stefan_city Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 καλησπερα εχω ενα samsung galaxy s3 , Νεο αποκτηθεντο σκοπευω συντομως να παω ταξιδι στην Πράγα, και θα ηθελα να το χρησιμοποιησω ως πλοηγο υπαρχει καποιο καλο προγραμματακι? επισης τα google maps, Μονο με το gps ανοιχτο δουλευουν? οι θελουνε και συνδεση Wifi? καλοριζικο το κινητο. μπες στο google maps, και αποθηκευσε το χαρτη της περιοχης που θες. ετσι, θα δουλευει μονο με το gps. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billaribas Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 καλοριζικο το κινητο. μπες στο google maps, και αποθηκευσε το χαρτη της περιοχης που θες. ετσι, θα δουλευει μονο με το gps. επειδη ειμαι καινουριος σε αυτα, πως θα γινει η αποθηκευση αυτη? και επισης, οταν θα τον αποθηκευσω, θα μπορω να κανω χρησιμοποιω την επιλογη οδηγιες μονο με το gps Η οχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 επειδη ειμαι καινουριος σε αυτα, πως θα γινει η αποθηκευση αυτη? και επισης, οταν θα τον αποθηκευσω, θα μπορω να κανω χρησιμοποιω την επιλογη οδηγιες μονο με το gps Η οχι? ανοιγεις το google maps. στην αναζητηση γραφεις την χωρα/περιοχη που σε ενδιαφερει. πατας το πληκτρο του μενου στο τηλεφωνο σου(αριστερα του home button), και στη συνεχεια επιλεγεις "διαθεση εκτος συνδεσης". επιλεγεις την περιοχη που θες, και την κατεβαζεις. μπορεις να αποθηκευσεις πανω απο ενα χαρτη, σε περιπτωση που θελεις να εχεις μεγαλυτερη περιοχη αποθηκευμενη. αφου κατεβασεις τις περιοχες που θες, θα μπορεις να χρησιμοποιεις το google maps μονο με τη χρηση του gps, χωρις ιντερνετ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billaribas Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 ανοιγεις το google maps. στην αναζητηση γραφεις την χωρα/περιοχη που σε ενδιαφερει. πατας το πληκτρο του μενου στο τηλεφωνο σου(αριστερα του home button), και στη συνεχεια επιλεγεις "διαθεση εκτος συνδεσης". επιλεγεις την περιοχη που θες, και την κατεβαζεις. μπορεις να αποθηκευσεις πανω απο ενα χαρτη, σε περιπτωση που θελεις να εχεις μεγαλυτερη περιοχη αποθηκευμενη. αφου κατεβασεις τις περιοχες που θες, θα μπορεις να χρησιμοποιεις το google maps μονο με τη χρηση του gps, χωρις ιντερνετ. οκ ευχαριστω πολυ....αρα η ληψη ακριβων οδηγιων διχως ιντερνετ δεν γινετε..... :( κριμα.... υπαρχει μηπως καποιο αλλο navigator προγραμμα που να εχει και οδηγιες για μεταβαση απο μια περιοχη σε αλλη, διχως συνδεση σε Internet? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 οκ ευχαριστω πολυ....αρα η ληψη ακριβων οδηγιων διχως ιντερνετ δεν γινετε..... :( κριμα.... υπαρχει μηπως καποιο αλλο navigator προγραμμα που να εχει και οδηγιες για μεταβαση απο μια περιοχη σε αλλη, διχως συνδεση σε Internet? εχοντας αποθηκευσει το χαρτη που θες, γινεται, για παραδειγμα να σου δωσει οδηγιες ωστε να πας απο το χ σημειο που βρισκεσαι, στο ψ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stn262 Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 Είχα το garmin σε Nokia συσκευή. Μεταβαίνοντας σε android, αρχικά χρησιμοποιούσα το copilot και τώρα το navigon το οποίο εκτός των άλλων, έχει εκφώνηση της οδού. :thumbup: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheoX Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 υπαρχει μηπως καποιο αλλο navigator προγραμμα που να εχει και οδηγιες για μεταβαση απο μια περιοχη σε αλλη, διχως συνδεση σε Internet? Μια άλλη λύση είναι να κατεβάσεις μια trial έκδοση προγράμματος με το χάρτη που σε ενδιαφέρει. Το don't panic που γνωρίζω έχει 7 μέρες που για ένα ταξίδι συνήθως αρκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 καλησπερα εχω ενα samsung galaxy s3 , Νεο αποκτηθεντο σκοπευω συντομως να παω ταξιδι στην Πράγα, και θα ηθελα να το χρησιμοποιησω ως πλοηγο υπαρχει καποιο καλο προγραμματακι? επισης τα google maps, Μονο με το gps ανοιχτο δουλευουν? οι θελουνε και συνδεση Wifi? Εγώ όταν είχα πάει στην Πράγα,χρησιμοποιούσα το Navigon.Και ήταν άψογο. Δες και τα Prague minos guide και tripadvisor Prague city guide.θα σου φανούν χρήσιμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 To Σαββατο το βραδυ, χρειαστηκα να χρησιμοποιησω πλοηγητη. Το sygic 12 το χρησιμοποιουσα για πρωτη φορα. Αργησε πολυ, και οχι χωρις προβληματα, να βρει δορυφορο. Τη μια φορα κολησε σε μια μαυρη οθονη, την οποια κοιτουσα για κανα δεκαλεπτο και δεν εδειχνε τιποτε. Μετα εκανα επανεκινηση. Και περιμενα μεχρι και ενα τεταρτο να πιασει δορυφορο. Ελεγε οτι δεν εχει καλο σημα, παροτι ημουν σε υπαιθριο χωρο κατω απο τον ουρανο. Βεβαια, ειχα κι ενα mls παραδιπλα, κι αυτο αργησε υπερβολικα να βρει δορυφορο, αλλα παροτι συσκευη τετραετιας, εν τελει βρηκε συντομοτερα απο οτι το κινητο μου με το sygic. Ηταν απλα κακια στιγμη με θεμα του δορυφορου? Ηταν επειδη χρησιμοποιουσα το sygic για πρωτη φορα? Ηταν ισως καποιο προβλημα της εκδοσης 12? Δεν ξερω. Αν ειναι να κανει ενα τεταρτο να πιασει δορυφορο, κλαφτα χαραλαμπε. Και δεν ειναι θεμα κινητου, γιατι με το sygic 11, εβρισκε δορυφορο σε 2-3 λεπτα, οποτε απο υλικο ειμαστε ok. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzivas31 Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 (edited) εχω το huawei ideos x5 pro και εχω το sygic 11.2.6 πάνω απο λεπτο δεν παιρνει ποτε να με κλειδωσει δορυφορους και αυτο σπανια συνηθως το εχω χρονομετρησει απειρες φορες πανω απο 30 δευτερα δεν περνανε και με εχει δωσει στιγμα και τι ταχυτητα που κινουμαι μεσα απο λεωφορειο μονο ανοιγοντας το gps ουτε internet ουτε τιποτα αλλο, βεβαια για την ταχυτητα μπορει να ευθυνεται και λιγο οτι φοραω custom rom. Παλιοτερα χρησιμοποιουσα navigon και igo καλα προγραμματα δεν λεω αλλα το sygic για μενα ήταν πιο ακριβης και εχει και ομορφοτερα γραφικα οχι τα "κρυα" των αλλων 2. Edited November 26, 2012 by tzivas31 Παράθεση HUAWEI G750 U10 ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ T00 HUAWEI Ideos X5 Pro GUIDE TO FLASH ROMS HORSEMAGEDDON ΜIUI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 Με το Sygic 12 έχω και εγώ θέμα στο κλείδωμα. Για αυτό πρώτα ανοίγω το gps status, βρίσκω σήμα γρήγορα από εκεί και μετά ανοίγω το Sygic και είναι κομπλέ. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 Ρε παιδια, καποια στιγμη στο sygic κατα λαθος και χωρις να καταλαβω πως, εβλεπα τρισδιαστατα τα κτιρια κλπ! Πολυ εντυπωσιακο. Ομως, παροτι ειναι τσεκαρισμενο το 3d στους χαρτες(και οχι το 2d), δεν τα βλεπω παντα ετσι, με ογκο, 'υπερυψωμενα' κλπ. Ειμαι μπερδεμενος με αυτο το χαρακτηριστικο. Ειναι το 3d, ειναι κατι αλλο, τι ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EGANI Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 εχοντας αποθηκευσει το χαρτη που θες, γινεται, για παραδειγμα να σου δωσει οδηγιες ωστε να πας απο το χ σημειο που βρισκεσαι, στο ψ. Φίλε μια διευκρίνιση έστω από το Α πάω στο Β για να με πηγαίνει πρέπει να έχω αποθηκευμένο χάρτη και το ενδιάμεσο χάρτη π.χ. φεύγω από Αλεξανδρούπολη για Αθήνα και έχω αποθηκευμένο την Θράκη και την Αττική το ενδιάμεσο μέρος θα με βλέπει το GPS η θα πρέπει να κατεβάσω και τους ενδιάμεσους χάρτες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 Ρε παιδια, καποια στιγμη στο sygic κατα λαθος και χωρις να καταλαβω πως, εβλεπα τρισδιαστατα τα κτιρια κλπ! Πολυ εντυπωσιακο. Ομως, παροτι ειναι τσεκαρισμενο το 3d στους χαρτες(και οχι το 2d), δεν τα βλεπω παντα ετσι, με ογκο, 'υπερυψωμενα' κλπ. Ειμαι μπερδεμενος με αυτο το χαρακτηριστικο. Ειναι το 3d, ειναι κατι αλλο, τι ειναι? Μα αυτό είναι το μεγάλο πλεονέκτημα των χαρτών του Sygic. H 3D απεικόνιση των κτιρίων, όσων βέβαια έχουν περαστεί έτσι. Δεν είναι όλα βέβαια. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή να ρυθμίσεις, αν έχεις ενεργοποιήσει το 3D. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 Φίλε μια διευκρίνιση έστω από το Α πάω στο Β για να με πηγαίνει πρέπει να έχω αποθηκευμένο χάρτη και το ενδιάμεσο χάρτη π.χ. φεύγω από Αλεξανδρούπολη για Αθήνα και έχω αποθηκευμένο την Θράκη και την Αττική το ενδιάμεσο μέρος θα με βλέπει το GPS η θα πρέπει να κατεβάσω και τους ενδιάμεσους χάρτες; το GPS θα σε βλεπει και στο ενδιαμεσο, αλλα θα σε δειχνει στο πουθενα. δηλαδη, αν δεν εχεις αποθηκευμενο καποιο χαρτη, και δεν εχεις και ιντερνετ, θα εμφανιζεται κανονικα ο δεικτης με το σημειο που βρισκεσαι, αλλα δεν θα εμφανιζεται ο χαρτης. με λιγα λογια, για να κανεις σωστα στη δουλεια σου, πρεπει να εχεις και τις ενδιαμεσες περιοχες αποθηκευμενες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viotos Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 οκ ευχαριστω πολυ....αρα η ληψη ακριβων οδηγιων διχως ιντερνετ δεν γινετε..... :( κριμα.... υπαρχει μηπως καποιο αλλο navigator προγραμμα που να εχει και οδηγιες για μεταβαση απο μια περιοχη σε αλλη, διχως συνδεση σε Internet? το igo primo 2.0 android η το πριμο2.0.1 σε αναλυση 1280χ800 που θες για το τηλεφωνο που εχεις...... Παράθεση http://www.facebook.com/photo.php?fbid=568971986488193&set=a.322449567807104.91091.322436297808431&type=1&theaternokia 3110 -nokia 3120-vodafon joy845- Huawei ideos x3- sony ericsson xperia neo v samsung galaxy POCET GTS-5300-thl w100- pipo-s2 lenovo thinkpad E540 ICORE 5 4210M Hiaomi Redmy Note 2 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billaribas Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 Εγώ όταν είχα πάει στην Πράγα,χρησιμοποιούσα το Navigon.Και ήταν άψογο. Δες και τα Prague minos guide και tripadvisor Prague city guide.θα σου φανούν χρήσιμα. ευχαριστω πολυ φιλος το Prague minos guide, δεν ηταν αρκετα καλα ενημερωμενο, αντιθετως το tripadvisor prague city guide, Πολυ καλο και δυνατο... σε ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EGANI Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 το GPS θα σε βλεπει και στο ενδιαμεσο, αλλα θα σε δειχνει στο πουθενα. δηλαδη, αν δεν εχεις αποθηκευμενο καποιο χαρτη, και δεν εχεις και ιντερνετ, θα εμφανιζεται κανονικα ο δεικτης με το σημειο που βρισκεσαι, αλλα δεν θα εμφανιζεται ο χαρτης. με λιγα λογια, για να κανεις σωστα στη δουλεια σου, πρεπει να εχεις και τις ενδιαμεσες περιοχες αποθηκευμενες. Φίλε έχω κάνει εγκατάσταση τον χάρτη της περιοχής μου βάζω σημείο εκκίνησης και προορισμού κοντινό στον χάρτη που εγκατέστησα μου δίνη οδηγίες κατεύθυνσης όταν πατώ πλοήγηση μου γράφει {η πλοήγηση χαρτών Google δεν είναι διαθέσιμη σε αυτή την τοποθεσία} τι κάνω λάθος και δεν μου αναγνωρίζει τους χάρτες που εγκατάστησα οι δορυφόροι μπαίνουν κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 Φίλε έχω κάνει εγκατάσταση τον χάρτη της περιοχής μου βάζω σημείο εκκίνησης και προορισμού κοντινό στον χάρτη που εγκατέστησα μου δίνη οδηγίες κατεύθυνσης όταν πατώ πλοήγηση μου γράφει {η πλοήγηση χαρτών Google δεν είναι διαθέσιμη σε αυτή την τοποθεσία} τι κάνω λάθος και δεν μου αναγνωρίζει τους χάρτες που εγκατάστησα οι δορυφόροι μπαίνουν κανονικά δυστυχως η πλοηγηση με φωνητικες οδηγιες δεν ειναι διαθεσιμη στην Ελλαδα, παρα μονο οι οδηγιες στην οθονη. ομως, ριξε μια ματια εδω αν θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaspd Δημ. November 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2012 Είμαι κάτοχος του sony miro,τι πλοηγό προτείνεται να του εγκαταστήσω και με ποιο τρόπο?Ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotos_GTA Δημ. November 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2012 Eχω το Sygic 11.2.6. Ολα καλα, πολυ γρηγορο κτλ. Πως ομως γινεται να εμφανιζονται τα ονοματα των γυρω οδων? Το εχω ψαξει σε ολα τα υπομενου και δεν βρισκω πουθενα ρυθμιση...Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. December 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2012 Είμαι κάτοχος του sony miro,τι πλοηγό προτείνεται να του εγκαταστήσω και με ποιο τρόπο?Ευχαριστώ... εγω εχω το navigon (χαρτες garmin) και μου φαινεται οκ,δεν το εχω λιωσει αλλα ειχα λιωσει το garmin και δεν εκανε ποτε λαθος. φανταζομαι θα ειναι οκ και αυτο..χρησιμοποιω παααρα πολυ το νοκια μου που το θεωρω κορυφαιο στην πλοηγηση, αλλα οποτε τα εβαλα και μαζι ετσι για δοκιμη δεν ειδα διαφορα. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanouklas Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 καλημερα!εχει χρησιμοποιησει κανεις το dont panic gps ?.συνηθος απο το πλαισιο δινετε μαζι με συσκευη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkap Δημ. December 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2012 καλημερα!εχει χρησιμοποιησει κανεις το dont panic gps ?.συνηθος απο το πλαισιο δινετε μαζι με συσκευη! Εγώ το χρησιμοποιώ, είναι ελαφρύ, κλειδώνει γρήγορα δορυφόρους, βρίσκει και επαναϋπολογίζει διαδρομές γρήγορα, τι ακριβώς θέλεις να μάθεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hamurabi Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 Παιδια σε 1 μηνα θαπαω στη βιεννη και θελω να χρησιμοποιησω ενα προγραμμα gps για να πηγαινω απο ενα αξιοθεατο στο αλλο,χωρις ομως ιντερνετ γιατι θα χρεωνομαι εκει. Μου προτεινανε το sygic. Εφοσον συμφωνειτε, θα πρεπει με καποιο τροπο να αποθηκευσω το χαρτη της βιεννης πριν παω εκει? Επισης μπορω πριν παω εκει,να αποθηκευσω σε αυτον το χαρτη καποια σημεια ενδιαφεροντος ωστε οταν θαμαι στο ταξιδι μου να παταω κατευθειαν το σημειο που θελω να με οδηγησει χωρις να γραφω οδους καθε φορα? Παράθεση Hamurabi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts