karib Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 Εχει κανεις εγκατεστημενα στο κινητο του, δωρεαν λεξικα απο την BitKnights? Τα θεωρω πολυ καλα, αλλα μετα απο διαφορες αναβαθμισεις, μόλις τώρα πήρα είδηση ότι ενω διέθεταν και εκφωνηση των λεξεων(προφορα), τωρα πια δεν βλεπω αυτη την επιλογη, κι αναρωτιεμαι τι φταιει. Αφαιρεσαν τη δυνατοτητα, έπειτα απο καποια ανανεωση; Φταίει το κινητο μου, του λειπει κατι? (αναβαθμισα την εκδοση android) Αν ξερει καποιος ας πει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unforgiven Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 το dont panic δεν χρειαζεται να πας σε κανενα μαγαζι. απο το σπιτι σου μπαινεις ngi.gr κανεις 5 κλικ και καθαρισες. και αν τηρησουν την δεσμευη για απεριοριστες αναβαθμισεις χαρτων τοτε τα 39 ευρω ειναι μαλλον τιμη εξαιρετικη. Δεν ειναι καθολου εξαιρετικη τιμη. Ειναι τα διπλα απ οσα πληρωσα στο iphone! Hillmaster, το don't panic εχει η Forthnet, οχι το igo! Παράθεση Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα... Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadly01 Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 στο don't panic υπάρχει επιλογή να διαλέγεις ποια pois θα βλέπεις στο χάρτη? το επεξεργάστηκα λίγο χθες και δεν μπορούσα να βρω κατι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HillmasterGR Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 Hillmaster, το don't panic εχει η Forthnet, οχι το igo! Σωστός, ταχω μπλέξει λίγο. Το Don't panic μπορείς να το κατεβάσεις δοκιμαστικά από το Market. Παράθεση iPhone 8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 Ειναι τα διπλα απ οσα πληρωσα στο iphone! στο αιφον η εκδοση περιελαμβανε δωρεαν αναβαθμισεις χαρτη για παντα? ρωτω γιατι πραγματικα δεν παρακολουθω τα δρωμενα στο αιος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 Παιδιά για το θέμα POI να έχετε υπόψην σας: -Το Dont Panic δεν υποστηρίζει επίσημα προσθήκη POI, παρά μόνο με κάποιες πατέντες μπορείς να βάλεις κάποια και αν θα παίζουν σωστά μετά. -Το Sygic θεωρείται από την άλλη πληρέστατο στα POI, αφού υπάρχει μεγάλη υποστήριξη από χρήστες με πολλά αρχεία POI να κυκλοφορούν στο ίντερνετ και την προσθήκη τους πανεύκολη, αφού υποστηρίζεται επίσημα από την έκδοση 11.2.2 και μετά. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 Παιδιά για το θέμα POI να έχετε υπόψην σας: -Το Dont Panic δεν υποστηρίζει επίσημα προσθήκη POI, παρά μόνο με κάποιες πατέντες μπορείς να βάλεις κάποια και αν θα παίζουν σωστά μετά. -Το Sygic θεωρείται από την άλλη πληρέστατο στα POI, αφού υπάρχει μεγάλη υποστήριξη από χρήστες με πολλά αρχεία POI να κυκλοφορούν στο ίντερνετ και την προσθήκη τους πανεύκολη, αφού υποστηρίζεται επίσημα από την έκδοση 11.2.2 και μετά. Στο sygic απο την εκδοση 11.2.2 και μετα, πως βαζεις ευκολα POIs? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. March 27, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 Αυτό νομίζω μπορείς να το κάνεις με τα περισσότερα προγράμματα παρακολούθησης . Αλλά με έμμεσο τρόπο . δηλ. αφήνεις το σμαρτ εκει που θέλεις με περασμένο το πρόγραμμα παρακολούθησης . και με ένα άλλο σμαρτ δίνεις τις κατάλληλες εντολές.(ηχογράφηση, βίντεο,) Αφενός δεν υπάρχει δεύτερο smartphone κι αφετέρου θέλω να έχω το νου μου στο πείραμα κι όχι στο να δώσω εντολές στο κινητό μου. :) για δες φίλε μήπως σε βολέψει το lapse it. το lapse it τραβαει φωτος ανα τακτα χρονικα διαστηματα και οχι βιντεο που θελει ο zxr, αλλα ισως και να τον βολεψει Τελικά με βολεύει και το lapse it. Το rendering που κάνει είναι αρκετά καλό και με γλιτώνει από τον κόπο να κάνω editing το video μετά. Σας ευχαριστώ και τους τρεις για τις απαντήσεις! :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 Στο sygic απο την εκδοση 11.2.2 και μετα, πως βαζεις ευκολα POIs? Εδώ είσαι http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3830513#post3830513 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 (edited) Εδώ είσαι http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3830513#post3830513 thanks. Απο που κατεβαζετε συνηθως pois? Το poiplaza ξερω. Θελω pois για sygic, κι επειδη ενα που με ενδιαφερει το βρισκω εδω, http://www.gps-data-team.com/gps-poi.php ωστοσο, για sygic το εχει σε μορφη .csv! Τι να το κανω αυτο? Edited March 27, 2012 by karib Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HillmasterGR Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 Για το Copilot σε Galaxy Nexus τι γνώμη έχετε; Παράθεση iPhone 8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polll Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 Τελικα υπαρχει προγραμμα που να δουλευει σωστα για 2-way call recording για το galaxy s; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 Τελικα υπαρχει προγραμμα που να δουλευει σωστα για 2-way call recording για το galaxy s; Σε 2.3+ δεν νομίζω. Επιστροφή σε Froyo αν το χρειάζεσαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 Τελικα υπαρχει προγραμμα που να δουλευει σωστα για 2-way call recording για το galaxy s; Το call recorder του skvalex το δοκίμασες; Στο s2 δουλεύει άψογα πάντως. Θέλει root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 Κάπου πιο πίσω τα λέγαμε πάλι για το call recorder, είναι θέμα kernel. Στο SII από όσο ξέρω όντως παίζει με απλό root. Στα HTC (τα περισσότερα τουλάχιστον, δεν λέω για όλα γιατί δεν τα έχω δοκιμάσει!!) θέλει αλλαγή kernel με κάποιον που υποστηρίζει 2way call recording. Sent from my ST18i using Tapatalk 2 Beta-4 Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 Γεια σας Ψαχνω για programma για διαχειριση των επαφων απο το pc, διοτι απο το κινητο δεν βολευει , δηλαδη κατι σαν phone book manager. Στην συσκευασια δεν ειχε κατι. Κανονικα θα πρεπει να θπαρχει καποιο προγραμματακι απο το μαρκετ να σου εξαγει τις επαφες και να τις ξαναδιαβαζει, αλλα δεν ξερω κατι συγκεκριμενο. YΓ Εχω ideos X5, android 2.3 Μπορείς να περάσεις τις επαφές σου στους servers της google (αν δεν έχουν περαστεί ήδη χωρίς να το καταλάβεις) και να τις διαχειριστείς από το contacts.google.com Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOTSARIKOS1 Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 Παιδιά πως γίνεται να πάρω back up τα apps που έχω εγκαταστήσει χωρίς να είμαι root? Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 Παιδιά πως γίνεται να πάρω back up τα apps που έχω εγκαταστήσει χωρίς να είμαι root? Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Δε μπορείς δυστυχώς... Το μάρκετ μετά από πέρασμα full wipe firmware θα στις επαναφέρει, αλλά βέβαια χωρίς τα δεδομένα τους. Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2 Beta-4 Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klog_1 Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 Υπάρχει κάποια εφαρμογή , κάτι μέσω του οποίου μπορώ να διαχειριστώ τις οθόνες το κινητού; Πχ να δημιουργήσω φακέλους Κάτι σαν την δυνατότητα που εχει στα iTunes για το iPhone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 Υπάρχει κάποια εφαρμογή , κάτι μέσω του οποίου μπορώ να διαχειριστώ τις οθόνες το κινητού; Πχ να δημιουργήσω φακέλους Κάτι σαν την δυνατότητα που εχει στα iTunes για το iPhone Φακέλους νομίζω μπορείς να φτιάξεις και στο android Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 Φακέλους νομίζω μπορείς να φτιάξεις και στο android Να εισαι σιγουρος!!;) Φακελους μπορεις να κανεις και χωρις καποια εφαρμογη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kted Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 Παιδιά πως γίνεται να πάρω back up τα apps που έχω εγκαταστήσει χωρίς να είμαι root? Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Δοκίμασε με το ES File explorer. Το κάνει μια χαρά, και χωρίς root. Φυσικά μιλάω για το apk, όχι για τα δεδομένα της εφαρμογής... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 Παιδιά πως γίνεται να πάρω back up τα apps που έχω εγκαταστήσει χωρίς να είμαι root? Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Κατεβάσεις από το play store το es file explorer Το ανοίγεις και επιλέγεις "διαχειριστής εφαρμογών(τα δύο γραναζακια)" μετά πατάς "επιλογή" και τα επιλέγεις όλα μετά πατάς το πλήκτρο "μενού" και επιλέγεις "αντίγραφα ασφαλείας" Θα τα βρεις στο φάκελο του es > Backus > apps Το δοκίμασα μόλις τώρα. Είναι μόνο τα apk χωρίς της ρυθμίσεις των εφαρμογων. Δεν έχω δοκιμάσει επαναφορά. Δεν είμαι root. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polll Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 Κάπου πιο πίσω τα λέγαμε πάλι για το call recorder, είναι θέμα kernel. Στο SII από όσο ξέρω όντως παίζει με απλό root. Στα HTC (τα περισσότερα τουλάχιστον, δεν λέω για όλα γιατί δεν τα έχω δοκιμάσει!!) θέλει αλλαγή kernel με κάποιον που υποστηρίζει 2way call recording. Sent from my ST18i using Tapatalk 2 Beta-4 Το call recorder του skvalex δεν λειτουργει. Εχεις να μου προτεινεις καποιον kernel, εχω τον Semaphore τωρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barca10 Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 (edited) Καλησπέρα, υπάρχει (μήπως έχει δοκιμάσει κανείς; ) καμία εφαρμογή που να μπορώ να δω βίντεο στο κινητό το οποίο υπάρχει στον υπολογιστή (μέσω usb καλωδίου); κάτι σαν video stream from pc to android; Edited March 27, 2012 by barca10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts