chris25 Δημ. November 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 (edited) to set cpu που μπορουμε να το βρουμε dark dog η κατι αντιστοιχο? Edited November 16, 2010 by chris25 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. November 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 to set cpu που μπορουμε να το βρουμε dark dog? Κανονικά είναι paid app... Αλλά ο γούγλης μπορεί να σου βρει πολλά. :D Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harisalex Δημ. November 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 Μολις μου εβγαλε ενημερωση για αναβαθμιση εχω την εκδοση generic balkan νομιζω, ήθελα να ρωτησω, αν κανω αναβαθμιση θα χασω τα δεδομενα της εφαρμογης angry birds? οχι τιποτα αλλο το εχω λιωσει... ναι βγηκε για ολους!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. November 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 Ok λίγη τροφή για όνειρα ακόμα. Τι παράξενο έχει αυτή η φωτό? :D http://img40.imagefra.me/i3bg/dark_dog/ffgh_12c_u92ct.png Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. November 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 Ok λίγη τροφή για όνειρα ακόμα. Τι παράξενο έχει αυτή η φωτό? :D http://img40.imagefra.me/i3bg/dark_dog/ffgh_12c_u92ct.png xaxaxaxa γιατι εχει κατι που δεν ειναι παραξενο????????? λοιπον θα ερθω καμια μερα για καφε να κανεις και το δικο μου :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. November 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 xaxaxaxa γιατι εχει κατι που δεν ειναι παραξενο????????? λοιπον θα ερθω καμια μερα για καφε να κανεις και το δικο μου :D Και όμως έχει κάτι πολύ κουλό. Πρόσεξε ένα συγκεκριμένο χαρακτηριστικό... Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. November 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 (edited) Και όμως έχει κάτι πολύ κουλό. Πρόσεξε ένα συγκεκριμένο χαρακτηριστικό... :fool: :what: αντε να το παρει το ποταμι, πιο το ευχαριστω λες? edit αυτο που μου αρεσε ειναι που εχεις ελευθερη την μνημη του κινητου Edited November 16, 2010 by dimtz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOUNELOS1986 Δημ. November 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 (edited) Τα έφτυσε το κινητό σου με τόσα πειράματα που του έχεις κάνει :P Εντάξει πέρα από την πλακα :| τι έκανες :@ (θέλω να ελπίζω ότι δεν είναι photoshop) Edited November 16, 2010 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. November 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 Εντάξει πέρα από την πλακα :| τι έκανες :@ (θέλω να ελπίζω ότι δεν είναι photoshop) Photoshop? Με προσβάλεις. :mad: Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ion008 Δημ. November 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 Και όμως έχει κάτι πολύ κουλό. Πρόσεξε ένα συγκεκριμένο χαρακτηριστικό... Εφυγε το app2sd και εχει a2sd μ? Παράθεση Trinity: In 5 minutes, I'll tear that whole Goddamn building down......... CyanogenMod6 :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOUNELOS1986 Δημ. November 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 Να ρωτήσω κάτι. Έχω το launcher προ plus, υπάρχει κάποιο theme να το πω, εφαρμογή να το πω... στο οποιο όταν πάω να ξεκλειδώσω το κινητή να μην μου τα εμφανίζει μέσα στο μπλε. Η τουλάχιστον να του αλλάξω χρώμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. November 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 οκ οκ προσέξτε την διαθέσιμη εσωτερική μνήμη. Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOUNELOS1986 Δημ. November 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 οκ οκ προσέξτε την διαθέσιμη εσωτερική μνήμη. Nαι την πρόσεξα εγώ :) Να φανταστώ ότι δημιούργησες ένα script και έχεις αντιγράψει οοοοοοολα τα αρχεία μνήμης του κινητού στην κάρτα μνήμης και τα διαβάζει από εκεί ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ion008 Δημ. November 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 οκ οκ προσέξτε την διαθέσιμη εσωτερική μνήμη. OMG τρεχει το λειτουργικο απο την SD :wacko: Παράθεση Trinity: In 5 minutes, I'll tear that whole Goddamn building down......... CyanogenMod6 :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. November 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 OMG τρεχει το λειτουργικο απο την SD :wacko: Όχι όχι μάγκες μην συγχέουμε τα πράγματα αυτά είναι πολύ μακριά. Απλά χρησιμοποίησα ένα script του Bill_Mathioudaki και μετέφερα dalvik cache και /data/data στην sd. Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 τι να πω και γω που εχω 30 mb διαθεσιμα.....:( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOUNELOS1986 Δημ. November 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 Όχι όχι μάγκες μην συγχέουμε τα πράγματα αυτά είναι πολύ μακριά. Απλά χρησιμοποίησα ένα script του Bill_Mathioudaki και μετέφερα dalvik cache και /data/data στην sd. Τώρα όμως από που τρέχουν τα δεδομένα ? Από την κάρτα λογικά, τρέχουν όμως τόσο γρήγορα όσο από την μνήμη του κινητού? Παρατήρησες καμια διαφορα? (Είχα προσέξει στο θέμα αρ2sd που γράφατε για το script αυτό, αλλα δεν ήξερα που πρέπει να το δημιουργήσω + ότι μπορεί να κάνω καμια πατάτα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ion008 Δημ. November 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 τι να πω και γω που εχω 30 mb διαθεσιμα.....:( τι να πω και εγω με 22.4 μετα βασικα μονο εε Παράθεση Trinity: In 5 minutes, I'll tear that whole Goddamn building down......... CyanogenMod6 :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. November 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 Τώρα όμως από που τρέχουν τα δεδομένα ? Από την κάρτα λογικά, τρέχουν όμως τόσο γρήγορα όσο από την μνήμη του κινητού? Παρατήρησες καμια διαφορα? (Είχα προσέξει στο θέμα αρ2sd που γράφατε για το script αυτό, αλλα δεν ήξερα που πρέπει να το δημιουργήσω + ότι μπορεί να κάνω καμια πατάτα). Μέχρι τώρα και για underclocked που το έχω με το Setcpu μια χαρά πάει. Απλά καθυστερεί λίγο να τα φορτώσει κατά το boot Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ion008 Δημ. November 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 Μέχρι τώρα και για underclocked που το έχω με το Setcpu μια χαρά πάει. Απλά καθυστερεί λίγο να τα φορτώσει κατά το boot Αμα υπαρχει οδηγος....και ειναι και κατι τις ευκολος......και τον εχουμε πριν τα Χριστουγεννα......εεε σαν δωρο βρε παιδι ..υπαρχει ? ΕΕ φαναταστικε τροχονομ εεε φανταστικε DarkDog???:) Υ.Γ Σε πριξαμε Παράθεση Trinity: In 5 minutes, I'll tear that whole Goddamn building down......... CyanogenMod6 :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOUNELOS1986 Δημ. November 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 Παίζει ρόλο και η κάρτα τι class είναι σε αυτό πιστεύω. Μπράβο σας πάντως που δούλεψε, πολύ καλό. Αν δεν μπούμε τελικά στην 2.2 (χτυπα ξύλο) θα είναι πολύ χρήσιμο το script αυτό :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile_hacker Δημ. November 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 Όχι όχι μάγκες μην συγχέουμε τα πράγματα αυτά είναι πολύ μακριά. Απλά χρησιμοποίησα ένα script του Bill_Mathioudaki και μετέφερα dalvik cache και /data/data στην sd. Βαλε και το /system/app με την ιδια διαδικασια..... (αν δεν το εχεις βαλει ηδη επειδη βλεπω πολυ ελευθερη μνημη) Παράθεση Το τίμημα αυτών που κατέχουν την γνώση, είναι να ζουν έκπτωτοι..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. November 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 Βαλε και το /system/app με την ιδια διαδικασια..... (αν δεν το εχεις βαλει ηδη επειδη βλεπω πολυ ελευθερη μνημη) Όχι δεν το έβαλα ακόμα, δεν είμαι πολύ σίγουρος αν προλαβαίνει να τα κάνει mount κατα το boot Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile_hacker Δημ. November 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 Όχι δεν το έβαλα ακόμα, δεν είμαι πολύ σίγουρος αν προλαβαίνει να τα κάνει mount κατα το boot αν δεν προλαβαινε θα κρασαρε και παλι γιατι τα data των system/app ειναι στο φακελο /data/data οπως και των υπολοιπων, αλλα τσεκαρε αυτο :) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3381192#post3381192 Παράθεση Το τίμημα αυτών που κατέχουν την γνώση, είναι να ζουν έκπτωτοι..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. November 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2010 αν δεν προλαβαινε θα κρασαρε και παλι γιατι τα data των system/app ειναι στο φακελο /data/data οπως και των υπολοιπων, αλλα τσεκαρε αυτο :) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3381192#post3381192 Ναι αλλά για κάποιο περίεργο λόγο δουλέυει χωρίς να έχω πειράξει το mount_sd.sh. Χμ.. Παράθεση Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts