Jump to content

Sony Xperia X10 mini και Xperia X10 mini pro

maryjay18
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπέρα και πάλι!το κινητό μου άρχισε κάτι κουλά τελευταία και ανοίγει η οθόνη μόνη της χωρίς λόγο τι κουλό είναι πάλι αυτό?το ίδιο πρόβλημα έχει και μια γνωστή μου με χ8

• Απαντήσεις 14χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπερα καπου πισω διαβασα οτι το κινητο πρεπει να μην ειναι νεοτερο απο την ημερομηνια 11W30 και για να βαλουμε Cyanogen Mod πρεπει να αλλαξουμε τον kernel...Αυτο ισχυει και τι μπορω να κανω εγω που ειμαι 11W45;

Εχω κανει root και εχω περασει και ClockworkMod recovery αλλα ποια ρομ πρεπει να κατεβασω απο 2.2 και πανω;

To mini σκετο εχω.

Edited by billerr

Καλησπέρα....κάτοχος εδώ και καιρό του κινητού και θέλω την βοήθεια σας.

Με ποιο πρόγραμμα μπορώ να διαχειρηστώ τις επαφές και να σβήσω ή τροποποιήσω απο το κινητό? καθώς και να κρατήσω αντίγραφο το οποιο θα μπορώ να βλέπω χωρίς να έχω συνδεμένο το κινητό στο pc.Εχω βάλει το PC Companion αλλά δεν τα καταφέρνω...παρακαλώ για την βοήθεια σας

γιατί δε τις κάνεις επαφές google; και μπορείς να τις επεξεργάζεσαι από το pc/internet ;) στην σελίδα του gmail

γιατί δε τις κάνεις επαφές google; και μπορείς να τις επεξεργάζεσαι από το pc/internet ;) στην σελίδα του gmail

Αυτό πως γίνεται?

Με πρόγραμμα άλλο ...?ποίο?

Παιδια το εχει η κοπελα μου το mini! Προσπαθησα να της εγκαταστησω το viber για να μιλαμε δωρεαν, αλλα εκει που παει να ξεκινησει η εγκατασταση μετα απο 2'' και ενω φαινεται να την φωρτονει σταματαει και μου λεει η εκγατασταση απετυχε. Τι μπορει αν φταει? Ακομη προσπαθω να βρω την εφαρμογη μεσα απο το μαρκετ αλλα δν υπαρχει που8ενα. Ενω στο μαρκετ που μπαινω με το htc one S μου την βρισκω. Εχει διαφορα το market του χ10 με το google market?

Καλησπερα καπου πισω διαβασα οτι το κινητο πρεπει να μην ειναι νεοτερο απο την ημερομηνια 11W30 και για να βαλουμε Cyanogen Mod πρεπει να αλλαξουμε τον kernel...Αυτο ισχυει και τι μπορω να κανω εγω που ειμαι 11W45;

Εχω κανει root και εχω περασει και ClockworkMod recovery αλλα ποια ρομ πρεπει να κατεβασω απο 2.2 και πανω;

To mini σκετο εχω.

εγω δεν προλαβα να ψαξω αν βρεις κατι πες μου!νικος

Παιδια το εχει η κοπελα μου το mini! Προσπαθησα να της εγκαταστησω το viber για να μιλαμε δωρεαν, αλλα εκει που παει να ξεκινησει η εγκατασταση μετα απο 2'' και ενω φαινεται να την φωρτονει σταματαει και μου λεει η εκγατασταση απετυχε. Τι μπορει αν φταει? Ακομη προσπαθω να βρω την εφαρμογη μεσα απο το μαρκετ αλλα δν υπαρχει που8ενα. Ενω στο μαρκετ που μπαινω με το htc one S μου την βρισκω. Εχει διαφορα το market του χ10 με το google market?

Απ ότι θυμάμαι το viber υποστηρίζεται για εκδόσεις πάνω από 2.3. Αν το κινητό είναι stock (2.1), λογικό είναι να μην το βλέπει..

Απ ότι θυμάμαι το viber υποστηρίζεται για εκδόσεις πάνω από 2.3. Αν το κινητό είναι stock (2.1), λογικό είναι να μην το βλέπει..

Ααααα μαλιστα. Τ κοιταξα και φοραει την 1.06. Παταω update μεσα απο τις ρυθμησεις, μου κατεβαζει κατι, μου λεει επιτυχεις εγκατασταση.λεω ωραια τωρα θα εχουμε την gingerbitd. Αλλα παλι τα ιδια. Το εψαξα και ειδα οτι στο site της sony λεει οτι υπαρχει διαθεση ενημερωσει ομως γινεται μονο μεσω υπολογιστη. Και σας ρωταω τωρα. Αν κανω το update θα χαθουν τα δεδομενα της; αριθμοι, επαφεσ κτκ;

Ααααα μαλιστα. Τ κοιταξα και φοραει την 1.06. Παταω update μεσα απο τις ρυθμησεις, μου κατεβαζει κατι, μου λεει επιτυχεις εγκατασταση.λεω ωραια τωρα θα εχουμε την gingerbitd. Αλλα παλι τα ιδια. Το εψαξα και ειδα οτι στο site της sony λεει οτι υπαρχει διαθεση ενημερωσει ομως γινεται μονο μεσω υπολογιστη. Και σας ρωταω τωρα. Αν κανω το update θα χαθουν τα δεδομενα της; αριθμοι, επαφεσ κτκ;

Μόνο με custom θα έχεις Gingerbread. Επίσημα το x10 mini δεν έχει αναβαθμιστεί πάνω από 2.1.

Mπορείς να ψάξεις εδώ αν έχεις το Xperia Mini και εδώ αν έχεις το Mini Pro. Θα βρεις μια rom που θα λειτουργεί με stock kernel (θα το λέει στην περιγραφή!)

Ψιλοκολλάει; Χμμ.. Αφού θα περάσεις τη rom αναγκαστικά θα κάνεις full wipe οπότε θα λυθεί το πρόβλημα..

Στο skype υπάρχει στις ρυθμίσεις η επιλογή για αναγκαστική βιντεοκλήση απ ότι έχω διαβάσει. Την επιλέγεις και η κλήση γίνεται με την πίσω κάμερα..

alkis έχασα την μπάλα!μιας και έχω πλέον σοβαρό πρόβλημα με το κινητό. ανοίγει μόνη της η οθόνη όποτε θέλει και μου τρώει τζάμπα την μπαταρία.... αλλά και δουλεύει μόνο με κάρτα κοσμοτε!με κιου και γουιντ κλείνει μόνο του την ώρα που πάω να κάνω κλίση! πράγμα που με εκνευρίζει αφάνταστα...με είχες βοηθήσει να το κάνουμε ροοτ και λόγο τι έχω ημερομηνία 11w43 δεν βάλαμε ρομ με στοκ κερνελ!στο σιτε που μου έδωσες δεν μπορώ να καταλάβω τι πρέπει να γράφει για να καταλάβω πως είναι για το δικό μου κινητό... απλά επειδή πλέον δεν μπορώ να κάνω δουλειά αν μπορείς βοήθησε με γιατί πλέον έχει πρόβλημα το κινητό στην χειρότερη να το κάνω ανροοτ να είναι όπως στην αρχή να μπορώ να κάνω δουλειά μου!

ευχαριστώ πολύ Νίκος

Kαλησπέρα Νίκο. Η λύση στο πρόβλημα σου είναι το SUS. Θα επιστρέψει στη 2.1 και θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο! :)

Απλά να ξέρεις ότι θα σβήσει τα πάντα από το κινητό!

Το ιδιο προβλημα εχει και της γυναικας μου και το πηγαμε στο service λετε με τον ιδιο τροπο να το φτιαξουν και εκεινοι?:)
History:apple iphone 1.alcatel one touch easy,motorola star tac 70,star tac 130,motorola e770m,Tel.Me. T919.panasonic gd90,nokia 3310. 3330.5210.N-Gage,6600,e71,N85. Ericsson 377,T68,W800, Xperia 10 mini.Sony Ericsson "Live with Walkman".UBiQUiO 401 . Qtek 1010,2020i,s100.HTC TANAGER SPV E100,artemis p3300,HTC X7500.touchcruise.DesireHd.SamsungS5510,i900Omnia,I8000 Omnia II.Galaxy Tab.Zte Blade.LG optimus e900. optimus 3D. etc...

Το ιδιο προβλημα εχει και της γυναικας μου και το πηγαμε στο service λετε με τον ιδιο τροπο να το φτιαξουν και εκεινοι?:)

Αν κάνουν επαναφορά στο λογισμικό, το ίδιο πράγμα κάνουν!

καλησπέρα φιλέ αλκη! όταν λες τα πάντα?και από την κάρτα?μπακ απ κάνω με το τιτανιουμ?να μην ασχοληθούμε καθόλου δηλαδή να να το κάνουμε 2.3?

ευχαριστώ

Αν κάνουν επαναφορά στο λογισμικό, το ίδιο πράγμα κάνουν!

μαλλον αυτο κανουν γιατι τωρα ειδα εχω μνμ στο κινητο οτι το τηλεφωνο ειναι ετοιμο οποτε δε νομιζω να προλαβαν να κανουν κατι αλλο μεσα σε μια μερα.:)

History:apple iphone 1.alcatel one touch easy,motorola star tac 70,star tac 130,motorola e770m,Tel.Me. T919.panasonic gd90,nokia 3310. 3330.5210.N-Gage,6600,e71,N85. Ericsson 377,T68,W800, Xperia 10 mini.Sony Ericsson "Live with Walkman".UBiQUiO 401 . Qtek 1010,2020i,s100.HTC TANAGER SPV E100,artemis p3300,HTC X7500.touchcruise.DesireHd.SamsungS5510,i900Omnia,I8000 Omnia II.Galaxy Tab.Zte Blade.LG optimus e900. optimus 3D. etc...

καλησπέρα φιλέ αλκη! όταν λες τα πάντα?και από την κάρτα?μπακ απ κάνω με το τιτανιουμ?να μην ασχοληθούμε καθόλου δηλαδή να να το κάνουμε 2.3?

ευχαριστώ

Έχω την εντύπωση και από την κάρτα οπότε ότι θες να κρατήσεις πέρνα το στο PC. Αν θες να το ρισκάρεις, εγώ εδώ είμαι!:):p

μαλλον αυτο κανουν γιατι τωρα ειδα εχω μνμ στο κινητο οτι το τηλεφωνο ειναι ετοιμο οποτε δε νομιζω να προλαβαν να κανουν κατι αλλο μεσα σε μια μερα.:)

Ακριβώς. Κάνουν αυτό που μπορείς να κάνεις και εσύ μόνος σου αν το ξέρεις!;)

Έχω την εντύπωση και από την κάρτα οπότε ότι θες να κρατήσεις πέρνα το στο PC. Αν θες να το ρισκάρεις, εγώ εδώ είμαι!:):p

Ακριβώς. Κάνουν αυτό που μπορείς να κάνεις και εσύ μόνος σου αν το ξέρεις!;)

φοβάμαι να μην το μπρικαρο αλκη και μετά δεν έχω καν κινητό!αν το ξανά κάνω 2.1 και το κάνω πάλι ροοτ?τι κέρδος έχω? ότι βάζω εφαρμογές που είναι για ροοτ? ούτε καν αυτό?

φοβάμαι να μην το μπρικαρο αλκη και μετά δεν έχω καν κινητό!αν το ξανά κάνω 2.1 και το κάνω πάλι ροοτ?τι κέρδος έχω? ότι βάζω εφαρμογές που είναι για ροοτ? ούτε καν αυτό?

Καλύτερη διαχείρηση μνήμης, μεταφορά εφαρμογών στην SD, titanium backup κλπ!

όλα αυτά μόνο με ροοτ και 2.1?μιας και το έχω ροοτ τι να κάνω για να περάσω τις εφαρμογές μου στην κάρτα?

• The title was changed to Sony Xperia X10 mini και Xperia X10 mini pro