Jump to content

Sony Xperia X10 mini και Xperia X10 mini pro

maryjay18
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 14χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

"Έχει και οδηγίες εγκατάστασης? Θα με ενδιέφερε και μένα με ένα pm.. Thanks!! "

αυτα δοκιμασα και ειναι οκ...

1) Navigon 2.6.2

2) Sygic Aura 2.1.3

τα ονοματα των φακελων στην καρτα να ειναι αντιστοιχα

1) Navigon

2) Aura

Edited by dedalos91
Αυτοί που κάνουν τους έξυπνους εκνευρίζουν εμάς που είμαστε... :lol:

καλημερα σαινια απο οτι ειδα βγηκε η MiniCM7-2.0.0 για xperia mini, την εβαλε κανεις μηπωσ??εχει bugs??? λειτουργει οπωσ η προηγουμενη ???????

καλησπέρα σε όλους, μια δύο ερωτήσεις:

με απενεργοποιημένο το 3g από το quick settings app, ή επιλογή μόνο GSM από τις ρυθμίσεις, το κινητό δεν δέχεται mms. δεν τα παίρνει. Υπάρχει περίπτωση να έχει κάποιο bug?

απενεργοποιώντας τη "κίνηση δεδομένων " και τον αυτόματο συγχρονισμό, είμαστε καλυμμένοι από άποψη "κρυφών" χρεώσεων σωστά?

πως τσεκάρω πιο android φοράει? το πήρα τις προάλλες και ελπίζω να έχει το 2.1 μέσα που διάβασα πως του το αναβάθμισαν.

Τώρα εμένα γιατί δεν μ' αφήνει να κάνω εγκατάσταση κάποια προγράμματα;;;

A suspicious mind is a healthy mind...

Never stop dreaming

(Μπάμπης από Θεσσαλονίκη)

Είχα σήμερα κάποιες ώρες καινό, και σκέφθηκα να φλασάρω κάποια ucustom rom, μετά από την σχετική αναζήτηση, αποφάσισα στην Srom 2.2.1.Μπράβο βρε...

Τώρα εμένα γιατί δεν μ' αφήνει να κάνω εγκατάσταση κάποια προγράμματα;;;

Τι σου λεει;

Sent from my iPod touch ξαπλα στον καναπε ή στο κρεβατι..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπερα παιδες!Μπορει καποιος να μου πει την τελευταια εκδοση λογισμικου του xperia mini x10?εχω την 2.1 Update 1!απετυχα λαθος το εκανα στο χ10! καντε το διαγραφη η μετακινιση ! Edited by Lyricaldemon

Τι σου λεει;

Ότι δεν έχω δικαιώματα.... Σημειωτέον δεν το έχω flashάρει...

Never stop dreaming

Ότι δεν έχω δικαιώματα.... Σημειωτέον δεν το έχω flashάρει...

Μπορείς να μας πεις ποιο πρόγραμμα πας να κάνεις εγκατάσταση, πως την κάνεις και ακριβώς τι σου εμφανίζει;

SE x10 mini pro 2.3.4 SonyBread v.4

ln -s /me /myphone/users/yperion

Μπορείς να μας πεις ποιο πρόγραμμα πας να κάνεις εγκατάσταση, πως την κάνεις και ακριβώς τι σου εμφανίζει;

Δύο προγράμματα πάω να εγκαταστήσω. Το My Android Protection v4.2 και βγάζει

OBEX errorcode C1 - Unauthorized

Ο τρόπος που έχω διαβάσει κάπου στο ίντερνετ είναι απλά να το σύρω το πρόγραμμα με επέκταση apk στον φάκελο Μνήμη τηλεφώνου\system\app

Never stop dreaming

Δύο προγράμματα πάω να εγκαταστήσω. Το My Android Protection v4.2 και βγάζει

OBEX errorcode C1 - Unauthorized

Ο τρόπος που έχω διαβάσει κάπου στο ίντερνετ είναι απλά να το σύρω το πρόγραμμα με επέκταση apk στον φάκελο Μνήμη τηλεφώνου\system\app

Δοκίμασε να το βάλεις στην κάρτα μνήμης και μετά να το βρεις με τον astro και να το κάνεις install. Επίσης αν έχεις την 2.1 είναι πιθανών να μην το υποστηρίζει καθώς αρκετές εφαρμογές τρέχουν μόνο σε 2.2 και πάνω...

SE x10 mini pro 2.3.4 SonyBread v.4

ln -s /me /myphone/users/yperion

Δοκίμασε να το βάλεις στην κάρτα μνήμης και μετά να το βρεις με τον astro και να το κάνεις install. Επίσης αν έχεις την 2.1 είναι πιθανών να μην το υποστηρίζει καθώς αρκετές εφαρμογές τρέχουν μόνο σε 2.2 και πάνω...

Ή απλα πρεπει να ειναι rooted για να τρεξει της εφαρμογες..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπερα παιδες!Μπορει καποιος να μου πει την τελευταια εκδοση λογισμικου του xperia mini x10?εχω την 2.1 Update 1!απετυχα λαθος το εκανα στο χ10! καντε το διαγραφη η μετακινιση !

Αυτή είναι η τελευταία επίσημη.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Ρε παιδια,καταφερε κανεις να βαλει dualtouch στην owains CM6 final rom?Το παλεψα αλλα τζιφος..

Βασικα προσθέτω την εντολη

#Multitouch

insmod /system/lib/modules/mt.ko

κανω save και οταν ξαναανοιγω το αρχειο δεν εχει αλλαξει απο το αρχικο.Μιας και ο οδηγος δεν αναφερει πως να δωσεις αυτες τις εντολες,αυτοσχεδιασα και μεσω του root explorer εκανα search βρηκα το hw_config.sh, πατησα edit, εγραψα την εντολη και μετα save and exit.Τζιφος.Παω να ξαναδω το αρχειο μηπως και εγραψα κατι λαθος και βλεπω οτι δεν εχει αλλαξει τιποτα!

Υ.Γ:τα παραπανω ισχυουν και για το build.prop

Edited by tedsouf

Ρε παιδια,καταφερε κανεις να βαλει dualtouch στην owains CM6 final rom?Το παλεψα αλλα τζιφος..

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1034585 Δοκιμασες απο εδω?Εβαλε καποια παραπανω πραγματα να γραψεις σε αρχεια συστηματος απο την τελευταια φορa που παρεθεσα το link σε καποιον αλλο φιλο εδω μεσα,οποτε πρεπει να λειτουργει.Προς τα κατω ειναι οι οδηγιες αλλα στις αναφερω και εγω:πρωτα κατεβασε και βαλε μεσω xrecovery το http://www.multiupload.com/XXC65N77ZO (ειναι το 2ο, που λεει για χρηστες 2.2 και 2.3),επειτα

Add this lines to your hw_config.sh (Manually ) (βρισκεται στο system/etc/)[σημαντικο:αυτο θα επεξεργαστεις, οχι στο σκετο etc/]

#Multitouch

insmod /system/lib/modules/mt.ko

And this to build.prop(βρισκεται στο system)

ro.product.multi_touch_enabled=true

ro.product.max_num_touch=2

και θα γινει λογικα,γιατι στο δικο μου πετυχε.Και μην ξεχασεις,οταν τα γραψεις ολα σωστα σιγουρα,κανε επανεκκινηση το κινητο και τοτε θα δουλεψουν.

Υ.Γ. γιατι δεν δοκιμαζεις καποια απο τις rom του slade87?Ειναι καλυτερες και απο την final και εχουν ενσωματωμενο το dualtouch(η μια τουλαχιστον που χρησιμοποιω).

Edited by NickThesss

Δεν έχω τον Astro... Έχω ένα Phone Explorer... τα πέρασα στην κάρτα μνήμης και δοκίμασα και από εκεί αλλά τζίφος... Θα δοκιμάσω να το κάνω root και update και βλέπουμε...

Never stop dreaming

φιλε NickThesss γιατι δεν κανεις εναν οδηγο? οχι για μενα...για την φουκαριαρα την μανα μου... :p

Ισχυει!!θελουμε οδηγο!!ειναι πολυ σημαντικο το dual touch!

[sIGPIC][/sIGPIC]

φιλε NickThesss γιατι δεν κανεις εναν οδηγο? οχι για μενα...για την φουκαριαρα την μανα μου... :p

Ισχυει!!θελουμε οδηγο!!ειναι πολυ σημαντικο το dual touch!

Δυστυχως δεν εχω δικαιωμα δημιουργιας νεου θεματος στους οδηγους!:wacko:

Δυστυχως δεν εχω δικαιωμα δημιουργιας νεου θεματος στους οδηγους!:wacko:

Απλό... κάνεις ένα νέο θέμα και συνεννοείσαι με κάποιον διαχειριστή να στο κάνει οδηγό! :rolleyes:

Never stop dreaming

Απλό... κάνεις ένα νέο θέμα και συνεννοείσαι με κάποιον διαχειριστή να στο κάνει οδηγό! :rolleyes:

Σε ευχαριστω!Θα το παλεψω:D

Edit:Το δοκιμασα καλου κακου παρολο που το ειχα ηδη.Εσβησα τα υπαρχοντα αρχεια(τα σχετικα με το multitouch),το ενα απο την rom το αλλο απο τα tweaks,φλασαρα το mt.zip μεσω xrecovery,αλλαξα οτι επρεπε στα δυο αρχεια συστηματος,επανεκκινηση και voila!Δουλευει κανονικα :)

Τωρα βεβαια δεν ξερω τι γινεται στην stock και δεν εχω την δυνατοτητα να το δοκιμασω,οποτε αν καποιος μπορει να μου πει αν το δοκιμασε και δουλεψε εκει θα ημουν ευγνωμων!Υπ'οψην οτι θελει μια παραπανω εντολη μεσω του adb shell, οπως αναφερεται και εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1034585 .

Edited by NickThesss

Καλησπέρα παίδες!Θα ήθελα σας παρακαλώ μια βοήθεια με το x10 mini pro που μολις αγόρασα!

Προσπαθω να διαγράψω 3-4 trials παιχνιδιών που έχει καθώς επίσης και τα vodafone 360 shops,αλλα όταν κλείνω και ξανανοίγω το κινητό αυτα ξαναεγκαθίστανται...

Υπάρχει κάποια λύση σε αυτό?

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

καλησπερα παιδια.εχω παρει το Xperia X10 mini pro και δεν μπορω να συνδεθω στο ιντερνετ σπιτι μου.σε αλλα δικτυα εκτος σπιτιου εχω συνδεθει κανονικα.στο σπιτι μου οταν παταω συνδεση το ρουτερ μου τα παιζει και κανει disconect και για να ξανακανω conect πρεπει να κλεισω το wifi του κινητου μου.βοηθιστε λιγοοοοοοο

εχω διαβασει και το faq που λεει <Το πρόβλημα ίσως οφείλεται στη MAC address του Χ10. Πηγαίνουμε Ρυθμίσεις\Σχετικά με το τηλέφωνο\Κατάσταση και βρίσκουμε την MAC address του wifi του Χ10. Την βάζουμε στο ρουτερ στο πεδίο Access control του μενού wireless. Σώζουμε τη τη νέα ρύθμιση και είμαστε έτοιμοι!>

το δοκιμασα και αυτο αλλα παλι τα ιδια..

Δοκίμασε το wifi fixer από το μάρκετ....

φιλε ευχαριστω για την απαντηση αλλα δυστυχως δεν βοηθησε το προγραμμα αυτο.

ξερετε τι αλλο μπορω να κανω?

Καλησπέρα παίδες!Θα ήθελα σας παρακαλώ μια βοήθεια με το x10 mini pro που μολις αγόρασα!

Προσπαθω να διαγράψω 3-4 trials παιχνιδιών που έχει καθώς επίσης και τα vodafone 360 shops,αλλα όταν κλείνω και ξανανοίγω το κινητό αυτα ξαναεγκαθίστανται...

Υπάρχει κάποια λύση σε αυτό?

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Εγω οταν τα χα σβησει αυτα απο,τι θυμαμαι τα χα σβησει με το titanium back up .πρεπει να σαι rooted για να μπορεις να το χρησιμοποιησεις!αντε καλοριζικο..:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Sony Xperia X10 mini και Xperia X10 mini pro