Jump to content

[Επίσημο] HTC HD mini

zalaros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators
παιδια ξερουμε αν παιρνει android? το μινι?

Δεν έχουν ασχοληθεί και τόσο οι σχετικοί developers σε αυτή τη συσκευή.

Modpic.gif

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=802134

στο παραπανω thread υπαρχει μια καινουργια και ωραια δουλεια για το mini.

Εγκατεστησα μονο το callhistory.zip και απεκτησα εγχρωμα εικονιδια στην σελιδα

"ιστορικο κλησεων (ολες)".

• Administrators
Απ' ότι φαίνεται και τα υπόλοιπα δουλεύουν μια χαρά. Δεν είναι άσχημο για κάποιον που χρειάζεται μια αισθητική ανανέωση.

Modpic.gif

Απ' ότι φαίνεται και τα υπόλοιπα δουλεύουν μια χαρά. Δεν είναι άσχημο για κάποιον που χρειάζεται μια αισθητική ανανέωση.

δεν δουλευουν ακριβως μια χαρα..καποιος εκανε παραπονο οτι δεν δουλευει το μειλ.

το ειχα εγκαταστησει για λιγες ωρες και το προβλημα μου ηταν οτι οι 15 κεντρικες φωτογραφιες των επαφων μου εγιναν θολες. προσπαθουσα να το απεγκαταστησω αλλα δεν απεγκαθιστατο. ευτυχως ειχα παρει ενα full backup λιγο πριν και δεν κατεφυγα σε hard reset. επαναεγκατεστησα μονο το "callhistory.zip" και αποκτησα εχρωμα εικονιδια στο "ιστορικο"...

Δεν δουλεύει το e-mail από αλλαγές στα εικονίδια; Παράξενο!

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=802134&page=3"

post #23

δεν δουλευουν ακριβως μια χαρα..καποιος εκανε παραπονο οτι δεν δουλευει το μειλ.

το ειχα εγκαταστησει για λιγες ωρες και το προβλημα μου ηταν οτι οι 15 κεντρικες φωτογραφιες των επαφων μου εγιναν θολες. προσπαθουσα να το απεγκαταστησω αλλα δεν απεγκαθιστατο. ευτυχως ειχα παρει ενα full backup λιγο πριν και δεν κατεφυγα σε hard reset. επαναεγκατεστησα μονο το "callhistory.zip" και αποκτησα εχρωμα εικονιδια στο "ιστορικο"...

ποιο προγραμμα δουλευεις για Full Backup ?

καλημερα ... πες μου σε παρακαλω πως κανεις εγκατασταση το zip? υπαρχουν αλλα προβληματα με αυτο το αρχειο? το ρωταω γιατι το τηλεφωνο που εχω ειναι εταιρικο....................

xannta

ποιο προγραμμα δουλευεις για Full Backup ?

ειχα,ευτυχως, κατεβασει το trial του SPB backup και μετα αυτην την επιτυχια του με το restore σκεφτομαι να το αγορασω..

καλημερα ... πες μου σε παρακαλω πως κανεις εγκατασταση το zip? υπαρχουν αλλα προβληματα με αυτο το αρχειο? το ρωταω γιατι το τηλεφωνο που εχω ειναι εταιρικο....................

Ολη η διαδικασια μεσα στο κινητο με file η resco explorer διοτι (τουλαχιστον σε μενα) ο φακελος windows του mini ειναι αορατος απο το pc μου.

Παμε:unzip το αρχειο.προκυπτει ενας φακελος με ακατανοητο ελληνικο ονομα.μεσα στον

φακελο υπαρχουν τρια αρχεια με αριθμους,γραμματα και _manila. αντιγραφη και επικολληση αυτων των 3 αρχειων στο ROOT(χυμα) του φακελου windows του μινι.

κατα την επικολληση με ρωτησε "επειδη το αρχειο ειναι στην rom να το αντικαταστησω?" ειπα ναι και λειτουργησε οπως περιμενα δηλ colour icons στο "ιστορικο".

Και πολύ σωστά θα κάνεις. Είναι ότι το καλύτερο πρόγραμμα για backup. Aπλά μια συμβουλή. Όταν κάνεις Restore από backup να πηγαίνεις στις ρυθμίσεις και να ξετσεκάρεις εκεί που λέει Keep log restore files.

• Administrators
Ολη η διαδικασια μεσα στο κινητο με file η resco explorer διοτι (τουλαχιστον σε μενα) ο φακελος windows του mini ειναι αορατος απο το pc μου.

Αν ενεργοποιήσεις στις ρυθμίσεις φακέλων του PC σου να βλέπεις τα hidden files, θα δεις κανονικά τον φάκελο /Windows της συσκευής σου.

Modpic.gif

Φίλοι καλησπέρα.

Δεν θυμάμαι ποιος αλλά είχε ζητήσει κάποιο άλλο τρόπο να ανοίγει την συσκευή όταν είναι με κλειστή οθόνη χωρίς να πατάει το power button.

Δοκίμασα στο δικό μου την εφαρμογή που βρίσκεται στο παρακάτω link.

Όπως λέει και το όνομα του απλά κουνάς την συσκευή και ανοίγει.Βέβαια δεν ξεκλιδώνει(νομίζω καλύτερα) και θα πρέπει να το ξεκλειδώσει ο χρήστης.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=612267

Και τροποποιημένο cab από εμένα για να βγαίνει ένα πιο ωραίο εικονίδιο.

Edited by loulou_loulou

Φίλοι καλησπέρα.

Δεν θυμάμαι ποιος αλλά είχε ζητήσει κάποιο άλλο τρόπο να ανοίγει την συσκευή όταν είναι με κλειστή οθόνη χωρίς να πατάει το power button.

Όπως λέει και το όνομα του απλά κουνάς την συσκευή και ανοίγει.Βέβαια δεν ξεκλιδώνει(νομίζω καλύτερα) και θα πρέπει να το ξεκλειδώσει ο χρήστης.

ευχαριστω!!!το εγκατεστησα και δουλευει μια χαρα!πολυ μπροστα η εφαρμογη.....:ninja:

HTC Desire s

Sonyericsson Neo V

Φίλοι καλησπέρα.

τhanks loulou loulou ωραιο εικονιδιο :bow::thanks:

hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi

htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom

htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab

htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim

Φίλοι καλησπέρα.

εμενα σημερα σταματησε να δουλευει.μπορεισς να μ πεις πως το εγκατεστησες?το αρχειακι ζιπ που εχει μαζι με το καμπ που ακριβως το βαζεις γιατι δεν εχω καταλαβει:O

HTC Desire s

Sonyericsson Neo V

εμενα σημερα σταματησε να δουλευει.μπορεισς να μ πεις πως το εγκατεστησες?το αρχειακι ζιπ που εχει μαζι με το καμπ που ακριβως το βαζεις γιατι δεν εχω καταλαβει:O

Κάνεις Unzip το αρχείο μετά το κάνεις copy στην κάρτα αποθήκευσης και το κάνεις εγκατάσταση στην κύρια μνήμη.οχι στην κάρτα αποθήκευσης

Δοκιμασε το τροποποιημενο του loulou που βρισκετε παραπανω , μονο το cab ,το zip δεν χρειαζετε .Εγκατασταση στην sd καρτα σου και απο εκει στην κεντρικη μνημη soft reset , καλο ειναι στο διαστημα της ημερας να κανουμε ενα κλικ στην εφαρμογη φαινετε οτι ξεχναει να ξυπνησει.

hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi

htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom

htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab

htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim

Φίλοι καλησπέρα.

Δυστυχώς υπάρχουν αναφορές για το συγκεκριμένο πρόγραμμα ότι σταματάει δουλεύει και θέλει να το ξανατρέξουμε.

Η λύση που μπορώ να δώσω ειναι η παρακάτω

Θα πρέπει να κατεβάσετε ένα πρόγραμμα όπως το ctscheduler full όχι το Light(δεν είναι δωρεάν).Μεταξύ των άλλων μπορείς να το προγραμματίσεις να τρέχει προγράμματα όσες φορές θέλεις μέσα στην ημέρα.

Δεν βαραίνει όμως έτσι η λειτουργία της συσκευής;

Το έχω στο δικό μου για να πάω σε flight mode το βράδυ και το ανάποδο το πρωί και δεν καταλαβαίνω διαφορά.