tonysac Δημ. July 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2010 Επίσης ένα tip που διάβασα xda-developers. Αν κάνετε slide το status bar αριστερά - δεξία αλλάζει το brightness.. Ωραίο κόλπο!!! Ευχαριστούμε :) Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. July 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2010 δεν σε πιάνω...γιατί να περάσει τελωνείο αφού είναι από Γερμανία; Και τι είναι αυτό που ρισκάρω; λαθος δικο μου νομιζα απο το αμερικανικο... τοτε εισαι μια χαρα.. Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rastamat Δημ. July 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2010 Ξέρει κάνείς πότε θα έρθει; Στον Γερμανό λένε πολυ σύντομα ίσως μέσα στην εβδομάδα, αλλά αποφεύγουν να απαντήσουν συγκεκριμένα. Γεια χαρά! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. July 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2010 Navigon χρησιμοποιω εγω. Επισης, να σχολιασω εδω οτι τι δευτερο Galaxy S που παρελαβα για λογαριασμο συγγενη ειναι σαφως ποιοτικοτερο οσον αφορα το πισω καπακι και πιο "δεμενο" σαν κινητο, χωρις προσωπικα να εχω προβληματα τριγμων η αλλα συναρμολογησης μετα απο 20 περιπου μερες χρησης. Μας λες λίγο τα firmware versions τους; Εγώ πάντως δοκίμασα σήμερα Sygic και Copilot και δυστυχώς τζίφος. Ελπίζω το επίσημο upgrade της Samsung να το διορθώσει. - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. July 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2010 Μας λες λίγο τα firmware versions τους; Εγώ πάντως δοκίμασα σήμερα Sygic και Copilot και δυστυχώς τζίφος. Ελπίζω το επίσημο upgrade της Samsung να το διορθώσει. Αυτό το επίσημο upgrade της samsung ρε παιδιά, έχει κανείς καμιά πληροφορία πότε θα έρθει, και με...ποιο τρόπο θα έρθει..δηλαδή μέσω ΟΤΑ, ή kies.... Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_vz Δημ. July 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2010 Γεια σας παιδια, μερικες ερωτησεις απο μενα, μιας και εκανα τον κοπο να περιηγηθω στις σελιδες σας και τα οσα εχετε πει, αλλα ειναι 90 οι ρημαδες και ολο και κατι παιζει να μου ξεφυγε... -Βλεπω οτι η μπαταρια πανω κατω στους περισσοτερους κραταει μιαμιση μερα το πολυ. Εγω που σκοπευω να κανω μετρια χρηση, δηλαδη κανα μισαωρο τηλεφωνηματα το πολυ, αντε και 15' wifi και αλλα 20' λοιπες δραστηριοτητες, ποσο το κοβετε?Επισης, βλεπετε να ανεβαινει η αποδοση μερα με την μερα της μπαταριας, με δεδομενο οτι φορτιζει-αποφορτιζει πληρως το κινητο? -Θεωρειτε οτι ειναι καλη περιοδος για να το παρω?Εννοω, το κοβετε να πεφτει κοντα στα 400 πχ απο Σεπτεμβριο?Ρωταω γιατι φανταζομαι οτι θα παρακολουθειτε την τιμη του... -Μασαει η οθονη απο γρατζουνιες? -Εχει δοκιμασει κανεις να ριξει την φωτεινοτητα μπας και αυξησει την διαρκεια της μπαταριας? -Ποιοτητα κατασκευης?Παλιοτερα ειχα κατι Samsung, τα οποια ηταν σκυλια, στιβαρα και ανθεκτικοτατα. -Support της αντιπροσωπειας?Ευχαριστημενοι(αν σας εχει τυχει κατι)? Διαβαζω και για το GPS αντικρουομενες αποψεις, προφανως εχει να κανει με το τι περιμενει ο καθενας απο ενα GPS κινητου... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. July 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2010 Γεια σας παιδια, μερικες ερωτησεις απο μενα, μιας και εκανα τον κοπο να περιηγηθω στις σελιδες σας και τα οσα εχετε πει, αλλα ειναι 90 οι ρημαδες και ολο και κατι παιζει να μου ξεφυγε... -Βλεπω οτι η μπαταρια πανω κατω στους περισσοτερους κραταει μιαμιση μερα το πολυ. Εγω που σκοπευω να κανω μετρια χρηση, δηλαδη κανα μισαωρο τηλεφωνηματα το πολυ, αντε και 15' wifi και αλλα 20' λοιπες δραστηριοτητες, ποσο το κοβετε? Κανένα διήμερο μάλλον. - Επισης, βλεπετε να ανεβαινει η αποδοση μερα με την μερα της μπαταριας, με δεδομενο οτι φορτιζει-αποφορτιζει πληρως το κινητο? Ναι, είναι πολύ καλύτερο απ'ότι στην αρχή. -Θεωρειτε οτι ειναι καλη περιοδος για να το παρω?Εννοω, το κοβετε να πεφτει κοντα στα 400 πχ απο Σεπτεμβριο?Ρωταω γιατι φανταζομαι οτι θα παρακολουθειτε την τιμη του... Είναι πολύ πιθανό να πέσει στα 400 το Σεπτέμβριο...αλλά δεν μπορείς να ξέρεις. Το κινητό δεν έχει διαφημιστεί σοβαρά ακόμα, η Samsung προσπαθεί να προωθήσει το Samsung wave ακόμα. Αν αρχίσει να διαφημίζεται, και ειδικά το Σεπτέμβρη που θα έχει και Froyo, ποιός ξέρει...μπόρει ακόμα και να ανέβει η τιμή. -Μασαει η οθονη απο γρατζουνιες? Μπα :). Βασικά είναι ένα απ'τα καλά των capacitive οθονών, είναι φτιαγμένα από ένα υλικό σα γυαλί (μάλλον κάποιο πολυμερές δεν είμαι σίγουρος), αλλά δεν είναι πλαστικό όπως οι παλιές... και φαίνεται πολύ γερό. -Εχει δοκιμασει κανεις να ριξει την φωτεινοτητα μπας και αυξησει την διαρκεια της μπαταριας? Εγώ όχι, μου φτάνει η μπαταρία όπως είναι. -Ποιοτητα κατασκευης?Παλιοτερα ειχα κατι Samsung, τα οποια ηταν σκυλια, στιβαρα και ανθεκτικοτατα. Καινούριο είναι, δεν το έχω καταστρέψει ακόμα το'χω σαν τα μάτια μου που λένε :) αλλά φαίνεται γερό. -Support της αντιπροσωπειας?Ευχαριστημενοι(αν σας εχει τυχει κατι)? Δε μπορώ να σχολιάσω. - Διαβαζω και για το GPS αντικρουομενες αποψεις, προφανως εχει να κανει με το τι περιμενει ο καθενας απο ενα GPS κινητου... Το GPS του δικού μου κινητού (firmware v. XXJF3), είναι για την ώρα ψιλοάχρηστο δυστυχώς. Δεν κρατάει το σήμα, αν και το βρίσκει απίστευτα γρήγορα. Το καλό όπως είπα και σε άλλο ποστ είναι ότι φαίνεται ότι είναι πρόβλημα λογισμικού και διορθώνεται. Και δεν περιμένω τίποτα παραπάνω από τα προηγούμενα nokia κινητά μου, δεν είχα ποτέ κανονικό GPS. - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. July 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2010 Αυτό το επίσημο upgrade της samsung ρε παιδιά, έχει κανείς καμιά πληροφορία πότε θα έρθει, και με...ποιο τρόπο θα έρθει..δηλαδή μέσω ΟΤΑ, ή kies.... Σίγουρα μέσω KIES. Για ΟΤΑ δεν ξέρω, μπόρει. Πότε... αυτό θα θέλαμε να ξέρουμε όλοι :) "Σύντομα", είπε η Samsung. Και αρχές αυγούστου παίρνουν froyo τα Κορεάτικα μοντέλα. Είδωμεν... Το Froyo το κόβω για μέσα/τέλη Αυγούστου, ίσως και Σεπτέμβρη. Απλά ελπίζω να βγάλουν κάποιο επίσημο upgrade πριν από τότε. - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkoukou Δημ. July 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2010 Μας λες λίγο τα firmware versions τους; Εγώ πάντως δοκίμασα σήμερα Sygic και Copilot και δυστυχώς τζίφος. Ελπίζω το επίσημο upgrade της Samsung να το διορθώσει. JF3 το δικο μου και JF5 2.1 update1, kernel 2.6.29 το καινουργιο. Εγκατεστησα και στα δυο το Navigon με τη μια χωρις κανενα προβλημα. "Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic"-Sir Arthur Clarke Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. July 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2010 Eπεσε κατω απο 500 ευρω... http://cleverstore.gr/index.php?target=products&product_id=32531 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Global moderator Δημ. July 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2010 (edited) Μόλις εγκατέστησα το Launcher Pro αλλά... από που ενεργοποιείται? :confused: Δεν υπάρχει στα applications.. Κάνω κάτι λάθος? Edit: Άκυρο το βρήκα Edited July 13, 2010 by Global moderator http://digitalviews.smugmug.com/photos/471912194_RABQF-Th.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. July 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2010 Το fancy widget Ειναι για το ρολοι/καιρος σαν HTC ; Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. July 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2010 Ποιά έκδοση του Sygic? Ποιό χάρτη; Τί λέει το .mlm αρχείο σου; Πώς να έχουμε ιδέα; :) Καλά ρε φίλε μη βαρας. Δίκιο έχεις πάντως. Λοιπόν. Είναι τo mobile maps 8.06, έκδοση χάρτη 7.80 και το .mlm γράφει SMM10 europe. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. July 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2010 Το fancy widget Ειναι για το ρολοι/καιρος σαν HTC ; Ναι. Αν και το beautiful widgets νομίζω είναι πιο ωραίο :) - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. July 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2010 Καλά ρε φίλε μη βαρας. Δίκιο έχεις πάντως. Λοιπόν. Είναι τo mobile maps 8.06, έκδοση χάρτη 7.80 και το .mlm γράφει SMM10 europe. Ο χάρτης είναι της Ελλάδας να υποθέσω; Πού τον βρήκες; Είναι της Navtec, της Teleatlas ή της CI; Είναι κανονικά μέσα στο map folder? (/sdcard/sd/maps/grc/grc.pak) ? Αν θες απάντησέ μου με PM για να μη γεμίζουμε το thread. - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. July 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2010 JF3 το δικο μου και JF5 2.1 update1, kernel 2.6.29 το καινουργιο. Εγκατεστησα και στα δυο το Navigon με τη μια χωρις κανενα προβλημα.[/QUOΤΕ] Στο JF3 που είναι ίδιο με το δικό μου, έχεις δοκιμάσει να περπατήσεις κοιτώντας το σήμα; Στο 'τοποθεσία και ασφάλεια', στο πρώτο κομμάτι είναι όλα τικαρισμένα; Έχεις το ίδιο καλό αποτέλεσμα με το google όπως με το navigon? Αν ναι, τί να πω... ίσως υπάρχουν διαφορετικές φουρνιές του JF3 και στις μισές είναι διορθωμένο το πρόβλημα. Πάντως κοίτα στο γκουγκλ δεν το λέω μόνο εγώ, χαμός γίνεται. - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_DiMoN_ Δημ. July 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2010 Μπορεί κάποιος να φτιάξει τις δικές τους εφαρμογές Android χωρίς καν να γνωρίζει προγραμματισμό. App Inventor for Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. July 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2010 Ναι. Αν και το beautiful widgets νομίζω είναι πιο ωραίο :) Και γιατι δεν μπορω να το βρω στο market ? Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. July 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2010 Και γιατι δεν μπορω να το βρω στο market ? Υπάρχει στο market, μπορεί να μη μπορείς να το δεις επειδή έκανες upgrade το firmware σου. Υπάρχει λύση αλλά πρέπει να έχεις root access. - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. July 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2010 Και με πια λογικη χωριζει χρηστες αναλογα με το firmware? android 2.1 εχω, τι σχεση εχει το firmware? (α ρε app store!!!! :mad: :X :p ) Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. July 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2010 Παιδια αν κανουμε rooted την συσκευη μετα μπορουμε να το επαναφερουμε για να κανουμε κανονικα τα firmware updates(froyo)? Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. July 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2010 Και με πια λογικη χωριζει χρηστες αναλογα με το firmware? android 2.1 εχω, τι σχεση εχει το firmware? (α ρε app store!!!! :mad: :X :p ) Η λογική τους είναι ότι το ρώσικο firmware που έβαλες δεν το αναγνωρίζει το market ως αυθεντικό, και έτσι του κρύβει τα paid kai protected apps και καλά γιατί είσαι "πειρατής" και θα τα κατεβάσεις και θα τα διανείμεις. Είναι ο τρόπος τους για να αποθαρρύνουν την πειρατεία.. Υποθέτουν ότι κάποιος που δεν έχει το αυθεντικό ROM της Samsung έχει και root, όποτε μπορεί να βγάλει τα apps από το τηλέφωνό του και να τα μοιράσει τζάμπα. Κάτι το οποίο γίνεται έτσι κι αλλιώς... :P αλλά τέλος πάντων. - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. July 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2010 Παιδια αν κανουμε rooted την συσκευη μετα μπορουμε να το επαναφερουμε για να κανουμε κανονικα τα firmware updates(froyo)? Δεν έχει σχέση το root με το upgrade, το KIES δεν καταλαβαίνει τη διαφορά. Αλλά η απάντηση είναι όχι, δε μπορείς. - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pastrengo Δημ. July 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2010 Μεχρι στιγμης με την μπαταρια παμε καλα... Μετα απο την 3-4 φορτιση και με αλλαγη του firmware παει πολυ παραπανω. Δεν ξερω εαν "ανοιξε" η μπαταρια ή φταιει το firmware αλλα καμια σχεση με την 1-2 φορτιση και το παλιο firmware. Αγαπητέ φίλε ποιό είναι το νέο firmware , από πού το κατεβάζουμε και πώς το περνάμε ????............Sorry αν ρωτάω πολλά :O ........αλλά είμαι καινούργιος στο Android .....μόλις χθές το πήρα και έχω πολλές απορίες .... Αλήθεια ......Ελληνικά σε Επαφές και σε SMS , πώς γράφουμε ?.......ακόμη να το βρώ.....:rolleyes: Ευχαριστώ εκ των προτέρων , για την βοήθεια από όποιον φίλο θά ήθελε να μου δώσει :) "Πολιτική ανυπακοή και....Αλληλοβοήθεια" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. July 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2010 Αγαπητέ φίλε ποιό είναι το νέο firmware , από πού το κατεβάζουμε και πώς το περνάμε ????............Sorry αν ρωτάω πολλά :O ........αλλά είμαι καινούργιος στο Android .....μόλις χθές το πήρα και έχω πολλές απορίες .... Αλήθεια ......Ελληνικά σε Επαφές και σε SMS , πώς γράφουμε ?.......ακόμη να το βρώ.....:rolleyes: Ευχαριστώ εκ των προτέρων , για την βοήθεια από όποιον φίλο θά ήθελε να μου δώσει :) To τελευταίο firmware που έχει κυκλοφορήσει από τη Samsung της Ρωσίας είναι το I9000XWJG3. Το βρίσκεις εδώ: http://www.samsung-firmwares.com Όσο για τα ελληνικά, πρέπει να προσθέσεις κάτι, δεν γράφει από μόνο του. Προσωπικά προτιμώ το 'Greek Input Method' της Bitquill, το βρίσκεις στο market. Αν και αν βάλεις το τελευταίο firmware, έχει swype στα ελληνικά :) - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts