Jump to content

Hp pavilion zx5020ea vs Acer 1603elm

vladimirosp
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά σκέφτομαι την αγορά ενός notebook και θα θέλα την βοηθεια σας. Ποιόν απο τους δυο μου συστήνεται; hp pavilion zx5020ea στα 1500€ ή Αcer 1603elm περίπου στα 1300€ χωρίς φπα και οι δύο.

Φιιλε πριν από 6μερες πηρα τον hp pavilion zx5020ea!ειμαι πολυ ευχαριστημενος!πολυ καλος!τιμη 1499+φπα=1768ευρω!απο μουλτιραμα το πηρα!για τον αλλον δεν γνωριζω!παντως ο hp εχει dvd writer και 15,4'' widescreen οθονη!πολυ καλος

Σημερα ρωτησα στο oneway για τον 5020 η τιμη του ειναι 1768,82 ευρω ενω μπορεις να τον αγορασης και με 12 ατοκες δοσεις! Μετα της εκλογες θα τον παρω οποσδιποτε :D . geoval αν βρεις κατι αρνητικο στο 5020 σου σε παρακαλω κανε ποστ εδω η στειλε PM για να το μαθουμε και εμεις. Ευχαριστω :)
ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ.

exei tin ati radeon 9200 me 64mb!paixnidia akomi den exw paiksei alla tainies dvd poy exo dei gamata ta paizei!episis kai dvd pou egrapsa poly kala!me taxitita 4x!mono + omos!to cd writer exei taxitita eggrafis mono 16x!

μπορεις να μας πεις αν ο Pavillion εχει θυρα υπερυθρων???

ποσο εγγυηση εχει? 1 χρονο??

ευχαριστω

με γεια σου!!!

Ο καλύτερος τρόπος για να αποφύγεις έναν πειρασμό , είναι... να ενδωσεις σε αυτόν.

Εγω θα σου πρότεινα το hp pavilion zx5020ea.
Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes.