nikoskat Δημ. August 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2010 βρηκα αυτη τη φωτο και ειπα να την ποσταρω :p https://dl.dropbox.com/u/6609249/DSC_0869.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotosok Δημ. August 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2010 βρηκα αυτη τη φωτο και ειπα να την ποσταρω :p https://dl.dropbox.com/u/6609249/DSC_0869.jpg το Trackball εκει στην θεση του :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billphone Δημ. August 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2010 Μεγιες μεγιες :)φορτιζεις κανονικα χωρις καποια διαδικασια συγκεκριμενη:) Ευχαριστώ, για να δούμε και τη συνέχεια Απορία: σας ζεσταίνεται το κινητό, η μπαταρία δηλαδή, με την χρήση; Άλλη απορία: πώς γίνεται η αναζήτηση επαφών με το όνομά τους; γιατί εμφανίζει αλφαριθμητικό πληκτρολόγιο και αυτό στα Αγγλικά Παράθεση My mobile History: ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sinnay Δημ. August 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2010 Ευχαριστώ, για να δούμε και τη συνέχεια Απορία: σας ζεσταίνεται το κινητό, η μπαταρία δηλαδή, με την χρήση; Άλλη απορία: πώς γίνεται η αναζήτηση επαφών με το όνομά τους; γιατί εμφανίζει αλφαριθμητικό πληκτρολόγιο και αυτό στα Αγγλικά Καλώς ήρθες στον "θρυλικό κόσμο". Το κινητό ναι ζεσταίνεται όσο νάναι. Οσον αφορά στην αναζήτηση επαφών πίστευα ότι τα κινητά που θα φέρει η wind δεν θα έχουν αυτό το πρόβλημα που είχαμε εμείς που το πήραμε από έξω...να που τελικά είναι τα ίδια...καλά που δεν περιμέναμε δηλαδή...κάνε εγκατάσταση το dialer one από το market και θα λυθεί το πρόβλημα (κάνοντας τις κλήσεις και την αναζήτηση από εκεί). Αλήθεια πόσο το δίνει η wind (σκέτη συσκευή) ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billphone Δημ. August 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2010 Καλώς σας βρήκα. Την συσκευή την δίνει η Wind 459€. Εγώ την πήρα με την επιδότηση δωρεάν. (Thanks Wind!) Μου αρέσει σαν συσκευή, μεγάλη διαφορά με το Symbian που είχα τα προηγούμενα χρόνια. Βέβαια εκείνες οι συσκευές ήταν πρώτα τηλέφωνα και μετά smartphones, αν καταλαβαίνετε τι εννοώ. Το Legend είναι πρώτα smartphone και μετά τηλέφωνο. Απολαμβάνω τις ευκολίες και τα κόλπα των υπερ έξυπνων συσκευών αλλά με δυσκολεύουν με χαζές ελλείψεις που έχουν ακόμα και κινητά των 50€!! Πάλι καλά που υπάρχει και το market και σώζει λίγο την κατάσταση! Παράθεση My mobile History: ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. August 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2010 εδώ μιλάμε για legend...για σύγκριση συσκευών υπάρχουν οι διαξιφισμοί! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotosok Δημ. August 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2010 εχει παρει καποιος απο εμας επισημα την 2.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrangcc Δημ. August 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2010 Μπα δεν νομιζω ακομα, αν και θα επρεπε.. Δεν εχει ακουστει και τιποτα ρε ****το.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satelsat Δημ. August 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2010 Σήμερα το πρωί έλενξα για νεότερη έκδοση λογισμικού αλλά δεν υπήρχε τίποτα. Μόνο για το Desire ξέρουμε οτι θα βγεί τέλος Αυγούστου νομίζω. Και δίνει πολλά και καλά πραγματάκια η νέα έκδοση!Δεν μπορούν να κάνουν κάτι και για το Legend?Ζηλεύω!!! :p Παράθεση Keep calm it just works. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. August 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2010 Σήμερα το πρωί έλενξα για νεότερη έκδοση λογισμικού αλλά δεν υπήρχε τίποτα. Μόνο για το Desire ξέρουμε οτι θα βγεί τέλος Αυγούστου νομίζω. Και δίνει πολλά και καλά πραγματάκια η νέα έκδοση!Δεν μπορούν να κάνουν κάτι και για το Legend?Ζηλεύω!!! :p για το Desire εχει βγει :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satelsat Δημ. August 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2010 για το Desire εχει βγει :O α...μάλιστα.....ακόμα χειρότερα για εμας τους...Legendάκηδες!!:rolleyes: Παράθεση Keep calm it just works. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. August 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2010 Παιδιά από αυτονομία τι λέει το κινητό? Σκέφτομαι να αλλάξω από Nokia X6 σε Legend αλλά με προβληματίζει η αυτονομία του... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrangcc Δημ. August 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2010 Με χαλαρη χρηση, και κλεισιμο το βραδυ εμενα βγαζει 3 μερες ανετα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. August 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2010 Παιδιά από αυτονομία τι λέει το κινητό? Σκέφτομαι να αλλάξω από Nokia X6 σε Legend αλλά με προβληματίζει η αυτονομία του... Τελικα φιλε μου τι απολα θα παρεις :blink: ? Legend η Desire :worry:? Γιατι τα ιδια ρωτησες και στο thread του Desire :lol: Μια χαρα ειναι το κινητο. Μπορει να μην ειναι Νοκια αλλα τα smartphones ετσι κιαλλοιως καθε μερα τα συνδεουμε με τον Η/Υ για συγχρονισμο, οποτε φορτιζουν κιολας :D Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satelsat Δημ. August 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2010 Μια χαρά είναι η αυτονομία του.Σαφώς,αρκετά περισσότερη απο το Iphone που είχα. Αυτό που με προβληματίζει λίγο είναι το οτι το κινητό μερικές φορές ζεσταίνεται,και πιστέυω οτι το μεταλλικό περίβλημα του κινητόυ παίζει και αυτό το ρόλο του οσον αφορά την αγωγιμότητα της θερμότητας. Πάντως, όποιος έχει βάλει πλώρη για να αγοράσει το Legend,δεν νομίζω να το μετανιώσει. Παράθεση Keep calm it just works. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. August 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2010 Τελικα φιλε μου τι απολα θα παρεις :blink: ? Legend η Desire :worry:? Γιατι τα ιδια ρωτησες και στο thread του Desire :lol: Μια χαρα ειναι το κινητο. Μπορει να μην ειναι Νοκια αλλα τα smartphones ετσι κιαλλοιως καθε μερα τα συνδεουμε με τον Η/Υ για συγχρονισμο, οποτε φορτιζουν κιολας :D Και που είναι δηλαδή το πρόβλημα για να καταλάβω κι εγώ... Αν ρωτάω το ίδιο πράγμα σε δύο διαφορετικά θέματα σημαίνει ότι με ενδιαφέρουν και τα δύο κινητά, απλώς θέλω να μάθω ποιο τα πάει καλύτερα σε αυτονομία. Δεν περίμενα να ήταν τόσο δυσνόητο αυτό :rolleyes: *η συχνή φόρτιση μέσω USB είναι μαρκετινίστικη κι όχι "αξιοπρεπής" λύση αν ένα κινητό έχει χαμηλή αυτονομία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotosok Δημ. August 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2010 (edited) Και που είναι δηλαδή το πρόβλημα για να καταλάβω κι εγώ... Αν ρωτάω το ίδιο πράγμα σε δύο διαφορετικά θέματα σημαίνει ότι με ενδιαφέρουν και τα δύο κινητά, απλώς θέλω να μάθω ποιο τα πάει καλύτερα σε αυτονομία. Δεν περίμενα να ήταν τόσο δυσνόητο αυτό :rolleyes: *η συχνή φόρτιση μέσω USB είναι μαρκετινίστικη κι όχι "αξιοπρεπής" λύση αν ένα κινητό έχει χαμηλή αυτονομία... δυσνοητο δεν ειναι αλλα αν κοιτουσες μερικες σελιδες πισω δεν θα ρωτουσες για ενα θεμα που το εχουμε εξαντληση απο ολες της πλευρες να μην αναμασαμε τα ιδια και τα ιδια :) Για να μην πω οτι τα ιδια ρωτας και για το Wave :lol: Edited August 14, 2010 by sotosok Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billphone Δημ. August 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2010 Αφήστε τον άνθρωπο να ρωτάει βρε παιδιά, ρωτώντας πας στην πόλη που λέγανε και οι παλιοί, που δεν είχανε και GPS! Παράθεση My mobile History: ERICSSON GO118 -- ERICSSON GF768 -- ERICSSON T28s -- SONY ERICSSON P900 -- SONY ERICSSON G900 -- HTC LEGEND -- SAMSUNG GALAXY S3 mini -- SAMSUNG GALAXY S5 mini -- XIAOMI Mi5 -- XIAOMI Mi Mix 2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. August 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2010 Και που είναι δηλαδή το πρόβλημα για να καταλάβω κι εγώ... Αν ρωτάω το ίδιο πράγμα σε δύο διαφορετικά θέματα σημαίνει ότι με ενδιαφέρουν και τα δύο κινητά, απλώς θέλω να μάθω ποιο τα πάει καλύτερα σε αυτονομία. Δεν περίμενα να ήταν τόσο δυσνόητο αυτό :rolleyes: *η συχνή φόρτιση μέσω USB είναι μαρκετινίστικη κι όχι "αξιοπρεπής" λύση αν ένα κινητό έχει χαμηλή αυτονομία... Οπως θα ειδες και απο το δικο μου ποστ, δεν διαπιστωσα καποιο προβλημα, απλα επεσημανα οτι ποσταρες το ιδιο πραγμα σε δυο, μαλλον τρεις τελικα συσκευες, αλλα με αρκετη δοση χιουμορ, το οποιο φαινεται τελικα δεν εχεις εσυ, γιατι δεν σου αρεσε. Αν παλι δεν σου αρεσει η λυση της φορτισης μεσω USB θυρας, με συγχωρεις αλλα εχασες, ειναι μαλιστα και πιο ενδεδειγμενη, αν ψαξεις και διαβασεις, μια και ειναι και πιο αργη. Καθολα δε αξιοπρεπεστατη, και οχι "μαρκετινιστικη" οπως λες εσυ. Γιατι αν ασχοληθεις λιγο θα δεις οτι τα smartphones εχουν μικροτερη αυτονομια απο τις κλασσικες συσκευες και αν δεν μπορεις να συμβιβαστεις μαυτο και με την συμβιωση με τον Η/Υ για συγχρονισμο και φορτιση, τοτε δεν ειναι οι ιδανικες συσκευες για σενα. Και επειδη σε τελικη αναλυση δεν μου αρεσε το υφος του ποστ σου, στο οποιο μπηκα τον κοπο να σου απαντησω, ουτε καν το κλασσικο ευχαριστω δεν ειπες, ουτε σε μενα αλλα ουτε και στον φιλο satelsat που σου απαντησε και αυτος για την αυτονομια, σου λεω και γω ναι, και δυσνοητο ειναι και προβλημα ειναι, οταν ποσταρεις για κατι που εχει επανειλημενα απαντηθει και δεν κανεις καν τον κοπο να ψαξεις πιο πριν. Αντε καλημερα λοιπον και την αλλη φορα ψαχνουμε λιγο παραπανω :mad: Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. August 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2010 (edited) Μερικές ερωτήσεις προς τους γνώστες: 1. σε όσους χρησιμοποιούν τη συσκευή με κάρτα SIM 2in1: Όταν μέσα από το μενού της SIM ζητάμε αλλαγή γραμμής, το Legend κάνει επανεκκίνηση για να αλλάξει γραμμή ή ενώ είναι σε λειτουργία χάνει το σήμα από την 1η γραμμή και το επαναφέρει στη 2η? πχ ξέρω ότι το Wave, το Satio κ.α. κάνουν επανεκκίνηση ενώ όλα τα Nokia με symbian χάνουν το σήμα στην 1η γραμμή και ενώ παραμένουν ανοιχτά, το επαναφέρουν στη 2η γραμμή. Όλα αυτά έχουν σχέση με την αυτονομία του κινητού, καθώς η διαδικασία επανεκκίνησης καταναλώνει μπαταρία. Αλλάζω συχνά ημερησίως γραμμές και το θέμα είναι σημαντικό για εμένα. 2. Όταν λέτε ότι πχ το βράδυ το κλείνετε, εννοείτε ότι κλείνετε τη συσκευή ή τη βάζετε σε προφίλ εκτός δικτύου? Το ψάχνω για να δω πως μπορώ να εξοικονομήσω αυτονομία. Τι τρώει περισσότερη ενέργεια, η εκκίνηση αν το κλείσεις ή το να το αφήσεις σε flight mode πχ για 6-7 ώρες? 3. Θα μπορώ να έχω όλο το μενού στα αγγλικά αλλά στη γλώσσα γραφής να χρησιμοποιώ ελληνικά και αγγλικά (έστω με λειτουργία εναλλαγής γλώσσας γραφής). Αν αυτά δεν υποστηρίζονται εξ αρχής από τη συσκευή, τα Morelocale2 και Dialer One θα κάνουν αυτό που θέλω? 4. Επίσημο rooting έχει βγει? 5. Μπορώ να χρησιμοποιήσω άλλο USB φορτιστή εκτός από εκείνον της συσκευασίας? ευχαριστώ :) Edited August 15, 2010 by OculatusAbis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satelsat Δημ. August 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2010 (edited) Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Καταρχάς:Τον χρόνο που περιμένει κάποιος για να του απαντήσουν σε μια ερώτηση του,καλό θα ήταν πρώτα να τον καταναλώσει διαβάζοντας το θέμα.Και αν δεν βρεί αυτό που τον ενδιαφέρει,τότε ας ποστάρει την ερώτηση του. (φιλικά πάντα..) Απο τεχνικής απόψεως η usb φόρτιση συγκαταλέγεται στην αργή φόρτιση (δεν είναι ταχυφόρτιση σαν αυτή των travel charger's) οπότε είναι πιο ασφαλή και σταθερή για την συσκευή μας. Και ας μην ξεχνάμε,οτι τύπο φόρτησης και να επιλέξουμε αφήνουμε την μπαταρία να κάνει που και που εναν πλήρη κύκλο (πλήρης φόρτιση ---> άδεια μπαταρία) Φίλε OculatusAbis στα μόνα ερωτήματα που γνωρίζω να απαντήσω, είναι οτι για καλύτερη αυτόνομία καλύτερα να κλείνεις την συσκευή σου (μιας και μιλάμε για 6-7 ώρες) και ας τραβήξει μεγάλη στιγμιαία κατανάλωση την ώρα που θα την ενεργοποιήσεις ξάνα.Νόμος στα ηλεκτρονικά είναι οτι, οτι είναι κλειστό είναι και πιο οικονομικό!(Κουβέντα καθηγητή που μου έχει μείνει... :p ) Όσο για το αν το Legend φορτίζει απο universal usb charger,τουλάχιστόν εγώ που έχω χρησιμοποιήσει δυο διαφορετικούς charger πέρα απο το δικό του,ναι μου έχει φορτίσει κανονικά. Αυτοι που χρησιμοποίησα είναι οι: 1)Philips car charger (scm2180/2 το μοντέλο) και, 2)Celly universal charging kit unipower.(Στο πορτοκαλί κουτί). Άυτα και ελπίζω να βοήθησα! Edited August 16, 2010 by satelsat Παράθεση Keep calm it just works. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. August 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2010 Σ' ευχαριστώ πολύ! Πράγματι βοήθησες :) Οπότε καλύτερα κλειστό το βράδυ ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satelsat Δημ. August 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2010 Σ' ευχαριστώ πολύ! Πράγματι βοήθησες :) Οπότε καλύτερα κλειστό το βράδυ ;) Σίγουρα.Μην ξεχνάμε οτι τα smartphone λειτουργούν και εφαρμογές στο παρασκήνιο,και εκτός αυτού το Legend είναι απο τις συσκευές που το wifi ή -και- το bluetooth μπορούν να λειτουργήσουν και σε λειτουργία πτήσης.;) Παράθεση Keep calm it just works. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotosok Δημ. August 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2010 (edited) Σίγουρα.Μην ξεχνάμε οτι τα smartphone λειτουργούν και εφαρμογές στο παρασκήνιο,και εκτός αυτού το Legend είναι απο τις συσκευές που το wifi ή -και- το bluetooth μπορούν να λειτουργήσουν και σε λειτουργία πτήσης.;) εχεις δικιο να συμπληρωσω οτι και η δυο εφαρμογες που αναφερεις ειναι και πολυ ενεργοβορες, το bluetooth ειδικα Edited August 16, 2010 by sotosok Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Apostolis75 Δημ. August 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2010 Συμφορήτες βοήθεια. Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να αγοράσω το Legend αλλά το θεωρώ ακόμα ακριβό (σε σχέση με Wildfire ή και Desire) και δυσεύρετο (δεν υπάρχουν συσκευές στα καταστήματα) !!!? Είναι η ιδέα μου ή μάλλον δεν το προμοτάρουν και πολύ οι εταιρίες ? (ίσως για να ξεφορτωθούν τα Wildifire ή να πουλήσουν τα πιο ακριβά Desire). Ξέρεις κανείς τί ακριβώς συμβαίνει και αν επίκειται καμία αλλαγή της κατάστασης ενόψει Σεπτεμβρίου? (έχω ακούσει για περικοπες σε επιδοτήσεις κλπ) Btw το gps τί λέει γιατί με ενδιαφέρει για χρήση offline. Υπάρχει κάποιο καλό πρόγραμμα +χάρτες για Ελλάδα? Ευχαριστώ και συγγνώμη για το μακροσκελές post. Παράθεση Seriousness is the only refuge of the shallow !!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts