pgetsopoulos Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Τι είδους θες; Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fertis Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Κουίζ ερωτήσεων, πλάτφορμ και από εκείνα με τις φούσκες(candy crush κοκ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androides Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Κουίζ ερωτήσεων, πλάτφορμ και από εκείνα με τις φούσκες(candy crush κοκ) Quizdom.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Fun run 2 επίσης Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante02004 Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Κανένα παιχνίδι στυλ pictionary στα ελληνικά υπάρχει; Νομίζω με συσκευή Note (ή γενικά με γραφίδα) και screen mirroring θα λέει πολύ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Genelixis Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Το Afesis έγινε μεγαλυτερο και καλύτερο! - Νέες πίστες - Βελτιωμενα γραφικα και έλεγχος Τα υπολοιπα οπως τα θυμαστε (οσοι το έχετε παίξει :p). Puzzle Platform στα πρότυπα του Limbo, φτιαγμενο απο Ελληνες. Android - Google Play https://play.google.com/store/apps/details?id=com.genelixis.afesis Genelixis Website http://genelixis.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Εχω κατεβασει το clash of clans και το παιζω στο tablet αν το κατεβασω στο κινητο θα ξεκινησω απο την αρχη και οχι απο το επιπεδο που ειμαι; Θα μπορω να παιζω και στα δυο και να φαινεται η εξελιξη του παιχνιδιου και στα δυο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Εχω κατεβασει το clash of clans και το παιζω στο tablet αν το κατεβασω στο κινητο θα ξεκινησω απο την αρχη και οχι απο το επιπεδο που ειμαι; Θα μπορω να παιζω και στα δυο και να φαινεται η εξελιξη του παιχνιδιου και στα δυο; Άμα το έχεις συνδέσει με ένα λογαριασμό γίνεται, Αλλιώς θα ξεκινήσεις από την αρχή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Άμα το έχεις συνδέσει με ένα λογαριασμό γίνεται, Αλλιώς θα ξεκινήσεις από την αρχή τι εννοεις να το εχω συνδεσει με ενα λογαριασμο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 τι εννοεις να το εχω συνδεσει με ενα λογαριασμο; αν πας δεξια στις ρυθμισεις εχει να συνδεθεις με fb,gmail... αν το εχεις κανει,τοτε οταν ανοιξεις το παιχνιδι στην αλλη συσκυη και συνδεθεις με το ιδιο λογαριασμο θα ειναι εκει που το εχεις αφησει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 (edited) αν πας δεξια στις ρυθμισεις εχει να συνδεθεις με fb,gmail... αν το εχεις κανει,τοτε οταν ανοιξεις το παιχνιδι στην αλλη συσκυη και συνδεθεις με το ιδιο λογαριασμο θα ειναι εκει που το εχεις αφησει Ευχαριστω! Στο κινητο μονο με google+ μου δινει επιλογη να κανω συνδεση οταν ξεκιναει. Στο tablet το συνδεσα με το facebook. Edited January 21, 2015 by georgeIII Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 ποιο ειναι το αγαπημενο σας TD παιχνιδι; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Bloons 5 :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Ευχαριστω! Στο κινητο μονο με google+ μου δινει επιλογη να κανω συνδεση οταν ξεκιναει. Στο tablet το συνδεσα με το facebook. Τεικα μονο με λογαριασμο στο google+ γινεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Παιζει κανεις το sniper 3D; Το παίζω στο ταμπλετ, εκανα λογαριασμό ώστε να το περάσω και στο κινητό χωρίς να χάσω το τι έχω κανει, αλλά ενω έχω κανει log in δεν μου βγάζει το επίπεδο που έχω φτασει και με ξεκινάει απο την αρχή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaslag Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Καλησπερα,ψαχνω ενα παιχνιδι για τον πιτσιρικα,ειδε καποιο που οδηγεις ενα αεροπλανο η ελικοπτερο που το οδηγεις κουνωντας το κινητο.Μηπως ξερει καποιος ποιο ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Παιδιά για πείτε κανένα καλό multiplayer παιχνίδι για να παίζω με φίλους ;-) ακόμα και στον ίδιο χώρο Οποιοδήποτε είδος :-) SpaceTeam Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Καλησπερα,ψαχνω ενα παιχνιδι για τον πιτσιρικα,ειδε καποιο που οδηγεις ενα αεροπλανο η ελικοπτερο που το οδηγεις κουνωντας το κινητο.Μηπως ξερει καποιος ποιο ειναι? Kαλησπερα εχει αρκετα αν κανεις μια ευρεση στο p lay store...πχ...Flight Simulator 3D PRO FighterWing 2 Infinite Flight Simulator...Helicopter Flight Simulator...κτλ... Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Θέλω προτάσεις για RPG αυστηρά single player και αν υπάρχει ποδόσφαιρο-μπάσκετ για local multiplayer (wifi ή bluetooth) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Θέλω προτάσεις για RPG αυστηρά single player και αν υπάρχει ποδόσφαιρο-μπάσκετ για local multiplayer (wifi ή bluetooth) Τσέκαρε το darkness reborn Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Τσέκαρε το darkness reborn Μόλις το τσέκαρα και λέει είναι online multiplayer. Για offline ψάχνω ( single player ). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akanthithos Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Υπάρχει παιχνιδι στρατηγικής τύπου red alert; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagiotis Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 έχει κανείς να με προτείνει κανένα καλό παιχνίδι παζλ? Παράθεση Το να είσαι Έλληνας είναι υπερηφάνεια, το να είσαι Πόντιος είναι τίτλος τιμής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 (edited) Εγώ παιδιά θα προτείνω το One More Line, απλό στυλ για να περνάει η ώρα. Προσωπικά έχω σκοτώσει πολλές ώρες εδώ και κανα μήνα. Edited February 12, 2015 by paris_89 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 οσοι παιζεται καντι κρας, δειτε και το best fiends Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts