_DiMoN_ Δημ. July 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2010 Σοβαρα μιλας?Δηλαδη αν παθει κατι το κινητο θα απευθυνθω στην pixmania ή στη samsung? Στην Samsung. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. July 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2010 (edited) Να κανω firmware update; Η καμερα δεν ανοιγει οτι και να γινει και βγαζει σφαλμα στα καλα καθουμενα.... EDIT: Απεγκατεστησα το fring και δουλευει camera! ΕΛΕΟΣ μια εφαρμογη μπορει να κανει τετοιου ειδους προβλημα...... Edited July 8, 2010 by doganos Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_DiMoN_ Δημ. July 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2010 Παιδιά η Samsung έχει μια υπηρεσία, αν σου κλεψουν το κινητό μπαίνεις εδώ http://www.samsungdive.com και το κλειδώνεις και σβήνεις όλα τα δεδομένα από μέσα. Εννοείται ότι έχω ενεργοποιημένο και το mobile tracker το οποίο θα μου στείλει με SMS το νούμερο του "νέου κατόχου". Τι προτείνεται από εφαρμογή για remote wipe/lock/track πάντα με SMS. Γιατί καλό της Samsung αλλά δουλεύει μόνο με data connection. Ακόμη για backup τι χρησιμοποιήτε? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argam Δημ. July 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2010 Η διαδικασία δεν είναι και πολύ δύσκολη, δες τις οδηγίες που έχω γράψει... Φιλε _DiMoN_ ενω έχεις κάνει καλή δουλειά με τον οδηγό δυστυχώς είναι δύσκολο να τον βρει κάποιος χωμενο κάπου στην 56 σελίδα. Ίσως κάποιος mod θα πρέπει να το μεταφέρει στο 1 post. Όσο για το service μ αυτούς εδώ στην Ελλάδα επιτρέψτε μου να έχω αμφιβολίες ότι θα το υποστηρίξουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_DiMoN_ Δημ. July 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2010 (edited) Φιλε _DiMoN_ ενω έχεις κάνει καλή δουλειά με τον οδηγό δυστυχώς είναι δύσκολο να τον βρει κάποιος χωμενο κάπου στην 56 σελίδα. Ίσως κάποιος mod θα πρέπει να το μεταφέρει στο 1 post. Όσο για το service μ αυτούς εδώ στην Ελλάδα επιτρέψτε μου να έχω αμφιβολίες ότι θα το υποστηρίξουν Ναι έχεις δίκιο, αλλά είχα φτιάξει ένα ξεχωριστό topic που δεν το βρίσκω. Όσο για την Samsung ελλάδος, νομίζω θα το υποστηρίξουν. Πολλές φορές αγοράζω από το εξωτερικό κι αν χρειαστώ service πάω στην Ελληνική αντιπροσωπεία. edit: Να ο οδηγός http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3227093#post3227093 Edited July 8, 2010 by _DiMoN_ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. July 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2010 Παιδιά η Samsung έχει μια υπηρεσία, αν σου κλεψουν το κινητό μπαίνεις εδώ http://www.samsungdive.com και το κλειδώνεις και σβήνεις όλα τα δεδομένα από μέσα. Εννοείται ότι έχω ενεργοποιημένο και το mobile tracker το οποίο θα μου στείλει με SMS το νούμερο του "νέου κατόχου". Τι προτείνεται από εφαρμογή για remote wipe/lock/track πάντα με SMS. Γιατί καλό της Samsung αλλά δουλεύει μόνο με data connection. Ακόμη για backup τι χρησιμοποιήτε? Καλο, αλλα δεν λειτουργει μονο Αγγλια/Γερμανια; Εαν οχι πως το εκανες ακριβως; Γιατι μενου για συγχρονισμο με samsung δεν βλεπω μεσα στο galaxy s. Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argam Δημ. July 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2010 @ _DiMoN_ Να σε ρωτήσω φιλε μου μια που έχεις εμπειρία. Το φλασαρισμα στο Galaxy είναι ασφαλές; γιατί με ένα omnia που είχα πριν από καιρό ετρεμε το φυλοκαρδι σου μέχρι να του περάσεις ρομ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. July 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2010 Αν δεν έχει επιλεγμένο το Use only 2G networks, δεν παραμένει σε 3G όσο υπάρχει 3G; Παραμένει,αλλα οταν η σταθμη του δικτυου 3ης γενιας ειναι χαμηλη γυρναει σε 2η γενια,μιας και δεν υπαρχει κλειδωμα μονο σε 3η Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. July 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2010 Παιδια οταν βαζεις το 3g δεν εχει αντιστοιχη ενδειξη?? Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_DiMoN_ Δημ. July 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2010 @ _DiMoN_ Να σε ρωτήσω φιλε μου μια που έχεις εμπειρία. Το φλασαρισμα στο Galaxy είναι ασφαλές; γιατί με ένα omnia που είχα πριν από καιρό ετρεμε το φυλοκαρδι σου μέχρι να του περάσεις ρομ. Γενικά δεν είναι ότι και πιο ασφαλές, βέβαι όλοι εδώ μέσα κι εγώ δεν έχουμε συναντήσει προβλήματα. Μόλις έβαλα την τελευταία έκδοση, βρήκα όλα τα SMS, Call Log, επαφές κ.τ.λ μέσα σε 20 λεπτά!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_DiMoN_ Δημ. July 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2010 Καλο, αλλα δεν λειτουργει μονο Αγγλια/Γερμανια; Εαν οχι πως το εκανες ακριβως; Γιατι μενου για συγχρονισμο με samsung δεν βλεπω μεσα στο galaxy s. Μόνο ο χάρτης δεν είναι διαθέσιμος. Settings->Security->Mobile tracker. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. July 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2010 Παιδια οταν βαζεις το 3g δεν εχει αντιστοιχη ενδειξη?? Ουσιαστικά, η Samsung άφησε τον πομποδέκτη σε αυτόματη λειτουργία και αν θες να εξοικονομείς μπαταρία σου επιτρέπει να κλειδώνεις σε 2G. Κλείδωμα όμως σε 3G δεν πρόσθεσε. Να υποθέσω ότι το λειτουργικό δεν υποστηρίζει απ'τη «μάνα» του κλείδωμα σε 3G και είναι υποθεση του κατασκευαστή να το προσθέσει; :confused: Αν πρόκειται γι'αυτό, καλό είναι να το δούμε μελλοντικά με firmware update, όπως στο Χ10 της SE. Βρήκα κάποιες εφαρμογές για εναλλαγή 2G-3G, αλλά δεν τις δοκίμασα ακόμη να δω αν επιτρέπουν κλείδωμα σε 3G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. July 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2010 Τελικα μαλλον βρηκα "το προβλημα" με την μπαταρια που τελειωνε τοσο... Απενεργοποιησα το "Συνεχεις Συγχρονισμος" Απο το μενου "Λογαριασμοι & συγχρονισμοι" Τωρα απο 100% το βραδυ επεσε στο 96% το πρωι. Παλια απο 100% πηγαινε στο 92-90%.... Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. July 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2010 Θήτα κεφαλαίο στο swype έχετε; Εμένα αντί για Θ έχει το γράμμα U...όταν όμως πατήσεις το U βγάζει το Θ κανονικά..:blink: Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. July 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2010 ναι έτσι είναι... Μικρo λαθακι είναι... τελικά εάν απενεργοποιήσω τον συγχρονισμό τελείως από τις ρυθμίσεις δεν μπαίνει στο μάρκετ... Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. July 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2010 Όταν με το καλό έρθει το froyo ξέρει κανείς αν περνώντας το στο κινητό θα χαθούν οι εφαρμογές μας και τα settings ; Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. July 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2010 λογικα θα χαθουν ολα αλλα μπορεις να τα κανεις backup (μεχρι και κλησεις μυνηματα) με ενα σωρο προγραμματα που κυκλοφορουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Global moderator Δημ. July 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2010 Μετά από το Desire έκανα το switch σε Galaxy και το μόνο που μου λείπει πραγματικά είναι ο καιρός του Sense. Υπάρχει κάτι παρόμοιο? http://digitalviews.smugmug.com/photos/471912194_RABQF-Th.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. July 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2010 αν εννοεις το ρολοι καιρο ναι υπαρχει weather widget στα γνωστα μαγαζακια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_DiMoN_ Δημ. July 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2010 Μετά από το Desire έκανα το switch σε Galaxy και το μόνο που μου λείπει πραγματικά είναι ο καιρός του Sense. Υπάρχει κάτι παρόμοιο? Μπορείς να βάλεις και το ίδιο το Sense που είχες στο HTC. Τώρα το πως δεν το έχω ψάξει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsv Δημ. July 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2010 Ρε παιδιά, ο τόνος στο ελληνικό πληκτρολόγιο της Samsung γνωρίζει κανείς που βρίσκεται; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djdog Δημ. July 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2010 Μετά από το Desire έκανα το switch σε Galaxy και το μόνο που μου λείπει πραγματικά είναι ο καιρός του Sense. Υπάρχει κάτι παρόμοιο? "Beautiful widgets"...Με πολυ ωραια skins απο τους xda...;) "Earth has its boundaries, but human stupidity is limitless” Gustave Flaubert Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Global moderator Δημ. July 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2010 Σας ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκριση! Κάποιο link φίλε μου djdog? :) http://digitalviews.smugmug.com/photos/471912194_RABQF-Th.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funkyjohny Δημ. July 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2010 Ρε παιδιά δεν είναι λίγο φτηνοκατασκευή? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Global moderator Δημ. July 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2010 Σας ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκριση! Κάποιο link φίλε μου djdog? :) To βρήκα ;) Σας ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκριση! Κάποιο link φίλε μου djdog? :) Μια χαρά είναι.. Αν δεις την οθόνη του και τις δυνατότητες του τα ξεχνάς όλα.. http://digitalviews.smugmug.com/photos/471912194_RABQF-Th.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts