MaXAiRO Δημ. April 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2012 Καλησπέρα παιδιά. εχω περασει το mobo player στο κινητο. αλλα οταν παω να ανοιξω μια ταινια τους υποτιτλους απο κατω τους βγάζει οτι νανε, πως μπορω να το φτιαξω ? :/ Μάλλον δοκιμάζεις με ελληνικούς υπότιτλους. Πρέπει να αλλάξεις την κωδικοποίηση του αρχείου srt σε UTF-8 ανοίγοντας το με Notepad ή από τις ρυθμίσεις του player. Και όπως είπε κι ο elthis, ο MX είναι ο καλύτερος αυτή τη στιγμή. Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 Καλησπέρα παιδιά. εχω περασει το mobo player στο κινητο. αλλα οταν παω να ανοιξω μια ταινια τους υποτιτλους απο κατω τους βγάζει οτι νανε, πως μπορω να το φτιαξω ? :/ Κράτα το mobo player που είναι ο καλύτερος, άσε τους υπότιτλους σε ansi και βάλε την κωδικοποίηση στο iso-8859-7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mathewgx Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 Καλημερα παιδια. Θα ηθελα να κανω καποιες ερωτησεις για το google maps και συγκεκριμμενα για το mod που σου επιτρεπει να χρησιμοποιεις το navigation στην Ελλαδα. α) Υπαρχει καποιος τροπος να αποθηκευσουμε τους χαρτες στην sd για μελλοντικη χρηση , αντι της αποθηκευσης στην προσωρινη μνημη : β) Για να λειτουργησουν οι φωνητικες οδηγιες πρεπει να εχουμε greek TTS. Ξερετε καποιο δωρεαν ; Ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 Γεια σας παιδια! Ψάχνω μια καλή εφαρμογή για ηχογράφηση μιας συνεντευξης που θα ειναι τουλαχιστον 1,5 ωρα. Εχω κατεβασει ηδη το voice recorder. Γνωριζει κανεις καμια αλλη καλη εφαρμογη για πολυωρη ηχογραφηση? δες και το Virtual Recorder Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vulkan007 Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 κανενα δωρεαν gpw υπαρχει?? to google πλοηγηση θελει internet??? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 8, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 κανενα δωρεαν gpw υπαρχει?? Όχι. to google πλοηγηση θελει internet??? :) Ναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 Για να επαναφερω αυτα που εχω κρατησει backup με το Titanium (αντιγραφα εφαρμογων) θελω την πληρωμενη εκδοση ? Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 Για να επαναφερω αυτα που εχω κρατησει backup με το Titanium (αντιγραφα εφαρμογων) θελω την πληρωμενη εκδοση ? Στη paid εκδοση κανει μαζικη επαναφορα. Στη free επαναφερεις ενα ενα μετα απο ερωτηση...;) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 Για να επαναφερω αυτα που εχω κρατησει backup με το Titanium (αντιγραφα εφαρμογων) θελω την πληρωμενη εκδοση ? Οχι βεβαια. Μαζικη λειτουργια-επαναφορα απαντων εφαρμογων με τα δεδομενα τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 Οχι βεβαια. Μαζικη λειτουργια-επαναφορα απαντων εφαρμογων με τα δεδομενα τους. Αυτο μου λεει 0 τωρα . Το Επαναφορα ολων των εφαρμογων με τα δεδομενα τους λεει 70 ... αυτο μηπως ειναι ? Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 Αυτο μου λεει 0 τωρα . Το Επαναφορα ολων των εφαρμογων με τα δεδομενα τους λεει 70 ... αυτο μηπως ειναι ? Εκει εισαι...;) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntiouk Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 εχω και εγω μια ερωτησουλα: το sygic aura ειναι η τελευταια εκδοση gps απο την sygic,η το sygic gps navigation 11?η μηπως ειναι τα ιδια? Παλιοτερα το sygic GPS navigation ονομαζοταν aura. Το aura ειναι αρκετα παλια εκδοση. Παράθεση Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 Παιδιά, δοκίμασα χθες το ChargeBar και μου άρεσε. Τη βρήκα βολική. Είναι μια οριζόντια γραμμή λεπτή γραμμή ως ένδειξη μπαταρίας, με πολλές επιλογές κ χωρίς battery drain απ' όσο βλέπω. Και μπορούν να το χρησιμοποιήσουν κι όσοι δεν είναι root. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 Παιδιά, δοκίμασα χθες το ChargeBar και μου άρεσε. Τη βρήκα βολική. Είναι μια οριζόντια γραμμή λεπτή γραμμή ως ένδειξη μπαταρίας, με πολλές επιλογές κ χωρίς battery drain απ' όσο βλέπω. Και μπορούν να το χρησιμοποιήσουν κι όσοι δεν είναι root. Πολύ καλό σαν ιδέα. Το δοκίμασα και μου άρεσε. Προτιμώ όμως το badass, λόγω των πολλών πληροφοριών που δίνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 κανενα δωρεαν gpw υπαρχει?? to google πλοηγηση θελει internet??? :) Moderator επειδή έχω βαρεθεί να διαβάζω την ίδια ερώτηση, βάλτε αν είναι εύκολο στο πρώτο post όλα τα προγράμματα που υπάρχουν και διευκρινίστε ότι πέρα του google maps που με ένα mod έχεις πλοήγηση δωρεάν, όλα τα αλλά είναι επί πληρωμή και χωρίς να κατεβάζουν data. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thant Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 Καλησπέρα. Μπορείτε να μου προτείνετε ένα δωρεάν ημερολόγιο οπως αυτο του android? Αν κάποιος αναρωτιέται γιατί δεν χρησιμοποιώ το ημερολόγιο της google, ειναι γιατι δεν θέλω να καταχωρίσω το Gmail μου, με αποτέλεσμα να μην δουλεύει. Δεν με ενδιαφέρει τόσο πολύ να έχει καταχωρίσεις και υπενθυμίσεις. Θέλω απλώς να βλέπω την ημερομηνία της κάθε μέρας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias_7610 Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 για βοηθιστε με. sygik ή dont panic? το πρωτο δεν ξερω ποσο εχει κ το 2ο το δινει δωρεαν το πλαισιο με τη συσκευη (samsung galaxy ace). Παράθεση http://www.xperiagamer.com/images/Android_Menu_Icons.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 για βοηθιστε με. sygik ή dont panic? το πρωτο δεν ξερω ποσο εχει κ το 2ο το δινει δωρεαν το πλαισιο με τη συσκευη (samsung galaxy ace). Αφου το δινει δωρεαν, μια χαρα ειναι. Κρατησε αυτο... Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 Με το tapatalk εχω προβλημα εδω και λιγες ημερες δεν μπορω να μπω στο myphone ενω sto xda μπορω. Η εκδοση που εχω ειναι 1.13.5 κανονικα απο το play. Εχει καποιος αλλος το ιδιο προβλημα? Ευχαριστω. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 Με το tapatalk εχω προβλημα εδω και λιγες ημερες δεν μπορω να μπω στο myphone ενω sto xda μπορω. Η εκδοση που εχω ειναι 1.13.5 κανονικα απο το play. Εχει καποιος αλλος το ιδιο προβλημα? Ευχαριστω. ειχα κι εγω αλλα δε θυμαμαι τι εκανα κι εφτιαξε :O edit: θυμηθηκα, εκανα refresh τα favorites. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyel Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 ειχα κι εγω αλλα δε θυμαμαι τι εκανα κι εφτιαξε :O edit: θυμηθηκα, εκανα refresh τα favorites. Μπράβο ρε φίλε , το ίδιο πρόβλημα είχα και εγω, και με το refresh λύθηκε, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 ειχα κι εγω αλλα δε θυμαμαι τι εκανα κι εφτιαξε :O edit: θυμηθηκα, εκανα refresh τα favorites. Αυτο ηθελε ! Νικο :thanks: Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 Καλησπέρα. Μπορείτε να μου προτείνετε ένα δωρεάν ημερολόγιο οπως αυτο του android? Αν κάποιος αναρωτιέται γιατί δεν χρησιμοποιώ το ημερολόγιο της google, ειναι γιατι δεν θέλω να καταχωρίσω το Gmail μου, με αποτέλεσμα να μην δουλεύει. Δεν με ενδιαφέρει τόσο πολύ να έχει καταχωρίσεις και υπενθυμίσεις. Θέλω απλώς να βλέπω την ημερομηνία της κάθε μέρας. Business Calendar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagpan Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 Με το tapatalk εχω προβλημα εδω και λιγες ημερες δεν μπορω να μπω στο myphone ενω sto xda μπορω. Η εκδοση που εχω ειναι 1.13.5 κανονικα απο το play. Εχει καποιος αλλος το ιδιο προβλημα? Ευχαριστω. Και εγώ είχα πρόβλημα και έβαλα το 2 beta 6 τώρα μπαίνω αλλα δεν λειτουργούν οι ειδοποιήσεις για τα θέματα που παρακολουθώ Sent from my HTC Desire S using Tapatalk 2 Beta-6 Παράθεση το να μην κανεις τιποτα ειναι καλυτερο απο το να εισαι πολυασχολος κανοντας τιποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pica Δημ. April 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2012 Εχει δοκιμασει κανεις το MLS Destinator στο Sensation? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts