Jump to content

Cosmote Internet On The Go!

Mitsos_The_Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μέχρι στιγμής, δεν έχουμε καμία ένδειξη ότι θα γίνει παράτηση της προθεσμίας ενεργοποίησης της προσφοράς ε;

21 minutes ago, user_one said:

Μέχρι στιγμής, δεν έχουμε καμία ένδειξη ότι θα γίνει παράτηση της προθεσμίας ενεργοποίησης της προσφοράς ε;

Όχι ακόμα. Λογικά σήμερα μέχρι το βράδυ, θα ενημερώσουν για παράταση της προσφοράς μέχρι 31/8, όπως κάθε χρόνο.

On 10/4/2025 at 9:42 ΜΜ, vslk said:

Η προσφορά μπορεί να ενεργοποιηθεί από 10/4/2025 μέχρι και 25/04/2025.

IMG_20250410_213518.thumb.jpg.63e0124a1aff6955f20cce48729552be.jpg

IMG_20250410_213459.thumb.jpg.db816763457a3ff0254e04fc54c81368.jpg

Δόθηκε παράταση. Η προσφορά μπορεί να ενεργοποιηθεί μέχρι και 31/08/2025.

Απεριόριστα gb για 1 μήνα 25€.

Απεριόριστα gb για 3 μήνες 55€.

Απεριόριστα gb για 3 μήνες + 400gb για 9 μήνες 80€.

20gb για 1 μήνα 10€.

Αυτό το πακέτο με έχει σώσει στο εξοχικό.

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

• 2 weeks later...

Παιδιά καλησπέρα. Πήρα πρόσφατα μια προπληρωμένη κάρτα Cosmote internet on the go. Αυτή είναι data only Sim.

Την τοποθέτησα στο κινητό, αλλά δεν έχω πουθενά καλό σήμα. Μου βγάζει συνέχεια Ε. 

Περιοχές που έχω δοκιμάσει είναι Αγία Παρασκευή, Χαλάνδρι, Εύβοια στην Κάρυστο και άλλες.

Πριν λίγο βγήκα να περπατήσω στην Αγία Παρασκευή και συνδεόταν για 10 δευτερόλεπτα, μετά διακοπή για 5 -10 λεπτά και μετά πάλι σύνδεση για 10 δεύτερα. 

Δεν ξέρω τι να κάνω πλέον. Έχετε παρόμοια εμπειρία ή κάποια ιδέα;;;

Το κινητό είναι 4G ή 5G ?

Διότι το 3G έχει καταργηθεί στην Ελλάδα, και πλέον θα έχεις μόνο Ε με παλαιό κινητό. 

Αν έχεις καινούριο κινητό πάρε την εξυπηρέτηση να σου ανοίξουν το 5G. 

Μπορείς βέβαια να δοκιμάσεις να στείλεις 

4G 

στο 1333 

Παντού Ε; καθόλου 4G; Περίεργο, ειδικά σε τόσες περιοχές κάτι πάει πολύ λάθος. Τι συσκευή έχεις; 2 SIM μέσα; δοκίμασες μόνο με μια ;

Κάρυστος έχει ακόμα και 5G,μπόλικο μάλιστα με Ν78. Μόνο μετά τη Κάψαλα στις στροφές στα βουνά έχει Ε για 2λ μετά κανονοικά 4G+/5G. Μέχρι τη Κάρυστο.

Άμα έχεις συσκευή 4G στειλε στο 1333 τη λέξη 4G. Εάν έχεις 5G στείλε στο 1333 τη λέξη 5G.

Just now, green dragon said:

Το κινητό είναι καινούργιο Galaxy A55 5G, οπότε λες να δοκιμάσω με το μήνυμα;

Μια χαρά. Στείλε στο 1333 τη λέξη 5G και πες άμα ήρθε απάντηση. Μετά από 2λ κανε επανεκκίνηση ή ανοιξε και κλείσε τη λειτουργία πτήσης.

13 minutes ago, green dragon said:

Παιδιά καλησπέρα. Πήρα πρόσφατα μια προπληρωμένη κάρτα Cosmote internet on the go. Αυτή είναι data only Sim.

Την τοποθέτησα στο κινητό, αλλά δεν έχω πουθενά καλό σήμα. Μου βγάζει συνέχεια Ε. 

Περιοχές που έχω δοκιμάσει είναι Αγία Παρασκευή, Χαλάνδρι, Εύβοια στην Κάρυστο και άλλες.

Πριν λίγο βγήκα να περπατήσω στην Αγία Παρασκευή και συνδεόταν για 10 δευτερόλεπτα, μετά διακοπή για 5 -10 λεπτά και μετά πάλι σύνδεση για 10 δεύτερα. 

Δεν ξέρω τι να κάνω πλέον. Έχετε παρόμοια εμπειρία ή κάποια ιδέα;;;

Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα είχα με τη συγκεκριμένη sim.

Θα μιλήσεις με την εξυπηρέτηση και θα τους πεις να σου ενεργοποιήσουν αυτοί το 4G/5G volte και wifi calling γιατί η sim δεν μπορεί να στείλει sms.

Συμβουλή μου...αν δεις ότι καθυστερούν στην εξυπηρέτηση, πήγαινε σε κατάστημα Γερμανός. Θα λυθεί αμέσως.

Just now, green dragon said:

Τζίφος....

Screenshot_20250611_235835_Messages.thumb.jpg.e2d3112ac7e57ff641cb69afdcc3b9ca.jpg

Τζίφος γιατί το έστειλες απ τη SIM της NOVA. Από της COSMOTE πρέπει.

1 minute ago, vslk said:

Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα είχα με τη συγκεκριμένη sim.

Θα μιλήσεις με την εξυπηρέτηση και θα τους πεις να σου ενεργοποιήσουν αυτοί το 4G/5G volte και wifi calling γιατί η sim δεν μπορεί να στείλει sms.

Συμβουλή μου...αν δεις ότι καθυστερούν στην εξυπηρέτηση, πήγαινε σε κατάστημα Γερμανός. Θα λυθεί αμέσως.

Όλα αυτά γίνονται και μέσω Chat από το Cosmote app άμα έχει διαφορετικά. Είναι διαθέσιμο από 09:00-21:00 κάθε μέρα. Ζητάς στον προσωπικό βοηθό: Ενεργοποίηση 5G,VoLTE και Wifi calling.  Θα σε συνδέσει με εκπρόσωπο και θα το κάνει γρήγορα.

*Δεν είναι ανάγκη να πει VoLTE, Wifi calling με VoLTE ούτως ή άλλως στην Cosmote πάνε πακέτο. 

Η cosmote κάρτα δεν στέλνει sms, οπότε μένει το τηλεφώνημα στην εξυπηρέτηση πελατών ή η επίσκεψη σε κατάστημα. 

Ευχαριστώ όλους!

10 minutes ago, elkons said:

Αναμένουμε για εξελίξεις 

Δοκίμασα μέσω chat, αλλά η υπηρεσία λειτουργεί 9.00  με 21.00

Αν περιμένω στο 13888, μάλλον θα με χρεώσει η Nova τα μαλλιοκέφαλα μου😆

Edited by green dragon

1 minute ago, green dragon said:

Δοκίμασα μέσω chat, αλλά η υπηρεσία λειτουργεί 9.00  με 21.00

Μπες το πρωί, θα εξυπηρετηθείς πολύ γρήγορα δεν έχει αναμονή μεταξύ 9:00-15:00 σίγουρα. 

Κάνε επικόλληση αυτό 

23 minutes ago, elkons said:

Καλησπέρα σας, θα ήθελα να μου κάνετε ενεργοποίηση του 5G και της υπηρεσίας Wifi calling στη σύνδεση αυτή. 

Άμα δε σε συνδέσει το μποτ και σου λέει ότι θέλει γράψε του αμέσως μετά σύνδεση με εκπρόσωπο. 

WiFi calling δεν ενεργοποιείται σε συνδέσεις data, αλλά το 5G έπρεπε να είναι ήδη ενεργό. Θα το ενεργοποιήσουν από την εξυπηρέτηση με διαμαρτυρία. Από Νόβα για βλάβη Cosmote 13738 χωρίς χρέωση.

Edited by georgemv

6 ώρες πριν, georgemv said:

WiFi calling δεν ενεργοποιείται σε συνδέσεις data, αλλά το 5G έπρεπε να είναι ήδη ενεργό. Θα το ενεργοποιήσουν από την εξυπηρέτηση με διαμαρτυρία. Από Νόβα για βλάβη Cosmote 13738 χωρίς χρέωση.

Τελικά μετά από επικοινωνία μέσω του 13738, μου ενεργοποίησαν το 5G στη κάρτα...επανεκκίνηση της συσκευής και τέλος. 

Μετά με κάλεσαν από το 13888, για έλεγχο αν έχουν πάει όλα καλά. 

Σας ευχαριστώ όλους!

• 1 month later...

Καλημέρα. Αν παρω μια κάρτα prepaid για ίντερνετ, δέχεται μεταφορά χρημάτων από what's up που έχω ένα υπόλοιπο κ δε ξέρω τι να το κανω;

2 ώρες πριν, arxif said:

Καλημέρα. Αν παρω μια κάρτα prepaid για ίντερνετ, δέχεται μεταφορά χρημάτων από what's up που έχω ένα υπόλοιπο κ δε ξέρω τι να το κανω;

Είχα δοκιμάσει easy transfer από wu και δεν γινόταν.

Μπορείς να τους ρωτήσεις αν γίνεται να σου κάνουν αυτοί τη μεταφορά σε κατάστημα ή στην εξυπηρέτηση πελατών.

Edited by vslk

• 2 weeks later...

Καλησπέρα σας,

εκτός από τις προσφορές που τρέχουν με τα απεριόριστα . Ποια είναι τα βασικά πακέτα όταν θα λήξουν οι προσφορές;

• 3 months later...

Σκέφτομαι να πάρω μια κάρτα για το σπίτι,έχω router με σιμ vodafone αυτή τη στιγμή.Δεν μπορώ να βρω αν μπορώ να κάνω ανανέωση και ενεργοποίηση πακέτου απο μακρυά,χωρίς δηλαδή να είμαι συνδεδεμένος στο ίδιο δίκτυο .

(είχα πάλι πριν 6 χρόνια αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ καθόλου πως το έκανα τότε )

32 minutes ago, bill33 said:

Σκέφτομαι να πάρω μια κάρτα για το σπίτι,έχω router με σιμ vodafone αυτή τη στιγμή.Δεν μπορώ να βρω αν μπορώ να κάνω ανανέωση και ενεργοποίηση πακέτου απο μακρυά,χωρίς δηλαδή να είμαι συνδεδεμένος στο ίδιο δίκτυο .

(είχα πάλι πριν 6 χρόνια αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ καθόλου πως το έκανα τότε )

Εννοείται ότι μπορείς να κάνεις ενεργοποίηση πακέτων και στην βονταφον και στην κοσμοτέ από απόσταση, είτε μέσω των εφαρμογών είτε μέσω των ιστοσελίδων τους.