vrwmiaris Δημ. July 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2019 Πρόσεξε γιατί θα σε ρίχνουν μπαν, τη είχα πατήσει έτσι παλιά και νευρίασα.μόνο σπασμένο το παίζω πλέον.το RR3 κανονικά έχει cloud save και το βάζω όπου θέλω Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. July 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2019 Το παιχνίδι απ' ότι βλέπω συνδέεται στο Google Games, και έχει και Achievements. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν 'βλέπει' την πρόοδο σου και στην καινούρια συσκευή. Όταν το τρέξεις λογικά θα πρέπει να σε ρωτήσει αν θέλεις να συνδεθείς στο Google account σου, και έτσι θα συγχρονίσει το save σου. Θα μπορείς να παίζεις μία από την μία συσκευή, και μία από την άλλη, συνεχίζοντας από εκεί που σταμάτησες. Μήπως όταν σε ρώτησε να συνδεθείς, πάτησες κατά λάθος το "Όχι"; Sent from my Huawei Mate 20 Pro using Tapatalk Αυτο κανω,κάνω σύνδεση στην νέα συσκευή,ανοίγω το παιχνίδι,μου βρίσκει προηγούμενα προφίλ,όχι όμως αυτό που θέλω...Πολύ περίεργο πραγματικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. July 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2019 Αυτο κανω,κάνω σύνδεση στην νέα συσκευή,ανοίγω το παιχνίδι,μου βρίσκει προηγούμενα προφίλ,όχι όμως αυτό που θέλω...Πολύ περίεργο πραγματικά...Δεν μου έχει συμβεί ποτέ. Όντως περίεργο. Sent from my Huawei Mate 20 Pro using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. July 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2019 Δεν μου έχει συμβεί ποτέ. Όντως περίεργο. Sent from my Huawei Mate 20 Pro using Tapatalk Μήπως πρέπει να ανοίξω στο προφίλ μου το social και να σώσω από εκεί την πρόοδο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. September 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2019 (edited) Υπάρχει κάποιο game αντίστοιχο του The Room: Old Sins ; Αυτό είναι το 4ο της σειράς. Γνωρίζω για τα προηγούμενα. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.FireproofStudios.TheRoom4 Edited September 26, 2019 by bill_viper Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. September 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2019 Σίγουρα το παρακάτω https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bluebraingames.thehouseofdavinci Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. September 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2019 Σίγουρα το παρακάτω https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bluebraingames.thehouseofdavinciΠω, πω, αντιγραφή φαίνεται ακόμη και στο logo. Βέβαια αν είναι έξυπνο με ωραία mechanics δε με χαλάει. Αξίζει τα 5.5€; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dentaltech_13 Δημ. September 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2019 Το octapus δεν είναι πλέον δωρεάν; Το ανοίγω και ενώ έχω δει διαφημίσεις κλπ δεν ανοίγει κανένα παιχνίδι μου ζητάει να πληρωσω να κάνω login με πληρωμή. Τι γίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. October 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2019 Call Of Duty Mobile διαθεσιμο! Πολυ καλο φαινεται... Δεν παιζω παιχνιδια στο κινητο αλλα αυτο θα το λιωσω! Στάλθηκε από το SM-G970F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. October 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2019 Call Of Duty Mobile διαθεσιμο! Πολυ καλο φαινεται... Δεν παιζω παιχνιδια στο κινητο αλλα αυτο θα το λιωσω! Στάλθηκε από το SM-G970F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ευχαριστώ για την ενημέρωση!! Οπότε καλό είναι να σβήσω την απομίμηση που λέγεται infinity ops!! Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. October 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2019 Καλησπερα :) Ψαχνω παιχνιδι στρατηγικής που να ειμαστε για στην ιδια ομαδα ολη η παρεα και να πολεμαμε αλλους. Εχετε να προτεινετε κατι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiabox Δημ. October 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2019 (edited) To απόλυτο παιχνίδι στρατηγικής αυτή τη στιγμή στο play store είναι σίγουρα το state of survival! Μιλάμε ότι έχεις να κάνεις 100 φορές περισσότερα πράγματα από τα άλλα games και τα bonus που παίρνεις είναι πλουσιοπάροχα! Είμαι leader στην alliance [ENS] English Survivor's. Edited October 4, 2019 by skiabox Παράθεση http://s9.postimg.org/hxs222dsf/ezgif_com_crop.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volaras Δημ. October 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2019 Καλησπέρα σε όλους. Έχει κάποιος ασχοληθεί με το Days Gone Mobile; Κάνω την εγκατάσταση, παίζει το αρχικό βίντεο και μετά ζητάει επαλήθευση. Ανοίγει σελίδα με εφαρμογές ώστε να κατεβάσω δύο να τις τρέξω και να το ξεκλειδώσει. Το έκανα αλλά δεν συνεχίζει στην επιβεβαίωση. Μήπως κάποιος έχει λύση; Το παιχνίδι είναι εκτός playstore. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. October 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2019 Καλησπέρα σε όλους. Έχει κάποιος ασχοληθεί με το Days Gone Mobile; Κάνω την εγκατάσταση, παίζει το αρχικό βίντεο και μετά ζητάει επαλήθευση. Ανοίγει σελίδα με εφαρμογές ώστε να κατεβάσω δύο να τις τρέξω και να το ξεκλειδώσει. Το έκανα αλλά δεν συνεχίζει στην επιβεβαίωση. Μήπως κάποιος έχει λύση; Το παιχνίδι είναι εκτός playstore. Φίλε μου δεν βρίσκω καμία επίσημη πηγή που να αναφέρει πως το Days Gone κυκλοφόρησε σε κινητά. Μαζί με το γεγονός πως σου ζητάει να κατεβάσεις εφαρμογές (ή και να κάνεις κάποια surveys, πιθανότατα δίνοντας αριθμό κινητού ή στέλνοντας sms) μου μυρίζεται απάτη. Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volaras Δημ. October 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2019 Φίλε μου δεν βρίσκω καμία επίσημη πηγή που να αναφέρει πως το Days Gone κυκλοφόρησε σε κινητά. Μαζί με το γεγονός πως σου ζητάει να κατεβάσεις εφαρμογές (ή και να κάνεις κάποια surveys, πιθανότατα δίνοντας αριθμό κινητού ή στέλνοντας sms) μου μυρίζεται απάτη. ΟΚ. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. November 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2019 Υπαρχει καμια καλη επιλογη σε σκάκι; Να ειναι ευχρηστο να το παιξει καποιος στην οθονη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2019 Τι το δύσχρηστο έχει ένα σκάκι? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. November 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2019 Κάνα τένις online? Παίζω αυτο προς το παρόν https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tfgco.games.sports.free.tennis.clash Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. November 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2019 The room: old sins στα 1,40€ Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. November 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2019 Κάνα τένις online? Παίζω αυτο προς το παρόν https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tfgco.games.sports.free.tennis.clash Και εγω αυτο παιζω... Πολυ καλό Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. November 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2019 (edited) Bloons td6 στα 1.06 ευρώ. Εξαιρετική τιμή. Samorost 3 99λεπτα. Το τελείωσα σε υπολογιστή και είναι μοναδικό όπως και το machinarium chuchel botanicula. Edited November 27, 2019 by king2009 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. November 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2019 chuchel Δεν το βλεπω σε προσφορα ετσι; Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. November 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2019 The room: old sins στα 1,40€ Το έχω τελειώσει, από τα καλύτερα παιχνίδια, όπως και τα υπόλοιπα της σειράς. Bloons td6 στα 1.06 ευρώ. Εξαιρετική τιμή. Samorost 3 99λεπτα. Το τελείωσα σε υπολογιστή και είναι μοναδικό όπως και το machinarium chuchel botanicula. Σωστός, το τσίμπησα χθες το Bloons, και τώρα το Machinarium που το είπες. Βέβαια, τα Chuchel και Botanicula είναι ακόμη στα 5€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. November 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2019 Για τα chuchel botanicula τα ανέφερα ως πολύ καλά παιχνίδια δεν τα έβαλαν ακόμα σε προσφορά. Επίσης Τριλογία rusty lakes στο 1.19 το καθένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. November 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2019 Samorost 3 99λεπτα. Το τελείωσα σε υπολογιστή και είναι μοναδικό όπως και το machinarium chuchel botanicula. τυπου rusty lakes ειναι αυτα? βρηκατε τιποτα καλο σε τιμη black friday? :p Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts