκία, αν κατεβάσετε και στο sygic τον χάρτη Τουρκίας τότε και αυτό θα σας πάει από εκεί Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. August 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2016 Όντως σε πάει Έβρο, Τουρκία, περνάς απέναντι τον Ελλήσποντο, και από εκεί περνάς όλα τα παράλια της Μ. Ασίας μέχρι την Αλικαρνασσό όπου παίρνεις το πλοίο για Κω-Σύμη-Ρόδο. Μήπως χρονικά είναι πιο σύντομος αυτός ο δρόμος από το να πας Πειραιά και να πάρεις το καράβι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. August 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2016 Δεν ξέρω φίλε, απλά επειδή επιλέγουμε να πάμε οδικώς, αποφεύγει όσο μπορεί την διαδρομή με πλοίο Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. August 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2016 (edited) Άσχετα με το τι πιστεύω για τις δρομολογήσεις του συγκεκριμένου προγράμματος, θα ήθελα να πω το εξής: Όταν αρχίζουμε και βρίζουμε, κάπου χάνεται το νόημα και απλά δείχνουμε το επίπεδο μας. Παρακαλώ από τους διαχειριστές να διαγράψουν το εμετικό post. Τα περι ελευθεριας λογου τα ανεπτυξε πριν 250 χρονια ο Βολταιρος. Αφου το παιδι δεν βριζει καποιον συγκεκριμενα ή δεν παραβιαζει καποιον κανονα του φορουμ, εγω θα υποστηριζω την ελευθερια του να ποσταρει οτι θελει, οσο κι αν δεν συμφωνω ουτε με ενα γραμμα απ αυτα που γραφει. Φυσικά και έβρισε συγκεκριμένα τα άτομα που έθεσαν συγκεκριμένα παραδείγματα δρομολόγησης. (πχ Ναυπλιο-Ροδο) Εντάξει, έμμεσα μπορεί να θεωρηθεί και ύβρις. Λέει "Δεν είμαι ηλίθιος"....και μπορεί κάποιος να υποθέσει ότι εννοεί "όπως εσείς" . Τέλος πάντων όλοι κρινόμαστε από όλους:) Δεν ξέρω φίλε, απλά επειδή επιλέγουμε να πάμε οδικώς, αποφεύγει όσο μπορεί την διαδρομή με πλοίο Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν ισχύει αυτό (και δεν πρέπει να ισχύει), διότι από τις Ρυθμίσεις, στον Σχεδιασμό Διαδρομής επιλέγεις αν θέλεις να χρησιμοποιηθεί Φέρρυ Μπόουτ. Edited August 10, 2016 by sso Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2016 Κοίτα, έχεις κάποιο δίκιο όμως αν έχεις πληρώσει, όπως έκανα εγώ και το μετάνιωσα, για ένα πρόγραμμα και σου βγαίνει κατώτερο των προσδοκιών λογικό είναι να σου κακοφανεί. Και καλά να είσαι Ελλάδα που κουτσά στραβά θα τη βάλεις την άκρη. Αν σου κάτσει στο εξωτερικό σκηνικό να μην μπορεί να σου υπολογίσει διαδρομή τι γίνεται; Από το λίγο πάντως που το δούλεψα η δρομολόγηση του HERE μου φάνηκε καλύτερη του sygic. Ειπώθηκε δεκάδες φορές ότι στο εξωτερικό δουλεύει μπόμπα. Εδώ με διαδρομές προς νησιά κάνει κόλπα το Sygic. Unleashed by my M1 NOTE Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzotzotzo Δημ. August 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2016 Θα αποφασίσεις εσύ αν θα τελειώνουμε μια και καλή;;;:rolleyes: Σαν να λες "αυτό που λέω εγώ...και τέλος"....ωραία πράγματα ακούμε σήμερα. Δεν καταλαβαίνεις τι λέμε η δεν θέλεις να καταλάβεις;;; Δεν είπε κανείς ότι ξεκίνησε και πήγε στην Ρόδο μέσω Αλεξανδρούπολης. Συγκρίνουμε δρομολογήσεις Προγραμμάτων πλοήγησης για να ξέρουμε ποιο θα χρησιμοποιήσουμε όταν πραγματικά θα το χρειασθούμε, όταν πρόκειται να πάμε κάπου που δεν ξέρουμε. Ξαναλέω το παράδειγμα κάποιου τουρίστα που σου έδωσα link πιο πάνω! Επειδή δεν είσαι ηλίθιος, και δεν είμαι και εγώ και κανένας άλλος εδώ μέσα (εξαιρέσεις υπάρχουν πάντα για να επιβεβαιώνουν τον κανόνα), δεν ξεκινάω το πρωί για τον προορισμό μου και τελευταία στιγμή βάζω το gps να με πάει. Και όταν ειδικά πρόκειται να πάω σε άγνωστο μέρος το κοιτάω μέρες νωρίτερα. Και τι κάνω; Βάζω π.χ. το Χ πρόγραμμα πλοήγησης και βλέπω κουφά πράγματα. Δοκιμάζω και δεύτερη και τρίτη φορά και μετά τι κάνω;;; Το πετάω φίλε μου. Τι δεν καταλαβαίνεις;;;:rolleyes: Και το ίδιο ισχύει για οποιοδήποτε πρόγραμμα πλοήγησης, όχι μόνο για το Sygic. Δεν έχω κόλλημα με κανένα απολύτως πρόγραμμα...ούτε και συμφέροντα!!!:p Λοιπον, ο μοναδικος ηλιθιος της υποθεση ειμαι εγω, αφενος γιατι καθομαι και ασχολουμαι με δυο διαδρομες Σκιαθο και Ροδο (που προφανως εγιναν σε αναζητηση διαδρομης διακοπων και οχι για κανα σοβαρο λογο) και δευτερον γιατι χρησιμοποιησα το waze ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ φορα, για να παω απο Ασυρματο-Ασπροπυργο. Ναι αυτη την τοσο ξεχωριστη διαδρομη των 22 χιλιομετρων. Και ηταν τοσο φοβερη επιτυχια που με εβγαλε σε αδιεξοδο με σκαλακια. Με εχει οδηγησει ετσι, σφηνωμενο στον αεραγωγο, για απειρα χιλιομετρα, και σε αδιεξοδο δεν με εχει βγαλει. Αυτα τα ολιγα. Καλα χιλιομετρα και καλες διαδρομες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. August 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2016 To κινητο στεκεται καλα στον αεραγωγό; :p Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzotzotzo Δημ. August 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2016 To κινητο στεκεται καλα στον αεραγωγό; :p φυσικα και δεν εχει ουτε γρατζουνια, Εχεις βαλει και το χερακι σου και εσυ πριν κανα χρονο βεβαια. Του εχεις αλλαξει οθονη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. August 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2016 Πάρε μία βεντούζα για το τζάμι ρε φιλε. Τη πατέντα είναι αυτή.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts