Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire Μέρος Ι

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Άλλωστε μην μου πείτε ότι θα καθείσετε να δείτε video ή να στείλετε sms κάτω απο τον ηλιο.. Ε να πατήσεις την αποδοχή ή την κλήση μια χαρά είναι

Γιατί? Εσύ στέλνεις sms μόνο υπό σκιάν?:p

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Βρήκα 2 πολύ ενδιαφέροντα άρθρα για την οθόνη του Nexus One που είναι ίδια νομίζω με αυτή του Desire.

Ίσως βέβαια να διαφέρουν τελικά στην υλοποίηση των οδηγών.

Secrets of the Nexus One's screen: science, color, and hacks

http://arstechnica.com/gadgets/news/2010/03/secrets-of-the-nexus-ones-screen-science-color-and-hacks.ars/

Google Nexus One OLED Display Shoot-Out

http://www.displaymate.com/Nexus_One_ShootOut.htm

Why don't we just take the safety labels off everything and let stupidity sort itself out?

32 microsd hc δεχεται?

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

32 microsd hc δεχεται?

οχι ακομα. Πιθανως αργοτερα

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

οχι ακομα. Πιθανως αργοτερα

H 16αρα ειναι συμβατη?

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

Eμ χαζή ερώτηση αλλά... Ήχους στα sms αλλάζεις;
Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once...

ναι μπορείς να αλλάξεις ήχους.

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

παιδια καλημερα.το εχω απο χθες στα χερια μου.το μηχανημα τα σπαει...πολυ καλο

αν και δυσκολευομαι ακομα με το λειτουργικο του αλλα ιδωμεν.

παιδια να ρωτησω κατι γιατι μου κανει κατι κουλα.μαλλον εγω το εκανα και δε ξερω πως.λοιπον δεν μου δευλευει η περιστροφη ουτε στο νετ αλλα ουτε και στις φωτο.γνωριζει καποιος να βοηθησει γιατι μαλλον εκανα μαμακια.

παιδια καλημερα.το εχω απο χθες στα χερια μου.το μηχανημα τα σπαει...πολυ καλο

αν και δυσκολευομαι ακομα με το λειτουργικο του αλλα ιδωμεν.

παιδια να ρωτησω κατι γιατι μου κανει κατι κουλα.μαλλον εγω το εκανα και δε ξερω πως.λοιπον δεν μου δευλευει η περιστροφη ουτε στο νετ αλλα ουτε και στις φωτο.γνωριζει καποιος να βοηθησει γιατι μαλλον εκανα μαμακια.

ρυθμίσεις->Ήχος και εικόνα->Προσανατολισμός...

Device: Nexus 5

Rom: PureNexus

ρυθμίσεις->Ήχος και εικόνα->Προσανατολισμός...

μαλλον κατι συμβαινει γιατι ειναι τσεκαρισμενο

πως γινετε hard reset? γιατι μαλλον για εκει παω

μαλλον κατι συμβαινει γιατι ειναι τσεκαρισμενο

πως γινετε hard reset? γιατι μαλλον για εκει παω

Ρυθμισεις-Απορρητο-Εργοστασιακες ρυθμισεις-επαναφορα τηλεφωνου :) ριξε και μια ματια στον Οδηγός χρήσης

Edited by sotosok

κι αν μπεις στα sms έχει επιλογή για τον ήχο.

@για την περιστροφή της οθόνης πρέπει να το κανείς και λίγο απότομα.

Ρυθμισεις-Απορρητο-Εργοστασιακες ρυθμισεις-επαναφορα τηλεφωνου :) ριξε και μια ματια στον Οδηγός χρήσης[/

τελικα κατεληξα σε hard reset.παντως ευχαριστω

Επισης ηθελα να ρωτησω..οταν ειμαστε στην αρχικη και παταμε τηλ. το πληκτρολογιο που βγαζει ειναι στα αγγλικα (προσεξτε τι λεω απο την αρχικη πατωντας τηλ) γινετε αυτο το πληκτρολογιο να ειναι στα ελληνικα?

αλλη μια ερωτηση ρε παιδια.σας εχω ζαλιζει αλλα δειξτε κατανοηση.

οταν συνδεω το τηλ με το pc δε θα επρεπε κανονικα να κανει συνδεση και με internet το τηλ? αν ναι γιατι δε μου το κανει εμενα?πρεπει να ενεργοπηοισω κατι? και παλι ευχαριστω ρε παιδια

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.

Edited by athanaso77
Δεν γράφουμε συνεχόμενα μηνύματα. Κάνε χρήση της "Τροποποίησης" ή της "Πολλαπλής Παράθεσης"

Καλησπερα . Θα ηθελα να ρωτησω τα παιδια που εχουν εξοπλισει το κινητο τους με προγραμμα πλοηγησης να μου στειλουν αν γινεται με πμ πως και απο που το βαλανε ευχαριστω

Φιλικά Σπύρος

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται

Ευχαριστώ στα παιδιά που απάντησαν για τους ήχους. Μια ακόμα ερώτηση που έχω είναι πως λείπουν προγράμματα απο το store. Ξέρω ότι δεν έχουμε ακόμα πρόσβαση στα paid apps αλλά για παράδειγμα δεν βλέπω στα results ούτε το Skype, ούτε το Google Earth. Ξέρει κανείς γιατί;
Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once...

Το αργότερο μέχρι την Πέμπτη θα έχω στην κατοχή μου το Desire. Ανυπομονώ να ανακαλύψω τον «μαγικό» κόσμο του Android!
Sony Ericsson T610i - Nokia 6680 - iPhone 1st generation - HTC Desire - Samsung Galaxy S - HTC HD2 - Samsung Galaxy S3 - Nokia Lumia 920 - Xiaomi Mi2s

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ

ΤΟ ΠΗΡΑ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΤΗΣ FEDEX ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ ΥΠΗΡΧΕ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΓΟΡΑΣ(407P)

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ..

Edited by athanaso77

• Administrators
οταν συνδεω το τηλ με το pc δε θα επρεπε κανονικα να κανει συνδεση και με internet το τηλ? αν ναι γιατι δε μου το κανει εμενα?πρεπει να ενεργοπηοισω κατι? και παλι ευχαριστω ρε παιδια

Σύνδεση με το internet του PC σου ναι. Με gprs ή wifi όχι.

Modpic.gif

καλημέρα σε όλους,

είμαι σίγουρος οτι θα έχει συζητηθεί ξανα αλλά......με την εγγύηση τι γίνεται για τις συσκευές που παίρνουμε απο εξωτερικό?

Αφού είσαι σίγουρος γιατί δεν ψάχνεις?

Παιδιά έχετε κανένα καλό rep για το APKtor?

Κάτι τελευταιο, έβαλα την νέα έκδοση "χάρτες" και μου έφαγε κοντά 7mb ενώ πριν ήταν 0 λόγω ότι ήταν εφαρμογή συστήματος αν την βγάλω τώρα θα επανέλθει λέτε στο μηδέν?

Εχω τρελαθεί μετραω μέχρι και το τελευταίοκιλομπαυτ.

-> HTC Touch Cruise->Nokia 5310 ->HTC Desire ->LG optimus 4x ->Sony Xperia P -> HTC OneX-> iphone 4s -> Galaxy S4 -> lumina 1020 + Honor 6 -> Lumia 1020 + Meizu MX4 -> LG G4-> Galaxy S7 -> Galaxy S7 + Lumia950 -> Galaxy S7 + Nexus 5x -> HTC 10 -> S7Edge -> P20Pro -> S10 -> iPhone11

Ξαναβάζω το post γιατί δεν έλαβα καμία απάντηση:

"Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι όταν συνδέω το hands free (ενσύρματο) ο ήχος την κλήσης χαμηλώνει με αποτέλεσμα με δυσκολία να το ακούς. Μπορεί να μου πει κάποιος πως να δυναμώσω το ήχο εισερχόμενος κλήσης?"

Ψαχνω εδω και ωρες μηπως υπαρχει apps για μεγεθος γραμματοσειρας κυριως για τις επαφες ,αλλα δεν βρισκω τιποτα.Μηπως γνωριζει καποιος ?

Συγνώμη αν το ποστάρω σε λάθος forum αλλά δεν βρήκα κάτι παρόμοιο.

Πριν μια βδομάδα περίπου πήρα το Desire από handtec. Εξαιρετικό κινητό και τα Android σκίζουν.

Έχω ένα πρόβλημα με τα SMS όμως: το timestamp στα εισερχόμενα μηνύματα δείχνει 3 ώρες μπροστά από τη σωστή ώρα αποστολής. Αυτό ισχύει για ορισμένους παρόχους μόνο, δηλαδή από Q και από vodafone, απ' ότι έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα.

Από άλλους το timestamp είναι σωστό.

Έχω καρτοκινητό Q και πήγα σε κατάστημα WIND για αλλαγή κάρτας SIM μπας και είναι πρόβλημα συμβατότητας της κάρτας αλλά μου είπαν ότι αυτό είναι πρόβλημα παρόχου και δεν θα βοηθήσει η αλλαγή.

Θα τρελαθώ ρε παιδιά! Κανονικά δε θα με ένοιαζε αλλά με τον τρόπο που εμφανίζει τις συνομιλίες το κινητό δε βολεύει καθόλου. Έχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα; Τί προτείνετε;

Πληροφοριακά, έχω κάνει 3 φορές reset αλλά τίποτα. Help!

καλα αυτο που εχεις στην υπογραφη σου τι ειναι, δεν το ειδες ; :lol:

Το εχω δει φιλε μου αλλα δεν με εχει βολεψει για αυτο ροταω για εναλακτικες λυσεις που ειναι δοκιμασμενες αλλα δεν βλεπω καμια απαντηση δυστηχως :(

Φιλικά Σπύρος

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...