aris_volos Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 Χρειάζομαι τη βοήθειά σας. Μετά από αλλαγή κάρτας SD και αφού έκανα nandroid backup και copy όλα τα αρχεία της παλιάς μου κάρτας στο pc τώρα στο clockwork recovery μου γράφει Ε:can't mount /sdcard είτε προσπαθώ να επιλέξω zip αρχείο απο τη κάρτα είτε να κάνω restore το nandroid backup δεν κάνει mount τη κάρτα. Από το pc τη βλέπω κανονικά σε usb mount (έτσι επανέφερα τα αρχεία μου στη καινούργια κάρτα) Έψαξα στο google αλλά δεν έβγαλα άκρη. Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. Μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει σας παρακαλώ? Εχεις κάνει partition στην καρτα σου? nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaosp Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 Εχεις κάνει partition στην καρτα σου? Ναι έχω κάνει partition με gparted 1024MB σε ext3 και τα υπόλοιπα σε fat32 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_volos Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 Ναι έχω κάνει partition με gparted 1024MB σε ext3 και τα υπόλοιπα σε fat32 αντιγράφεις απο την παλία στην καινούργια κάρτα μονο το fat32 οχι το android secure!Το έχεις κάνει αυτο? Αλλιως πιστευω οτι δεν εχεις κανει σωστα το partition.Εφόσον θες ext3 μπορεις να δοκιμάσεις κ τον τροπο που λέει στην πρώτη σελίδα... nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaosp Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 αντιγράφεις απο την παλία στην καινούργια κάρτα μονο το fat32 οχι το android secure!Το έχεις κάνει αυτο? Αλλιως πιστευω οτι δεν εχεις κανει σωστα το partition.Εφόσον θες ext3 μπορεις να δοκιμάσεις κ τον τροπο που λέει στην πρώτη σελίδα... Αρη σ' ευχαριστώ πάρα πολύ που βοηθάς. Φυσικά όλα τα αρχεία έγιναν copy στο fat32. To ext3 partition είναι άδειο..... Το partition από το gparted έγινε. Δύο partition ένα σε ext3 και το άλλο σε fat32. Δεν μπορώ να καταλάβω τι λάθος μπορεί να έγινε εκεί. Θα δω όμως πάλι τη πρώτη σελίδα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 μπορει καποιοσ να μου πει γιατι να αλλαξω rom στο Desire χτεσ το πηρα και επεσα πανω σε αλλαγεσ ρομ σε τι θα μου χρησιμευσει αυτο; με ολη την καλη διαθεση, παιξε κανα δυο βδομαδες να καταλαβεις το κινητο κ μετα θα δεις γτ ολοι ψαχνουμε να αλλαξουμε ρομ...! :) Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 Αρη σ' ευχαριστώ πάρα πολύ που βοηθάς. Φυσικά όλα τα αρχεία έγιναν copy στο fat32. To ext3 partition είναι άδειο..... Το partition από το gparted έγινε. Δύο partition ένα σε ext3 και το άλλο σε fat32. Δεν μπορώ να καταλάβω τι λάθος μπορεί να έγινε εκεί. Θα δω όμως πάλι τη πρώτη σελίδα. Φιλε μου το ιδιο ειχα παθει κι εγω πριν μερικες μερες και τελικα εφταιγε η καρτα.με το που εβαλα αλλη ολα οκ...δοκιμασε ομως να κανεις ενα format στο pc σου την sd πρωτα(σαν fat32 παντα )πριν πας για αλλη καρτα... Sent from my Desire HD using Tapatalk Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icatalan81 Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 Προσωπικά επειδή το carbon ara μου φάνηκε λίγο too much έχω κρατήσει το stock και προσέθεσα και power control στο notification bar (όχι όμως αυτό της carbon, γιατί μου άλλαξε ένα σωρό πράγματα εκτός του bar..) Το power control στο notification από που το κατέβασες? Για να το βάλω θέλει reflash rom απο την αρχή ή το περνάω απο πάνω μεσω recovery? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whatever123 Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 (edited) Το power control στο notification από που το κατέβασες? Για να το βάλω θέλει reflash rom απο την αρχή ή το περνάω απο πάνω μεσω recovery? Απλά το φλασάρεις και είσαι έτοιμος. Κανένα wipe. Το κακό είναι ότι έχασα το battery mod απο UOT και θα πρέπει να το ξαναμαγειρέψω με το νέο framework. http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=9957359&postcount=269 κάνεις edit το txt εαν θέλεις άλλη σειρά. Προσοχή γιατί είναι case sensitive Ορίστε και μια εικόνα: (θα αλλάξω χρώματα κλπ στο κitchen αλλά αυτό είναι το original όταν φλασάρεις το zip. Κατέβασα το 10 από τα links) Edited February 18, 2011 by whatever123 Device: HTC Desire Radio: 32.44.00.32U_5.09.05.30_2 ROM: StarBurst Froyo HTC 2.29.405 Stable Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 οταν βαζουμε ενα τετοιο zipακι με θεμα πως το βγαζουμε αν χειαστει...?? Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 με ολη την καλη διαθεση, παιξε κανα δυο βδομαδες να καταλαβεις το κινητο κ μετα θα δεις γτ ολοι ψαχνουμε να αλλαξουμε ρομ...! :) Οχι ρε παιδια για πειτε αν μπορειτε γιατι αυτο ενδιαφερει και μενα. Υπαρχει συγκεκριμενος λογος που ολοι φλασαρετε ROM σε android συσκευη? Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 Μία ακόμα ερώτηση... Αύριο πάω να πάρω μία microSD για το κινητό, και είμαι ανάμεσα σε μία Transcend Class6 και μία SanDisk Class 4. Επειδή το λειτουργικό θα τρέχει στην SD, το μόνο που με ενδιαφέρει είναι η ταχύτητα και η απόκριση της κάρτας. H Transcend είναι (?) Class6 αλλά για τις SanDisk διαβάζω πολύ καλά λόγια... Ποιά από τις δύο θα επιλέγατε; Κοίταξε, αν και λίγο αργά γιατί ήθελες να την πάρεις σήμερα, η SanDisk είναι εγγύηση δεν το συζητώ και την Transcend τη χρησιμοποιώ εδώ κ 1,5 χρόνο αρχικά σε ένα Samsung κι εδώ και καμιά εβδομάδα σε ένα Xperia Mini Pro χωρίς πρόβλημα. Προσωπικά μάλλον που θα έπαιρνα την SanDisk αλλά class6. ΥΓ: Χθες κάναμε πλάκα με τα screen protector μια και όπως βλέπω όλοι έχουμε πετάξει κάμποσες ζελατίνες, αλλά τις φουσκάλες έχεις δοκιμάσει να τις σπρώξεις πως τις άκρες με πιστωτική κάρτα μέχρι να φύγουν? HTC Desire/Tapatalk Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 Οχι ρε παιδια για πειτε αν μπορειτε γιατι αυτο ενδιαφερει και μενα. Υπαρχει συγκεκριμενος λογος που ολοι φλασαρετε ROM σε android συσκευη? Μόλις αρχίσεις κ βάζεις πολλές εφαρμογές κ δεις ότι η εσωτερική σου μνήμη τελειώνει θα καταλάβεις γιατί.. το desire έχει μικρή μνήμη που μόνο με αλλαγή ρομ κ κανα δύο αλλά κόλπακια θα έχεις μεγάλη.. Sent from my HTC Desire using Tapatalk Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Danath Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 με ολη την καλη διαθεση, παιξε κανα δυο βδομαδες να καταλαβεις το κινητο κ μετα θα δεις γτ ολοι ψαχνουμε να αλλαξουμε ρομ...! :) αυτο που εχω καταλαβει μεχρι τωρα ειναι οτι στην αρχή που παταω για την εντολη ψιλοκολαει μεχρι να παρει μπρος! τι αλλο; οι rom δηλαδη διορθωνουν προβληματα; rom που θα βρω;:worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 οταν βαζουμε ενα τετοιο zipακι με θεμα πως το βγαζουμε αν χειαστει...?? σακις μπορείς να ποστάρεις ένα screenshot με τη ρομ που χρησιμοποιείς και το theme που έχεις να πάρω μια ιδέα; Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaosp Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 Χρειάζομαι τη βοήθειά σας. Μετά από αλλαγή κάρτας SD και αφού έκανα nandroid backup και copy όλα τα αρχεία της παλιάς μου κάρτας στο pc τώρα στο clockwork recovery μου γράφει Ε:can't mount /sdcard είτε προσπαθώ να επιλέξω zip αρχείο απο τη κάρτα είτε να κάνω restore το nandroid backup δεν κάνει mount τη κάρτα. Από το pc τη βλέπω κανονικά σε usb mount (έτσι επανέφερα τα αρχεία μου στη καινούργια κάρτα) Έψαξα στο google αλλά δεν έβγαλα άκρη. Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. Μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει σας παρακαλώ? SOLVED! USB mount και format όλης της κάρτας (1 partision) σε fat32 όπως είπε ο elthis. Μετά από αυτό στο clockrecovery έγινε mount κανονικά. Με gparted ξανά partision της κάρτας ext4 και fat32. Mεταφορά όλων των αρχείων στο fat32. Nandroid restore. Όλα κανονικά λειτούργησαν. Ευχαριστώ τον Άρη και τον elthis για τις βοήθειες!!:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 αυτο που εχω καταλαβει μεχρι τωρα ειναι οτι στην αρχή που παταω για την εντολη ψιλοκολαει μεχρι να παρει μπρος! τι αλλο; οι rom δηλαδη διορθωνουν προβληματα; rom που θα βρω;:worry: Να σου πω την αλήθεια δεν κατάλαβα που σου κολλάει.. για ρομ πρέπει να είσαι πρωτα ρουτ.. είσαι..? Sent from my HTC Desire using Tapatalk Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 σακις μπορείς να ποστάρεις ένα screenshot με τη ρομ που χρησιμοποιείς και το theme που έχεις να πάρω μια ιδέα; Βασικα δεν ξέρω πως να το κάνω αυτό.. δεν εχω πρόγραμμα που να το κάνει αυτό.. θα το ψάξω όμως αν είναι.. μέχρι τότε δες την υπογραφή μου.. αυτην εχω..! Sent from my HTC Desire using Tapatalk Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whatever123 Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 οταν βαζουμε ενα τετοιο zipακι με θεμα πως το βγαζουμε αν χειαστει...?? ο πιο στανταρ τρόπος είναι nandroid backup και αν δεν σου αρέσει ή πάει κάτι στραβα, nandroid restore. Device: HTC Desire Radio: 32.44.00.32U_5.09.05.30_2 ROM: StarBurst Froyo HTC 2.29.405 Stable Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icatalan81 Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 Απλά το φλασάρεις και είσαι έτοιμος. Κανένα wipe. Το κακό είναι ότι έχασα το battery mod απο UOT και θα πρέπει να το ξαναμαγειρέψω με το νέο framework. http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=9957359&postcount=269 κάνεις edit το txt εαν θέλεις άλλη σειρά. Προσοχή γιατί είναι case sensitive Ορίστε και μια εικόνα: (θα αλλάξω χρώματα κλπ στο κitchen αλλά αυτό είναι το original όταν φλασάρεις το zip. Κατέβασα το 10 από τα links) Thanks θα το δοκιμάσω! Οταν λες case sensitive (φανταζομαι εννοεις cache) σημαινει οτι αν κάνω wipe καποιο cache θα διαγραφει? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 Όχι, εννοεί ότι τα toggle.... τα γράφεις με μικρά γράμματα κι όχι κεφαλαία. [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whatever123 Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 Thanks θα το δοκιμάσω! Οταν λες case sensitive (φανταζομαι εννοεις cache) σημαινει οτι αν κάνω wipe καποιο cache θα διαγραφει? Case sensitive σημαίνει ότι αν δεν βάλεις κεφαλαία γράμματα στο txt MONO εκεί που πρέπει, θα γίνει πατάτα ;) πχ στο toggleMobileData Device: HTC Desire Radio: 32.44.00.32U_5.09.05.30_2 ROM: StarBurst Froyo HTC 2.29.405 Stable Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icatalan81 Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 (edited) Ok το έβαλα και φαίνεται μια χαρά. Τα εικονίδια που κάνουμε toggle πως μπορουμε να τα αλλάξουμε? EDIT: Ακυρο, κατάλαβα απο τις απαντήσεις σας. Thanks! Edited February 18, 2011 by icatalan81 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrist1 Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ΕΧΩ ΤΟ HTC DESIRE ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΧΑΛΑΕΙ Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΩΝ ΕΠΑΦΩΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ??? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ΕΧΩ ΤΟ HTC DESIRE ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΧΑΛΑΕΙ Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΩΝ ΕΠΑΦΩΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ??? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ... Αυτη δυστυχως ειναι η αναλυση στις φωτο επαφων,ΑΛΛΑ μπορεις να κανεις το εξης: τηλεφωνο-προσωπα-προσθηκη επαφης-προσθετεις τη φωτο πανω αριστερα της επαφης που θες και αποθηκευση στο ΤΗΛΕΦΩΝΟ.στη συνεχεια πηγαινεις στην επαφη-επεξεργασια-συνδεσμος-τη συνδεεις με την υπαρχουσα επαφη σου-μενου-επιλογη φωτογραφιας-επιλεγεις τη φωτο που πριν ειχες αποθηκευσει στο τηλ...;) Υ.γ.:προυποθετει φυσικα να εχεις τις φωτο στη καρτα σου.αν εχεις καποια επαφη στο gmail με φωτο αλλα δεν εχεις την ιδια φωτο η καποια αλλη απο το ιδιο ατομο στη καρτα σου,δε μπορεις να κανεις κατι... Sent from my Desire HD using Tapatalk Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrist1 Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! ΘΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ... ΠΑΝΤΩΣ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΤΟ ΟΤΙ Η ΑΝΑ ΛΥΣΗ ΧΑΛΑΕΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ. ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ.Αυτη δυστυχως ειναι η αναλυση στις φωτο επαφων,ΑΛΛΑ μπορεις να κανεις το εξης: τηλεφωνο-προσωπα-προσθηκη επαφης-προσθετεις τη φωτο πανω αριστερα της επαφης που θες και αποθηκευση στο ΤΗΛΕΦΩΝΟ.στη συνεχεια πηγαινεις στην επαφη-επεξεργασια-συνδεσμος-τη συνδεεις με την υπαρχουσα επαφη σου-μενου-επιλογη φωτογραφιας-επιλεγεις τη φωτο που πριν ειχες αποθηκευσει στο τηλ...;) Υ.γ.:προυποθετει φυσικα να εχεις τις φωτο στη καρτα σου.αν εχεις καποια επαφη στο gmail με φωτο αλλα δεν εχεις την ιδια φωτο η καποια αλλη απο το ιδιο ατομο στη καρτα σου,δε μπορεις να κανεις κατι... Sent from my Desire HD using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts