Jump to content

Sony Xperia X10 mini και Xperia X10 mini pro

maryjay18
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σκέφτομαι να πάρω άλλο ένα (για δευτερο-what's up) απο τον Γερμανό με 12 άτοκες δόσεις μέσο πιστοτικής... απο την μία λέω υπερβολή... και απο την άλλη λέω οτι αν τελειώσει η προσφορά ίσως το μετανιώσω που δεν το πήρα... λέτε να γίνει καμιά προσφορά και στο pro? τουλάχιστον να είναι κάτι διαφορετικό... δεν ξέρω τι να κάνω :(

• Απαντήσεις 14χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Σκέφτομαι να πάρω άλλο ένα (για δευτερο-what's up) απο τον Γερμανό με 12 άτοκες δόσεις μέσο πιστοτικής... απο την μία λέω υπερβολή... και απο την άλλη λέω οτι αν τελειώσει η προσφορά ίσως το μετανιώσω που δεν το πήρα... λέτε να γίνει καμιά προσφορά και στο pro? τουλάχιστον να είναι κάτι διαφορετικό... δεν ξέρω τι να κάνω :(

Haha,καλέ ηρεμήστε και συγκρατηθείτε λιγάκι ορισμένοι!!!:!::p επειδή βγήκε μια τέτοια προσφορά θα πέσουμε όλοι και θα το (ξανα)πάρουμε!!?Είπαμε!!Εγώ το λατρεύω το κινητάκι μου (το προ έχω όμως κατ'εμε είναι πιο ολοκληρωμένο το προ..)δε θα το παιρνα το μινι το απλό,πολυ απλό ρε παιδί μου.. ή αν το παίρνα δε θα το ξανάπαιρνα..έχει τόσα άλλα κινητά τι να το κάνεις το 2ο ίδιο κιόλασ!!!??Δε ξέρω αποψή μου πάντα έτσι..Εδώ κάθε μέρα βγαίνουν κι άλλα να χεις 2 ιδια μετά στο store σου..?Ε δε λέει μπορείς να αξιοποιήσεις πολύ καλύτερα αυτό το ποσό χρημάτων!!Δε πας ενα ταξιδάκι λέω εγω χεχε:lol::):p:p

Haha,καλέ ηρεμήστε και συγκρατηθείτε λιγάκι ορισμένοι!!!:!::p επειδή βγήκε μια τέτοια προσφορά θα πέσουμε όλοι και θα το (ξανα)πάρουμε!!?Είπαμε!!Εγώ το λατρεύω το κινητάκι μου (το προ έχω όμως κατ'εμε είναι πιο ολοκληρωμένο το προ..)δε θα το παιρνα το μινι το απλό,πολυ απλό ρε παιδί μου.. ή αν το παίρνα δε θα το ξανάπαιρνα..έχει τόσα άλλα κινητά τι να το κάνεις το 2ο ίδιο κιόλασ!!!??Δε ξέρω αποψή μου πάντα έτσι..Εδώ κάθε μέρα βγαίνουν κι άλλα να χεις 2 ιδια μετά στο store σου..?Ε δε λέει μπορείς να αξιοποιήσεις πολύ καλύτερα αυτό το ποσό χρημάτων!!Δε πας ενα ταξιδάκι λέω εγω χεχε:lol::):p:p

Οτι βγαίνουν κάθε μέρα άλλα συμφωνώ και σίγουρα θα είναι και καλύτερα άλλα με τέτοια τιμή? Το να έχεις 2 ίδια έχει και τα καλά του (ίδια παρελκόμενα, εύκολη μεταφορα δεδομένων κλπ) Όσο για το ταξιδάκι κλασική γυναικεία σκέψη... :lol:

Edited by REFEREE1980

Ειναι σκεψη της στιγμης πιστευω.

Αυριο θα το εχεις ξεχασει...

Οτι βγαίνουν κάθε μέρα άλλα συμφωνώ και σίγουρα θα είναι και καλύτερα άλλα με τέτοια τιμή? Το να έχεις 2 ίδια έχει και τα καλά του (ίδια παρελκόμενα, εύκολη μεταφορα δεδομένων κλπ) Όσο για το ταξιδάκι κλασική γυναικεία σκέψη... :-)

Hahaha!!έλεος όμως!!:p:p άκου κλασσική γυναικεία σκέψη!!κλασσική θα ήταν να σου έλεγα να πας για ψώνια :p τελοσπαντων.. με την τεχνολογια σήμερα και αντίκα κινητό να χεις μια χαρά τα περνάς τα δεδομένα σου απ΄το ένα στο άλλο!'Οπως και να'χει ΕΣΥ αποφασίζεις!!

Ειμαι απο Ηράκλειο και δέν ξέρω ποια καταστήματα αναλαμβάνουν,γνωρίζω για ένα "norton line" και ένα "mobi mobi" λές να το πάω σε ένα απο αυτά..

????η πλακέτα είναι οξυδομένη ....

Σκέφτομαι κ εγώ να πάρω το πρώτο μου android και μάλλον αυτό θα είναι το mini εξ'αιτίας τιμής και μεγέθους... Γι'αυτό έχω μερικές απορίες:

-Θα ήθελα να μου πουν όσοι το έχουν πως πάει από μπαταρία. Πόσες μέρες κρατάει με φυσιολογική χρήση τηλεφώνου?

-Στο θέμα κλήσεων είναι καλό?? έχει δυνατό ακουστικό??? ο άλλος ακούει???

-Επίσης ο λόγος που θα το πάρω θα είναι για να εξοικοιωθώ με το android... Έχει απόλυτη συμβατότητα με τις εφαρμογές που κυκλοφορούν??? Έστω και με τη νέα έκδοση...

-Και τέλος το vi της sony ericsson μπορεί να βγει με κάποιο τρόπο ώστε να μείνει καθαρό android όπως γίνεται στα htc κινητά???

Δεν έχω τρομερές απαιτήσεις.Δεν με απασχολεί η επεξεργαστική ισχύς κλπ.. Ο κύριος λόγος που το θέλω είναι για να πειραματιστώ με android εφαρμογές... Γι'αυτό αν υστερεί στο θέμα συμβατότητας ή κάτι ανάλογο θα ήταν πολύ αρνητικός παράγοντας...

Ευχαριστώ προκαταβολικά.... :):):)

Ειμαι απο Ηράκλειο και δέν ξέρω ποια καταστήματα αναλαμβάνουν,γνωρίζω για ένα "norton line" και ένα "mobi mobi" λές να το πάω σε ένα απο αυτά..

????η πλακέτα είναι οξυδομένη ....

Αν έχεις υποψία ότι η πλακέτα σου είναι οξειδωμένη, τότε πρέπει να το πάς οπωσδήποτε σε ένα service αφού βγάλεις την μπαταρία το συντομότερο. Απ΄όσο κατάλαβα, αυτά τα service, διαλύουν τελείως το κινητό και βάζουν την πλακέτα σε ένα μπάνιο ισοπροπυλικής αλκοόλης όπου με δονήσεις ή υπέρηχους διώχνουν το νερό. Το πόσο γρήγορα θα το πάς, επηρέαζει και το τελικό αποτέλεσμα.

Τώρα, αν είσαι από Ηράκλειο Κρήτης, κάποιο κατάστημα κινητής εκεί θα ξέρει να σου πει ένα αξιόπιστο service, κάνε τους ένα τηλέφωνο.

Εύχομαι καλή τύχη!

ΥΓ: βάλε βρε παιδί μου τα στοιχεία σου στο προφίλ σου :)

:X

Ο πραγματικός χαρακτήρας κάποιου φαίνεται σε υπολογιστή με αργό ιντερνετ..

γεια σας παιδια ειδα και εγω την τιμη του και ενδιαφερομαι πολυ να το παρω θα ηθελα να σας ρωτισω το gps του αν λειτουργει καλα τι ακριβος χρειαστικε για να κατεβασετε τους χαρτες η τους ειχε ηδη μεσα? και τελος αν λειτουργει δωρεαν γενικος θα ηθελα να μου πειτα τα παντα για το gps σας ευχαριστω!αα και θα ηθελα πληροφοριες και για την καμερα και για το φλασ του αν βγαζει οικανοπιητικες φοτο την νιχτα

Σκέφτομαι κ εγώ να πάρω το πρώτο μου android και μάλλον αυτό θα είναι το mini εξ'αιτίας τιμής και μεγέθους... Γι'αυτό έχω μερικές απορίες:

-Θα ήθελα να μου πουν όσοι το έχουν πως πάει από μπαταρία. Πόσες μέρες κρατάει με φυσιολογική χρήση τηλεφώνου?

-Στο θέμα κλήσεων είναι καλό?? έχει δυνατό ακουστικό??? ο άλλος ακούει???

-Επίσης ο λόγος που θα το πάρω θα είναι για να εξοικοιωθώ με το android... Έχει απόλυτη συμβατότητα με τις εφαρμογές που κυκλοφορούν??? Έστω και με τη νέα έκδοση...

-Και τέλος το vi της sony ericsson μπορεί να βγει με κάποιο τρόπο ώστε να μείνει καθαρό android όπως γίνεται στα htc κινητά???

Δεν έχω τρομερές απαιτήσεις.Δεν με απασχολεί η επεξεργαστική ισχύς κλπ.. Ο κύριος λόγος που το θέλω είναι για να πειραματιστώ με android εφαρμογές... Γι'αυτό αν υστερεί στο θέμα συμβατότητας ή κάτι ανάλογο θα ήταν πολύ αρνητικός παράγοντας...

Ευχαριστώ προκαταβολικά.... :):):)

Χαρα,εντελως φιλικα,2-3 σελιδες πριν γραφουν για την μπαταρια.δεν λεω,πολλες οι σελιδες αλλα ας ριχνουμε μια ματια ωστε να μην επαναλαμβανομαστε..τεσπα..ολα ειναι σχετικα..αναλογως τη χρηση.με 2 μερες μεσες ακρες εισαι ικανοποιημενη;οσο για το ακουστικο μια χαρα ειναι.και το ηχειο πολυ καλο..πολυ καλη επιλογη κινητου αλλα οπως ολα εχει ρα υπερ και τα κατα του.εισαι σε θεση να το «πειραξεις» απο,τι λες..αρα θα καταλαβεις στην πορια περι αντροιντ.τωρα ο,τι και να σου πουμε..

Με το λεγομενο unbrand βγαχεις ολα τα σκουπιδια της βονταφον.υπαρχουν οδηγοι εδω περα και τα παιδια εχουν κανει τρομερη δουλεια..μην σε αγχωνει τπτ..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι το θέμα είναι ότι αυτό έχει γίνει εδώ και τρείς μήνες!!!! Το είχα φυλαμένο ...!!:lol:

3 μήνες; :cry: :cry: ελπίζω τουλάχιστον να έχεις βγαλμένη την μπαταρία....

:X

Ο πραγματικός χαρακτήρας κάποιου φαίνεται σε υπολογιστή με αργό ιντερνετ..

γεια σας παιδια ειδα και εγω την τιμη του και ενδιαφερομαι πολυ να το παρω θα ηθελα να σας ρωτισω το gps του αν λειτουργει καλα τι ακριβος χρειαστικε για να κατεβασετε τους χαρτες η τους ειχε ηδη μεσα? και τελος αν λειτουργει δωρεαν γενικος θα ηθελα να μου πειτα τα παντα για το gps σας ευχαριστω!αα και θα ηθελα πληροφοριες και για την καμερα και για το φλασ του αν βγαζει οικανοπιητικες φοτο την νιχτα

γεια σου φιλε,υπαρχουν διαφορα προγραμματα για gps...(εννοειται χωρις χρεωση)εγω ειμαι απολυτα ικανοποιημενος απο το gps του.δοκιμαζεις τα προγραμματα και αναλογως τι σε βολευει,το κρατας.χαρτες και λοιπα ολα κομπλε.ειμαστε και εμεις εδω για να σε βοηθησουμε σχετικα με χαρτες και λοιπα..:rolleyes: ;)

οσο για τις φωτο..5αρα καμερα με autofocus και led flash.η λεξη ικανοποιητικη ειναι πολυ υποκειμενικη γιατι αλλο ικανοποιει εμενα και αλλο εσενα..;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σήμερα το αγόρασα 149 από τη Cosmote. Δεν είναι branded.

Είναι πολύ όμορφο.

Kαι ομως ειναι, εχει τον ηχο της κοσμοτε μεσα και ειναι branded. Ακου που σου λεω...:)

3 μήνες; :cry: :cry: ελπίζω τουλάχιστον να έχεις βγαλμένη την μπαταρία....

Οχι δέν το γνώριζα...:ninja:

γεια σου φιλε,υπαρχουν διαφορα προγραμματα για gps...(εννοειται χωρις χρεωση)εγω ειμαι απολυτα ικανοποιημενος απο το gps του.δοκιμαζεις τα προγραμματα και αναλογως τι σε βολευει,το κρατας.χαρτες και λοιπα ολα κομπλε.ειμαστε και εμεις εδω για να σε βοηθησουμε σχετικα με χαρτες και λοιπα..:rolleyes: ;)

οσο για τις φωτο..5αρα καμερα με autofocus και led flash.η λεξη ικανοποιητικη ειναι πολυ υποκειμενικη γιατι αλλο ικανοποιει εμενα και αλλο εσενα..;)

σε ευχαριστω για την απαντηση αν γινετε μπορει να ανεβασεις μια φοτο που εχει βγαλει την νιχτα να δω..μιλαμε για το απλο το χ10 το μινι οχι το προ ετσι?

Kαι ομως ειναι, εχει τον ηχο της κοσμοτε μεσα και ειναι branded. Ακου που σου λεω...:)

οπότε και απο Γερμανό θα είναι branded σωστα? Κακό αυτο... :(

σε ευχαριστω για την απαντηση αν γινετε μπορει να ανεβασεις μια φοτο που εχει βγαλει την νιχτα να δω..μιλαμε για το απλο το χ10 το μινι οχι το προ ετσι?

δεν υπαρχει διαφορα...ουτε στο gps ουτε στην καμερα..φανταζομαι και πουθενα αλλου εκτος απο το qwerty

[sIGPIC][/sIGPIC]

οκ και κατι αλλο επιδι θα το παρω απο κοσμοτε αν ειναι branded τι ακριβος σημενει οτι δεν θα δεχετε αλλες σιμ εκτοσ απο κοσμοτε ι απλα θα εχει λογισμικο κοσμοτε ?? Edited by neon_

οκ και κατι αλλο επιδι θα το παρω απο κοσμοτε αν ειναι branded τι ακριβος σημενει οτι δεν θα δεχετε αλλες σιμ εκτοσ απο κοσμοτε ι απλα θα εχει λογισμικο κοσμοτε ??

το δευτερο...και μπορεις απλα να κανεις αυτο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=286792 αν σε ενοχλει η πρασιναδα και θα σαι οκ!

[sIGPIC][/sIGPIC]

το δευτερο...και μπορεις απλα να κανεις αυτο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=286792 αν σε ενοχλει η πρασιναδα και θα σαι οκ!

εγω που το πηρα απο γερμανο δεν ειχε καθολου πρασιναδα μεσα :lol: (πριν ενα εξαμηνο)

εγω που το πηρα απο γερμανο δεν ειχε καθολου πρασιναδα μεσα :lol: (πριν ενα εξαμηνο)

ουτε ενα σλογκαν του τυπου:γερμανος!και εισαι μεσα!:lol::lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Nα σας ζαλισω και εγω λίγο...:O

Λογικα το κινητακι θα φοραει την εκδοση 1,6 και για να γινει η αναβάθμιση του

θα την κάνουμε μέσω sonyericsson update service σωστά μεχρι εδω?

Τα θετικα του το να κανουμε root το κινητό ειναι πολλα?

Ευχαριστώ πολύ!!!!!

Nα σας ζαλισω και εγω λίγο...:O

Λογικα το κινητακι θα φοραει την εκδοση 1,6 και για να γινει η αναβάθμιση του

θα την κάνουμε μέσω sonyericsson update service σωστά μεχρι εδω?

Τα θετικα του το να κανουμε root το κινητό ειναι πολλα?

Ευχαριστώ πολύ!!!!!

Ναι με SEUS ή με το PC companion

Root στο κινητο = π.χ ( administrator σε windows xp)

Με το να κανεις root θα μπορεις να κανεις πολλα πραγματα θα σου πω τα δυο ποιο γνωστα:

1ον ειναι το app2sd ( http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=287671 ) για να αποθηκευονται οι εφαρμογες σου στην memory card και οχι στην εσωτερικη μνημη του κινητου γιατι απο μονο του τις αποθηκευει στην εσωτερικη μνημη και δεν εχει επιλογη ρυθμισης

2ον το xrecovery ειναι ενα ας το πουμε προγραμμα που σου επιτρεπει να κανεις τα παντα backup και σε οτι δηποτε βλακεια κανεις στο κινητο σου να το γυρισεις οπως το ειχες "γιατι αν το κανεις root ολο και κατι θα πειραξεις"

ΥΓ Αν δεν εισαι root το app2sd και το xrecovery δεν μπενουν οπως και παρα πολλα αλλα θα τα μαθεις στην πορεια

ΥΓ2 Εμεις οι πλεον παλιοι χρηστες ας βοηθησουμε λιγο τους καινουργιους γιατι ειναι πολοι λογο της προσφορας του κινητου μας :)

Nexus S The best

• The title was changed to Sony Xperia X10 mini και Xperia X10 mini pro