captnemo Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 Τελικά το Waze θέλει ανοικτά δεδομένα για πλοήγηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 Τελικά το Waze θέλει ανοικτά δεδομένα για πλοήγηση? Έτσι φαίνεται. Λέει "Αδυναμία σύνδεσης με τον διακομιστή" Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 Εχω να πω οτι το copilot (απο το οποιο ειναι το screenshot) το θεωρω το τριτο πιο αξιοπιστο προγραμμα μετα απο igo και navigon. Aν και εχω πολυ καιρο να το χρησιμοποιησω πλεον. Ειναι κριμα που δεν εχει τη θεση που του αξιζει στην αγορα ενω κυριαρχουν προϊοντα πιο μετρια που ομως οι εταιριες που τα λανσαρουν ασκουν πιο επιθετικη πολιτικη. Το είχα δοκιμάσει στο παρελθόν και μου είχε αρέσει. Τώρα που μου το θύμισες το ξαναέβαλα!!!:) Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 Έτσι φαίνεται. Λέει "Αδυναμία σύνδεσης με τον διακομιστή" Τελικά το Waze θέλει ανοικτά δεδομένα για πλοήγηση? απο οτι δοκίμασα χωρίς δεδομένα βγάζει μόνο μια διαδρομή.εννοείται χωρίς κίνηση κλπ αλλά τουλάχιστον βγάζει. και το Google maps μια διαδρομή βγάζει χωρίς δεδομένα εάν βέβαια έχεις αποθηκεύσει τον χάρτη της περιοχής που θέλεις Sent via Zopo Speed Plus 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 Σε Επαρχιακή πόλη που εδώ και πάνω από ενάμισυ χρόνο περίπου έχουν αλλάξει οι μονοδρομήσεις σε δύο κεντρικούς δρόμους μόνο το Google Maps έχει τις νέες μονοδρομήσεις, και τώρα βλέπω ότι τις έχει και το Waze. Μήπως χρησιμοποιεί τους χάρτες της Google;:rolleyes: Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 Το κόκκινο δεν δείχνει απλώς πολύ κίνηση αλλά ΜΠΟΤΙΛΙΑΡΙΣΜΑ, 1000τσεκαρισμένο σε διαφορετικές περιπτώσεις, απλά θυμήσου ένα tip: όταν είναι λίγο κόκκινο πιθανώς να έχει σταματημένα σε φανάρι. Κατά τα άλλα, είναι μακράν το καλύτερο για κίνηση μετά το Waze φυσικά (που δείχνει και την ταχύτητα των κινούμενων οχημάτων!) Θα το θυμάμαι. :) Το Waze πώς είναι από εμπειρία χρήσης; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 Ναι αλλά τις 6:30 ώρες για Σκιάθο του Navigon, ποιο άλλο πρόγραμμα τις κερδίζει; Μου φαίνεται η καλύτερη πρόταση για αυτή την διαδρομή. Unleashed by my M1 NOTE Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 (edited) Ναι αλλά τις 6:30 ώρες για Σκιάθο του Navigon, ποιο άλλο πρόγραμμα τις κερδίζει; Μου φαίνεται η καλύτερη πρόταση για αυτή την διαδρομή. Unleashed by my M1 NOTE Όχι βέβαια:) 4:16 ώρες το Copilot από Μαντούδι Ευβοίας. Εδώ βέβαια ίσως πρέπει να δει κάποιος τις μέρες και τις ώρες που έχει φέρρυ. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6830553#post6830553 5:09 ώρες το Πριμο στην πιο Νορμαλ διαδρομή από Αγ. Κωνσταντίνο. Edited July 31, 2016 by sso Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 Μήπως γνωρίζει κάποιος forum που να ασχολείται με PNA gps σαν το navimania που έχει ατονήσει? Γνωρίζω ότι εδώ ειναι android gps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 Αν κάποιος έχει δουλέψει το TOMOTOM GO ξέρει αν αυτά τα κόκκινα σημεία σημαίνουν μποτιλιάρισμα; Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 Ναι αλλά τις 6:30 ώρες για Σκιάθο του Navigon, ποιο άλλο πρόγραμμα τις κερδίζει; Μου φαίνεται η καλύτερη πρόταση για αυτή την διαδρομή. Unleashed by my M1 NOTE Οταν λες τις κερδιζει; Ακομα και απο τις μυκηνες που εβαλε screenshot ο φιλος 6:30 ώρες δεν κανει. Καλυτερη προταση με ποιο σκεπτικο;το μοναδικο που μου ερχεται στο μυαλο: Να δειξει τα αξιοθέατα ΟΛΗΣ της Ελλάδας. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_G Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 Εχω να πω οτι το copilot (απο το οποιο ειναι το screenshot) το θεωρω το τριτο πιο αξιοπιστο προγραμμα μετα απο igo και navigon. Aν και εχω πολυ καιρο να το χρησιμοποιησω πλεον. Ειναι κριμα που δεν εχει τη θεση που του αξιζει στην αγορα ενω κυριαρχουν προϊοντα πιο μετρια που ομως οι εταιριες που τα λανσαρουν ασκουν πιο επιθετικη πολιτικη. Τα έχω δοκιμάσει σχεδόν όλα, και πράγματι, μπορώ να πω με σιγουριά ότι το Co Pilot είναι το καλύτερο, ειδικά στις δρομολογήσεις, και στο ότι βρίσκει πιο γρήγορα από όλα δορυφόρο. Τώρα πλέον μόνο αυτό χρησιμοποιώ, και μου έκανε κι εμένα εντύπωση που δεν το ανέφερε κανένας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 (edited) ρε παιδιά επειδή έφαγα κόλλημα, δεν θυμάμαι όταν εγκατέστησα το waze κατέβασα από κάπου χάρτη; ψάχνω στο μενού να κατεβάσω άλλη χώρα αλλά δεν βρίσκω το μενού ! edit μάλλον λειτουργεί σαν το Google maps και δεν "κατεβάζει" χάρτη Sent via Zopo Speed Plus 7 Edited July 31, 2016 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 Οταν λες τις κερδιζει; Ακομα και απο τις μυκηνες που εβαλε screenshot ο φιλος 6:30 ώρες δεν κανει. Καλυτερη προταση με ποιο σκεπτικο;το μοναδικο που μου ερχεται στο μυαλο: Να δειξει τα αξιοθέατα ΟΛΗΣ της Ελλάδας. Χαχα... Αυτό είπα και εγώ σε προηγούμενο ποστ που του απάντησα... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6831989#post6831989 Μήπως ξέρεις αν γίνεται στο Copilot να ορίσουμε άλλη αφετηρία; Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 Σε Επαρχιακή πόλη που εδώ και πάνω από ενάμισυ χρόνο περίπου έχουν αλλάξει οι μονοδρομήσεις σε δύο κεντρικούς δρόμους μόνο το Google Maps έχει τις νέες μονοδρομήσεις, και τώρα βλέπω ότι τις έχει και το Waze. Μήπως χρησιμοποιεί τους χάρτες της Google;:rolleyes: Σήμερα έβαλα τον νέο χάρτη της HERE για το Primo, τον 2016.Q2, και έχει διορθώσει την μονοδρόμηση για τον έναν από τους δύο δρόμους:lol: Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melampous Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 Τα έχω δοκιμάσει σχεδόν όλα, και πράγματι, μπορώ να πω με σιγουριά ότι το Co Pilot είναι το καλύτερο, ειδικά στις δρομολογήσεις, και στο ότι βρίσκει πιο γρήγορα από όλα δορυφόρο. Τώρα πλέον μόνο αυτό χρησιμοποιώ, και μου έκανε κι εμένα εντύπωση που δεν το ανέφερε κανένας. Έχω μπερδευτεί λιγάκι: το πόσο γρήγορα θα κλειδώσει τους δορυφόρους, εξαρτάται από το πρόγραμμα πλοήγησης; Δεν έχει να κάνει με την δυνατότητα (και μόνο) του κινητού; Ίσως είναι κι έτσι, γιατί έχω παρατηρήσει στο δικό μου κινητό ότι αργεί αρκετά να βρει σήμα όταν ανοίγω το Here ή το Sygic, ενώ όταν ανοίξω πρώρα το GPS Test, κλειδώνει τους δορυφόρους πολύ πιο γρήγορα. Δεν είναι λίγο τρελό αυτό;:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 Αν δεν το έχεις κάνει ήδη, βάλε το FasterGps, και βάλε στο Continent--->Europe και μετά στο Region--->Greece Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 Αν δεν το έχεις κάνει ήδη, βάλε το FasterGps, και βάλε στο Continent--->Europe και μετά στο Region--->Greece η εφαρμογή αυτή δεν υποστηρίζεται και θέλει ρουτ γιατί την προτείνεις; Sent via Zopo Speed Plus 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 Οταν λες τις κερδιζει; Ακομα και απο τις μυκηνες που εβαλε screenshot ο φιλος 6:30 ώρες δεν κανει. Καλυτερη προταση με ποιο σκεπτικο;το μοναδικο που μου ερχεται στο μυαλο: Να δειξει τα αξιοθέατα ΟΛΗΣ της Ελλάδας. Εννοώ αν υπάρχει καλύτερη πρόταση από πλευρά χρόνου και όπως αναφέρθηκε, το IGO είχε μια καλύτερη διαδρομή. Τα αξιοθέατα που κολλάνε; Δεν υπάρχει βέλτιστη διαδρομή με βάση τα αξιοθέατα. Unleashed by my M1 NOTE Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 η εφαρμογή αυτή δεν υποστηρίζεται και θέλει ρουτ γιατί την προτείνεις; Sent via Zopo Speed Plus 7 Τι εννοείς δεν υποστηρίζεται;:rolleyes: Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melampous Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 Μην μαλώνετε βρε παιδιά, μια ερώτηση έκανα και αν ξέρει κάποιος, ας μου απαντήσει! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 Oντως κλειδωνει πολυ γρηγορα,αν και δεν μπορω να πω πως ειχα ποτε αργοπορεια να κλειδωσει δορυφορο.Βεβαια το μυστικο ειναι ανοιχτα data για ευρεση θεσης,αλλιως κλαφτα. Αφετηρια μπορεις να ορισεις εσυ απο τον προγραμματισμο ή επεξεργασια ταξιδιου.Βαζεις οποια αφετηρια θες και οσες ενδιαμεσες στασεις. Ειναι η επιλογη στο κατω μερος της οθονης διπλα απο την σημαια(οταν πας να πατησεις στο μενου :διευθυνση,τα σημεια μου,σημεια ενδιαφεροντος κλπ) Πιο πισω εχει βγαλει ενναλακτικες στο copilot.Δεν μπορω να καταλαβω γιατι επιμενεις οτι βγαζει καλυτερη διαδρομη καποιο αλλο προγραμμα. 1.Αυτη που εχω αναρτησει.184χλμ 4,16ωρες 2.μεσω αγιου κωνσταντινου.260χλμ 5,25ωρες 3.μεσω μαντουδι.178χλμ 4,57ωρες Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nozomi Δημ. July 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2016 Τα έχουμε γράψει κάμποσες φορές, αλλά πάμε ακόμα μία: - το Waze είναι το πλέον αδηφάγο, σε δεδομένα, πρόγραμμα πλοήγησης, και ναι, θέλει ανοικτά δεδομένα γιατί αλλιώς δεν λειτουργεί. Πόσα ΜΒ χρειάζεται ; Εμένα μου είχε φάει λίγο κάτω από 100ΜΒ όταν το χρησιμοποίησα στην Ιταλία (αλλά μιλάμε για heavy use, 10 ώρες χρήση!), αλλά ήταν ΜΑΚΡΑΝ το καλύτερο πρόγραμμα για κίνηση σε ωτοστράντα. - το Waze ΔΕΝ είναι off-line πρόγραμμα πλοήγησης, ούτε υπάρχει δυνατότητα κατεβάσματος χαρτών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 Τα έχουμε γράψει κάμποσες φορές, αλλά πάμε ακόμα μία: - το Waze είναι το πλέον αδηφάγο, σε δεδομένα, πρόγραμμα πλοήγησης, και ναι, θέλει ανοικτά δεδομένα γιατί αλλιώς δεν λειτουργεί. Πόσα ΜΒ χρειάζεται ; Εμένα μου είχε φάει λίγο κάτω από 100ΜΒ όταν το χρησιμοποίησα στην Ιταλία (αλλά μιλάμε για heavy use, 10 ώρες χρήση!), αλλά ήταν ΜΑΚΡΑΝ το καλύτερο πρόγραμμα για κίνηση σε ωτοστράντα. - το Waze ΔΕΝ είναι off-line πρόγραμμα πλοήγησης, ούτε υπάρχει δυνατότητα κατεβάσματος χαρτών. Με δεδομένα σε περιαγωγή ή με ιταλική κάρτα; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 Καλημέρα παίδες και καλό μήνα.. Σε πλοήγηση τo Google maps δείχνει κάπου ταχύτητα; Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts