junglist Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 Το ξερω αυτο αλλα δεν εμφανιζει χαρτη..μονο την τοποθεσια λεει Εγώ στο Πάσχα, όπου περνούσα με το αμάξι και καθόμουν, έμπαινα από το κινητό, έβαζα το όνομα της περιοχής και έβγαζε και χάρτη στο timeline μου. Δεν θυμάμαι να έκανα κάτι διαφορετικό. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 Ναι έχει περιορισμό στα 100 αγαπημένα. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argg Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 :thanks: πάντως η επιλογή τους για όριο 100 αγαπημένων μου φαίνεται αψυχολόγητη. Ελπίζω να το βελτιώσουν σε κάποια επόμενη έκδοση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 Αν ήταν μόνο τα αγαπημένα καλά θα ήταν.Χειρότερο από αυτό θεωρώ την έλλειψη αναζήτησης διεύθυνσης με διασταύρωση,το γεγονός ότι δεν μπορώ να περάσω δικές μου κάμερες ταχύτητας,να αποφύγω οδούς από το δρομολόγιο ή έστω να μπλοκάρω χ μέτρα από την διαδρομή μου,το ότι η διαδρομή δεν αποθηκεύεται άμα κλείσεις το πρόγραμμα κτλ. Δυστυχώς έχει πολλές ελλείψεις Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iganiats Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 Αν ήταν μόνο τα αγαπημένα καλά θα ήταν.Χειρότερο από αυτό θεωρώ την έλλειψη αναζήτησης διεύθυνσης με διασταύρωση,το γεγονός ότι δεν μπορώ να περάσω δικές μου κάμερες ταχύτητας,να αποφύγω οδούς από το δρομολόγιο ή έστω να μπλοκάρω χ μέτρα από την διαδρομή μου,το ότι η διαδρομή δεν αποθηκεύεται άμα κλείσεις το πρόγραμμα κτλ. Δυστυχώς έχει πολλές ελλείψεις Ετσι είναι δυστυχώς. Και να σκεφτείς ότι σχεδόν όλα ήταν διαθέσιμα στον προκάτοχό του ginius driver. Κρίμα για τον καλό χάρτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
henry_kay Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 Υπάρχει κάποια δωρεάν εφαρμογή gps που να υποστηρίζει turn-by-turn navigation; Εστω και με δωρεάν χάρτες, πχ από το OpenStreetMap; Δεν έχω διάθεση να δώσω 50-80 ευρώ για κάποια εμπορική εφαρμογή. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 Δωρεάν offline επίσημο δεν υπάρχει.Υπάρχει με 10€ το citisnav στο play store με δοκιμαστική έκδοση,οπότε μπορείς να δεις αν σου κάνει.Υπάρχει και το "πειραγμένο" ώστε να υποστηρίζει πλοήγηση και στην ελλάδα, δωρεάν google maps αλλά δεν ειναι τελείως offline.Χρησιμοποιεί μερικά kb για την υπολογισμό και επανυπολογισμό της διαδρομής.Προσωπικά έχω κάποια data το μήνα οπότε κάπου-κάπου το χρησιμοποιώ Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 Καλησπερα παιδες. Το chat on της samsung το εχετε δοκιμασει ? Ειναι καλος messenger? Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 Καλησπέρα σε όλους! Ερώτηση, υπαρχει κατι αντιστοιχο με το icloud για μας; Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malmsteen Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 Δεν υπαρχει????? εγώ χρησιμοποιώ αυτό: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cn.cwd.networkstatenotifier&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5jbi5jd2QubmV0d29ya3N0YXRlbm90aWZpZXIiXQ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 Καλησπέρα σε όλους! Ερώτηση, υπαρχει κατι αντιστοιχο με το icloud για μας; Εγώ χρησιμοποιώ το Dropbox... Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 Εγώ χρησιμοποιώ το Dropbox... Ναι αλλά και το dropbox ή το box πχ δε τη κάνουν αυτόματα, πρέπει να δώσεις εσυ εντολή!! Στην άνωθεν (από ios) μόλις τραβήξεις μια φώτο ας πούμε κατευθείαν περνάει στο pc. . . Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 Ναι αλλά και το dropbox ή το box πχ δε τη κάνουν αυτόματα, πρέπει να δώσεις εσυ εντολή!! Στην άνωθεν (από ios) μόλις τραβήξεις μια φώτο ας πούμε κατευθείαν περνάει στο pc. . . Δεν νομίζω.....εμένα κάνει κανονικά upload τις εικόνες π.χ.Δεν ξέρω αμα φταίει το ότι ήμουν συνδεδεμένος στο ίδιο δίκτυο wifi αν και δεν νομίζω..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. April 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2012 (edited) Ναι αλλά και το dropbox ή το box πχ δε τη κάνουν αυτόματα, πρέπει να δώσεις εσυ εντολή!! Στην άνωθεν (από ios) μόλις τραβήξεις μια φώτο ας πούμε κατευθείαν περνάει στο pc. . . Με το που ανοίξεις το dropbox κανει το update. Κατάλαβα τι εννοείς εσύ,την ξέρω αυτή τη λειτουργία του cloud στο ios αλλά εδώ δυστυχώς δεν νομίζω να υπάρχει κάτι αντίστοιχο. Edited April 23, 2012 by petros11 Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 Νομίζω το gdrive που θα ανακοινώσει η Google σε μερικές μέρες θα έχει αυτή τη δυνατότητα. Υπομονή για την επίσημη ανακοίνωση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 Παίδες, με το που τραβάς την φώτο αν έχεις ανοιχτό wifi την ανεβάζει αμέσως στο dropbox (και στο PC) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 και το Google+ υποστηριζει αυτοματο upload φωτογραφιων ειτε με data, ειτε με wifi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Oiwnos17 Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 (edited) το παρον τοπικ ειναι για οσους θελουν ενα εξαιρετικο ελληνικο πληκτρολογιο. ( μπορω να βοηθησω με ολα τα κολπα να ερθει ακριβως στα μετρα σας) ειναι μετα απο δοκιμη των παντων το Smart Keyboard. Ξερω οτι μπορει να εχει συζητηθει ξανα . παρολα αυτα ειδα ΠΟΛΛΑ θεματα με ατομα που εψαχναν ελληνικο πληκτρολογιο σε διαφορα sites ή προσπαθουσαν να βαλουν κατι στην ευρωπαικη αναβαθμιση που δοκιμασαν που δεν ειχε ελληνικα. και εγω ταλαιπωρηθηκα πολυ με go keyboard και διαφορα αλλα. Υπαρχει μια μεγαλη μεριδα ατομων μονο στην παρεα μου που θελει να συνεχισει να γραφει με Τ9 . μεταξυ αυτων ειμαι και εγω ή κοπελα μου ή αδερφη της κλπ. κλπ. μερικα απο τα καλα του: *Μαθαινει αυτοματα καθε νεα λεξη που θα γραψετε εξω απο το Τ9. *με ενα κουμπι γινεται νουμερικο οταν θες να βαλεις ενα τηλεφωνο (με την βολικη διαταξη που εχουμε στα πλαινα των PC πληκτρολογιων. ) * οταν πατας πχ την λεξη "Σου" αλλα σου βγαζει πρωτη επιλογη το "Που" , οπως κανουν ολα τα Τ9 που βγαζουν ολες τις επιλογες χωρις να μπορουν να ξερουν εσυ τι θελεις αυτη την στιγμη, εχεις το πλεονεκτημα απο τις ρυθμισεις να μπορεις να επιλεξεις πολυ απλα πια θες να σου βγαζει πρωτη επιλογη ή το αφηνεις και πολυ γρηγορα μαθαινει τι επιλεγεις πιο συχνα. * οταν θελεις να πας ενα γραμμα πισω μπροστα πανω κατω για να διορθωσεις κατι. δεν χρειαζεται να παιζεις σημαδι στην οθονη με το νυχι. αριστερο swipε στο πληκτρολογιο σε παει ενα αριστερα . ενα swipe προς τα πανω σε παει μια σειρα πανω και αναλογα σε ολες τις κατευθυνσεις. * το κυριοτερο. μετα που θα κανετε αναβαθμιση ή θα αλλαξετε κινητο. οι ΤΟΝΟΙ λεξεων και προτιμησεων που θα εχει αποθηκευσει δεν πανε χαμενοι. γιατι εχει στις ρυθμισεις εξαγωγη προσωπικων λεξεων και ρυθμισεων. Ετσι στο καινουριο rom -firmware - Κινητο (εφοσον δεν ειστε ειδικος του titanium που το κανει ετσι και αλλιως) απλα επιλεγετε στις ρυθμισεις εισαγωγη προσωπικων ρυθμισεων και διαλεγετε το αρχειακι που ειχατε εξαγει (και ελπιζω φυλαξει) . μαλλον δεν μπορω να σας πω αν μπορειτε να το βρειτε στο ιντερνετ δωρεαν . μπορω ομως να σας πω να το δοκιμασετε και να επενδυσετε 2-3 ευρω στο πληκτρολογιο που θα εχετε μαζι σας σε οποια συσκευη και να πατε . και μην ξεχασετε να κατεβασετε απο το Μαρκετ δωρεαν το English kai Greek λεξικο (smart greek dictionary ) κλπ. Ειμαι καινουριος και δεν ξερω αν το παρον θεμα κανει καποια λαθη ή παρατυπιες, ομως ειμαι σιγουρος οτι πολλοι θα κανουν search sto google και θα παιδευονται να λυσουν αυτο το θεμα οπως παιδευτηκα και εγω τουλαχιστον ενα μηνα μεχρι να το ανακαλυψω. και να το μοιρασω σε οσους περισσοτερους μπορω προς δικη τους ανακουφιση. κατι τελευταιο . και στο full querty του ειναι εξαιρετικο . με ευκολη προσβαση στα @ κτλ χωρις εξτρα αλτ απλα κρατωντας πατημενο λιγο παραπανω ενα κουμπι εχεις το αντιστοιχο συμβολο... πολυ καλο και στο querty. λαμπει και σωζει ζωες στο ελληνικο και αγγλικο Τ9 . παλιοτερα ειχα αγορασει το πρωτο xperia που οταν βγηκε ηταν ενα πολυ πολυ καλο κινητο. (και πρωτο μου smartphone) το εδωσα επειδη δεν μπορουσα να γραψω με την ιδια ταχυτητα που ειχα στο Τ9 ευχομαι λοιπον να βοηθησα ιδιως αυτους που κανουν την μεταφορα απο παλιου τυπου κινητο σε android. Edited April 24, 2012 by Oiwnos17 ορθογραφικα λαθη κυριως Παράθεση oiwnos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 Χωρις να ειμαι σιγουρος, γιατι δεν ειχα ποτε iphone, το icloud πρεπει να κανει κι αλλα πραγματα εκτος απο το ανεβασμα φωτο. Πρεπει λογικα να κανει πληρης συγχρονισμο από calendar μεχρι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias82 Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 Παιδια εχω αγορασει το mls destinator με sd card το ειχα μια βδομαδα και ηταν μια χαρα μετα την αναβαθμιση του κινητου σε ics δεν δουλευει δεν το υποστηριζει λεει γιατι ειναι για εκδοση 2,3,4 android τι να κανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadly01 Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 Αν ήταν μόνο τα αγαπημένα καλά θα ήταν.Χειρότερο από αυτό θεωρώ την έλλειψη αναζήτησης διεύθυνσης με διασταύρωση,το γεγονός ότι δεν μπορώ να περάσω δικές μου κάμερες ταχύτητας,να αποφύγω οδούς από το δρομολόγιο ή έστω να μπλοκάρω χ μέτρα από την διαδρομή μου,το ότι η διαδρομή δεν αποθηκεύεται άμα κλείσεις το πρόγραμμα κτλ. Δυστυχώς έχει πολλές ελλείψεις αυτό με τη διασταύρωση είναι όντως μεγάλο αρνητικό του dont panic. για πολλούς είναι απαραίτητο εργαλείο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 Παιδια εχω αγορασει το mls destinator με sd card το ειχα μια βδομαδα και ηταν μια χαρα μετα την αναβαθμιση του κινητου σε ics δεν δουλευει δεν το υποστηριζει λεει γιατι ειναι για εκδοση 2,3,4 android τι να κανω Ερώτηση στην εταιρεία αν θα βγάλει σύντομα έκδοση για ICS, αλλιώς δεν νομίζω να μπορείς να κανείς τίποτα με το υπάρχον πρόγραμμα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 Περί αναβάθμισης σε ICS και Titanium Backup. Τι γίνεται με τις εφαρμογές; θα παίζουν αν έχουν γίνει backup στο box.com σε GB και τις κάνω restore σε ICS?? Και πώς το κάνω από το box.com? Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
henry_kay Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 Δωρεάν offline επίσημο δεν υπάρχει.Υπάρχει με 10€ το citisnav στο play store με δοκιμαστική έκδοση,οπότε μπορείς να δεις αν σου κάνει.Υπάρχει και το "πειραγμένο" ώστε να υποστηρίζει πλοήγηση και στην ελλάδα, δωρεάν google maps αλλά δεν ειναι τελείως offline.Χρησιμοποιεί μερικά kb για την υπολογισμό και επανυπολογισμό της διαδρομής.Προσωπικά έχω κάποια data το μήνα οπότε κάπου-κάπου το χρησιμοποιώ Τελικά έβαλα την πειραγμένη έκδοση του google maps. Δεν την δοκίμασα να δω αν λειτουργεί ικανοποιητικά αλλά φαντάζομαι τις ανάγκες μου θα τις καλύπτει. Μικρός οδηγός για όποιον θέλει να κάνει το ίδιο: 1) Πάμε στο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1007132 2) Από την πρώτη σελίδα κατεβάζουμε το mapsx.x.x-ownhere-changepn.apk 3) To περνάμε στο κινητό και το εγκαθιστούμε Από δω και πέρα θα υπάρχουν 2 εφαρμογές maps,navigate,places κλπ, η κανονική και η πειραγμένη. 4) 3 φορές θα προσπαθήσει να κάνει Login και θα βγάλει μήνυμα σφάλματος μαζί με ένα notification. Πατάμε το notification και τις 3 φορές και πατάμε authorize 5) Από τις ρυθμίσεις του maps παμε στο labs και στη συνέχεια Pre-cache map area. Με αυτόν τον τρόπο φορτώνουμε μια ολόκληρη περιοχή στη μνήμη όταν είμαστε σε wifi ώστε να γλυτώσουμε τυχόν χρεώσεις 3G κατά την πλοήγηση Υπάρχει τρόπος να απεγκατασταθεί η αρχική εφαρμογή maps, λογικά μέσα από το Titanium Backup, αλλά δεν μπαίνω σε αυτήν τη διαδικασία προσωπικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2012 Παίδες για να χω ελληνικα στο κινητο τι κατεβαζω Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts