Devil_7 Δημ. June 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2010 Ετοιμαστείτε για καταιγισμό ερωτήσεων και ξεκινάω με μία χαζή. Πως αλλάζω σε ελληνικά από αγγλικά? Έχω κάνει εγκατάσταση το greek imput method. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. June 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2010 Εγω λεω να κανεις ενα firmware update που υποστηριζει και Ελληνικο swype και εισαι ΟΚ! Δεν χρειαζεται να βαζεις αλλα προγραμματακια για γλωσσες κτλ... Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. June 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2010 Εγω λεω να κανεις ενα firmware update που υποστηριζει και Ελληνικο swype και εισαι ΟΚ! Δεν χρειαζεται να βαζεις αλλα προγραμματακια για γλωσσες κτλ... Έχεις δίκιο. Αυτό θα κάνω. Είναι δύσκολο? Υπάρχει κίνδυνος να καταστρέψω το κινητό? To odin 3 που θα το βρω γιατί στο google δεν έβγαλα άκρη? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. June 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2010 δεν υπαρχει κανενας κινδυνος φιλε αρκει να ακολουθησεις τις οδηγιες links και οδηγιες εχει 2,3 σελιδες πισω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgios29 Δημ. June 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2010 Έχεις δίκιο. Αυτό θα κάνω. Είναι δύσκολο? Υπάρχει κίνδυνος να καταστρέψω το κινητό? To odin 3 που θα το βρω γιατί στο google δεν έβγαλα άκρη? Στη σελίδα με τα firmwares της samsung έχει και το odin για download. Πρέπει να κάνεις register όμως. Δες αυτό το post http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3223776#post3223776 Καλό το swype, αλλά πολύ καλό και το HTC_IME που σε αφήνει να αλλάζεις μεταξύ αγγλικών και ελληνικών κατευθείαν από το keyboard :) Γιώργος Ericsson: GA 628 | Nokia: 3210, 6210, 6600 | Sony Ericcson: P990i | HTC: Touch Cruise, Hero, HD7 | Samsung: Galaxy S, Galaxy S II, Galaxy S III, Galaxy S5, Galaxy S7, Galaxy S9+, Galaxy Tab S2, Galaxy S21 Ultra, Galaxy Tab S8+ | Acer: Iconia A500 | ASUS: Nexus 7 (2013) | LG: G2 (32GB) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. June 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2010 (edited) To πρωτο e store που το δινει κατω απο 600 http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=43482 Review http://www.phonearena.com/htmls/Samsung-Galaxy-S-I9000-Review-review-r_2461-p_5.html http://www.youtube.com/watch?v=4p5C7ovLkGs Edited June 28, 2010 by sakiss Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. June 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2010 Ωραία. Κατέβασα odin και .PIT file. Τώρα το τελευταίο firmware είναι αυτό "I9000XXJFB"? Εμένα έχει I9000XXJF3. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_DiMoN_ Δημ. June 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2010 Ωραία. Κατέβασα odin και .PIT file. Τώρα το τελευταίο firmware είναι αυτό "I9000XXJFB"? Εμένα έχει I9000XXJF3. Ναι αυτό είναι, εσένα έχει το I9000XXJF3 γιατί δεν το έχεις κάνει update ακόμα, όταν το κάνεις θα έχει το I9000XXJF5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. June 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2010 ΟΚ. Το άλλαξα το firmware και όλα κομπλέ. Ο ποιο εύκολος τρόπος να περάσω τις επαφές μου από το omnia 1 στο galaxy όπως είναι με φωτογραφίες και τα πάντα ποιος είναι? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. June 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2010 omnia-> outlook ->export-> gmail-> import ο σωστος και ο ευκολος omnia-> outlook -><-samsung kies->galaxy s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. June 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2010 Τις ανεβαζεις στο google account και στο galaxy κανεις συγχρονισμο με το google account σου και κατεβαινουν... Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. June 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2010 Για οσους ενδιαφερονται σημερα πραγματοποιησα κι εγω επιτελους την παραγγελια μου απο το γερμανικο amazon. Οπως ειχα πει και σε προηγουμενο post μου, ενω το ιδιο το amazon δεν στελνει στην Ελλαδα, υπαρχουν καταστηματα που πουλανε μεσω amazon και στελνουν. Εκανα κανονονικα την παραγγελια μου σε τιμη πολυ πιο κατω απο τις ελληνικες απατεωνιες. Τα μονα αρνητικα: - Δεν δεχονται αντικαταβολη αλλα μονο πιστωτικες (παντα προτιμω την επιλογη της αντικαταβολης αν και εχω προπληρωμενη καρτα) - Θα αργησει λιγακι να ερθει γιατι μαλλον δεν εχουν stock, αλλα διολου με ενοχλει αυτο τη στιγμη που εξοικονομησα πανω απο ενα κατοσταρικο. Αυτα αντε να μου ερθει κι εμενα σιγα σιγα:D:D:D Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. June 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2010 Χάνονται όλα τα δεδομένα.. Απ' ότι είδα όμως, όλα τα αρχεία μένουν στο κινητό. 1. http://samsung-firmware.webs.com/WEBPROTECT-samsungi9000.htm Κατέβασε I9000XXJFB Flash Program Galaxy S / .PIT File 2. Άνοιξε το ODIN και φόρτωσε το .PIT και στα PDA: CODE_I9000XWJFB.tar PHONE: MODEM_I9000XXJF5.tar CSC: CSC_I9000SERJF3.tar 3. Βγάλε SIM και SD κλείσε το κινητό. Πάτα Volume Down + Home + Power και θα σου βγάλει ένα menu Downloading 4. Σύνδεσε το στον υπολογιστή, περίμενε να φορτώσει τους Drivers και πάτα start. Σημειώσεις: 1. Πρέπει να έχετε βάλει το Kies και να λειτουργει σωστά με τους drivers. 2. Το κινητό ανοίγει στα Ρώσσικα πρώτη φορά, οπότε βάλτε από τις ρυθμίσεις την γλώσσα που θέλετε. Τα πάντα όλα έτοιμα!!:D Τα έχω περάσει στο laptop κα είμα έτοιμος...το μόνο που μου λείπει είναι το....τηλέφωνο!!!:lol: Όταν λέμε " Πρέπει να έχετε βάλει το Kies και να λειτουργει σωστά με τους drivers " υπάρχει δηλαδή κάποιος τρόπος για να δούμε αν λειτουργεί σωστά με τους drivers ? Συνδέουμε το κινητό και βλέπουμε ότι ανταποκρίνεται το kies; Επίσης αυτό το .PIT καταλαβαίνω ότι το κάνουμε extract πρώτα σωστά; Sorry ρε παιδιά τα παίρνω γρήγορα τα γράμματα αλλά είμαι και παππούς...:p Που θα μου πάει..έτσι και αλλιώς προέρχομαι από πολλά φλασαρίσματα σε symbian οπότε θα πάρω μπρος γρήγορα!!! Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. June 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2010 Τα πάντα όλα έτοιμα!!:D Τα έχω περάσει στο laptop κα είμα έτοιμος...το μόνο που μου λείπει είναι το....τηλέφωνο!!!:lol: Όταν λέμε " Πρέπει να έχετε βάλει το Kies και να λειτουργει σωστά με τους drivers " υπάρχει δηλαδή κάποιος τρόπος για να δούμε αν λειτουργεί σωστά με τους drivers ? Συνδέουμε το κινητό και βλέπουμε ότι ανταποκρίνεται το kies; Επίσης αυτό το .PIT καταλαβαίνω ότι το κάνουμε extract πρώτα σωστά; Sorry ρε παιδιά τα παίρνω γρήγορα τα γράμματα αλλά είμαι και παππούς...:p Που θα μου πάει..έτσι και αλλιώς προέρχομαι από πολλά φλασαρίσματα σε symbian οπότε θα πάρω μπρος γρήγορα!!! Αμα συνδεσεις το κινητό θα το δεις στο kies. Αν δεν το δεις έχεις πρόβλημα. Και το .ΡΙΤ, ναι το κάνεις extract. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. June 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2010 ΟΥΦΦ!! ΟΚ !!! Βουρ για το κινητό τώρα!!!:cry: Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. June 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2010 Για οσους ενδιαφερονται σημερα πραγματοποιησα κι εγω επιτελους την παραγγελια μου απο το γερμανικο amazon. Οπως ειχα πει και σε προηγουμενο post μου, ενω το ιδιο το amazon δεν στελνει στην Ελλαδα, υπαρχουν καταστηματα που πουλανε μεσω amazon και στελνουν. Εκανα κανονονικα την παραγγελια μου σε τιμη πολυ πιο κατω απο τις ελληνικες απατεωνιες. Τα μονα αρνητικα: - Δεν δεχονται αντικαταβολη αλλα μονο πιστωτικες (παντα προτιμω την επιλογη της αντικαταβολης αν και εχω προπληρωμενη καρτα) - Θα αργησει λιγακι να ερθει γιατι μαλλον δεν εχουν stock, αλλα διολου με ενοχλει αυτο τη στιγμη που εξοικονομησα πανω απο ενα κατοσταρικο. Αυτα αντε να μου ερθει κι εμενα σιγα σιγα:D:D:D Καλορίζικο! Ενα λίνκ πάντως δεν θα μας χάλαγε:) να δούμε και εμείς. tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djdog Δημ. June 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2010 (edited) ΟΚ...Περασα και το καινουριο firmware και ξεκιναω το στησιμο...;) edit:Να ειναι βεβαια καλα ο φιλος georgios29,που μας ειπε το τροπο...;) Edited June 28, 2010 by djdog "Earth has its boundaries, but human stupidity is limitless” Gustave Flaubert Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sk7lafkos Δημ. June 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2010 Για οσους ενδιαφερονται σημερα πραγματοποιησα κι εγω επιτελους την παραγγελια μου απο το γερμανικο amazon. Οπως ειχα πει και σε προηγουμενο post μου, ενω το ιδιο το amazon δεν στελνει στην Ελλαδα, υπαρχουν καταστηματα που πουλανε μεσω amazon και στελνουν. Εκανα κανονονικα την παραγγελια μου σε τιμη πολυ πιο κατω απο τις ελληνικες απατεωνιες. Τα μονα αρνητικα: - Δεν δεχονται αντικαταβολη αλλα μονο πιστωτικες (παντα προτιμω την επιλογη της αντικαταβολης αν και εχω προπληρωμενη καρτα) - Θα αργησει λιγακι να ερθει γιατι μαλλον δεν εχουν stock, αλλα διολου με ενοχλει αυτο τη στιγμη που εξοικονομησα πανω απο ενα κατοσταρικο. Αυτα αντε να μου ερθει κι εμενα σιγα σιγα:D:D:D μια ερωτηση μπορεις μεσω paypal η θελουν ντε και καλα αριθμο πιστωτικης?:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkoukou Δημ. June 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2010 Υπάρχει κάποια εφαρμογή στο galaxy ή στο android market για να μπορείς να μιλάς στο google talk με voice chat και video chat ? Το fring μαλλον? "Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic"-Sir Arthur Clarke Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. June 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2010 (edited) @tsak8 Δεν ξερω αν επιτρεπουν οι admins να ποσταρω link απο σελιδες. Θα σου το στειλω με pm. @sk7lafkos Δεν ειδα κατι για paypal, λογικα γινεται μονο με αποστολη στοιχειων πιστωτικης. Edited June 28, 2010 by red_herring Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. June 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2010 omnia-> outlook ->export-> gmail-> import ο σωστος και ο ευκολος omnia-> outlook -><-samsung kies->galaxy s Export από το outlook στο gmail πως κάνω? Προς το παρών έχω περάσει τις επαφές στο outlook. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nexus Δημ. June 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2010 Το fring μαλλον? Ευχαριστώ πολύ ! Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. June 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2010 Εχει επιλογη φιλε export contacts File/import export/ Export από το outlook στο gmail πως κάνω? Προς το παρών έχω περάσει τις επαφές στο outlook. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. June 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2010 Μεχρι στιγμης με την μπαταρια παμε καλα... Μετα απο την 3-4 φορτιση και με αλλαγη του firmware παει πολυ παραπανω. Δεν ξερω εαν "ανοιξε" η μπαταρια ή φταιει το firmware αλλα καμια σχεση με την 1-2 φορτιση και το παλιο firmware. Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. June 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2010 (edited) Παιδια το παρηγγειλα απο το clove χτες αλλα ακομα δεν μου εχει ερθει tracking number. Μηπως ξερετε ποσες μερες κανει για να ερθει Ελλαδα; Διαλεξα την ακριβη αποστολη με τα 22 ευρω. Μου εστειλαν και Το παρακατω μαιλ , απο αυτο καταλαβαινω οτι δεν χρειαζεται να τους στειλω καποια στοιχεια σωστα; Επειδη τα Αγγλικα μου δεν ειναι πολυ καλα πειτε μου αν καταλαβα λαθως Να πω οτι εχω ξανα αγορασει απο αυτους πριν απο 2 χρονια παλι Thank you we have received your order and will not need to complete security checks. You will receive an email with the tracking number when your order is dispatched. Edited June 29, 2010 by ababapanos Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts