tazio Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 Θα σου πρότεινα να μη τα αλλάξεις αλλά να τα αφήσεις όπως είναι. Οι αλλάγή εμπρός/πίσω έλεγαν ότι καλό είναι να γίνεται περίπου στις 15.000 χιλιόμετρα. Με υποθετικό κύκλο ζωής των ελαστικών τις 30.000 χιλιόμετρα να βρίσκονται δηλαδή κάπου στη μέση της ζωής τους. Ακόμα και να έχουν ικανό βάθος πέλματος το να έχουν αρχίσει να ξεραίνονται είναι αρκετά πιθανό και το να προσαρμοστούν στις νέες τους υποχρεώσει δε θα είναι και το πιο καλό. Το να βρεθείς να κυνηγάς την ουρά σου (αν δε το κάνεις για παιχνίδι) είναι κάπως κρύο πράγμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skelos Δημ. April 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2011 Pirelli P1 μια χαρα ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 Θα σου πρότεινα να μη τα αλλάξεις αλλά να τα αφήσεις όπως είναι. Οι αλλάγή εμπρός/πίσω έλεγαν ότι καλό είναι να γίνεται περίπου στις 15.000 χιλιόμετρα. Με υποθετικό κύκλο ζωής των ελαστικών τις 30.000 χιλιόμετρα να βρίσκονται δηλαδή κάπου στη μέση της ζωής τους. Ακόμα και να έχουν ικανό βάθος πέλματος το να έχουν αρχίσει να ξεραίνονται είναι αρκετά πιθανό και το να προσαρμοστούν στις νέες τους υποχρεώσει δε θα είναι και το πιο καλό. Το να βρεθείς να κυνηγάς την ουρά σου (αν δε το κάνεις για παιχνίδι) είναι κάπως κρύο πράγμα. Τελικά σταμάτησα σήμερα σε ένα βουλκανιζατέρ που είναι στον δρόμο μου και μου φάνηκε καλό. Μίλησα με τον ιδιοκτήτη, και μου είπε πως τα λάστιχα παρουσιάζουν σημάδια αποκόλλησης, επομένως πρέπει να αλλαχθούν σύντομα (απο φθινόπωρο), αλλά μέχρι τότε να τα βάλω μπρος πίσω, για το καλοκαίρι δηλαδή. Τον ρώτησα γιατί (απ' ότι ξέρω τα καλά λάστιχα πρέπει να ναι πίσω και το μπρος πισω το κάνουμε για ομοιόμορφη φθορά), και μου είπε όχι (!!!), τα καλά λάστιχα πρέπει να είναι μπροστά! Μάλλον ήθελε να αρπάξει το 20ευράκι? Τελικά απλά τσέκαρα την πίεση στο άζωτο και έφυγα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 Τελικά σταμάτησα σήμερα σε ένα βουλκανιζατέρ που είναι στον δρόμο μου και μου φάνηκε καλό. Μίλησα με τον ιδιοκτήτη, και μου είπε πως τα λάστιχα παρουσιάζουν σημάδια αποκόλλησης, επομένως πρέπει να αλλαχθούν σύντομα (απο φθινόπωρο), αλλά μέχρι τότε να τα βάλω μπρος πίσω, για το καλοκαίρι δηλαδή. Τον ρώτησα γιατί (απ' ότι ξέρω τα καλά λάστιχα πρέπει να ναι πίσω και το μπρος πισω το κάνουμε για ομοιόμορφη φθορά), και μου είπε όχι (!!!), τα καλά λάστιχα πρέπει να είναι μπροστά! Μάλλον ήθελε να αρπάξει το 20ευράκι? Τελικά απλά τσέκαρα την πίεση στο άζωτο και έφυγα... Τα λάστιχα που είναι σε καλύτερη κατάσταση πρέπει να είναι στους τροχούς που δίνει κίνηση η μηχανή. Τα 20 ευρώ πάντως ήταν πολλά εμένα μου είχαν κάνει την αλλαγή αυτή με 5 ευρώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccinderella Δημ. April 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2011 continental sport contact 3 Παράθεση iphone xs max ipad 6th gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. April 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2011 Τα λάστιχα που είναι σε καλύτερη κατάσταση πρέπει να είναι στους τροχούς που δίνει κίνηση η μηχανή. Αυτό πως προκύπτει? Εγώ θα προτιμούσα να έχω καλύτερα λάστιχα στους τροχούς που έχω λιγότερο έλεγχο, δηλαδή στους πίσω... Τα 20 ευρώ πάντως ήταν πολλά εμένα μου είχαν κάνει την αλλαγή αυτή με 5 ευρώ. Τα 20 ευρώ είναι μαζί με τη ζυγοστάθμιση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bkoud Δημ. April 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 Αυτό πως προκύπτει? Εγώ θα προτιμούσα να έχω καλύτερα λάστιχα στους τροχούς που έχω λιγότερο έλεγχο, δηλαδή στους πίσω... Πρέπει να έχουμε πάντα καλύτερα λάστιχα στους μπροστά τροχούς ακόμα και αν είναι πισοκίνητο το αυτοκίνητο. Εγώ φοράω τώρα τα Michelin Energy Saver και είμαι υπερευχαριστημένος σε σχέση με τα Yokohama S-drive που είχα πριν. Παράθεση Μόνο Nokia! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. April 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 Αυτό πως προκύπτει? Εγώ θα προτιμούσα να έχω καλύτερα λάστιχα στους τροχούς που έχω λιγότερο έλεγχο, δηλαδή στους πίσω... ... Απ΄όσο γνωρίζω και η Michelin συμφωνεί μαζί σου. :lol::) ... Εγώ φοράω τώρα τα Michelin Energy Saver και είμαι υπερευχαριστημένος σε σχέση με τα Yokohama S-drive που είχα πριν. Αν επιτρέπεται, σε τι αυτοκίνητο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bkoud Δημ. April 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 Αν επιτρέπεται, σε τι αυτοκίνητο; Corolla 14αρι 2003 μοντέλο. Παράθεση Μόνο Nokia! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilkou Δημ. April 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2011 Όταν πήρα το αυτοκίνητο είχε πάνω bridgestone turanza. Στη βροχή ήταν βεντούζες αλλά στο στεγνό πολύ παρτάλια. Οπότε τα άλλαξα με τα continental premioum contact τα οποία είναι ποιο σταθερά αλλά υστερούν λίγο στη βροχή σε σχέση με τα bridgestone. Στο μέλλον θα ήθελα να δοκιμάσω και τα michelin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_tsa Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 τογιο Τ1R και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος!!:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zisis1992 Δημ. May 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2011 Michelin Energy Saver και στα δύο της οικογένειας...Ανετότατα και πλήρως ικανοποιημένοι!:cool::) Παράθεση http://i1098.photobucket.com/albums/g365/Zisis1992/youtube-page.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. September 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2011 εδω και μια βδομαδα ,continental sport contact 3 195/45/16 [410eur] :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. September 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2011 εδω και 10 μηνες dunlop sport max tt σε 225/45/17. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matt21 Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 εδω και μια βδομαδα ,continental sport contact 3 195/45/16 [410eur] :) Tα σκέφτομαι για το lancerακι μου (τώρα φοράω 195/45/15 michelin pilot exalto, αλλά τα πίσω έχουν λιώσει :happy: :shifty: ). Τι λένε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 και εγώ τα Michelin Energy Saver φοράω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 Michelin Energy σε Alfa 147, έχω δει πραγματικά διαφορά στη κατανάλωση! απο 8L/100km σε 6.7L εκτός πόλης και απο 10/11L/100km σε 8-9L εντός! δε περίμενα οτι θα έβλεπα τόση διαφορά, αλλά αν ξαναέβαζα σύντομα λάστιχα πάλι αυτά θα έβαζα Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zisis1992 Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 Michelin Energy σε Alfa 147, έχω δει πραγματικά διαφορά στη κατανάλωση! απο 8L/100km σε 6.7L εκτός πόλης και απο 10/11L/100km σε 8-9L εντός! δε περίμενα οτι θα έβλεπα τόση διαφορά, αλλά αν ξαναέβαζα σύντομα λάστιχα πάλι αυτά θα έβαζα Ωραίος ο φίλος! :) Από πλευράς οδικής συμπεριφοράς άλλαξε κάτι (προς το χειρότερο) ; :) Παράθεση http://i1098.photobucket.com/albums/g365/Zisis1992/youtube-page.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 Ωραίος ο φίλος! :) Από πλευράς οδικής συμπεριφοράς άλλαξε κάτι (προς το χειρότερο) ; :) ξέρω οτι σε βρεγμένο είναι αρκετά καλά, δεν έχει τύχει όμως να κάνω έντονη οδήγηση εκτός πόλης με βροχή, σε καθημερινή βάση μαλακό λάστιχο και χωρίς πολύ θόρυβο. Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrangcc Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 michelen pilot sport 3 στο αυτοκινητο, michelen city grip στο μηχανακι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zisis1992 Δημ. October 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2011 ξέρω οτι σε βρεγμένο είναι αρκετά καλά, δεν έχει τύχει όμως να κάνω έντονη οδήγηση εκτός πόλης με βροχή, σε καθημερινή βάση μαλακό λάστιχο και χωρίς πολύ θόρυβο. Εγώ πάλι έχω δει το αντίθετο σε βρεγμένο... :( Δεν ξέρω, ίσως κι εγώ ζητάω πολλά από ένα λάστιχο που φτιάχτηκε για οικονομία...:O Παράθεση http://i1098.photobucket.com/albums/g365/Zisis1992/youtube-page.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TziMmys79 Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 Έχω τα Toyo 185/55/14 CF1 PROXES στο πεζάκι μου(206) και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Αν τα βρω σε καλή τιμή, αυτά θα ξαναπάρω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mss2000 Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 εγω εβαλα κατι κινεζικα εδω και κανα 6μηνο και ειμαι φουλ ευχαριστημενος στο gt moy ,πολλλλη καλο κρατημα στο στεγνο ακομα τσιριζουν τα λαστιχα στα πουσαρισματα ,στο βρεγμενο θελει κοντρολ του γκαζιου ,πισωκινητο γαρ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TziMmys79 Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 Μάρκα κ τιμούλα για τα κινέζικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mss2000 Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 τα πισω ειναι fullrun 245/40/18 ποοοολλυ καλο και τα μπροστα 235/35/18 μιας αλλης εταιριας ,και τα δυο ειναι τυπου V α πισω τα ειχα παρει 150 το ζευγαρι και τα μπροστα 140 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts