Diamandis Δημ. November 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 (edited) ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ: :D Υπαρχει διαφορα αν κατεβεις απο τα 600 σε θεματα lag? Κανω φυσικα set on boot? Μονο αυτα αρκουν? το ondemand ειναι αυτο που νομιζω? Δηλαδη οτι μεταβαλλεται αναλογα με το τι ζητας να κανει? Σχετικα με το optimiser. Τι κανω? Το εγκατεστησα. Αυτο αρκει? Πρεπει να αλλαξω τις ρυθμισεις για να δω αποτελεσμα? Τι ειναι το setting strict που λεει ο dark? Edited November 18, 2010 by Diamandis Παράθεση SE X10 Mini Pro 2.2 froyo CM6-v3.2.1 HTC Desire Z Samsung Galaxy Mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalas Δημ. November 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 Είναι το TypoClock Ευχαριστώ πολύ Dark. Έβαλα και εγώ αυτά που προτείνεις παραπάνω. Να βάλουμε το set on boot όντως ε; Το setting strict είναι μια ρύθμιση του Optimizer. Παράθεση http://i.imgur.com/GWlGYB5.png?2 for Nexus devices [HOWTO] Combined emulated storage for the Nexus S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. November 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 Πλάκωσε δουλειά και σας έχασα λίγο :lol: Δεν σε αφήνει να ορίσεις 122/600; Μεγάλο ατόπημα κατά τη γνώμη μου να μην αφήνεις τον επεξεργαστή να πέσει κάτω από τα 245 σε αδράνεια. Σε αδράνεια είναι, γιατί τον κρατάς στα 245; (τώρα που το σκέφτομαι ο πρώτος μου υπολογιστής ήταν στα 300Mhz!!!) Ναι είναι εργοστασιακά σεταρισμένο minimum 245Mhz. (Για τον πρώτο μου υπολογιστή δεν μπορώ να σου απαντήσω γιατί δεν έζησε τόσο ωστε να μάθω clockspeed:lol:) ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ: Υπαρχει διαφορα αν κατεβεις απο τα 600 σε θεματα lag? Κανω φυσικα set on boot? Μονο αυτα αρκουν? το ondemand ειναι αυτο που νομιζω? Δηλαδη οτι μεταβαλλεται αναλογα με το τι ζητας να κανει? Σχετικα με το optimiser. Τι κανω? Το εγκατεστησα. Αυτο αρκει? Πρεπει να αλλαξω τις ρυθμισεις για να δω αποτελεσμα? Τι ειναι το setting strict που λεει ο dark? Μόνο σε κανά απαιτητικό παιχνίδι "παίζει" να δεις lag. Κατά τα άλλα τρέχει πολύ καλά. Για κάποιο λόγο το Set on boot "μου κάνει νούμερα". Προτιμώ να κάνω manual setup σε κάθε εκκίνηση. Το "ondemand" σημαίνει πως η συσκευή λειτουργεί σε όποιο clockspeed απαιτείται (ανάμεσα στα 122/480). Στο "performance" τρέχει πιο ψηλά (πάλι μέσα στο όριο 122/480 που έχεις θέσει αλλά όσο γίνεται πιο ψηλά) Πρέπει να αλλάξεις τις ρυθμίσεις για να δείς αποτέλεσμα. Πατώντας το κουμπί του μενού όσο είσαι στην εφαρμογή και επιλέγεις "προεπιλογές". Από κει απλά ξεκίνα με το setting "optimum" και αν δεν ικανοποιηθείς βάλε το στο "strict". Μέχρι εκεί πιστεύω οτι είναι καλά, από κει και πέρα οι υπερβολές καλό είναι να αποφεύγονται. Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisgoku Δημ. November 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 ένα περίεργο πράγμα εδώ και 2 μέρες ενώ έστελνα κανονικά σμσ δε μου έρχονταν καθόλου αυτά που μου έστλναν εμένα μέχρι που απεγκατέστησα το handcent και μου ήρθαν όλα μαζί. τι μπορεί να πείραξα στις ρυθμίσεις του; και κάτι ακόμα όταν προσπαθούσα να δω τι φταίει κατάλαβα πως δε μπορούσα να βρω που βάζουμε το νούμερο του κέντρου μηνυμάτων Παράθεση Rules are meant to be broken :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOUNELOS1986 Δημ. November 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 (edited) Έχει δοκιμάσει κανεις να το κάνει ? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=837470 Είναι πολύ ενδιαφέρον πιστεύω, να φύγουμε από το μπλε theme :P Edited November 18, 2010 by KOUNELOS1986 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ashford Δημ. November 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 Πλάκωσε δουλειά και σας έχασα λίγο :lol: Ναι είναι εργοστασιακά σεταρισμένο minimum 245Mhz. (Για τον πρώτο μου υπολογιστή δεν μπορώ να σου απαντήσω γιατί δεν έζησε τόσο ωστε να μάθω clockspeed:lol:) Μόνο σε κανά απαιτητικό παιχνίδι "παίζει" να δεις lag. Κατά τα άλλα τρέχει πολύ καλά. Για κάποιο λόγο το Set on boot "μου κάνει νούμερα". Προτιμώ να κάνω manual setup σε κάθε εκκίνηση. Το "ondemand" σημαίνει πως η συσκευή λειτουργεί σε όποιο clockspeed απαιτείται (ανάμεσα στα 122/480). Στο "performance" τρέχει πιο ψηλά (πάλι μέσα στο όριο 122/480 που έχεις θέσει αλλά όσο γίνεται πιο ψηλά) Πρέπει να αλλάξεις τις ρυθμίσεις για να δείς αποτέλεσμα. Πατώντας το κουμπί του μενού όσο είσαι στην εφαρμογή και επιλέγεις "προεπιλογές". Από κει απλά ξεκίνα με το setting "optimum" και αν δεν ικανοποιηθείς βάλε το στο "strict". Μέχρι εκεί πιστεύω οτι είναι καλά, από κει και πέρα οι υπερβολές καλό είναι να αποφεύγονται. Dark Dog αν με αυτό καταφέρεις να μου δώσεις λύση και στο θέμα της μπαταρίας τι να πω...!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. November 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 Dark Dog αν με αυτό καταφέρεις να μου δώσεις λύση και στο θέμα της μπαταρίας τι να πω...!:D Δεν είναι δική μου ανακάλυψη. Είναι κοινό μυστικό στους απανταχού χρήστες android πως βοηθά ο συνδυασμός αυτών των 2 προγραμμάτων. Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ashford Δημ. November 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 Δεν είναι δική μου ανακάλυψη. Είναι κοινό μυστικό στους απανταχού χρήστες android πως βοηθά ο συνδυασμός αυτών των 2 προγραμμάτων. Εγώ το μυστικό το ψάρεψα από σένα οπότε..!:p:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ion008 Δημ. November 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 (edited) Δεν είναι δική μου ανακάλυψη. Είναι κοινό μυστικό στους απανταχού χρήστες android πως βοηθά ο συνδυασμός αυτών των 2 προγραμμάτων. Κατι παρεμφερες.Στο quadrant μου εβγαλε σκορ 480 και μετα απο επαννεκινηση της συσκευης μου εδωσε 469 ειναι νορμαλ αυτο το νουμερο η κατι παιζει λαθος μηπως το εχω παραφορτωμενο Υ.Γ Τωρα μετα απο ωρα μου εβγαλε 509 Edited November 18, 2010 by ion008 Παράθεση Trinity: In 5 minutes, I'll tear that whole Goddamn building down......... CyanogenMod6 :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. November 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 Κατι παρεμφερες.Στο quadrant μου εβγαλε σκορ 480 και μετα απο επαννεκινηση της συσκευης μου εδωσε 469 ειναι νορμαλ αυτο το νουμερο η κατι παιζει λαθος μηπως το εχω παραφορτωμενο Υ.Γ Τωρα μετα απο ωρα μου εβγαλε 509 Σου έδωσε 469 γιατί μόλις κάνει εκκίνηση δεν έχει φορτώσει όλα τα απαραίτητα στοιχεία του λειτουργικού. Να ξέρεις οτι από 450 εώς 510+ είναι ένα απόλυτα "νορμαλ" benchmark για mini 2.1 Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ion008 Δημ. November 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 (edited) Σου έδωσε 469 γιατί μόλις κάνει εκκίνηση δεν έχει φορτώσει όλα τα απαραίτητα στοιχεία του λειτουργικού. Να ξέρεις οτι από 450 εώς 510+ είναι ένα απόλυτα "νορμαλ" benchmark για mini 2.1 ok ευχαριστω νταρκ στην μπαταρια ομως εχω σκαμπανεβασματα εκανα ολα οσα λεγωνται εδω μεσα ιδιος απο σενα αλλα απο τα 80% και κατω παει βολιδα εως τα 15% που μουλαρωνει και δεν λεει να πεθανει ομως ειναι ψυχοφθορο να εχεις το πρωι 20% και να πας στην δουλεια χωρις να ξερεις τη θα κατσει μου παει 2 μερες σιγουρες αμα το πειραξω πολυ παει 1 και αμα το ## ξεχασω## παει και 3 με το ζορι Υ.Γ Παντα ετσι ηταν απ την αρχη καλυτερεψε ομως λιγο μετα τις συμβουλες σου και την 2.1 Edited November 18, 2010 by ion008 Παράθεση Trinity: In 5 minutes, I'll tear that whole Goddamn building down......... CyanogenMod6 :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaniasgr Δημ. November 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 Καλησπέρα σε όλη τη παρέα, θα μπορούσε κάποιος "φωστήρας" ναμου πει : πως μπορώ να περάσω τη 2.1 ??? Έχω Cosmote, αλλά δεν έχω προσέξει να μου έχει βγάλει κάποια ειδοποίηση για να την εγκαταστήσω...:confused: ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ είμαι πολύ νέος στο x10 και προσπαθώ να καταλάβω όλα αυτά που λέτε στα διάφορα topics σας....αλλά λίγα καταλαβαίνω...:O θέλω να του περάσω τη 2.1 και μετά να του μεταφέρω τηλεφωνικούς καταλόγους και ότι άλλο χρειάζεται....για να μπορέσω επιτέλους να το χρησιμοποιήσω... Ευχαριστώ γαι την υπομονή σας...:D Παράθεση paniwnioi...ligoi kai kaloi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. November 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 Καλησπέρα σε όλη τη παρέα, θα μπορούσε κάποιος "φωστήρας" ναμου πει : πως μπορώ να περάσω τη 2.1 ??? Έχω Cosmote, αλλά δεν έχω προσέξει να μου έχει βγάλει κάποια ειδοποίηση για να την εγκαταστήσω...:confused: ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ είμαι πολύ νέος στο x10 και προσπαθώ να καταλάβω όλα αυτά που λέτε στα διάφορα topics σας....αλλά λίγα καταλαβαίνω...:O θέλω να του περάσω τη 2.1 και μετά να του μεταφέρω τηλεφωνικούς καταλόγους και ότι άλλο χρειάζεται....για να μπορέσω επιτέλους να το χρησιμοποιήσω... Ευχαριστώ γαι την υπομονή σας...:D Για μένα προσωπικά καλύτερη λύση για μεταφορά επαφών αποδείχτηκε το MyPhoneExplorer απλά κάνε συγχρονισμό πριν και συγχρονισμό μετά. Για να πας στην 2.1 απλά κατέβασε το Update Service και αφού το εγκαταστήσεις σβήσε το τηλέφωνο, τρέξε την εφαρμογή και κατόπιν ακολούθησε τις οδηγίες για να το συνδέσεις. Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaniasgr Δημ. November 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 Για μένα προσωπικά καλύτερη λύση για μεταφορά επαφών αποδείχτηκε το MyPhoneExplorer απλά κάνε συγχρονισμό πριν και συγχρονισμό μετά. Για να πας στην 2.1 απλά κατέβασε το Update Service και αφού το εγκαταστήσεις σβήσε το τηλέφωνο, τρέξε την εφαρμογή και κατόπιν ακολούθησε τις οδηγίες για να το συνδέσεις. αααα...μόνο μέσω του Update service δηλαδή γίνεται...? (Thanks σκούρε σκύλε.. :) ) Παράθεση paniwnioi...ligoi kai kaloi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos_theo_ Δημ. November 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 Καλησπέρα σε όλη τη παρέα, θα μπορούσε κάποιος "φωστήρας" ναμου πει : πως μπορώ να περάσω τη 2.1 ??? Έχω Cosmote, αλλά δεν έχω προσέξει να μου έχει βγάλει κάποια ειδοποίηση για να την εγκαταστήσω...:confused: ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ είμαι πολύ νέος στο x10 και προσπαθώ να καταλάβω όλα αυτά που λέτε στα διάφορα topics σας....αλλά λίγα καταλαβαίνω...:O θέλω να του περάσω τη 2.1 και μετά να του μεταφέρω τηλεφωνικούς καταλόγους και ότι άλλο χρειάζεται....για να μπορέσω επιτέλους να το χρησιμοποιήσω... Ευχαριστώ γαι την υπομονή σας...:D Αρχικά, συνδεσε το τηλεφωνο στον υπολογιστή και ανοιξε το sony ericsson pc companion καπου γραφει για ελεγχο για αναβαθμιση κατι τετοιο. Με την εφαρμογη back up και επαναφορα κανε ενα αντιγραφο στα δεδομενα σου, αλλα θα σου συνεστηνα τις επαφες να τις συγχρονισεις μεσω gmail γιατι εμενα δε μου τις εκανε επαναφορα.Αν υπαρχει η αναβμιση σου εχει αναλυτικες οδηγιες πως να το κανεις και μετα κανεις επαναφορα των δεδομενων απο το back up και επανοφορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos_theo_ Δημ. November 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 παιδια βαζω την καρτα μνηνης απο το Νοκια που ειχα 4gb και δε δουλευει με τιποτα, πρεπει να κανω κατι αλλο? Να σημειωσω πως είναι κλειδωμενη με κωδικο, αλλα δε μου εχει ζητησει τίποτα, δεν την αναγνωριζει καθολου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. November 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 παιδια βαζω την καρτα μνηνης απο το Νοκια που ειχα 4gb και δε δουλευει με τιποτα, πρεπει να κανω κατι αλλο? Να σημειωσω πως είναι κλειδωμενη με κωδικο, αλλα δε μου εχει ζητησει τίποτα, δεν την αναγνωριζει καθολου. Δοκίμασε να την ξεκλειδώσεις και αν εξακολουθεί να μην την διαβάζει κάνε format σε FAT32. Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bill Mathioudaki Δημ. November 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 Προσπάθησα να εγκαταστήσω το Documents To Go έκδοση 3.001.836 από το mobilism forum, αλλά δεν μπόρεσα να το κάνω με τίποτα! Πάντα παίρνω το μήνυμα οτί η εφαρμογή δεν εγκαταστάθηκε. Αντίθετα στο tablet που έχω εγκαταστάθηκε χωρίς πρόβλημα. Βέβαια η trial έκδοση από το market εγκαταστάθηκε κανονικά στο mini pro μου. Καμιά ιδέα; Παράθεση Νέα αγάπη (Android OS): OnePlus Nord 12GB/256GB :luck: Παλιές αγάπες (Android OS): OnePlus 6T 8GB/128GB, OnePlus 5T 6GB/64GB, Vernee MIX 2 6GB/64GB, Doogee MIX 6GB/64GB, Asus Zenfone 2 4GB/64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. November 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 Προσπάθησα να εγκαταστήσω το Documents To Go έκδοση 3.001.836 από το mobilism forum, αλλά δεν μπόρεσα να το κάνω με τίποτα! Πάντα παίρνω το μήνυμα οτί η εφαρμογή δεν εγκαταστάθηκε. Αντίθετα στο tablet που έχω εγκαταστάθηκε χωρίς πρόβλημα. Βέβαια η trial έκδοση από το market εγκαταστάθηκε κανονικά στο mini pro μου. Καμιά ιδέα; Καινούρια εγκατάσταση? ή κάνεις upgrade σε προϋπάρχουσα? Αν ισχύει το δεύτερο κάνε απεγκατάσταση την προηγούμενη, reboot και εγκατάσταση την νέα. Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisgoku Δημ. November 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 Μπες στο playnow και κατέβασε από εκεί το OfficeSuite Παράθεση Rules are meant to be broken :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zupaton Δημ. November 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 το κατεβασα αλλα οπου παταω μου γραφει δε βρεθηκε αρχειο??? Μάλλον δεν εννούσε για σένα το Office Suite. Ή πήγαινε στο market, βάλε delete contacts και θα βγούνε κάμποσα προγράμματα που μπορεί να σου κάνουν, ή κατέβασε το Myphone explorer και τον Myphone explorer client από το market για να σβήσεις και να κάνεις ότι άλλο θέλεις εύκολα μέσω Wifi. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
progressive Δημ. November 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 Καμιά ιδέα πότε θα βγάλει η vodafone τη 2.1; Φοβάμαι να το κάνω unbrand για να μην χάσω εγγύηση. Καθώς μου κάνει κάτι περίεργα και κατά περιόδους μου σταματάει τις κλήσεις συνήθως μετά το μισό με ένα λεπτό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donmitsos Δημ. November 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2010 Παιδια καλησπερα μολις πηρα στα χερια μου το x10 mini μου.Πολυ ωραιο αλλα ειμαι τελειος ασχετος και θελω να ρωτησω...Exo wind εκδοση android 1.6 μπορω να βαλω την 2.1 και αν ναι πως? Παράθεση Χ10 mini 2.1 Iridium Rom Thanks to Dark_Dog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dave481985 Δημ. November 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2010 καλημερα παιδια Hθελα να ρωτησω για το flash player 10.1 . Αν και ειναι γνωστο οτι παιζει μονο σε android 2.2 στο xda καταφεραν να κανουν μια εκδοση για 2.1 αλλα μονο για htc λογω μιας διεργασιας που εχουν για να τρεχει το Flash Lite. Μηπως εχετε ακουσει κατι και για το x10 mini? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diamandis Δημ. November 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2010 Παιδια καλησπερα μολις πηρα στα χερια μου το x10 mini μου.Πολυ ωραιο αλλα ειμαι τελειος ασχετος και θελω να ρωτησω...Exo wind εκδοση android 1.6 μπορω να βαλω την 2.1 και αν ναι πως? πρωτα κανεις αυτο: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=279997 Μετα αυτο: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=286792 σε Νοrdic Και μετα αναβαθμιση και εισαι ετοιμος. ΑΝ θες, κανεις μετα και αυτο: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=287054 ΠΡΟΣΟΧΗ: Χανεις την εγγυηση Αλλιως...περιμενεις:) Παράθεση SE X10 Mini Pro 2.2 froyo CM6-v3.2.1 HTC Desire Z Samsung Galaxy Mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts