Administrators athanaso77 Δημ. January 23, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 @athanaso77 το έβαλα, βγήκα στο μπαλκόνι για κανένα 4λεπτο και μου έδειξε αυτό : http://rapidhdd.com/thumbnail/5987662013-01-23-16-09-16.jpg Έχω πρόβλημα με την κεραία? Η αλήθεια είναι ότι θα μπορούσαν τα πράγματα του GPS δέκτη σου να είναι καλύτερα. Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω αν φταίει η υγρασία ή κάτι άλλο ωστόσο. Δεν φαντάζομαι να το έχεις μέσα σε καμιά μυστήρια θήκη. Παιδια στο navigon ειχα εγκαταστησει χαρτες 4 χωρων. Τις δυο δε τις χρειαζομαι πια,πως τις απεγκαθιστω? Όπως τις έβαλες... έτσι βγαίνουν. Πήγαινε Ρυθμίσεις / MyMaps και εκεί απ επέλεξε τις χώρες που δεν θέλεις και πάτησε ενημέρωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Η αλήθεια είναι ότι θα μπορούσαν τα πράγματα του GPS δέκτη σου να είναι καλύτερα. Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω αν φταίει η υγρασία ή κάτι άλλο ωστόσο. Δεν φαντάζομαι να το έχεις μέσα σε καμιά μυστήρια θήκη. Όχι δεν το έχω σε θήκη.Μέχρι πριν μια εβδομάδα οι μπάρες ήταν πράσινες.Μάλλον αυτό το ποτό έκανε ζημιά:( Βέβαια μου φαίνεται λίγο υπερβολικό να μην έπαθε τίποτα το κινητό και να έπαθε μόνο ο gps δέκτης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Ρε παιδια το Sygic ωρες ωρες ειναι τραγικο ... Ηθελα να βαλω να παω σε μια οδο και μου εβρισκε οπου υπηρχε εκτος απο αυτην που ηθελα να παω ... Επισης παρατηρω οτι δεν εχει και τοσο ενημερωμενους χαρτες για τα σηματα που ισχυουν και τον δρομο γενικα μερικες φορες Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 23, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Βέβαια μου φαίνεται λίγο υπερβολικό να μην έπαθε τίποτα το κινητό και να έπαθε μόνο ο gps δέκτης. Αν έχει πάθει κάτι η συσκευή σου δεν το ξέρεις μιας και μπορεί να δουλεύει κανονικά αλλά η υγρασία που υπάρχει στη πλακέτα μπορεί να τη διαβρώνει σιγά σιγά με ότι αυτό συνεπάγεται. Ρε παιδια το Sygic ωρες ωρες ειναι τραγικο ... Ηθελα να βαλω να παω σε μια οδο και μου εβρισκε οπου υπηρχε εκτος απο αυτην που ηθελα να παω ... Επισης παρατηρω οτι δεν εχει και τοσο ενημερωμενους χαρτες για τα σηματα που ισχυουν και τον δρομο γενικα μερικες φορες Το έχεις ενημερωμένο στην τελευταία του έκδοση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
centaurus Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 για την αναλυση του samsung note 1280x800 ποια GPS προγραμματα την υποστηριζουν? Μου ειπαν το sygic (δεν ξερω κ το aura) και το ndrive...το igo ολα πως οχι...τι ισχυει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Σήμερα μου δούλεψε κανονικά το gps.:) Δεν ξέρω γιατί αλλά επανήλθε στα κανονικά του:) Ερώτηση : Oι εφαρμογές όπως το Gps test ή το Gps aids πέρα από το να παρέχουν πληροφορίες, επιταγχύνουν και το κλείδωμα δορυφόρων?Ενισχύουν το σήμα? Αν ναι, τότε πριν ανοίξω το Sygic θα πρέπει να ανοίγω πρώτα μία από αυτές,να την κρατώ ανοιχτή στο background και μετά παράλληλα να ανοίγω το Sygic? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 για την αναλυση του samsung note 1280x800 ποια GPS προγραμματα την υποστηριζουν? Μου ειπαν το sygic (δεν ξερω κ το aura) και το ndrive...το igo ολα πως οχι...τι ισχυει? to navigon εχει τετοια αναλυση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosuser Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Σήμερα μου δούλεψε κανονικά το gps.:) Δεν ξέρω γιατί αλλά επανήλθε στα κανονικά του:) Ερώτηση : Oι εφαρμογές όπως το Gps test ή το Gps aids πέρα από το να παρέχουν πληροφορίες, επιταγχύνουν και το κλείδωμα δορυφόρων?Ενισχύουν το σήμα? Αν ναι, τότε πριν ανοίξω το Sygic θα πρέπει να ανοίγω πρώτα μία από αυτές,να την κρατώ ανοιχτή στο background και μετά παράλληλα να ανοίγω το Sygic? Μάλλον θα σε απογοητεύσω φίλε μας. Όχι, δεν ενισχύουν το σήμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Μάλλον θα σε απογοητεύσω φίλε μας. Όχι, δεν ενισχύουν το σήμα. Δεν ενισχύει το σήμα, αλλά και σε δικές μου δοκιμές πιάνει πιο γρήγορα σήμα μέσω του gps test πέρα μέσω του sygic. Μιλάμε πάντα για αρχικό κλείδωμα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Α ok:) Μόνο αν μπορείτε πείτε μου πως συνδυάζετε τις δύο εφαρμογές.Τις ανοίγετε και τις διατηρείτε ανοιχτές και τις δυο μαζί?:) Σήμερα οδήγησα 2 ώρες,πήγα σε 4 προορισμούς και όλα δούλεψαν ρολόι με πολύ γρήγορο κλείδωμα:dance:Είχα παράλληλα ανοιχτό και το GPS test ( δεν ξέρω αν επηρέασε θετικά). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Α ok:) Μόνο αν μπορείτε πείτε μου πως συνδυάζετε τις δύο εφαρμογές.Τις ανοίγετε και τις διατηρείτε ανοιχτές και τις δυο μαζί?:) Σήμερα οδήγησα 2 ώρες,πήγα σε 4 προορισμούς και όλα δούλεψαν ρολόι με πολύ γρήγορο κλείδωμα:dance:Είχα παράλληλα ανοιχτό και το GPS test ( δεν ξέρω αν επηρέασε θετικά). Όταν κατεβάσεις τα XTRA από το GPS Aids που ανέφερες πιο πριν, μετά μπορείς να το κλείσεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gotthard Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Μιας και πήρα ποδήλατο μετά απο 20 χρόνια, ήθελα να ρωτήσω , τώρα που είμαι στα μέλια, υπάρχει κάποιο πρόγραμμα με διαδρομές για ποδηλασία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Μιας και πήρα ποδήλατο μετά απο 20 χρόνια, ήθελα να ρωτήσω , τώρα που είμαι στα μέλια, υπάρχει κάποιο πρόγραμμα με διαδρομές για ποδηλασία? Χρησιμοποιώ το sports tracker. Καταπληκτικό και βλέπεις διαδρομές άλλων. Είναι για όλα τα σπορ. Καλως ηρθες στο άθλημα και πάλι Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Το έχεις ενημερωμένο στην τελευταία του έκδοση; Ναι ... θελουν και οι χαρτες ενημερωση ??? Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 24, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Ναι ... θελουν και οι χαρτες ενημερωση ??? Λογικά τους τελευταίους θα έχεις, δεν έχεις κάνει αναβάθμιση μέσα από το μενού της εφαρμογής; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosx6 Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 Γίνεται να υπάρξει φωνητική καθοδήγηση στην πεζοπορία, με το sygic ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 Γίνεται να υπάρξει φωνητική καθοδήγηση στην πεζοπορία, με το sygic ; Γιατι, δεν εχει φωνητικες οδηγιες οταν ειναι σε mode πεζοποριας; Μονο δειχνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kohatzim Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 Όχι δεν το έχω σε θήκη.Μέχρι πριν μια εβδομάδα οι μπάρες ήταν πράσινες.Μάλλον αυτό το ποτό έκανε ζημιά:( Βέβαια μου φαίνεται λίγο υπερβολικό να μην έπαθε τίποτα το κινητό και να έπαθε μόνο ο gps δέκτης. Με αφορμή την συζήτηση που είχατε είπα κ εγώ να δοκιμάσω το gps test να δω τι αποτελέσματα θα πάρω. Με έκπληξή μου είδα ότι καμία μπάρα δεν ήταν πράσινη. Έφταναν μέχρι 32-36 γύρω στους 8 δορυφόρους σύνολο εκτός πόλης με συννεφιά (αν παίζει ρόλο). Να σημειώσω ότι δεν αντιμετώπισα ποτέ πρόβλημα με το sygic και δορυφόρους κλειδώνει σε 5". Θεωρείται ότι υπάρχει πρόβλημα ? Εσείς βλέπετα σήμα >40? Η συσκευή είναι htc one s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 γεια σας φιλοι και φιλες. εχει βαλει κανεις χαρτες πλοηγησης της mls destinator σε συσκευη Samsung Galaxy S Duos (S7562) να μου πει αν δουλευουν κανονικα? Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosx6 Δημ. January 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2013 Γιατι, δεν εχει φωνητικες οδηγιες οταν ειναι σε mode πεζοποριας; Μονο δειχνει? Ενώ στην οδήγηση είναι κορυφαίο, μία φορά που είπα να το δοκιμάσω πεζός δεν είχα φωνητικές οδηγίες. Γιάυτό και ρώτησα στο forum, μήπως μου ξεφεύγει κάποια ρύθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosuser Δημ. January 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2013 Α ok:) Μόνο αν μπορείτε πείτε μου πως συνδυάζετε τις δύο εφαρμογές.Τις ανοίγετε και τις διατηρείτε ανοιχτές και τις δυο μαζί?:) Σήμερα οδήγησα 2 ώρες,πήγα σε 4 προορισμούς και όλα δούλεψαν ρολόι με πολύ γρήγορο κλείδωμα:dance:Είχα παράλληλα ανοιχτό και το GPS test ( δεν ξέρω αν επηρέασε θετικά). Το ιδανικότερο θα ήταν να ξανακάνεις τις ίδιες διαδρομές και με παρόμοιες καιρικές συνθήκες, αν είναι δυνατό, αλλά χωρίς το GPS test φορτωμένο, όποτε βλέπεις αν έχει αποτελέσματα. Εγώ πάντως δεν το χρησιμοποιώ γιατί με το που πέρασα από GB σε ICS, το igo κλειδώνει σε 1-2 λεπτά το πολύ ενώ πριν, ήθελε σχεδόν ένα πεντάλεπτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. January 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2013 Ναι θα το δοκιμάσω και χωρίς το GPS test να δω.Πάντως εδώ και μια βδομάδα έχει δουλέψει άψογα κλειδώνοντας δορυφόρους και σε λιγότερο από λεπτό ακόμα και με τις βροχές της Πέμπτης και της Παρασκευής.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 Το ιδανικότερο θα ήταν να ξανακάνεις τις ίδιες διαδρομές και με παρόμοιες καιρικές συνθήκες, αν είναι δυνατό, αλλά χωρίς το GPS test φορτωμένο, όποτε βλέπεις αν έχει αποτελέσματα. Εγώ πάντως δεν το χρησιμοποιώ γιατί με το που πέρασα από GB σε ICS, το igo κλειδώνει σε 1-2 λεπτά το πολύ ενώ πριν, ήθελε σχεδόν ένα πεντάλεπτο. Πάντως φαίνεται να παίζει ρόλο και το λειτουργικό. Στο Desire HD που έχω, από τότε που έβαλα Jellybean, σταμάτησε το IGO να βγάζει μήνυμα ότι έχασε το σήμα δορυφόρων κατά την πλοήγηση και γενικά κλειδώνει πολύ πιο γρήγορα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 Ειδικά στο igo πάντως το μήνυμα απενεργοποιείται, και αυτό είναι χρήσιμο γιατί το ανακοινώνει πολύ γρήγορα και μπορεί να γίνει εκνευριστικό. Ενώ άλλα προγράμματα περιμένουν λίγη ώρα. Δεν είναι λογικό να περνάς κάτω απο γέφυρα και να σου λέει οτι χάθηκε το σήμα. Ευτυχώς που είναι τόσο παραμετροποιήσιμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosuser Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 Πάντως φαίνεται να παίζει ρόλο και το λειτουργικό. Στο Desire HD που έχω, από τότε που έβαλα Jellybean, σταμάτησε το IGO να βγάζει μήνυμα ότι έχασε το σήμα δορυφόρων κατά την πλοήγηση και γενικά κλειδώνει πολύ πιο γρήγορα. Συμφωνώ και.. επαυξάνω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts