Jump to content

[Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το καλύτερο ελληνικό - αγγλικό/γαλλικό λεξικό offline δωρεάν ή επί πληρωμή;

Sent from my HTC Flyer P512 using Tapatalk

Υπάρχει κάποιο widget για ενεργοποίηση/απενεργοποίηση του 3g και δεδομένων ???

2G-3G OnOff

https://market.android.com/details?id=com.curvefish.widgets.network2g3gonoff&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5jdXJ2ZWZpc2gud2lkZ2V0cy5uZXR3b3JrMmczZ29ub2ZmIl0.

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

https://market.android.com/details?id=tw.kenshinn.htccalendarfilter&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsInR3LmtlbnNoaW5uLmh0Y2NhbGVuZGFyZmlsdGVyIl0

μου απαντησαν απο το xda οτι χρειαζεται αυτη η εφαρμογη για να παρακαμφθει η htc και το locations!

Καλησπέρα και χρόνια πολλά.

Παιδιά έχω το εξής πρόβλημα: Δεν μπορώ να ανοίξω τα συνημμένα αρχεία .ppt σε e-mail. Προσπάθησα και με το polaris office αλλά και πάλι δεν ξέρω πως να το κάνω μ' αυτό το πρόγραμμα... Παρακαλώ, βοήθεια κάποιος;

Αν πατήσεις πάνω στο συνημμένο μέσα από το email δε σου το ανοίγει;

مفاجأة

Ποιά εφαρμογή προτείνετε για ομιλία & sms χωρίς χρέωση όπως το what's app,skype,viber κτλ? & αν υπάρχει κάποια απ'αυτές που να λειτουργεί με 3g & όχι μόνο με wifi. Αξιόπιστη χωρίς κολλήματα κλπ.

Ευχαριστώ!

Το viber είναι αυτό που ζητάς λειτουργεί τέλεια σε 3g το χρησιμοποιώ δύο μήνες καθημερινά χωρίς το παραμικρό κόλλημα

το να μην κανεις τιποτα ειναι καλυτερο απο το να εισαι πολυασχολος κανοντας τιποτα

Φίλε αυτό που δίνεις δεν κάνει απενεργοποίηση δεδομένων.Στο λέω γιατί αν το χρησιμοποιείς για αυτή τη δουλειά κάνεις λάθος

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Tο Ndrive στην τελευταια εκδοση,την 11,δεν αξιοποιει τους 3D δορυφορικους χαρτες (RasterData)?:confused:

Η μηπως πρεπει να τους περασω καπου αλλου?

huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64

[sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ!

Φίλε αυτό που δίνεις δεν κάνει απενεργοποίηση δεδομένων.Στο λέω γιατί αν το χρησιμοποιείς για αυτή τη δουλειά κάνεις λάθος

Την έχω μόνιμη απενεργοποιημένα τα δεδομένα και έχω μόνιμα σε 2G. Κατεβάζω δεδομένα μόνο όταν βρω wi-fi.

Το viber είναι αυτό που ζητάς λειτουργεί τέλεια σε 3g το χρησιμοποιώ δύο μήνες καθημερινά χωρίς το παραμικρό κόλλημα

Καλημέρα! Οταν είμαι συνδεμένος με wifi είναι όλα οκ! Οταν όμως χρησιμοποιείς το 3g πως ακριβώς κάνεις κλήσεις?

Εγώ προσπάθησα να κάνω αλλά δε γίνεται. Μου εμφανίζει το εξής μήνυμα"an internet connection is required to place free viber calls. check your connection and try again. place a regular call instead?

Δηλαδή μόνο αν έχω κάποιο πακέτο internet μπορώ να κάνω κλήση? Γιατί με αυτόν τον τρόπο έκανα κλήση αλλά η ποιότητα του ήχου ήταν χάλια. Σα να ακούγονταν κιθάρες!!!:lol:

Samsung S8

παιδιά κάποιο πρόγραμμα για να μένει αναμένει η οθόνη όταν φορτίζει υπάρχει?

δυστυχώς στην μανήσια rom του Samasung Galaxy Note δεν υπάρχει αυτή η επιλογή.

Δοκίμασα το App Auto Settings αλλά δε μου δούλεψε. Διάλεξα το on charge, τα τσέκαρα όλα πράσινα και τίποτα.. εξακολουθεί να σβήνει..

καμιά βοήθεια?

και ελληνικό

https://market.android.com/details?id=gr.androiddev.ScreenOn&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImdyLmFuZHJvaWRkZXYuU2NyZWVuT24iXQ..

Samsung Note II

αυτό έχω και είναι άψογο. https://market.android.com/details?id=ch.blinkenlights.android.apnswitch&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNoLmJsaW5rZW5saWdodHMuYW5kcm9pZC5hcG5zd2l0Y2giXQ..

δεν είναι συντόμευση είναι πραγματικό on/off.:)

Για να το χρησιμοποιήσω αυτό πρέπει οι ρυθμίσεις μου να είναι :

1) ενεργοποιημένο το πακέτο δεδομένων

2) δίκτυο GSM/3g στο αυτόματο

έτσι δεν είναι ??

Εγώ θέλω να έχω τις ρυθμίσεις στο GSM Μόνο και το πακέτο δεδομένων off και να πατάω το widget και να μου ενεργοποιεί το πακέτο δεδομένων και να μεταβαίνει από gsm σε 3g. Δεν γίνεται αυτό ?? Στο iphone που είχα είχε κουμπί πο ενεργοποιούσε /απενεργοποιούσε το 3g οπότε και δεδομένα δεν σπαταλούσες και μπαταρία. Υπάρχει κάτι τέτοιο ?

Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

Καλημέρα! Οταν είμαι συνδεμένος με wifi είναι όλα οκ! Οταν όμως χρησιμοποιείς το 3g πως ακριβώς κάνεις κλήσεις?

Εγώ προσπάθησα να κάνω αλλά δε γίνεται. Μου εμφανίζει το εξής μήνυμα"an internet connection is required to place free viber calls. check your connection and try again. place a regular call instead?

Δηλαδή μόνο αν έχω κάποιο πακέτο internet μπορώ να κάνω κλήση? Γιατί με αυτόν τον τρόπο έκανα κλήση αλλά η ποιότητα του ήχου ήταν χάλια. Σα να ακούγονταν κιθάρες!!!:lol:

3g data κλήσεις εχουν να κάνουν και με την ποιότητα του δικτύου

και στην Ελλάδα το 3g δίκτυ δεν είναι απο τα καλύτερα και αν εχει και wind πέτυχες λαχείο

Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64

Samsung Galaxy J5

NEXUS 5

Samsung Galaxy SIII (GT-I9300)

HTC hd2

Εγώ πάντως στο κινητό μου επάνω γράφει g και προχθές πραγματοποίησα κλήση στο Skype και άκουγα κανονικά και με ακουγε
:thanks:

Δοκιμασα το igo χθες μιας και λετε οτι ειναι απο τα καλυτερα εδω μεσα.. Μπορω να πω οτι μου αρεσε που ειχε πολυ λεπτομερης χαρτη... Αλλα οταν ηθελα να κανω αναζητη μια πολη μου εβγαζε τα γραμματα με την σειρα και οχι σε qwerty διαταξη.. Απαραδεκτο.. Και τα γραφικα καμια σχεση με το sygic... Αποψη μου παντα βεβαια..

Phone 6s

iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5

HTC Sensation S-Off

Δοκιμασα το igo χθες μιας και λετε οτι ειναι απο τα καλυτερα εδω μεσα.. Μπορω να πω οτι μου αρεσε που ειχε πολυ λεπτομερης χαρτη... Αλλα οταν ηθελα να κανω αναζητη μια πολη μου εβγαζε τα γραμματα με την σειρα και οχι σε qwerty διαταξη.. Απαραδεκτο.. Και τα γραφικα καμια σχεση με το sygic... Αποψη μου παντα βεβαια..

Αν συμφωνούσαμε όλου, τότε θα υπήρχε 1 πρόγραμμα πλοηγήσεις..!;) όπως αν γουστάραμε όλοι την ίδια γυναικά θα πλακωνόμασταν....στης μάπες :lol:

παιδια υπαρχει καποιο προγραμμα πλοηγησης που να σου δειχνει τον δρομο(που ακριβως εισαι) και τους αριθμους των οδων χωρις να κανεις πλοηγηση?

απλα να το ανοιγεις και να σου δειχνει απο μονο του ενω οδηγας ολα αυτα..

απο οτι ειδα το μονο που το κανει ειναι το sygic...εκτος αν μου διαφευγει κατι..

Εχει κανεις χρησιμοποιησει αυτο το patch απο τους xda για βελτιωση του gps; Πως κανουμε την εγκατασταση; Απλα περναμε τους φακελους στην καρτα sd και μετα το τρεχουμε (με το astro πχ);

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1287935

αυτό κατέβασα και μόλις το έτρεξα με παρέπεμψε στο να κατεβάσω το App Auto Settings που περιέγραφα στο δικό μου post. και τα δύο είναι της pinapps, αν δε κάνω λάθος είναι έλληνες developers? όπως και να χει το app auto settings δε μου κρατούσε την οθόνη ανοιχτή. το screen on την κρατάει αλλά για 10-15 λεπτά, μετά πάλι σβήνει. εγώ θα ήθελα αν το κινητό φορτίζει 6 ώρες, τόσες να είναι και αναμένει η οθόνη. μόλις το βγάλω από τον φορτιστή θα σβήσει η οθόνη.

το είχαν αυτό σαν επιλογή οι cooking roms του HD2 και μου ήταν πολύ βολικό.

Καταρχας πρεπει να εχεις πακετο ιντερνετ και φυσικα καλο 3g εγω με cosmote δεν αντιμετοπιζω προβλημα

το να μην κανεις τιποτα ειναι καλυτερο απο το να εισαι πολυασχολος κανοντας τιποτα

Αν πατήσεις πάνω στο συνημμένο μέσα από το email δε σου το ανοίγει;

Ακριβώς αυτό. Δεν μπορώ να το ανοίξω με τίποτα. Μου βγάζει μήνυμα ότι δεν υποστηρίζεται το αρχείο ή κάτι τέτοιο παρόμοιο. Δε θυμάμαι ακριβώς. Μήπως μπορείς να βοηθήσεις; Ευχαριστώ

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

καλησπέρα να ρωτήσω πια εφαρμογή μου προτείνεται για facebook που να είναι η πιο πλήρης και να έχει και συνομιλία???

και μια για twitter γιατί η ενσωματωμένη το LG optimus 2x έχει έλλειψης

spacer.png

Για να το χρησιμοποιήσω αυτό πρέπει οι ρυθμίσεις μου να είναι :

1) ενεργοποιημένο το πακέτο δεδομένων

2) δίκτυο GSM/3g στο αυτόματο

έτσι δεν είναι ??

Εγώ θέλω να έχω τις ρυθμίσεις στο GSM Μόνο και το πακέτο δεδομένων off και να πατάω το widget και να μου ενεργοποιεί το πακέτο δεδομένων και να μεταβαίνει από gsm σε 3g. Δεν γίνεται αυτό ?? Στο iphone που είχα είχε κουμπί πο ενεργοποιούσε /απενεργοποιούσε το 3g οπότε και δεδομένα δεν σπαταλούσες και μπαταρία. Υπάρχει κάτι τέτοιο ?

https://market.android.com/details?id=com.farproc.data.enabler&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5mYXJwcm9jLmRhdGEuZW5hYmxlciJd αυτό νομίζω σου κάνει

• The title was changed to [Android - προτάσεις] GPS και πλοήγηση