_DiMoN_ Δημ. June 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2010 Στο ρωσικο μενου που ειναι η αλλαγη γλωσσας; Θυμάσαι που είναι το settings Μετά στο 5ο πριν το τέλος το 1ο μενού. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. June 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2010 Θυμάσαι που είναι το settings Μετά στο 5ο πριν το τέλος το 1ο μενού. Ευχαριστω πολυ! Οντως εχει Ελληνικα το swype!!!! :happy: Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgios29 Δημ. June 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2010 Στο ρωσικο μενου που ειναι η αλλαγη γλωσσας; Αν το κλείσεις μετά το flash και το ξεκινήσεις με την sim μέσα, δεν θα πάει κατευθείαν στα ελληνικά? :) Γιώργος Ericsson: GA 628 | Nokia: 3210, 6210, 6600 | Sony Ericcson: P990i | HTC: Touch Cruise, Hero, HD7 | Samsung: Galaxy S, Galaxy S II, Galaxy S III, Galaxy S5, Galaxy S7, Galaxy S9+, Galaxy Tab S2, Galaxy S21 Ultra, Galaxy Tab S8+ | Acer: Iconia A500 | ASUS: Nexus 7 (2013) | LG: G2 (32GB) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeCm Δημ. June 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2010 Επισης κατι που διαβασα στα προηγουμενα ποστ. Διαβασα οτι δεν στελνει ελλαδα το amazon.de ομως δεν νομιζω να ισχυει γιατι εγω εχω βαλει διευθυνση κλπ και εχω φτασει μεχρι το σημειο που βαζεις την καρτα σου. Εξ'αλλου η Ελλαδα ειναι στις χωρες που στελνουν ηλεκτρονικα. Δεν σου στελνουν αν πας να παραγγειλεις απο καποιο μαγαζι που συνεργαζεται με το amazon. Λογικα αυριο θα δοκιμασω και την εισαγωγη της καρτας οποτε θα δουμε... Goodbyte.gr :blink: Ειδήσεις.Κινητά.Tablet.Gadgets.Science Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sk7lafkos Δημ. June 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2010 (edited) Επισης κατι που διαβασα στα προηγουμενα ποστ. Διαβασα οτι δεν στελνει ελλαδα το amazon.de ομως δεν νομιζω να ισχυει γιατι εγω εχω βαλει διευθυνση κλπ και εχω φτασει μεχρι το σημειο που βαζεις την καρτα σου. Εξ'αλλου η Ελλαδα ειναι στις χωρες που στελνουν ηλεκτρονικα. Δεν σου στελνουν αν πας να παραγγειλεις απο καποιο μαγαζι που συνεργαζεται με το amazon. Λογικα αυριο θα δοκιμασω και την εισαγωγη της καρτας οποτε θα δουμε... δοκιμασε και πες μας και εμας...!!:D ειναι και το πιο φτηνο απ'ολα μεχρι τωρα απ'εξω..!!! Edited June 27, 2010 by sk7lafkos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgios29 Δημ. June 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2010 Επισης κατι που διαβασα στα προηγουμενα ποστ. Διαβασα οτι δεν στελνει ελλαδα το amazon.de ομως δεν νομιζω να ισχυει γιατι εγω εχω βαλει διευθυνση κλπ και εχω φτασει μεχρι το σημειο που βαζεις την καρτα σου. Εξ'αλλου η Ελλαδα ειναι στις χωρες που στελνουν ηλεκτρονικα. Δεν σου στελνουν αν πας να παραγγειλεις απο καποιο μαγαζι που συνεργαζεται με το amazon. Λογικα αυριο θα δοκιμασω και την εισαγωγη της καρτας οποτε θα δουμε... Για δες και πες μας, αν είναι να το έχουμε υπόψη για επόμενες αγορές :p Γιώργος Ericsson: GA 628 | Nokia: 3210, 6210, 6600 | Sony Ericcson: P990i | HTC: Touch Cruise, Hero, HD7 | Samsung: Galaxy S, Galaxy S II, Galaxy S III, Galaxy S5, Galaxy S7, Galaxy S9+, Galaxy Tab S2, Galaxy S21 Ultra, Galaxy Tab S8+ | Acer: Iconia A500 | ASUS: Nexus 7 (2013) | LG: G2 (32GB) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkoukou Δημ. June 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2010 Πουθενα δεν υπαρχει το changelog για το τελευταιο firmware. Εκτος απο το ελληνικο swype η ταχυτητα ειναι καλυτερη? Κατι αλλο που παρατηρησατε? "Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic"-Sir Arthur Clarke Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. June 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2010 Το "Sasmung Apps" εμενα ειναι στα Ρωσικα ολα.... Τρομερο το swype... !! Δεν ξερω εαν φταιει επειδη εβαλα τωρα στο κινητο μερικες εφαρμογες, αλλα αισθανομαι να ειναι λιγο πιο αποκρισιμο και να μην κολλαει. Πιο smooth. θα δειξει... Επισης να δουμε και τις επομενες ωρες/μερες με την καταναλωση πως θα παει! Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgios29 Δημ. June 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2010 Πράγματι πολύ καλό το swype, αλλά δεν βλέπω επιλογή να μπορείς να αλλάζεις γλώσσα από το πληκτρολόγιο κατευθείαν και όχι οπό τα settings :( Το ξανάκανα root, οπότε άντε τώρα να βρούμε πως θα βγάλουμε τις ρώσικες εφαρμογές :p Γιώργος Ericsson: GA 628 | Nokia: 3210, 6210, 6600 | Sony Ericcson: P990i | HTC: Touch Cruise, Hero, HD7 | Samsung: Galaxy S, Galaxy S II, Galaxy S III, Galaxy S5, Galaxy S7, Galaxy S9+, Galaxy Tab S2, Galaxy S21 Ultra, Galaxy Tab S8+ | Acer: Iconia A500 | ASUS: Nexus 7 (2013) | LG: G2 (32GB) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv1alex Δημ. June 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2010 Παιδία περιμένω και εγώ το κινητό να έρθει Ελλάδα με μεγάλη ανυπομονησία! Πήρα στην samsung τηλέφωνο την προηγούμενη βδομάδα και μου είπαν αρχές Ιουλίου! Επίσης ρώτησα αν ισχύει η εγγύηση σε περίπτωση που το αγοράσω από κάποιο ηλεκτρονικό μαγαζί εντός Ε.Ε και η απάντηση ήταν ξεκάθαρα όχι και μάλιστα χωρίς συζήτηση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgios29 Δημ. June 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2010 Παιδία περιμένω και εγώ το κινητό να έρθει Ελλάδα με μεγάλη ανυπομονησία! Πήρα στην samsung τηλέφωνο την προηγούμενη βδομάδα και μου είπαν αρχές Ιουλίου! Επίσης ρώτησα αν ισχύει η εγγύηση σε περίπτωση που το αγοράσω από κάποιο ηλεκτρονικό μαγαζί εντός Ε.Ε και η απάντηση ήταν ξεκάθαρα όχι και μάλιστα χωρίς συζήτηση. Περίεργο. Εγώ το πήρα από Αγγλία, και έχει μέσα εγγύηση στα ελληνικά, μεταξύ άλλων, και έχει και διεύθυνση για Ελλάδα για το service Γιώργος Ericsson: GA 628 | Nokia: 3210, 6210, 6600 | Sony Ericcson: P990i | HTC: Touch Cruise, Hero, HD7 | Samsung: Galaxy S, Galaxy S II, Galaxy S III, Galaxy S5, Galaxy S7, Galaxy S9+, Galaxy Tab S2, Galaxy S21 Ultra, Galaxy Tab S8+ | Acer: Iconia A500 | ASUS: Nexus 7 (2013) | LG: G2 (32GB) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. June 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2010 Καλα ασε να "τραγουδαει" η Samsung στην Ελλαδα.... Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. June 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2010 Τελικα υπαρχει το Samsung Apps κανονικα, αλλα εχει προστεθει μια εφαρμογη με κατι βιβλια και με ρωσικο τιτλο. Υπαρχει επισης μια εφαρμογη της Samsung "NaviFon". Την ξερει κανεις; Πλοηγηση με χαρτες... Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. June 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2010 Χάνονται όλα τα δεδομένα.. Απ' ότι είδα όμως, όλα τα αρχεία μένουν στο κινητό. 1. http://samsung-firmware.webs.com/WEBPROTECT-samsungi9000.htm Κατέβασε I9000XXJFB Flash Program Galaxy S / .PIT File 2. Άνοιξε το ODIN και φόρτωσε το .PIT και στα PDA: CODE_I9000XWJFB.tar PHONE: MODEM_I9000XXJF5.tar CSC: CSC_I9000SERJF3.tar 3. Βγάλε SIM και SD κλείσε το κινητό. Πάτα Volume Down + Home + Power και θα σου βγάλει ένα menu Downloading 4. Σύνδεσε το στον υπολογιστή, περίμενε να φορτώσει τους Drivers και πάτα start. Σημειώσεις: 1. Πρέπει να έχετε βάλει το Kies και να λειτουργει σωστά με τους drivers. 2. Το κινητό ανοίγει στα Ρώσσικα πρώτη φορά, οπότε βάλτε από τις ρυθμίσεις την γλώσσα που θέλετε. Το kies τι ειναι ρε παιδια και απο που το κατεβαζουμε; Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgios29 Δημ. June 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2010 Το kies τι ειναι ρε παιδια και απο που το κατεβαζουμε; Το Kies είναι το πρόγραμμα συγχρονισμού της samsung. Μπορείς να το κατεβάσεις απο εδώ: http://www.samsungmobile.co.uk/mobile-phones/samsung-galaxy-s-support Γιώργος Ericsson: GA 628 | Nokia: 3210, 6210, 6600 | Sony Ericcson: P990i | HTC: Touch Cruise, Hero, HD7 | Samsung: Galaxy S, Galaxy S II, Galaxy S III, Galaxy S5, Galaxy S7, Galaxy S9+, Galaxy Tab S2, Galaxy S21 Ultra, Galaxy Tab S8+ | Acer: Iconia A500 | ASUS: Nexus 7 (2013) | LG: G2 (32GB) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. June 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2010 Το Kies είναι το πρόγραμμα συγχρονισμού της samsung. Μπορείς να το κατεβάσεις απο εδώ: http://www.samsungmobile.co.uk/mobile-phones/samsung-galaxy-s-support Οκ ευχαριστω! Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_DiMoN_ Δημ. June 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2010 Παιδία περιμένω και εγώ το κινητό να έρθει Ελλάδα με μεγάλη ανυπομονησία! Πήρα στην samsung τηλέφωνο την προηγούμενη βδομάδα και μου είπαν αρχές Ιουλίου! Επίσης ρώτησα αν ισχύει η εγγύηση σε περίπτωση που το αγοράσω από κάποιο ηλεκτρονικό μαγαζί εντός Ε.Ε και η απάντηση ήταν ξεκάθαρα όχι και μάλιστα χωρίς συζήτηση. Πάρε το όνομα του υπαλλήλου που σου είπε τέτοια βλακεία. Γιατί τέτοιο δεν ισχύει και στο λέω όσο πιο ξεκάθαρα γίνεται, μπορείς να το πας κανονικά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgios29 Δημ. June 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2010 Πρώτες εντυπώσεις με το νέο firmware αφού το ξανά έστησα και έπαιξα λίγο: Σου δίνει όντως την εντύπωση ότι είναι ποιο γρήγορο, μιας και τώρα δεν κολλάει (τουλάχιστον όση ώρα ανοιγόκλεινα εφαρμογές) όταν ανοίγεις κάτι νέο. Επίσης κάτι περίεργα κολλήματα, όπως όταν κατέβαζες την notification bar, δεν υπάρχουν πια. Τέλος, το market που αργούσε να ανοίξει και να φορτώσει, είναι μια χαρά τώρα :D Γιώργος Ericsson: GA 628 | Nokia: 3210, 6210, 6600 | Sony Ericcson: P990i | HTC: Touch Cruise, Hero, HD7 | Samsung: Galaxy S, Galaxy S II, Galaxy S III, Galaxy S5, Galaxy S7, Galaxy S9+, Galaxy Tab S2, Galaxy S21 Ultra, Galaxy Tab S8+ | Acer: Iconia A500 | ASUS: Nexus 7 (2013) | LG: G2 (32GB) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. June 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2010 Παιδία περιμένω και εγώ το κινητό να έρθει Ελλάδα με μεγάλη ανυπομονησία! Πήρα στην samsung τηλέφωνο την προηγούμενη βδομάδα και μου είπαν αρχές Ιουλίου! Επίσης ρώτησα αν ισχύει η εγγύηση σε περίπτωση που το αγοράσω από κάποιο ηλεκτρονικό μαγαζί εντός Ε.Ε και η απάντηση ήταν ξεκάθαρα όχι και μάλιστα χωρίς συζήτηση. Οποιος στο είπε αυτό είναι για σφαλιάρες, και μάλιστα χωρίς συζήτηση!! Ο επίσημος εισαγωγέας είναι υποχρεωμένος να καλύπτει πανευρωπαική εγγύηση 2 ετών. Αλλιώς ΙΝΚΑ και Γραμματεία Καταναλωτή.. Μην τους αφήνετε να το κάνουν Ελλαδιστάν. tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_DiMoN_ Δημ. June 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2010 Πρώτες εντυπώσεις με το νέο firmware αφού το ξανά έστησα και έπαιξα λίγο: Σου δίνει όντως την εντύπωση ότι είναι ποιο γρήγορο, μιας και τώρα δεν κολλάει (τουλάχιστον όση ώρα ανοιγόκλεινα εφαρμογές) όταν ανοίγεις κάτι νέο. Επίσης κάτι περίεργα κολλήματα, όπως όταν κατέβαζες την notification bar, δεν υπάρχουν πια. Τέλος, το market που αργούσε να ανοίξει και να φορτώσει, είναι μια χαρά τώρα :D Αυτά τα επιβαιβεώνω κι εγώ... Πάντως δεν έχω μετανοιώσει καθόλου την αγορά...Όσο το χρησιμοποιώ βλέπω πόσο καλά σχεδιασμένο είναι, πλέον είναι ότι ήθελα και το παραμετροποιώ όσο και όπως θέλω!!! Αυτό με τα Contacts που μου τα οργάνωσε από μόνο του είναι φοβερό, είναι σχεδιασμένο για να λειτουργεί για εσένα χωρίς να χρειάζεται να κάνεις hack-ιές όλη την ώρα!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkoukou Δημ. June 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2010 Ειναι αυτα που λεγαμε απο την πρωτη στιγμη. Ελαχιστες εφαρμογες (περα απο εξειδικευμενα πραγματα που μπορει να χρειαζεται κανεις) θα αναγκαστεις να ψαξεις στο market, εκτος και αν θελεις να εχεις 2-3 apps για καθε δουλεια. Εχει γινει πολυ καλη δουλεια στο στησιμο του τηλεφωνου και απο θεμα δομης εφαρμογων, αν και το sense ειναι καλυτερο στο θεμα social networking πιστευω. "Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic"-Sir Arthur Clarke Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgios29 Δημ. June 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2010 Το sense ειδικά στο integration με το facebook είναι πολύ καλό. Έχει μήπως δοκιμάσει κανένας το facebook S από τα apps της samsung? Έχει διαφορές από το κανονικό? Γιώργος Ericsson: GA 628 | Nokia: 3210, 6210, 6600 | Sony Ericcson: P990i | HTC: Touch Cruise, Hero, HD7 | Samsung: Galaxy S, Galaxy S II, Galaxy S III, Galaxy S5, Galaxy S7, Galaxy S9+, Galaxy Tab S2, Galaxy S21 Ultra, Galaxy Tab S8+ | Acer: Iconia A500 | ASUS: Nexus 7 (2013) | LG: G2 (32GB) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkoukou Δημ. June 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2010 Θα ηθελα να κανω δυο επισημανσεις που πιστευω ειναι απαραιτητες η καθεμια για τους δικους της λογους. Η πρωτη αφορα την αναγκαιοτητα δημιουργιας sub-forum για τα κινητα της Samsung με android λειτουργικο, μιας και η επερχομενη φουρνια μοντελων της εταιριας εχει σημαντικο αριθμο συσκευων με αυτο το λειτουργικο και το θεωρω τουλαχιστον δικαιο να διαχωριστουν τα εν λογω κινητα απο τα dumbphones της εταιριας και για λογους ευκολιας αναζητησης στο forum (οπως εχει γινει και για τι αλλες εταιρειες). Η δευτερη εχει να κανει με οσους πιθανον ενδιαφερονται να αποκτησουν το κινητο και δισταζουν ακουγοντας για custom ROM, root και αλλα συναφη σε ενα λειτουργικο που πιθανον να μην εχουν οικειοτητα. Ειναι σημαντικο να τονιστει πιστευω οτι στην παρουσα φαση ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ROOT του Galaxy S εκτος και αν ενδιαφερεται να πειραματιστει καθως το κινητο ειναι υπερπληρες και οι τεχνικοι της Samsung εχουν ηδη ενσωματωσει καποιες δυνατοτητες που το froyo θα προσθεσει σε λιγο καιρο και επισημα (χωρια τα 2GB για εγκατασταση εφαρμογων). Το αν αξιζει να κανει κανεις root ειναι σιγουρα προσωπικο θεμα του καθενος. Παντως απο τη μικρη μου εμπειρια με smartphones κατα καιρους αυτο το τηλεφωνο λιγο χρειαζεται τη βοηθεια chefs.. (Συγγνωμη για το μακρυσκελες post) :) "Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic"-Sir Arthur Clarke Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sk7lafkos Δημ. June 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2010 Θα ηθελα να κανω δυο επισημανσεις που πιστευω ειναι απαραιτητες η καθεμια για τους δικους της λογους. Η πρωτη αφορα την αναγκαιοτητα δημιουργιας sub-forum για τα κινητα της Samsung με android λειτουργικο, μιας και η επερχομενη φουρνια μοντελων της εταιριας εχει σημαντικο αριθμο συσκευων με αυτο το λειτουργικο και το θεωρω τουλαχιστον δικαιο να διαχωριστουν τα εν λογω κινητα απο τα dumbphones της εταιριας και για λογους ευκολιας αναζητησης στο forum (οπως εχει γινει και για τι αλλες εταιρειες). Η δευτερη εχει να κανει με οσους πιθανον ενδιαφερονται να αποκτησουν το κινητο και δισταζουν ακουγοντας για custom ROM, root και αλλα συναφη σε ενα λειτουργικο που πιθανον να μην εχουν οικειοτητα. Ειναι σημαντικο να τονιστει πιστευω οτι στην παρουσα φαση ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ROOT του Galaxy S εκτος και αν ενδιαφερεται να πειραματιστει καθως το κινητο ειναι υπερπληρες και οι τεχνικοι της Samsung εχουν ηδη ενσωματωσει καποιες δυνατοτητες που το froyo θα προσθεσει σε λιγο καιρο και επισημα (χωρια τα 2GB για εγκατασταση εφαρμογων). Το αν αξιζει να κανει κανεις root ειναι σιγουρα προσωπικο θεμα του καθενος. Παντως απο τη μικρη μου εμπειρια με smartphones κατα καιρους αυτο το τηλεφωνο λιγο χρειαζεται τη βοηθεια chefs.. (Συγγνωμη για το μακρυσκελες post) :) συμφωνω απολυτα μαζι σου και περα απο αυτο να γινει ενα topic που να μας εξηγει με οδηγο πως να κανουμε root...να μας δινει ισως και ιδεες για το τι μπορουμε να κανουμε εφοσον κανουμε root..πως κανουμε flash και γενικα να ασχολειται με τις hackαριες...εγω π.χ. που αυτη τη στιγμη εχω symbian βρηκα κανονικα εδω topic με οδηγο για το πως να hackαρω τη συσκευη μου...να περασω μεσα σπασμενα προγραμματα για gps,να ξεκλειδωσω to gps,και πολλα πολλα αλλα...πιστευω ενα αντιστοιχο θεμα για android ειναι MUST!:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. June 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2010 ρε παιδια θα σπασω το κεφαλι μου πως αλλαζουν γλωσσα στα πληκτρολογια της samsung?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts