Ekotas Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 Φλασαρεις πρωτα την leedroid 2.3d και αμεσως μετα το πατσακι χωρις να κανεις boot το κινητο ενδιαμεσα. Καλησπέρα, για να δω αν κατάλαβα καλά, έχω ext3 512mb partition και περασμένη την Leedroid 2.3d. Για να βάλω το data2whatever-v0.4d πρέπει να κάνω άλλο ένα partition ext4 1gb πχ? Δηλαδή το 512mb ext3, 1024mb ext4 και το fat32 της κάρτας, σωστά? Πίστευε και Μη, Ερέυνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! ΘΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ... ΠΑΝΤΩΣ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΤΟ ΟΤΙ Η ΑΝΑ ΛΥΣΗ ΧΑΛΑΕΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ. ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ. Ετσι γινεται dimitris...δυστυχως...και αυτο που σου ειπα ειναι η μονη λυση... Sent from my Desire HD using Tapatalk Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 Καλησπέρα, για να δω αν κατάλαβα καλά, έχω ext3 512mb partition και περασμένη την Leedroid 2.3d. Για να βάλω το data2whatever-v0.4d πρέπει να κάνω άλλο ένα partition ext4 1gb πχ? Δηλαδή το 512mb ext3, 1024mb ext4 και το fat32 της κάρτας, σωστά? Αν λεει οτι υποστηριζεται ΜΟΝΟ απο ext4 μπορεις να κανεις αυτο που λες η να διαγραψεις το ext3 και να φτιαξεις μονο ext4 μεσω gparted φυσικα... Sent from my Desire HD using Tapatalk Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ekotas Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 Αν λεει οτι υποστηριζεται ΜΟΝΟ απο ext4 μπορεις να κανεις αυτο που λες η να διαγραψεις το ext3 και να φτιαξεις μονο ext4 μεσω gparted φυσικα... Sent from my Desire HD using Tapatalk Άρα χρειάζονται 2 partition, σβήνω πχ αυτό που έχω και φτιάχνω 2 ext3/4 1gb πχ. Όχι 1 partition ext3/4. Ευχαριστώ. Πίστευε και Μη, Ερέυνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 Άρα χρειάζονται 2 partition, σβήνω πχ αυτό που έχω και φτιάχνω 2 ext3/4 1gb πχ. Όχι 1 partition ext3/4. Ευχαριστώ. Αφου λοιπον χρειαζεται το scriptακι ext4,το φτιαχνεις με το gparted και θα εχεις fat32+1gb ext4. Sent from my Desire HD using Tapatalk Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 (edited) Βασικα δεν ξέρω πως να το κάνω αυτό.. δεν εχω πρόγραμμα που να το κάνει αυτό.. θα το ψάξω όμως αν είναι.. μέχρι τότε δες την υπογραφή μου.. αυτην εχω..! Sent from my HTC Desire using Tapatalk με το shoot me γίνεται. Ώπα βρήκα. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=884710 Edited February 18, 2011 by nnik_1969 Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whatever123 Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! ΘΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ... ΠΑΝΤΩΣ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΤΟ ΟΤΙ Η ΑΝΑ ΛΥΣΗ ΧΑΛΑΕΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ. ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ. Η ανάλυση χαλάει όταν γίνει συγχρονισμός μεσω internet με το gmail λογαριασμό σου. Δεν φταίει το τηλέφωνο αλλά το gmail που δεν υποστηρίζει μεγαλύτερης ανάλυσης φωτογραφίες. Γι αυτό όπως σου είπε και ο φίλος μια λύση είναι να φτιάξεις μια επαφή στη μνήμη του τηλεφώνου που να έχει μόνο όνομα και φωτογραφία και να τις κάνεις link. Device: HTC Desire Radio: 32.44.00.32U_5.09.05.30_2 ROM: StarBurst Froyo HTC 2.29.405 Stable Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 με το shoot me γίνεται. Ώπα βρήκα. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=884710 αυτο εχω ναι...! αλλα πως γινεται να αφαιρεσω κατι αν θελω....?? Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemos Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 Παιδιά μια χάρη όποιος ευκαιρεί.Το live στο http://extra3.tv/ παίζει κανονικά και με ήχο ή δεν δείχνει τίποτα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 Παιδιά μια χάρη όποιος ευκαιρεί.Το live στο http://extra3.tv/ παίζει κανονικά και με ήχο ή δεν δείχνει τίποτα? ναι κανονικα και με ηχο :) Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cuore_Sportivo Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 Υπάρχει κάποιος τρόπος να αλλάξεις το background στο All Apps; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
z0diac7650 Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 Ποια rom θεωρειται καλυτερη απο θεμα ταχυτητας και δυνατοτητων που να μην εχει sense?Απο οσο εχω ψαξει η miui θεωρειται πολυ καλη! οι gingerbread roms που εχουν βγει για desire ειναι stable? αξιζει να τις περασουμε? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whatever123 Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 αυτο εχω ναι...! αλλα πως γινεται να αφαιρεσω κατι αν θελω....?? εξαρτάται απο τι,κάποια πράγματα αφαιρούνται-αλλάζουν εύκολα και κάποια όχι.. Device: HTC Desire Radio: 32.44.00.32U_5.09.05.30_2 ROM: StarBurst Froyo HTC 2.29.405 Stable Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 (edited) Το patch στο οποίο αναφέρομαι είναι φτιαγμένο για να λειτουργεί με LeeDroid (μεταξύ άλλων) αλλά δεν αναφέρεται η StarBurst στις συμβατές ROM... (εδώ το link) Άρα αν κατάλαβα καλά, όταν κάνουμε fresh install μετά από full wipe, ΔΕΝ πρέπει να κάνουμε reboot μετά την εγκατάσταση της ROM αλλά προφανώς με κάποιο πρόγραμμα να εγκαταστήσουμε το patch και μετά να κάνουμε reboot για πρώτη φορά... Το θέμα είναι ποια εφαρμογή μπορεί να εγκαταστήσει κάποιο patch. ROM Manager ή κάποια άλλη; :worry: Λοιπόν! Βρήκα άκρη σε κάτι που ήταν τελικά πολύ...απλό! Βάζουμε στην κάρτα μνήμης τη ROM και το Data2Whatever.zip Μπαίνουμε στο Recovery και κάνουμε κανονικά εγκατάσταση τη ROM Όταν τελειώσει η εγκατάσταση της ROM, μέσα από το Recovery κάνουμε εγκατάσταση το patch Όταν γίνει και αυτό, πάλι μέσα από το Recovery κάνουμε το πρώτο reboot και είμαστε οκ :) Edited February 19, 2011 by OculatusAbis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 εξαρτάται απο τι,κάποια πράγματα αφαιρούνται-αλλάζουν εύκολα και κάποια όχι.. ===>> DOWNLOAD HACK ROSIE 5 ICONS WIDE & 4x5 ICONS WORKSPACE <<=== αυτο εβαλα κ θελω να βγαλω... :devil: Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whatever123 Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 ===>> DOWNLOAD HACK ROSIE 5 ICONS WIDE & 4x5 ICONS WORKSPACE <<=== αυτο εβαλα κ θελω να βγαλω... :devil: δυστυχώς γι αυτό δεν έχω ιδέα.. Το καλύτερο θα ήταν να είχες ένα nandroid backup πριν το φλασάρεις. Εμενα απ ότι βλέπω απο τα screenshots δεν μου αρέσει η μπάρα του "phone", και τα transitions μου φαίνονται λίγο εκνευριστικά (είχα φλασάρει μόνο το zip για τη notification bar και μαζί μου ειχε αλλάξει και τα transitions..) Device: HTC Desire Radio: 32.44.00.32U_5.09.05.30_2 ROM: StarBurst Froyo HTC 2.29.405 Stable Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 Γιατι αργει τοσο πολυ να βρει δορυφορους το gps (πανω απο 1,2 λεπτα και αν ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icatalan81 Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 Ποια rom θεωρειται καλυτερη απο θεμα ταχυτητας και δυνατοτητων που να μην εχει sense?Απο οσο εχω ψαξει η miui θεωρειται πολυ καλη! οι gingerbread roms που εχουν βγει για desire ειναι stable? αξιζει να τις περασουμε? Δοκίμασε την oxygen. Είναι AOSP, με διαφορά η πιο γρήγορη rom που έχω δεί και πολύ σταθερή. Υπάρχει σε εκδόσεις 2.2 και 2.3. Στη 2.3 ομως δεν λειτουργεί η κάμερα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 Γιατι αργει τοσο πολυ να βρει δορυφορους το gps (πανω απο 1,2 λεπτα και αν ) αυτο γινεται συνηθως οταν το ανοιγεις για πρωτη φορα η οταν εχει αρκετη συννεφια,οπως σημερα... Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jar76 Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 Δοκίμασε την oxygen. Είναι AOSP, με διαφορά η πιο γρήγορη rom που έχω δεί και πολύ σταθερή. Υπάρχει σε εκδόσεις 2.2 και 2.3. Στη 2.3 ομως δεν λειτουργεί η κάμερα. Όντως η oxygen με 2.3 και data2whatever είναι μια χαρά, αν δεν καίγεσαι για sense. Όσο για την κάμερα λειτουργεί στη 2.3, απλώς όχι σε υψηλή ανάλυση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whatever123 Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 Ποια rom θεωρειται καλυτερη απο θεμα ταχυτητας και δυνατοτητων που να μην εχει sense?Απο οσο εχω ψαξει η miui θεωρειται πολυ καλη! οι gingerbread roms που εχουν βγει για desire ειναι stable? αξιζει να τις περασουμε? Δοκίμασε Oxygen και MIUI για να δεις τι προτιμάς. Είναι και οι δύο πάρα πολύ γρήγορες. Η 1η είναι απλή ώστε να της βάλεις πάνω ότι εσύ θέλεις ενώ η δεύτερη είναι πλήρης και προσφέρει κάτι το διαφορετικό. Προσωπικά και οι δύο μου άρεσαν Device: HTC Desire Radio: 32.44.00.32U_5.09.05.30_2 ROM: StarBurst Froyo HTC 2.29.405 Stable Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bekatakis Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 Γεια σας,ηθελα να σας ρωτησω αν υπαρχει καποιο site στο οποιο να μπορουμε να βλεπουμε τα τελευταια update απο τις εφαρμογες, τις πιο νεες εφαρμογες, κατι σαν το appbrainmarket. Επισης τι γινεται με τις πιο δημοφιλεις εφαρμογες στην ελλαδα που χρησιμοποιουνται ηδη?ΠΟιες ειναι αυτες? Το λεω αυτο γιατι γνωριζω οτι για το Iphone υπαρχουν αντιστοιχα σαιτ που ενημερωνονται συνεχεια με τις τελευταιες εφαρμογες που βγαινουν! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jar76 Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 Γεια σας,ηθελα να σας ρωτησω αν υπαρχει καποιο site στο οποιο να μπορουμε να βλεπουμε τα τελευταια update απο τις εφαρμογες, τις πιο νεες εφαρμογες, κατι σαν το appbrainmarket. Επισης τι γινεται με τις πιο δημοφιλεις εφαρμογες στην ελλαδα που χρησιμοποιουνται ηδη?ΠΟιες ειναι αυτες? Το λεω αυτο γιατι γνωριζω οτι για το Iphone υπαρχουν αντιστοιχα σαιτ που ενημερωνονται συνεχεια με τις τελευταιες εφαρμογες που βγαινουν! Υπάρχει το site του android market στο https://market.android.com/, από όπου μπορείς και να κατεβάσεις εφαρμογές απευθείας στο κινητό σου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whatever123 Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 (edited) Ρε παιδιά πάω να βάλω το carbon ara theme στη Sarburst με FULL wipe και με το που ανοίγει μου βγάζει συνεχόμενα fcs στο htcsense και δε φτιάχνει με τιποτα :/ και όλα αυτά πριν βάλω το data2sd installer. Όπως έλεγαν οι οδηγίες.. δε καταλαβαινω τι παίζει, καμιά ιδέα? εννοείται πως μετά το φλασάρισμα της rom κάνω κανονικά το πρώτο boot και μετά ξαναμπαίνω recovery και βάζω το theme.. Έχει βάλει κανείς στη Starburst τη version 2.5? Γεια σας,ηθελα να σας ρωτησω αν υπαρχει καποιο site στο οποιο να μπορουμε να βλεπουμε τα τελευταια update απο τις εφαρμογες, τις πιο νεες εφαρμογες, κατι σαν το appbrainmarket. Επισης τι γινεται με τις πιο δημοφιλεις εφαρμογες στην ελλαδα που χρησιμοποιουνται ηδη?ΠΟιες ειναι αυτες? Το λεω αυτο γιατι γνωριζω οτι για το Iphone υπαρχουν αντιστοιχα σαιτ που ενημερωνονται συνεχεια με τις τελευταιες εφαρμογες που βγαινουν! Γιατί να μή χρησιμοποιήσεις όπως λες το appbrainappmarket που κάνει ακριβώς αυτο? Αφού έχει και site αντίστοιχα.. Edited February 19, 2011 by whatever123 Device: HTC Desire Radio: 32.44.00.32U_5.09.05.30_2 ROM: StarBurst Froyo HTC 2.29.405 Stable Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ariskos07 Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 Παιδιά, ξέρουμε αν και πότε θα πάρει το Desire επίσημη αναβάθμιση σε GingerBread ? Έχει αναφέρει τπτ σχετικό η HTC? Η καλύτερη στιγμή για να κάνεις κάτι είναι Τώρα !! :dash: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts