Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά.

εχω περασει το mobo player στο κινητο. αλλα οταν παω να ανοιξω μια ταινια τους υποτιτλους απο κατω τους βγάζει οτι νανε, πως μπορω να το φτιαξω ? :/

Μάλλον δοκιμάζεις με ελληνικούς υπότιτλους. Πρέπει να αλλάξεις την κωδικοποίηση του αρχείου srt σε UTF-8 ανοίγοντας το με Notepad ή από τις ρυθμίσεις του player. Και όπως είπε κι ο elthis, ο MX είναι ο καλύτερος αυτή τη στιγμή.

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11

Καλησπέρα παιδιά.

εχω περασει το mobo player στο κινητο. αλλα οταν παω να ανοιξω μια ταινια τους υποτιτλους απο κατω τους βγάζει οτι νανε, πως μπορω να το φτιαξω ? :/

Κράτα το mobo player που είναι ο καλύτερος, άσε τους υπότιτλους σε ansi και βάλε την κωδικοποίηση στο iso-8859-7

Καλημερα παιδια. Θα ηθελα να κανω καποιες ερωτησεις για το google maps και συγκεκριμμενα για το mod που σου επιτρεπει να χρησιμοποιεις το navigation στην Ελλαδα.

α) Υπαρχει καποιος τροπος να αποθηκευσουμε τους χαρτες στην sd για μελλοντικη χρηση , αντι της αποθηκευσης στην προσωρινη μνημη :

β) Για να λειτουργησουν οι φωνητικες οδηγιες πρεπει να εχουμε greek TTS. Ξερετε καποιο δωρεαν ;

Ευχαριστω πολυ.

Γεια σας παιδια! Ψάχνω μια καλή εφαρμογή για ηχογράφηση μιας συνεντευξης που θα ειναι τουλαχιστον 1,5 ωρα. Εχω κατεβασει ηδη το voice recorder. Γνωριζει κανεις καμια αλλη καλη εφαρμογη για πολυωρη ηχογραφηση?

δες και το Virtual Recorder

Samsung galaxy s21+

Για να επαναφερω αυτα που εχω κρατησει backup με το Titanium (αντιγραφα εφαρμογων) θελω την πληρωμενη εκδοση ?

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

Για να επαναφερω αυτα που εχω κρατησει backup με το Titanium (αντιγραφα εφαρμογων) θελω την πληρωμενη εκδοση ?

Στη paid εκδοση κανει μαζικη επαναφορα.

Στη free επαναφερεις ενα ενα μετα απο ερωτηση...;)

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Οχι βεβαια. Μαζικη λειτουργια-επαναφορα απαντων εφαρμογων με τα δεδομενα τους.

Οχι βεβαια. Μαζικη λειτουργια-επαναφορα απαντων εφαρμογων με τα δεδομενα τους.

Αυτο μου λεει 0 τωρα . Το Επαναφορα ολων των εφαρμογων με τα δεδομενα τους λεει 70 ... αυτο μηπως ειναι ?

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

Αυτο μου λεει 0 τωρα . Το Επαναφορα ολων των εφαρμογων με τα δεδομενα τους λεει 70 ... αυτο μηπως ειναι ?

Εκει εισαι...;)

Follow me on XDA

εχω και εγω μια ερωτησουλα: το sygic aura ειναι η τελευταια εκδοση gps απο την sygic,η το sygic gps navigation 11?η μηπως ειναι τα ιδια?

Παλιοτερα το sygic GPS navigation ονομαζοταν aura. Το aura ειναι αρκετα παλια εκδοση.

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια ;)

Παιδιά, δοκίμασα χθες το ChargeBar και μου άρεσε. Τη βρήκα βολική. Είναι μια οριζόντια γραμμή λεπτή γραμμή ως ένδειξη μπαταρίας, με πολλές επιλογές κ χωρίς battery drain απ' όσο βλέπω. Και μπορούν να το χρησιμοποιήσουν κι όσοι δεν είναι root.

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Παιδιά, δοκίμασα χθες το ChargeBar και μου άρεσε. Τη βρήκα βολική. Είναι μια οριζόντια γραμμή λεπτή γραμμή ως ένδειξη μπαταρίας, με πολλές επιλογές κ χωρίς battery drain απ' όσο βλέπω. Και μπορούν να το χρησιμοποιήσουν κι όσοι δεν είναι root.

Πολύ καλό σαν ιδέα. Το δοκίμασα και μου άρεσε. Προτιμώ όμως το badass, λόγω των πολλών πληροφοριών που δίνει

κανενα δωρεαν gpw υπαρχει??

to google πλοηγηση θελει internet???

:)

Moderator επειδή έχω βαρεθεί να διαβάζω την ίδια ερώτηση, βάλτε αν είναι εύκολο στο πρώτο post όλα τα προγράμματα που υπάρχουν και διευκρινίστε ότι πέρα του google maps που με ένα mod έχεις πλοήγηση δωρεάν, όλα τα αλλά είναι επί πληρωμή και χωρίς να κατεβάζουν data.

Καλησπέρα. Μπορείτε να μου προτείνετε ένα δωρεάν ημερολόγιο οπως αυτο του android?

Αν κάποιος αναρωτιέται γιατί δεν χρησιμοποιώ το ημερολόγιο της google, ειναι γιατι δεν θέλω να καταχωρίσω το Gmail μου, με αποτέλεσμα να μην δουλεύει.

Δεν με ενδιαφέρει τόσο πολύ να έχει καταχωρίσεις και υπενθυμίσεις. Θέλω απλώς να βλέπω την ημερομηνία της κάθε μέρας.

για βοηθιστε με.

sygik ή dont panic?

το πρωτο δεν ξερω ποσο εχει κ το 2ο το δινει δωρεαν το πλαισιο με τη συσκευη (samsung galaxy ace).

http://www.xperiagamer.com/images/Android_Menu_Icons.jpg

για βοηθιστε με.

sygik ή dont panic?

το πρωτο δεν ξερω ποσο εχει κ το 2ο το δινει δωρεαν το πλαισιο με τη συσκευη (samsung galaxy ace).

Αφου το δινει δωρεαν, μια χαρα ειναι.

Κρατησε αυτο...

Follow me on XDA

Με το tapatalk εχω προβλημα εδω και λιγες ημερες δεν μπορω να μπω στο myphone ενω sto xda μπορω. Η εκδοση που εχω ειναι 1.13.5 κανονικα απο το play. Εχει καποιος αλλος το ιδιο προβλημα?

Ευχαριστω.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Με το tapatalk εχω προβλημα εδω και λιγες ημερες δεν μπορω να μπω στο myphone ενω sto xda μπορω. Η εκδοση που εχω ειναι 1.13.5 κανονικα απο το play. Εχει καποιος αλλος το ιδιο προβλημα?

Ευχαριστω.

ειχα κι εγω αλλα δε θυμαμαι τι εκανα κι εφτιαξε :O

edit: θυμηθηκα, εκανα refresh τα favorites.

Μπράβο ρε φίλε , το ίδιο πρόβλημα είχα και εγω, και με το refresh λύθηκε,

Αυτο ηθελε !

Νικο :thanks:

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Καλησπέρα. Μπορείτε να μου προτείνετε ένα δωρεάν ημερολόγιο οπως αυτο του android?

Αν κάποιος αναρωτιέται γιατί δεν χρησιμοποιώ το ημερολόγιο της google, ειναι γιατι δεν θέλω να καταχωρίσω το Gmail μου, με αποτέλεσμα να μην δουλεύει.

Δεν με ενδιαφέρει τόσο πολύ να έχει καταχωρίσεις και υπενθυμίσεις. Θέλω απλώς να βλέπω την ημερομηνία της κάθε μέρας.

Business Calendar

Ευχαριστω.

Και εγώ είχα πρόβλημα και έβαλα το 2 beta 6 τώρα μπαίνω αλλα δεν λειτουργούν οι ειδοποιήσεις για τα θέματα που παρακολουθώ

Sent from my HTC Desire S using Tapatalk 2 Beta-6

το να μην κανεις τιποτα ειναι καλυτερο απο το να εισαι πολυασχολος κανοντας τιποτα

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση