skritikos Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 (edited) Θα ήταν ενδιαφέρον να διαβάσουμε και από κάποιον από εδώ μία άποψη...από ότι είδα στο xda μάλλον κάνει δουλειά και φαίνεται εύκολο στην εφαρμογή του.... Όχι δεν το έχω δοκιμάσει, γιατί για την ώρα έχω βολευτεί με την pre-rooted JP3 του MoDaCo και το fix που κρατάει το ext2 στην εσωτερική μνήμη του τηλέφώνου http://android.modaco.com/content/samsung-galaxy-s-s-modaco-com/315464/new-very-fast-lag-fix-using-internal-memory-and-playlogo1-hack/ Πολύ σταθερή γενικά, με κάποια ελάχιστα FC σε κάποια apps και μόνο. Πολύ καλή από μπαταρία αλλά GPS @@ όπως στις περισσότερες :lol: Edited August 23, 2010 by skritikos Galaxy Note II, Nexus 7, Xperia Go Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 Εγώ όλα όσα εχω δοκιμασει μόνο ταχύτητα δίνουν. Μόλις όμως μειωθεί η διαθέσιμη RAM εμφανίζεται το lag, οπότε πάλι θέλει task killer. Προσπαθώ να κρατηθώ με την γνήσια και δεν κάνω root για να μην υποκύψω,:) Μια χαρά είμαι ετσι. Με τα συνεχή πειράματα δεν μπορώ να απολαύσω την συσκευή αφού πότε δεν είναι τελεία στημένη με τους λογαριασμούς μου ενημερωμένος κλπ. Εχω πολλά προγράμματα που χρειάζονται login κλπ. Υπάρχουν μερικές πολύ ενδιαφέρουσες apps που χρησιμοποιώ και στο iPad. Αλλά θέλουν μοντέρνα χρήση που σημαίνει πακέτο δεδομένων και το τηλέφωνο συνεχώς συνδεόμενο με το διαδίκτυο. Αυτή είναι πλέον η χρήση. Κρατάς στα χέρια σου ένα τερματικό συνεχούς πληροφόρησης και μεταφοράς από ηλεκτρονικές τράπεζες δεδομένων. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lazp11 Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 παιδιά να κάνω μια ερώτηση μια που έχετε οι περισσότεροι την συσκευή αρκετές εβδομάδες; Πόσες ώρες χρήσης βγάζετε με μία φόρτιση;Εγώ μετά από 20 μέρες σχεδόν (και δύο φλασαρίσματα, τελευταίo firmware που πέρασα η XWJM2) βγάζω με το ζόρι δύο μέρες με μέτρια χρήση (GPS και Wifi κατά περίπτωση ενεργοποιημένο) και με wall paper κατά βάση σε μαύρα χρώματα για οικονομία στην οθόνη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alpapado Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 miα πολυ χρησιμη εφαρμογη ειναι το να μπορει το τηλεφωνο απο μονο του να αλλαζει profile με βαση το που βρισκεσαι ή με βαση το τι ωρα ειναι δηλαδη οταν ειμαι στο γραφειο να το αντιλαμβανεται και να επιλεγει το profile που του εχω ορισει (καποιο δυνατο) αντιστοιχα οταν φτανω σπιτι απο μονο του να αλλαζει profile και να βαζει κατι πιο διακριτικο που παλι θα εχω επιλεξει ή ας πουμε οταν νυχτωνει μετα απο καποια ωρα να αλλαζει σε αθορυβο κλπ κλπ υπαρχει κατι τετοιο???? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 Εγώ όλα όσα εχω δοκιμασει μόνο ταχύτητα δίνουν. Μόλις όμως μειωθεί η διαθέσιμη RAM εμφανίζεται το lag, οπότε πάλι θέλει task killer. Προσπαθώ να κρατηθώ με την γνήσια και δεν κάνω root για να μην υποκύψω,:) Μια χαρά είμαι ετσι. Με τα συνεχή πειράματα δεν μπορώ να απολαύσω την συσκευή αφού πότε δεν είναι τελεία στημένη με τους λογαριασμούς μου ενημερωμένος κλπ. Εχω πολλά προγράμματα που χρειάζονται login κλπ. Υπάρχουν μερικές πολύ ενδιαφέρουσες apps που χρησιμοποιώ και στο iPad. Αλλά θέλουν μοντέρνα χρήση που σημαίνει πακέτο δεδομένων και το τηλέφωνο συνεχώς συνδεόμενο με το διαδίκτυο. Αυτή είναι πλέον η χρήση. Κρατάς στα χέρια σου ένα τερματικό συνεχούς πληροφόρησης και μεταφοράς από ηλεκτρονικές τράπεζες δεδομένων. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Σε αυτό που λες έχεις απόλυτο δίκιο...με τους πολλούς πειραματισμούς τελικά δεν μπορούμε να απολαύσουμε το κινητό....αυτός είναι και ο λόγος που προς το παρόν μένω σε κάποια παλαιότερη έκδοση λογισμικού που στην τελική όμως με έχει αφήσει γενικά ευχαριστημένο μέχρι την έλευση του froyo που εκεί οι πειραματισμοί έχω την αίσθηση ότι θα πρέπει να γίνουν και πάλι δυστυχώς.. Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 Παιδια να κανω μια ερωτηση... Το galaxy προσφερεται κ με εσωτερικη μνημη 16Gb? Γτ το βλεπω με εσωτερικη μνημη 16 σε κατι διαφημιστικα φυλλαδια.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skritikos Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 Παιδια να κανω μια ερωτηση... Το galaxy προσφερεται κ με εσωτερικη μνημη 16Gb? Γτ το βλεπω με εσωτερικη μνημη 16 σε κατι διαφημιστικα φυλλαδια.. Ναι υπάρχει και με 16Gb, αλλά δεν βλέπω να υπάρχει κάπου Ελλάδα. Προσωπικά έβαλα μια Sandisk Ultra 16Gb εξωτερική και θα είμαι ΟΚ για πολύ καιρό. Galaxy Note II, Nexus 7, Xperia Go Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagdal Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 Δε μπορεί να συνδεθεί μόνο του αν δεν ξέρει το δίκτυο, είναι αποθηκευμένο. Εκεί που βλέπεις όλα τα δίκτυα, κράτα παρατεταμένα του γείτονα, και κάνε forget. Μετά συνδέσου στο δικό σου. Αυτό κάνω αλλά δεν ξέρω γιατί το κάνει αυτο. Σήμερα ήμουν στη δουλειά και μπήκα από το κινητό στο internet και παρατήρησα ότι έπεφτε και η σύνδεση της cosmote. Άρα δεν πρέπει να έχει να κάνει με το wifi αλλά κάτι τρέχει με το firmware ίσως. Τώρα πιο είναι το τελευταίο επίσημο firmware με ελληνικό keyboard; Το m1; Phone Model: Galaxy A5 [A500FU] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_vz Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 Τελικα να βαλουμε το advanced task killer ή οχι?Ανεξαρτήτως rom?Ρωταω γιατι μπερδευθηκα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 Αυτό κάνω αλλά δεν ξέρω γιατί το κάνει αυτο. Σήμερα ήμουν στη δουλειά και μπήκα από το κινητό στο internet και παρατήρησα ότι έπεφτε και η σύνδεση της cosmote. Άρα δεν πρέπει να έχει να κάνει με το wifi αλλά κάτι τρέχει με το firmware ίσως. Τώρα πιο είναι το τελευταίο επίσημο firmware με ελληνικό keyboard; Το m1; Δεν υπάρχει "επίσημο" firmware με ελληνικό keyboard. Δηλαδή κάποιο που να έχει βγει στο Kies. Το Jm1 που έχω εγώ είναι από το Kies, αλλά δεν έχει βγει στην Ελλάδα ακόμα. Leaked firmwares πάντως από τη Samsung που έχουν ελληνικό πληκτρολόγιο υπάρχουν πολλά, και το JM2 φαίνεται να είναι το πιο σταθερό non-froyo. - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 (edited) παιδιά να κάνω μια ερώτηση μια που έχετε οι περισσότεροι την συσκευή αρκετές εβδομάδες; Πόσες ώρες χρήσης βγάζετε με μία φόρτιση;Εγώ μετά από 20 μέρες σχεδόν (και δύο φλασαρίσματα, τελευταίo firmware που πέρασα η XWJM2) βγάζω με το ζόρι δύο μέρες με μέτρια χρήση (GPS και Wifi κατά περίπτωση ενεργοποιημένο) και με wall paper κατά βάση σε μαύρα χρώματα για οικονομία στην οθόνη. Μια από τα ίδια. Φόρτιση κάθε 2 μέρες. Που νομίζω είναι απόλυτα αποδεκτό για ένα smartphone με αυτές τις δυνατότητες. Το laptop σου πόσο κρατάει με μπαταρία; Εγώ όλα όσα εχω δοκιμασει μόνο ταχύτητα δίνουν. Μόλις όμως μειωθεί η διαθέσιμη RAM εμφανίζεται το lag, οπότε πάλι θέλει task killer. Προσπαθώ να κρατηθώ με την γνήσια και δεν κάνω root για να μην υποκύψω,:) Δεν καταλαβαίνω γιατί νομίζεις ότι είναι πιο ασφαλές να κάνεις update με κάποιο leaked beta firmware από το να κάνεις root... Το root δίνει πολλά πλεονεκτήματα, δεν έχεις πρόβλημα με την εγγύηση όπως με το άσχετο firmware, δεν αλλάζει απολύτως τίποτα στο τηλέφωνό σου εκτός από το να σου δώσει πρόσβαση στους φακέλους του συστήματος, είναι απολύτως reversible, δε χάνεις δεδομένα όταν το κάνεις, και έχοντας root μπορείς να εγκαταστήσεις εφαρμογές όπως το titanium backup και το clockwork mod recovery, ώστε να μην ανησυχείς ποτέ ότι θα χάσεις τις εφαρμογές σου ή τα δεδομένα σου... επίσης μπορείς να διορθώσεις πράγματα όπως το g-sensor που συνήθως γέρνει, το wifi που καμιά φορά τα παίζει, να ξεκλειδώσεις το τηλέφωνο αν είναι κλειδωμένο, και πολλά πολλά άλλα. Κατά τη γνώμη μου αν δεν έχεις root σε ένα περιβάλλον linux είσαι απλά guest στο ίδιο σου το σύστημα... είναι σαν να είσαι σε pc με windows και να μην είσαι admin. Τραγικό και αδιανόητο για την προσωπική μου συσκευή :) Edited August 23, 2010 by Tyxerakias - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lazp11 Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 Μια από τα ίδια. Φόρτιση κάθε 2 μέρες. Που νομίζω είναι απόλυτα αποδεκτό για ένα smartphone με αυτές τις δυνατότητες. Το laptop σου πόσο κρατάει με μπαταρία; Δε είναι όμως laptop είναι τηλέφωνο :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 (edited) Δε είναι όμως laptop είναι τηλέφωνο :lol: Εδώ διαφωνούμε ριζικά. Είναι ΚΑΙ τηλέφωνο. Απλά τηλέφωνο είναι το Νοκια 3310. Με το Samsung μπορώ να ελέγχω το windows pc μου στη δουλειά από μακριά, να μιλάω με skype, να διαβάζω τα emails μου, να συζητάω σε φόρουμς και στο msn, να βλέπω ταινίες divx, να ελέγχω τον server μου σε περιβάλλον linux, να παίζω παιχνίδια με φοβερά γραφικά, να κάνω edit φωτογραφίες, να βλέπω streaming tv, να διαβάζω εφημερίδες, να πάω με gps κάπου που δεν ξέρω, μέχρι και να συνδέομαι με ssh σε παράλληλο supercomputer. Το παλιό μου pc θα κόλλαγε με κάποια απ'αυτα.... Και κατά την ταπεινή μου γνώμη πάντα, όποιος πέταξε κοντά 500 ευρώ για να πάρει ένα "τηλέφωνο", είναι κρίμα τα λεφτά. Edited August 23, 2010 by Tyxerakias - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 Εδώ διαφωνούμε ριζικά. Είναι ΚΑΙ τηλέφωνο. Απλά τηλέφωνο είναι το Νοκια 3310. Με το Samsung μπορώ να ελέγχω το windows pc μου στη δουλειά από μακριά, να μιλάω με skype, να συζητάω σε φόρουμς και στο msn, να βλέπω ταινίες divx, να ελέγχω τον server μου σε περιβάλλον linux, μέχρι και να συνδέομαι με ssh σε παράλληλο supercomputer. Το παλιό μου pc θα κόλλαγε με κάποια απ'αυτα.... Μπορείς να μου πεις με ποιο πρόγραμμα ελέγχεις το pc σου από μακρυά και τι ρυθμίσεις έχεις κάνει? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skritikos Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 (edited) Εδώ διαφωνούμε ριζικά. Είναι ΚΑΙ τηλέφωνο. Απλά τηλέφωνο είναι το Νοκια 3310. Με το Samsung μπορώ να ελέγχω το windows pc μου στη δουλειά από μακριά, να μιλάω με skype, να συζητάω σε φόρουμς και στο msn, να βλέπω ταινίες divx, να ελέγχω τον server μου σε περιβάλλον linux, να παίξω παιχνίδια με φοβερά γραφικά, να κάνω edit φωτογραφίες, να δω streaming tv, να πάω με gps κάπου που δεν ξέρω, μέχρι και να συνδέομαι με ssh σε παράλληλο supercomputer. Το παλιό μου pc θα κόλλαγε με κάποια απ'αυτα.... Και κατά την ταπεινή μου γνώμη πάντα, όποιος πέταξε κοντά 500 ευρώ για να πάρει ένα "τηλέφωνο", είναι κρίμα τα λεφτά. Συμφωνώ απόλυτα. Το τηλέφωνο part σε αυτά τα devices είναι το 5% της ουσίας, ίσως και χαμηλότερο. Όλα τα υπόλοιπα είναι που το κάνουν αυτό που ονομάζεται smarthphone. Ίσως PDA να ήταν σωστότερο πια σαν όνομα, ή Socialiazing device για τους μανιακούς με Twitter/FB κτλ :D Edited August 23, 2010 by skritikos Galaxy Note II, Nexus 7, Xperia Go Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 Μπορείς να μου πεις με ποιο πρόγραμμα ελέγχεις το pc σου από μακρυά και τι ρυθμίσεις έχεις κάνει? Logmein Ignition. - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lazp11 Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 Εδώ διαφωνούμε ριζικά. Είναι ΚΑΙ τηλέφωνο. Απλά τηλέφωνο είναι το Νοκια 3310. Με το Samsung μπορώ να ελέγχω το windows pc μου στη δουλειά από μακριά, να μιλάω με skype, να συζητάω σε φόρουμς και στο msn, να βλέπω ταινίες divx, να ελέγχω τον server μου σε περιβάλλον linux, να παίζω παιχνίδια με φοβερά γραφικά, να κάνω edit φωτογραφίες, να βλέπω streaming tv, να διαβάζω εφημερίδες, να πάω με gps κάπου που δεν ξέρω, μέχρι και να συνδέομαι με ssh σε παράλληλο supercomputer. Το παλιό μου pc θα κόλλαγε με κάποια απ'αυτα.... Και κατά την ταπεινή μου γνώμη πάντα, όποιος πέταξε κοντά 500 ευρώ για να πάρει ένα "τηλέφωνο", είναι κρίμα τα λεφτά. Σύμφωνοι όλα τα παραπάνω τα κάνω κι εγώ αλλά είναι και τηλέφωνο! Και μάλιστα δεν είναι ένα laptop που κάνει όλα τα παραπάνω και τηλεφωνεί αλλά είναι ένα τηλέφωνο που κάνει ό,τι ένα laptop. Γι' αυτόν τον λόγο θα πρέπει να μπορεί μετά τα παιχνίδια, το remote, το skype και το msn να δέχεται και κλήσεις χωρίς να το κοιτάζεις έντρομος αν θα σε φτάσει η μπαταρία να πεις ένα γεια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 Σύμφωνοι όλα τα παραπάνω τα κάνω κι εγώ αλλά είναι και τηλέφωνο! Και μάλιστα δεν είναι ένα laptop που κάνει όλα τα παραπάνω και τηλεφωνεί αλλά είναι ένα τηλέφωνο που κάνει ό,τι ένα laptop. Γι' αυτόν τον λόγο θα πρέπει να μπορεί μετά τα παιχνίδια, το remote, το skype και το msn να δέχεται και κλήσεις χωρίς να το κοιτάζεις έντρομος αν θα σε φτάσει η μπαταρία να πεις ένα γεια. Εντάξει, αλλά το να το φορτίζεις μια φορά κάθε 2 μέρες δεν το βρίσκω τραγικό... το N95 μου κρατούσε το μισό. Αν θες παραπάνω, κατέβασε τη φωτεινότητα, βγες απ'το ίντερνετ, βγάλε το live wallpaper και βάλε κάτι με αρκετό μάυρο, και βάλε κι εναν task manager να είσαι σίγουρη ότι δεν τρέχει από πίσω άσχετα πραγματα... θα κρατήσει παραπάνω. Εγώ τη μπαταρία προσωπικά τη βρίσκω ικανοποιητική. Αλλά περί ορέξεως, ξέρεις :) - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 (edited) παιδιά να κάνω μια ερώτηση μια που έχετε οι περισσότεροι την συσκευή αρκετές εβδομάδες; Πόσες ώρες χρήσης βγάζετε με μία φόρτιση;Εγώ μετά από 20 μέρες σχεδόν (και δύο φλασαρίσματα, τελευταίo firmware που πέρασα η XWJM2) βγάζω με το ζόρι δύο μέρες με μέτρια χρήση (GPS και Wifi κατά περίπτωση ενεργοποιημένο) και με wall paper κατά βάση σε μαύρα χρώματα για οικονομία στην οθόνη. Κανένα smartphone δεν μπορεί να αντέξει με πραγματική χρήση πάνω από 12 ώρες. Μην τα συγκρίνεται με τα απλα nokia που έχουν οθονιτσες μικρών ενεργειακών απαιτήσεων, δεν συχρονιζουν συνεχώς mail, Twitter, Facebook κι αν σωρό αλλά πράγματα. Εγώ έχω ξαναπεί είμαι ευχαριστημένος αν φτάσω σπίτι μου επιστρέφοντας από την δουλειά και έχοντας 20%. βέβαια δεν το αφήνω ποτέ έτσι. Συνήθως στο αυτοκίνητο το βάζω πάντα στον φορτιστη και αν χρειαστεί το συνδεω και στο pc του γραφείου για φόρτιση. Δεν θέλω περιορισμούς. Τα έχω όλα ανοικτά και με αυτόματο συχρονισμο. Αν θες διάρκεια πάρε ipad:) με την ίδια λειτουργία από το πρωί και είμαι στο 77%:rolleyes: Μια από τα ίδια. Φόρτιση κάθε 2 μέρες. Που νομίζω είναι απόλυτα αποδεκτό για ένα smartphone με αυτές τις δυνατότητες. Το laptop σου πόσο κρατάει με μπαταρία; Δεν καταλαβαίνω γιατί νομίζεις ότι είναι πιο ασφαλές να κάνεις update με κάποιο leaked beta firmware από το να κάνεις root... Το root δίνει πολλά πλεονεκτήματα, δεν έχεις πρόβλημα με την εγγύηση όπως με το άσχετο firmware, δεν αλλάζει απολύτως τίποτα στο τηλέφωνό σου εκτός από το να σου δώσει πρόσβαση στους φακέλους του συστήματος, είναι απολύτως reversible, δε χάνεις δεδομένα όταν το κάνεις, και έχοντας root μπορείς να εγκαταστήσεις εφαρμογές όπως το titanium backup και το clockwork mod recovery, ώστε να μην ανησυχείς ποτέ ότι θα χάσεις τις εφαρμογές σου ή τα δεδομένα σου... επίσης μπορείς να διορθώσεις πράγματα όπως το g-sensor που συνήθως γέρνει, το wifi που καμιά φορά τα παίζει, να ξεκλειδώσεις το τηλέφωνο αν είναι κλειδωμένο, και πολλά πολλά άλλα. Κατά τη γνώμη μου αν δεν έχεις root σε ένα περιβάλλον linux είσαι απλά guest στο ίδιο σου το σύστημα... είναι σαν να είσαι σε pc με windows και να μην είσαι admin. Τραγικό και αδιανόητο για την προσωπική μου συσκευή :) Δεν διαφωνώ πουθενά, γι αυτό έγραψα ότι δεν το κάνω root για να μην υποκυψω στην εγκατάσταση κάποιου νέου fix lag, τα οποία δεν τα θεωρώ αποτελεσματικα αλλά πάντα με βάζουν σε πειρασμό. Αν δεν κάνω λάθος κι ΕΣΥ έχεις κόλλημα :lol:Με το να μην φλασαρεις μέσω Odin :) Δοκιμαζω την Μ1 γιατί σαν επίσημη είναι σαφώς προσεγμένη. Αν και δεν έχω δει διάφορες μέχρι στιγμής σε σχέση με την Μ2. Την έχεις δοκιμάσει την M2? Το root μου είναι χρήσιμο για κάποιες εφαρμογές που το απαιτούν. Δεν γνωρίζω καθόλου Linux ούτε έχω όρεξη να ασχοληθώ :D μου αρκεί να χρησιμοποιώ τις ευκολίες του. Όσο για τις εφαρμογές backup καμία δεν λειτουργεί ολοκληρομενα. Απλά μεταφέρω τις εφαρμογές μου με το my backup pro. To titanium στο galaxy δεν είναι τόσο αποτελεσματικό ενώ αντίθετα στο desire τα παει πολύ καλά. Προτιμώ να περνάω τις εφαρμογές μου με τα δεδομένα τους και τα υπόλοιπα να τα κάνω manual. Γενικά τώρα παρακολουθοντας το xda δυστυχώς δεν έχουμε στο galaxy και τοσο developers. Στο desire είχαν φτιάξει με την μια ρομ με αυτούσιο το froyo αμέσως μόλις κυκλοφορισε για το nexus και λίγες μέρες μετά ενσωματωσαν το htc sense, την ώρα που η ίδια η htc χρειάστηκε κάποιους μήνες. Και μιλάμε για ρομ που δουλεύουν άριστα. Πιθανώς αν είχαμε κι εμείς κάποιους δυνατούς developers να μπορούσαν να ρίξουν τους drivers του galaxy σε μια καθαρή froyo rom. Edited August 23, 2010 by Te_salat Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skritikos Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 (edited) Για άνετη 1,5 μέρα με την μπαταρία έχω: 1. μαύρο wallpaper 2. κανένα animation στο home page 3. SetCPU με ondemand 100-1000 όταν η οθόνη είναι ΟΝ 4. SetCPU με ondemand 100-400 όταν η οθόνη είναι OFF 5. Συγχρονισμό σε Twitter, FB, κτλ ανά 2-4 ώρες (αν θέλω κάνω εγώ manually άλλωστε) 6. Κλειστό WiFi στο γραφείο, αλλά ανοιχτό το 3G 7. Κλειστό 3G στο σπίτι, αλλά ανοιχτό το WiFi 8. lowest brightness setting, και πάλι είναι πολύ φωτεινό (αυτό το έχω πάντα με όλες τις οθόνες μου) Αυτά σε συνδιασμό με αρκετό traffic σε 3G και ακόμη περισσότερο σε WiFi, πάνω από 2 ώρες calls τη μέρα, και αρκετό γαργάλημα στο Galaxy (:lol:) μου δίνουν κάπου 45 ώρες αυτονομία. Edited August 23, 2010 by skritikos Galaxy Note II, Nexus 7, Xperia Go Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drlacan Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 Αν πάρω καμιά φθηνή ζελατίνα από το ebay λέτε να γίνει τίποτε στην οθόνη; Στο Omnia 2 είχα βάλει την φανταστική της Brando αλλά εκεί η οθόνη ήτανresistive και γενικά έπρεπε να μπει το καλύτερο από άποψη απόκρισης, αφής, κλπ, και να μην βλάπτει και την εξωτερική μαλακή επίστρωση. Εδώ που είναι γιαλί (νομίζω) πόσο να πειράξει πια; Πέιτε καμια γνώμη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagdal Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 Αμαν! η μπαταρία η δική μου τελειώνει σε λιγότερο από 24 ώρες! και κάνω τα πάντα για να το κρατήσω ζωντανό εκτός απο την φωτεινότητα της οθόνης που την έχω αφήσει όπως ήταν όταν το αγόρασα. Αλλά το δουλεύω υπερβολικά πολύ γιατί είμαι νέος στα android και θέλω να το μαθαίνω συνέχεια. Κάτι άσχετο μιας και το θυμήθηκα... έχω περάσει το CoPilot 8 και όταν το περνούσα στο κινητό μου έγραφε ότι η εφαρμογή αυτή υπάρχει περίπτωση να με χρεώσει με τηλεφωνικές κλήσεις και sms. Είναι λογικό αυτό; Phone Model: Galaxy A5 [A500FU] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagdal Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 Αν πάρω καμιά φθηνή ζελατίνα από το ebay λέτε να γίνει τίποτε στην οθόνη; Στο Omnia 2 είχα βάλει την φανταστική της Brando αλλά εκεί η οθόνη ήτανresistive και γενικά έπρεπε να μπει το καλύτερο από άποψη απόκρισης, αφής, κλπ, και να μην βλάπτει και την εξωτερική μαλακή επίστρωση. Εδώ που είναι γιαλί (νομίζω) πόσο να πειράξει πια; Πέιτε καμια γνώμη. Δεν πρέπει να είναι απαραίτητο για το συγκεκριμένο κινητό γιατί έχει ανθεκτική οθόνη. Εγώ 1 μήνα σχεδόν το έχω όλο μέσα στη τσέπη με κλειδιά κλπ και δεν έχει πάθει το παραμικρό. Phone Model: Galaxy A5 [A500FU] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 Δεν πρέπει να είναι απαραίτητο για το συγκεκριμένο κινητό γιατί έχει ανθεκτική οθόνη. Εγώ 1 μήνα σχεδόν το έχω όλο μέσα στη τσέπη με κλειδιά κλπ και δεν έχει πάθει το παραμικρό. Εμένα πάντως που το είχα πάντα σε θήκη και το πρόσεχα πολύ έχει δύο μικρές γρατσουνιές η οθόνη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoKo Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 Καλησπέρα, Πώς θα μπορούσα να δω τον όγκο των δεδομένων που έχω χρησιμοποιήσει μέσω 3G μόνο; Χρησιμοποιώ το APN OnOff Widget, δεν ξέρω αν αυτό περιπλέκει τα πράγματα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts