gerstavros2 Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Ρε παιδιά, μη δαγκώνετε, δεν είπα και τίποτα κακό. Απλά κατέγραψα την άποψη μου. Sygic trial για 7 ημέρες, οκ. Μετά θα βάλω το navigon να τελειώνω. Απλά έγραψα μήπως και υπήρχε κάτι δωρεάν και αξιόπιστο. ούτε το Navigon είναι δωρεάν. Το μοναδικό δωρεάν πρόγραμμα πλοήγησης για ελλάδα είναι το Nokia Maps. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyel Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 (edited) Δεν νομίζω να είναι από τον δορυφόρο αλλά από data ή Wi-Fi. Και εγώ συμφωνώ μαζί σου, αποκλείεται να είναι από το gps, είναι από data ή WiFi Όσο για τα δεδομένα, Ναι είναι πραγματικά. ούτε το Navigon είναι δωρεάν. Το μοναδικό δωρεάν πρόγραμμα πλοήγησης για ελλάδα είναι το Nokia Maps. Μπορείς να γράψεις τον σύνδεσμο που έχει δωρεάν το Nokia Maps? Γιατί στο play δεν βρίσκω κάτι. Edited February 18, 2013 by tyel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathi Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 ούτε το Navigon είναι δωρεάν. Το μοναδικό δωρεάν πρόγραμμα πλοήγησης για ελλάδα είναι το Nokia Maps. Μόνο για Nokia κινητά ? Παράθεση http://www.hlektrologio.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Μπορείς να γράψεις τον σύνδεσμο που έχει δωρεάν το Nokia Maps? Γιατί στο play δεν βρίσκω κάτι. Όταν θα βγάλει η Νοκια κινητά με Android να το δούμε. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathi Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Όταν θα βγάλει η Νοκια κινητά με Android να το δούμε. Χαχαχα το ξέχασα ότι δεν είναι για android :D Παράθεση http://www.hlektrologio.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
limas Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 ούτε το Navigon είναι δωρεάν. Το μοναδικό δωρεάν πρόγραμμα πλοήγησης για ελλάδα είναι το Nokia Maps. Ευχαριστώ. Παράθεση Samsumg Galaxy S GT-I9000 Running cm 10.11-SNAPSHOT M5 Έκδοση Android: 4.4.2, RAM: 371 MB Ευχαριστω που λυνετε τις αποριες μου:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Στο Sygic υπάρχει TTS ελληνική φωνή κι αν ναι πια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Στο Sygic υπάρχει TTS ελληνική φωνή κι αν ναι πια; Την δίνει αυτόματα όταν κατεβάζεις τα δεδομένα. Την έχω αλλά δεν την έχω χρησιμοποιήσει ποτέ, γιατί δεν έχω Svox. Τι θες να μάθεις ακριβώς; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Γιατί το super duper ελληνικό πρόγραμμα πλοήγησης Destinator δεν έχει βγάλει ακόμα πρόγραμμα εγκατάστασης εκτός SD? Αρκετά κινητά σήμερα δε δέχονται κάρτα μνήμης! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Να ενημερώσω ότι έγινε Update στο Sygic στην έκδοση 12.2.2 Την τεσταρα την τελευταία έκδοση σε διαδρομή από ΒΠ προς ΝΠ μέσω Εθνικής. - Περασμένα έξτρα Poi όπως κάμερες, ραντάρ δουλεύουν με ήχο και οπτική ένδειξη πολύ καλά. - Πολύ όμορφο και κατανοητό το γραφικό που γεμίζει όλη την οθόνη για να δείξει την έξοδο από την Εθνική ή σε μεγάλη - Πολύ χρήσιμο ότι σε μεγάλες στροφές, τουλάχιστον στην Εθνική, έχει οπτική και ηχητική προειδοποίηση και σου λέει με πόσα χλμ πρέπει κανονικά να μπεις. - Τέλος, ενδιαφέρουσα η ένδειξη για στρίψιμο σε δύσκολες στροφές μέσα σε στενάκια. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Την δίνει αυτόματα όταν κατεβάζεις τα δεδομένα. Την έχω αλλά δεν την έχω χρησιμοποιήσει ποτέ, γιατί δεν έχω Svox. Τι θες να μάθεις ακριβώς; Δε νομίζω οτι έχει καμία σχέση το TTS του sygic με το TTS του συστήματος. Στο δικό μου έχω την Αριάδνη, αλλά το sygic μόνο την κανονική Ελληνική φωνή μου βγάζει. Πρέπει να είναι σαν το navigon με δικες του TTS φωνές (εκεί η Ελληνική είναι πάρα πολύ καλή). Δυστυχώς στην 12.2.2 δεν έφτιαξαν το πρόβλημα με τη γωνία. Πάλι βλέπεις πολύ ουρανό και οχι αρκετό δρόμο. Μπορεί να αρέσει σε κάποιους αλλά δεν βοηθάει καθόλου στην πλοήγηση. Ειδικά όταν έχεις το τηλέφωνο σε landscape. http://help.sygic.com/entries/22877496-auto-zoom-level Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Δε νομίζω οτι έχει καμία σχέση το TTS του sygic με το TTS του συστήματος. Στο δικό μου έχω την Αριάδνη, αλλά το sygic μόνο την κανονική Ελληνική φωνή μου βγάζει. Πρέπει να είναι σαν το navigon με δικες του TTS φωνές (εκεί η Ελληνική είναι πάρα πολύ καλή). Δυστυχώς στην 12.2.2 δεν έφτιαξαν το πρόβλημα με τη γωνία. Πάλι βλέπεις πολύ ουρανό και οχι αρκετό δρόμο. Μπορεί να αρέσει σε κάποιους αλλά δεν βοηθάει καθόλου στην πλοήγηση. Ειδικά όταν έχεις το τηλέφωνο σε landscape. http://help.sygic.com/entries/22877496-auto-zoom-level Δεν το έχω δει αυτό να συμβαίνει. Τουλάχιστον όχι μέσα στην πόλη που δουλεύω το Sygic πιο πολύ. Μήπως όταν βγαίνεις Εθνική για μεγάλα ταξίδια κάνει το zoom out που λες; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Και εγώ συμφωνώ μαζί σου, αποκλείεται να είναι από το gps, είναι από data ή WiFi Όσο για τα δεδομένα, Ναι είναι πραγματικά. Μπορείς να γράψεις τον σύνδεσμο που έχει δωρεάν το Nokia Maps? Γιατί στο play δεν βρίσκω κάτι. Υπαρχουν στο android nokia maps? Διατιθενται μονο για symbian και wp συσκευες δωρεαν με τα κινητα της νοκια μονο. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkontos10 Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Στο Sygic 12.2.2 1. πως το κάνω ο εκφωνητής να μιλάει Ελληνικά 2. που μπορώ να βρω ενα οδηγό χρίσης (manual) στα Ελληνικά ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Υπάρχουν κάπου pois για βενζινάδικα μαζεμένα και όχι ξεχωριστά ανά εταιρεία (π.χ. BP, AVIN); Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Υπάρχουν κάπου pois για βενζινάδικα μαζεμένα και όχι ξεχωριστά ανά εταιρεία (π.χ. BP, AVIN); Στο index.p pois.gr κοίταξες; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Στο index.p pois.gr κοίταξες; Εκεί κοιτάω. Αλλά πρώτα πρεπει να διαλέξεις βενζινάδικα εταιρείας, (π.χ. StratosGAS :P) και μετά εφαρμογή (Sygic στην περίπτωσή μου). Δεν υπάρχουν μαζεμένα. Π.χ. να διαλέγεις Sygic και να στα δίνει όλα. Είναι κάπως κουλό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Εκεί κοιτάω. Αλλά πρώτα πρεπει να διαλέξεις βενζινάδικα εταιρείας, (π.χ. StratosGAS :P) και μετά εφαρμογή (Sygic στην περίπτωσή μου). Δεν υπάρχουν μαζεμένα. Π.χ. να διαλέγεις Sygic και να στα δίνει όλα. Είναι κάπως κουλό. Μόλις θυμήθηκα ότι προχτές έπαιζα με τα Poi και είχε ήδη περασμένα τα βενζινάδικα. Εσύ θες επιπλέον;; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Μόλις θυμήθηκα ότι προχτές έπαιζα με τα Poi και είχε ήδη περασμένα τα βενζινάδικα. Εσύ θες επιπλέον;; Θέλω να κατεβάσω 1 αρχείο με όλα τα βενζινάδικα και όχι 100 διαφορετικά αρχεία, άλλο για bp, για avin, aegean, ανεξάρτητα κ.λ.π. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosuser Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Γιατί το super duper ελληνικό πρόγραμμα πλοήγησης Destinator δεν έχει βγάλει ακόμα πρόγραμμα εγκατάστασης εκτός SD? Αρκετά κινητά σήμερα δε δέχονται κάρτα μνήμης! Δε σου κρύβω ότι είναι και δική μου απορία. Ίσως πρέπει να απαντήσει η MLS. Μάλλον για να αντι-πειρατικό μέτρο θα πρόκειται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilis38 Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Θελω να κανω μια ερωτηση. Ειχα προβλημα με την ευρεση δορυφόρων και στην συνέχεια αφου εβρισκε 4 δεν κλειδωνε κανενα. Εγκατεστησα το Faster GPS και πραγματικα μου εδωσε λυση... Μετα ομως απο καποιες μερες παλι τα ιδια....ξανακανω μεσω του Faster GPS τις απαραιτητες ρυθμισεις και κανω reboot στην συσκευη και ολα καλα παλι.... Γιατι γινεται αυτο? μηπως δεν κανω κατι σωστα με το Faster GPS? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Θέλω να κατεβάσω 1 αρχείο με όλα τα βενζινάδικα και όχι 100 διαφορετικά αρχεία, άλλο για bp, για avin, aegean, ανεξάρτητα κ.λ.π. Δεν με κατάλαβες. Γιατί θες να περάσεις έξτρα, όταν υπάρχουν ήδη από την αρχή της εγκατάστασης του Sygic περασμένα;;; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkontos10 Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 από την ώρα που έβαλα το sygic full version το GPS μου έχει γίνει πολύ αργό και αργεί να κλειδώσει δορυφόρο και αργεί να βρεί την τοποθεσία μου... και ακόμα αγνοεί μονοδρόμους κτλ τι έκανα λάθος ??? τι έγινε ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Δεν το έχω δει αυτό να συμβαίνει. Τουλάχιστον όχι μέσα στην πόλη που δουλεύω το Sygic πιο πολύ. Μήπως όταν βγαίνεις Εθνική για μεγάλα ταξίδια κάνει το zoom out που λες; Μπα, για πόλη μιλάω. Σε landscape η μισή οθόνη είναι ουρανός και δεν υπάρχει καμία ρύθμιση γι αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
durutti Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 2 απορίες. Καταρχάς έχω το Navigon στο xperia και είμαι σε γενικές γραμμές ευχάριστημενος. Το 1ο είναι ότι ακούω ότι κατά καιρούς ενημερώνονται οι χάρτες. Πρέπει να το κάνω χειροκίνητα? Και πως? Το πρόγραμμα δεν βλέπω να ψάχνει από κάπου... Το 2ο είναι ότι επειδή σκοπεύω να πάω εξωτερικό βρήκα από το πρόγραμμα χάρτες της χώρας και κατέβασα. Έχει δυνατότητα διαδρομής πεζού.. Το έχει τεστάρει κάνεις έστω Ελλάδα.? Φυσικά θα το χρησιμοποιώ χωρίς data άρα βγάζω την σιμ για σιγουριά και για να χαλάσει λιγότερη μπαταρία ...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts