Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα παιδια,σχετικα με τo mapdroyd(offline χαρτες) ξερει κανεις σας αν δουλευει σωστα σε arc 2.3.4? το κατεβασα σημερα ,τσεκακαρα ελλαδα,κατεβασε 33μβ,και μετα οταν εκανα zoom στην χωρα δεν δειχνει δρομους....ασπριλα..μα τι κανω λαθος?

update: ακυρο παιδια κατεβασα τον χαρτη απο το pc ,τον εβαλα στην sd δουλεψε.

thanks anyway!:))

Θα ήθελα φίλε μου να μου πεις (εσύ ή όποιος άλλος έχει χρησιμοποιήσει το mapdroyd) πως σου φαίνεται το πρόγραμμα και οι χάρτες. Το είχα δοκιμάσει παλιότερα και μου είχε φανεί πολύ φτωχό και δεν είχε νομίζω και ελληνικούς χάρτες...

Τhe end of an era...

Θα ήθελα φίλε μου να μου πεις (εσύ ή όποιος άλλος έχει χρησιμοποιήσει το mapdroyd) πως σου φαίνεται το πρόγραμμα και οι χάρτες. Το είχα δοκιμάσει παλιότερα και μου είχε φανεί πολύ φτωχό και δεν είχε νομίζω και ελληνικούς χάρτες...

απο μια γρηγορη ματια που του εριξα,ειδα οτι επαρχια εχει τρομερες ελειψεις,και στην αθηνα σε μερικες περιοχες ειναι οκ,σε μερικες αλλες οχι και τοσο....αλλα τελος παντων ειναι μια ευκολη λυση,για offline map.....γενικως με αριστα το 10 θα του εβαζα ενα 5....

εχω και εγω μια ερωτησουλα: το sygic aura ειναι η τελευταια εκδοση gps απο την sygic,η το sygic gps navigation 11?η μηπως ειναι τα ιδια?

προφανώς δεν έχεις ορίσει σωστά την εμφάνιση της ημερομηνίας από τις γενικές ρυθμίσεις για ημερομηνία και ώρα στο κινητό σου. σε μένα μια χαρά την δείχνει . αν έχω την default λέει 06/04 και αν έχω την 24ωρη επιλογή 06/04/2012 και αν μπω μέσα στο μήνυμα φαίνεται και η ώρα

Ειχες δικιο για την ρυθμιση date στις γενικες ρυθμισεις του κινητου.

Αλλα και τωρα που το αλλαξα, κατα περιεργο τροπο, το handcent παλι αναποδα εξακολουθει να μου τα δειχνει. Γιατι???:(

δοκίμασέ το ντε...δε δαγκώνει..:O

battery drain η τελευταία έκδοση ΔΕΝ παρουσιάζει...

τώρα όταν κάνεις restart, χρειάζεται να το ανοίξεις την πρώτη φορά...κρατάω μια επιφύλαξη, αν το ρυθμίσεις να ανοίγει στο startup με κάποια εφαρμογή...όπως και να χει δεν είναι και τόσο δύσκολο μια και μόνη φορά να το ανοίγεις, μετά από restart.:)

Τελικα καλα εκανα που φοβομουν :p

Χειροτερεψε η μπαταρια, και εχει lag στο να ανοιγει τη καθε συνομιλια.. τελος παντων ελπιζω να τη βελτιωσουν.

εγω με το viber να τρεχει η μπαταρια ειναι χειροτερη σιγουρα!χιλιοτσεκαρισμενο.και ας λενε οι δημιουργοι του οτι δεν τρωει μπαταρια.

Τελικα καλα εκανα που φοβομουν :p

Χειροτερεψε η μπαταρια, και εχει lag στο να ανοιγει τη καθε συνομιλια.. τελος παντων ελπιζω να τη βελτιωσουν.

μα καλά, έβγαλες συμπέρασμα για battery drain σε 2 ώρες..?? θες να μου πεις ότι σε 2 ώρες, χωρίς να κάνεις κάτι άλλο, το τηλέφωνο ξεζουμίστηκε από το viber στην αναμονή?..:confused:

δηλαδή εμένα που το βγάζω από την πρίζα στις 11 το βράδυ και μέχρι τις 7 το πρωί είναι στο 98% με ενεργό το viber..?? χαλασμένο είναι..?? :O

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Πρεπει να λεει για το ιο που υπαρχει σαν ειδηση στην κεντρικη σελιδα του myphone..

Πρεπει να λεει για το ιο που υπαρχει σαν ειδηση στην κεντρικη σελιδα του myphone..

A δεν το ειχα δει (κυριως το forum διαβαζω), τσεκαρω, thanks :D

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Δέν μού ανοίγει τί λέει ?

Sent from my GT-I9100

Δέν μού ανοίγει τί λέει ?

Sent from my GT-I9100

Πανω κατω αυτο :)

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=332199

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Στο Sensation έχω το GO sms με το ελληνικό plugin, ΑΛΛΑ έχω την γλώσσα της συσκευής γυρισμένη στα Αγγλικά και χρησιμοποιώ το πληκτρολόγιο του sense.

Από την εφαρμογή μηνυμάτων του sense βεβαίως και δεν μπορώ να στείλω sms με 160 Ελληνικούς χαρακτήρες. Στο GO sms όμως, έστω και αν η γλώσσα της συσκευής είναι στα Αγγλικά, μπορώ να στείλω κανονικά χωρίς να μου κόβει τα μηνύματα και βέβαια οι παραλήπτες τα λαμβάνουν όλα κεφαλαία.

Δουλέυει όντως έτσι, ή θα χρεώνομαι διπλά; Θυμάμαι παλιότερα ακόμα και με το greek pluging το GO sms ήθελε την γλώσσα της συσκευής στα Ελληνικά για να μπορούμε να στείλουμε 160 χαρακτήρες, απλά ρωτάω πληροφοριακά μην βρεθώ προ εκπλήξεως. ;)

...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay...

...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday...

==================================================

Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio

Έχει δοκιμάσει κάποιος αυτή την εφαρμογή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.edwardkim.android.cameratranslatefull&hl=el ?

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Για να προσθέσουμε και εμείς σαν το iPhone τέτοια εφέ σε βίντεο,υπαρχει κάποια εφαρμογή;;; action movie FX λέγεται...

http://www.youtube.com/watch?v=VDLyEWK5R2I&feature=youtube_gdata_player

Edited by petros11

My Device:

Smartphone: iPhone 14 Pro

Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα

Για να προσθέσουμε και εμείς σαν το iPhone τέτοια εφέ σε βίντεο,υπαρχει κάποια εφαρμογή;;; action movie FX λέγεται...

http://www.youtube.com/watch?v=VDLyEWK5R2I&feature=youtube_gdata_player

Απ οτι ξερω, δεν εχει βγει για android η συγκεκριμενη εφαρμογη..

μα καλά, έβγαλες συμπέρασμα για battery drain σε 2 ώρες..?? θες να μου πεις ότι σε 2 ώρες, χωρίς να κάνεις κάτι άλλο, το τηλέφωνο ξεζουμίστηκε από το viber στην αναμονή?..:confused:

δηλαδή εμένα που το βγάζω από την πρίζα στις 11 το βράδυ και μέχρι τις 7 το πρωί είναι στο 98% με ενεργό το viber..?? χαλασμένο είναι..?? :O

Δεν ηταν σε αναμονη,γενικα το χειριζομαι πολυ το κινητο μεσα στη μερα, οπως και το Viber. Και δεν ηταν ιδεα μου σιγουρα, εστελνα με τον ιδιο ρυθμο οπως πριν δυο ωρες κανω την αναβαθμιση, και μετα κατεβαινε 1% ανα 5 λεπτα περιπου, αρκετα πιο γρηγορα απο οτι πριν. Μπορει να επρεπε να περιμενω 1-2 μερες, μπορει να ετυχε μονο στο κινητο μου, αλλα και με την καθυστερηση του σνοιγματος της συνομιλιας ειδικα, δεν με επεισε να το κρατησω παραπανω :p

υπαρχει προγραμμα να μου πει εχεις 5 επαφες cosmote 3 wind κλπ?

ευχαριστω

ΑΜΠΕΛΩΝΑ-ΦΑΡΣΑΛΑ-ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ-ΚΕΡΑΜΕ

samsung galaxy j1(2016)-samsung galaxy S4 zoom-XGODY 7 IGO PRIMO-DREAMBOX DM800HDse-kaon(ote tv)-Edision Argus Mini Plus High Speed 2 in 1 HD

υπαρχει προγραμμα να μου πει εχεις 5 επαφες cosmote 3 wind κλπ?

ευχαριστω

Όχι. (10 χαρακτήρες)

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Γεια σας παιδια! Ψάχνω μια καλή εφαρμογή για ηχογράφηση μιας συνεντευξης που θα ειναι τουλαχιστον 1,5 ωρα. Εχω κατεβασει ηδη το voice recorder. Γνωριζει κανεις καμια αλλη καλη εφαρμογη για πολυωρη ηχογραφηση?

Καλησπέρα παιδιά.

εχω περασει το mobo player στο κινητο. αλλα οταν παω να ανοιξω μια ταινια τους υποτιτλους απο κατω τους βγάζει οτι νανε, πως μπορω να το φτιαξω ? :/

Καλησπέρα παιδιά.

εχω περασει το mobo player στο κινητο. αλλα οταν παω να ανοιξω μια ταινια τους υποτιτλους απο κατω τους βγάζει οτι νανε, πως μπορω να το φτιαξω ? :/

δοκιμασε τον με αλλο player που υποστιριζει υποτιτλους η τσεκαρε το σε αλλη συσκευη;)

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

δοκιμασε τον με αλλο player που υποστιριζει υποτιτλους η τσεκαρε το σε αλλη συσκευη;)

ποιον αλλο Player Που να παιζει υποτιτλους ομως?

ποιον αλλο Player Που να παιζει υποτιτλους ομως?

MX Player...The best...

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση