Roid_rage Δημ. January 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2019 https://play.google.com/store/apps/details?id=air.com.RustyLake.CubeEscapeParadox Το paradox Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. January 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2019 https://play.google.com/store/apps/details?id=air.com.RustyLake.CubeEscapeParadox Το paradox Εχει in app purchases σε εκπτωση δεν εχω δει να μπηκε ποτε. Σκεψου οτι εχει 2 ευρω σαν παιχνιδι το περνεις και τελος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. January 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2019 Συζητάμε τώρα τα 2€ για τον κόπο ενός ή πολλών developers; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. January 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2019 Αν είναι ένα παιχνίδι που το τελειώνεις σε μια μέρα ναι.. Ας τα πάρουν από τις διαφημίσεις. Ή αν το βάλουν 0,5€ και το κατεβάσει 2.000.000 κόσμος, τότε είναι 1.000.000€ Καλή μπάζα Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. January 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2019 Προσπαθω να παιξω PES2019 σε mi note 2 μεσα απο το Octopus και μου πεταει αυτο. Ποια ειναι η λυση? Και αν φταιει το Octopus ποια αλλη εφαρμογη να βαλω?: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. January 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2019 Προσπαθω να παιξω PES2019 σε mi note 2 μεσα απο το Octopus και μου πεταει αυτο. Ποια ειναι η λυση? Και αν φταιει το Octopus ποια αλλη εφαρμογη να βαλω?: Το google play games το εχεις εγκατεστημενο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 Παίζω το cube escape (rusty lake) paradox Και έχει δωρεάν το πρώτο δωμάτιο, αλλά το δεύτερο θέλει 2€, παίζει να το βγάζει ποτέ σε προσφορά; υπάρχει κάτι να το παρακολουθώ; Το app sales δεν το βρίσκει καν, μάλλον επειδή το βλέπει σαν δωρεάν.. και εγω αυτο επαιζα αυτες τις μερες.. τρελο καψιμο. Μπηκα μερικες φορες στο youtube για λυσεις. :p ειδικα εκει με την αλλαγη στις φατσες. τωρα κατεβαζω τα υπολοιπα που εβγαλε η rustylake Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 Λογικά δεν τα περνούν όλα. Σίγουρα πολλά πάνε στη Google Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. January 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2019 Το google play games το εχεις εγκατεστημενο? Το εχω. Οταν δεν μπαινω με το octapus παιζει κανονικα. Τι μπορω να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. February 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2019 Παιχνίδι που το εμφανίζει προσφορά (3,09€), όταν πάω να πληρώσω βγάζει 5,49€, τι γίνεται; Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2019 Παιχνίδι που το εμφανίζει προσφορά (3,09€), όταν πάω να πληρώσω βγάζει 5,49€, τι γίνεται; Ίσως είναι λόγω χώρας φίλε και να μην ισχύει σε εμάς η προσφορά ή και να έληξε η προσφορά, γιατί μερικές ήταν για λίγο. Για δώσε ποιο παιχνίδι είναι να δούμε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. February 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2019 (edited) The inner world - the last wind monk Τωρα το βγάζει και στην αρχική 5,49... Edited February 24, 2019 by Roid_rage Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. February 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2019 Είχε λήξει η προσφορά έπαιζε πολλές μέρες στα 3.09 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. March 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2019 Πριν τρία χρόνια περίπου είχα ένα ωραίο παιχνίδι που δεν θυμάμαι καν πως λέγεται και το ψάχνω. Ήταν τύπου arcade που πετουσες βέλη σε κάτι τερατακια που ερχόταν πετώντας και περπατώντας κατά πάνω σου και αν περνούσες λεβελ μπορούσες να κάνεις αναβαθμισεις και στα βέλη και στο "όπλο" που τα πετούσε. Έμοιαζε κάπως έτσι αλλά με πολύ καλά γραφικά. Ξέρει κανείς πως λεγόταν; Το ψάχνω μέρες στο playstore αλλά δεν βρίσκω κάτι. [Στάλθηκε από μόνο του] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. March 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2019 Πριν τρία χρόνια περίπου είχα ένα ωραίο παιχνίδι που δεν θυμάμαι καν πως λέγεται και το ψάχνω. Ήταν τύπου arcade που πετουσες βέλη σε κάτι τερατακια που ερχόταν πετώντας και περπατώντας κατά πάνω σου και αν περνούσες λεβελ μπορούσες να κάνεις αναβαθμισεις και στα βέλη και στο "όπλο" που τα πετούσε. Έμοιαζε κάπως έτσι αλλά με πολύ καλά γραφικά. Ξέρει κανείς πως λεγόταν; Το ψάχνω μέρες στο playstore αλλά δεν βρίσκω κάτι. [Στάλθηκε από μόνο του] https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jnr.galaxiga Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. March 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2019 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jnr.galaxigaΤελικά αυτό που έψαχνα ήταν το defenter II Σ ευχαριστώ :) [Στάλθηκε από μόνο του] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. March 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2019 Υπάρχει κάποιο sokoban σαν αυτό αλλά με πιο πολλές πίστες? https://play.google.com/store/apps/details?id=jp.thinkingrabbit.sokobantouch_free Δηλαδή να έχει undo και η κίνηση να γίνεται αυτόματα όταν πατάς στο σημείο που θέλεις να πάει Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fourtwo Δημ. April 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 Υπαρχει κανενα καλο fps η οτιδηποτε σε action/adventure στο store που να μην ειναι καθολου pay-to-win, γιατι πλεον εχουνε μεινει ελαχιστα τα δωρεαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2019 Μονόπολη δεν υπάρχει πλέον? Θυμάμαι πριν λίγα χρόνια υπήρχε. Τώρα δε βρίσκω κάτι. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. May 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2019 (edited) monopoly https://play.google.com/store/apps/details?id=air.bg.lan.Monopoli Edited May 7, 2019 by geo29 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2019 Θενξ, αλλά ψάχνω της ea games(?) Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. June 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2019 θελω προτασεις για παιχνιδια με δεινοσαυρους για παιδακι 5 ετων. Μου ζητησε αν υπαρχει κατι να ξεθαβει απολυθωματα Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. June 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2019 θελω προτασεις για παιχνιδια με δεινοσαυρους για παιδακι 5 ετων. Μου ζητησε αν υπαρχει κατι να ξεθαβει απολυθωματαΔες αυτό αν του αρέσει: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.GlassFrogGames.DinoFDGoog Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. July 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2019 Παιδιά μια βοήθεια...Λοιπόν παίζω το Asphalt 8 και αγόρασα μια καινούργια συσκευή για δεύτερη και θέλω να περάσω το προφίλ από τοπαιχνίδι στην νέα συσκευή...Το κατεβάζω και μου εμφανίζει προηγούμενα προφίλ,αλλά όχι αυτό που παίζω...Το έχω βάλει και το έχω διαγράψει τρεις φορές... Πώς θα περάσω το συγκεκριμένο προφίλ,μιας και έχω κάνει πολύ μεγάλη πρόοδο... Έχω σκεφτεί να το κάνω απεγκαταση από την συσκευή που το έχω,αλλά φοβάμαι μην τυχόν και δεν το βρω γενικά...Περίεργο γιατί κανονικά έπρεπε να το έβρισκε... Η συσκευή που το παίζω είναι το Note 8,και θέλω να το βάλω σε Redmi Note 7... Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. July 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2019 Το παιχνίδι απ' ότι βλέπω συνδέεται στο Google Games, και έχει και Achievements. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν 'βλέπει' την πρόοδο σου και στην καινούρια συσκευή. Όταν το τρέξεις λογικά θα πρέπει να σε ρωτήσει αν θέλεις να συνδεθείς στο Google account σου, και έτσι θα συγχρονίσει το save σου. Θα μπορείς να παίζεις μία από την μία συσκευή, και μία από την άλλη, συνεχίζοντας από εκεί που σταμάτησες. Μήπως όταν σε ρώτησε να συνδεθείς, πάτησες κατά λάθος το "Όχι"; Sent from my Huawei Mate 20 Pro using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts