Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδια, θελω μια εφαρμογη, ευχρηστη ομως και το τονιζω αυτο, να μπορω να βαζω ειδοποιησεις.

Εχω δοκιμασει καμια 10αρια calendars. Απογοητευση. Να σας πω κατι? Δεν θελω calendar, δεν θελω ειδοποιησεις που να ειναι απλα μια δυνατοτητα σε καποιο calendar.

Δεν μπορει να θελω καμια 10αρια μενου για να ορισω μια ειδοποιηση, και στο τελος απο τα πολλα σεταρισματα να μη μου παιζει κιολας.

Ειλικρινα, νοσταλγω το παλιο-καλο-απλο, συστημα ειδοποιησεων του παλιου μου νοκια. Εβαζα το θεμα, την ημερα/ωρα που θελω να εμφανιστει η ειδοποιηση, και τελος!

Μπορω τοσο απλα και γρηγορα, διχως περιττα ημερολογια και επιλογες, να βρω μια απλη και ευχρηστη εφαρμογη, να βαζω τις ειδοποιησεις μου;

Γιατι η απλοτητα και η ευχρηστια ειναι τοσο δυσερευτη;

Υπαρχει καποια τετοια εφαρμογη; :(

εχεις δοκιμασει το task list; https://play.google.com/store/apps/details?id=no.intellicom.tasklist&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsIm5vLmludGVsbGljb20udGFza2xpc3QiXQ..

Ρε παιδιά όταν μου έρχεται email στην μανισια εφαρμογή email του κινητού,πού έχει attachment και πατάω να να κατέβει πού στο κόρακα αποθηκεύεται ?έχω στις ρυθμίσεις βάλει στην εξωτερική αποθήκευσή .αλλά δεν μπορώ να βρω τίποτα !

extenal sd φακελος download εκει ειναι αλλιως εσωτςερικη μνημη download

Ευχαριστω! Φαινεται πραγματικα πολυ καλο!

Έχετε να προτείνετε κάποια εφαρμογή για να μπορώ να βλέπω offline χάρτες που έχω φτιάξει στο Google maps και έχω σώσει στα My places; Αν κάνω cache την περιοχή μέσα από την εφαρμογή δεν μπορώ να εμφανίσω πάνω της τα places.

Μηπως υπαρχει καποια εφαρμογη η οποια να με αφηνει να μιλαω με αλλους με πειραγμενη την φωνη μου; Για πλακες θα ειναι καλο... Ευχαριστω!

Voice changer calling

Funny Call

Samsung galaxy s21+

Παιδια ξερει καποιος καποια εφαρμογη διαχειρησης ασθενων που να εχει βασικα desktop client αλλα να μπορω να συγχρονιζω τα δεδομενα μου στο κινητο μου ?

Bγηκε το Instagram για anfdroid. Επιτελους θα δω τι παιζει με αυτο το hype. :lol:

Παρεμπιπτοντως με search στο play δεν μου το βγαζει, αλλα μου ηρθε ειδοποιηση με mail που ειχα αφησει στη σελιδα τους.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.instagram.android

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Για το igo υπάρχει ξεχωριστό θέμα εδώ, όπου και θα βρεις περισσότερες πληροφορίες! :)
Τhe end of an era...

Φιλε mariodj μονο το 1!

Εγώ έπαιρνα το 3 και δεν ξέρω αν ευθύνεται αυτό σε ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω με το κλείσιμο του ήχου του τηλεφώνου και επανερχόταν μόνο με απενεργοποιήσει και ενεργοποιήσει της συσκευής..!!!:wacko:

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Εγώ έπαιρνα το 3 και δεν ξέρω αν ευθύνεται αυτό σε ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω με το κλείσιμο του ήχου του τηλεφώνου και επανερχόταν μόνο με απενεργοποιήσει και ενεργοποιήσει της συσκευής..!!!:wacko:

Το 3ο παίρνει backup το /system/app.

Οπότε αν αλλάξεις ρομ και τα κάνεις restore, επανέρχονται τα αρχεία συστήματος της προηγούμενης.

3 τα,πιθανά σενάρια

Brick

Βροχή από fc/σφάλματα κλπ

Περίεργες δυσλειτουργίες/bugs και αστάθεια

Στο handcent sms, πως οριζω να μου δειχνει τις ημερομηνιες των μηνυματων, με την δικη μας μορφη 'μερα'/'μηνας'? Μου τα δειχνει αναποδα.

Παιδιά θέλω εκεί βλέπουμε πάνω πάνω στο κινητό μας, το επίπεδο του σήματος,μπαταρίας,θέλω να βάλω να βλέπω επί της % πόση μπαταρία μου μένει;Έχουμε να προτείνουμε κάποιο καλό app που να κάνει την δουλειά;

My Device:

Smartphone: iPhone 14 Pro

Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα

Παιδιά θέλω εκεί βλέπουμε πάνω πάνω στο κινητό μας, το επίπεδο του σήματος,μπαταρίας,θέλω να βάλω να βλέπω επί της % πόση μπαταρία μου μένει;Έχουμε να προτείνουμε κάποιο καλό app που να κάνει την δουλειά;

νομιζω αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=personal.jhjeong.app.batterylite&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsInBlcnNvbmFsLmpoamVvbmcuYXBwLmJhdHRlcnlsaXRlIl0. θα σου κανει

Νομίζω ότι το battery circle είναι για τον φίλο μας το άλλο που του έδωσες εσύ είναι Widget.

Όλα καλά.

Μόλις αγόρασα το CitisNav... Μου φαίνεται καλύτερο από το Sygic, που κόστιζε και πολλά περισσότερα.

Πάντως κανένα δεν έχει το "Πάρκο Αντώνη Τρίτση" που έψαχνα, και μου κάνει εντύπωση.

Πάντως, το θέμα το κλειδώματος με το Imei λύνεται με ένα mail. Εκτός αν αλλάζετε συνέχεια συσκευές ή θέλετε να χρησιμοποιείτε παράλληλα το πρόγραμμα σε πάνω από μια.

Το ότι λύνεται το θέμα του imei με ένα mail είναι επιβεβαιωμένο από αυτούς? Γιατί τους έχω στείλει mail για το θέμα αυτό και δεν έχω πάρει απάντηση ακόμα. Μήπως γνωρίζεις αν υπάρχει περιορισμός στις αλλαγές imei?

Αν ξέρει και κάποιος άλλος φίλος, ας απαντήσει...

Το ότι λύνεται το θέμα του imei με ένα mail είναι επιβεβαιωμένο από αυτούς? Γιατί τους έχω στείλει mail για το θέμα αυτό και δεν έχω πάρει απάντηση ακόμα. Μήπως γνωρίζεις αν υπάρχει περιορισμός στις αλλαγές imei?

Αν ξέρει και κάποιος άλλος φίλος, ας απαντήσει...

Δεν έχω πείρα με τους συγκεκριμένους, αλλά στο Sygic και σε 1-2 άλλα προγράμματα, τα οποία δεν θυμάμαι να σου πω, το θέμα λύθηκε αναίμακτα και γρήγορα.

Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας.

παιδιά ψάχνω πολύ καιρό μια εφαρμογή για τρέξιμο ή περπάτημα που να μου δείχνει σε χάρτη τη διαδρομή και τα χιλιόμετρα που έκανα χωρίς ώμος gps, αν ξερει καποιος καμια τετοια εφαρμογη ας πει

ευχαριστω.

παιδιά ψάχνω πολύ καιρό μια εφαρμογή για τρέξιμο ή περπάτημα που να μου δείχνει σε χάρτη τη διαδρομή και τα χιλιόμετρα που έκανα χωρίς ώμος gps, αν ξερει καποιος καμια τετοια εφαρμογη ας πει

ευχαριστω.

Δεν γίνεται χωρίς gps αυτό :O

Είσαι ωραίος !!!! Ευχαριστώ πολύ !!!

-----------------------------

LG G4

-----------------------------

Δες και το badass. Μπορείς να βλέπεις και τη θερμοκρασία της μπαταρίας και ποια είναι η κατανάλωση της κάθε εφαρμογής.

να ρωτησω κατι τις... ξερει κανεις γιατι στην πρωτη οθονη του titanium backup εκει που λεει συνοψη, στο κατω μερος, εμφανιζει διαφορετικα νουμερα οσον αφορα την ελευθερη εσωτερικη μνημη του τηλεφωνου καθως και την ελευθερη χωριτικοτητα της sd, απο τα νουμερα που δειχνει αν παω στις ρυθμισεις/καρτα sd και αποθ.χωρος τηλεφωνου???

Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις...

...σε έχω δει στην γ' εθνική...

καλησπέρα θέλω μια εφαρμογή που να ανοίγει το 3g και τα data στο κινητό μου. Εξηγούμε καλύτερα, εγώ το χω μόνιμα στο gsm θέλω μια εφαρμογή να το γυρνάει σε 3g και να ανοίγει και τα δεδομένα. υπάρχει κάτι? galaxy s2
PaOk RE!!!!

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση