Jump to content

[Επίσημο] Samsung Wave (S8500)

andreas_ku990
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εχει τοσο μεγαλη διαφορα η οθόνη??? διαβαζω οτι η SLCD ειναι πιο φωτεινη και με μεγαλυτερη ευκρινεια απο την amoled.... αλλα με μικροτερη γωνια θεασης και μικροτερη αυτονομια.

• Απαντήσεις 10χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

εχει τοσο μεγαλη διαφορα η οθόνη??? διαβαζω οτι η SLCD ειναι πιο φωτεινη και με μεγαλυτερη ευκρινεια απο την amoled.... αλλα με μικροτερη γωνια θεασης και μικροτερη αυτονομια.

Για ευκρίνεια δεν ισχύει ίσα ίσα που σαν τεχνολογία η led είναι πολύ καλύτερη απο slcd και έχει επικρατήσει παντού. Πολύ ζωντανά και ζεστά χρώματα

nokia 3210, nokia 3310, nokia 3330, sony ericsson t68i, sony ericsson t610, sony ericsson t630, sharp gx30i, nokia 6670, nokia n70, sony ericsson g900, nokia 5800, samsung omnia, samsung wave, samsung corby, samsung monte, nokia 1800, sony ericsson xperia neo V, sony xperia U, sony xperia Z, lg nexus 4, sony xperia Z, sony xperia Z1

εχω μπερδευτει εντελως . εχω το wave 1 και ειμαι απολυτα ικανοποιημένος και το μόνο θεμα που έχω ειναι αν δω την οθόνη του 2 και απογοητευτω ... εχει καποιος δει και τις 2 να δουλευουν ταυτοχρονα να μας πει?????

Φίλε μου είναι εξ ίσου καλά και τα δυο.Το 8530 έχει μεγαλύτερη οθόνη που για μένα είναι πιο λειτουργική ,αλλά η οθόνη του 8500,έχει πιο καλά χρώματα εννοώ ευκρίνεια και πιστότητα.Πάντως για την τιμή που έχουν τώρα και τα δυο είναι άπαικτα.Πιστεύω ότι με τη bada 2 το 2 θα δουλεύει καλύτερα διότι έχει πιο μεγάλη εσωτερική μνήμη.Πιστεύω να σου έδωσα μια ιδέα.

πιο πολυ για το 8530 καταληγω ... πόση μνημη εχει το 8530 ?? το βρίσκω 215 € με εγγυηση Samsung Ελλάδας και όχι απο παράλληλη εισαγωγη. οπότε δεν μπλεκω με προβλήματα update . Αλήθεια υπάρχει τρόπος να τσεκάρω αν ειναι ελληνικής εισαγωγης και όχι παραεισαγωγη ???? πχ στο 8500 ξερω οτι εχω την official xxjl2 - xcjl1 ρομ που πήρα μeσω KIES . στο 8530 πια πρεπει να ειναι η επισημη περασμενη για να μην υπαρχει προβλημα????

Ποιός είπε οτί έχει πιο πολύ μνήμη? Ίδια είναι. Ακριβώς ίδια κινητά είναι. Η μόνη διαφορά είναι στην οθόνη
nokia 3210, nokia 3310, nokia 3330, sony ericsson t68i, sony ericsson t610, sony ericsson t630, sharp gx30i, nokia 6670, nokia n70, sony ericsson g900, nokia 5800, samsung omnia, samsung wave, samsung corby, samsung monte, nokia 1800, sony ericsson xperia neo V, sony xperia U, sony xperia Z, lg nexus 4, sony xperia Z, sony xperia Z1

οκ με τα χαρακτηριστηκά . με το θεμα του λογισμικού ξερουμε τιπτα???

Υπομονή λογικά σε δυο βδομάδες

Για 1.2 την XXJL2... Θες και site?

περνωντας την ΧΧJL2 , αφου ολοκληρωνεται η διαδικασια multiloader, μου βγαζει μηνυμα FOTE ENGINE IS NOT INTALLED. please install fota engine_vers.2.0.

κολλαει σε αυτο το σημειο, και τιποτα αλλο. Παω να δοκιμασω καμια αλλη εκδοση μπας και βρω καποια σταθερη .

Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει.

Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android.

εχω μπερδευτει εντελως . εχω το wave 1 και ειμαι απολυτα ικανοποιημένος και το μόνο θεμα που έχω ειναι αν δω την οθόνη του 2 και απογοητευτω ... εχει καποιος δει και τις 2 να δουλευουν ταυτοχρονα να μας πει?????

ειναι τι εχει συνηθισει το ματι περισσοτερο ,εγω εχω το 2 κ μολις ειδα το 1 μου φανηκαν ολα πολυ μπλε! παρε το 2 ..δεν το συζηταω,ειδικα εφοσον εχεις ηδη το 1..και να δεις που θα γλυκαθεις με την μεγαλυτερη οθονη(που ειναι κομπλε σε ποιοτητα . σε διαφορες γωνιες κ στον ηλιο) και δεν θα το μετανιωσεις (παντως με 250 παιζει κ το galaxy s στα media m@rkt..που συνδιαζει μεγαλη οθονη και amoled)αλλά χωρις φλασ στην καμερα και αντροιντ!

ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σας. κατεληξα στο 8530 . πως μπορουμε να βρουμε το PRODUCT CODE του τηλεφωνου για να βεβαιωθω οτι ειναι Ελληνικης εισαγωγης και όχι παραεισαγωγης.. ???

Εχω περασει στο s8500 τη bada 2.Οταν με το καλο βγει η επίσημη εκδοση πως θα γυρισω στη 1.2 για να κανω και την επισημη αναβαθμιση?

Εαν καποιος γνωριζει ας μου υποδείξει τον τροπο και ας μου δωσει καποια link:confused:

Up The Irons \m/

Εχω περασει στο s8500 τη bada 2.Οταν με το καλο βγει η επίσημη εκδοση πως θα γυρισω στη 1.2 για να κανω και την επισημη αναβαθμιση?

Εαν καποιος γνωριζει ας μου υποδείξει τον τροπο και ας μου δωσει καποια link:confused:

Φιλε μου,ειναι ευκολο να εχω τα λινκ και τη διαδικασια με την οποια εβαλες την 2.0 ?

Υπαρχει ενα θεμα με custom rom. Αν απο επιλεξεις να βαλεις την jl2, θα μπορεις να κανεις κανονικα αναβαθμιση.

Edited by stakhs

Φιλε μου,ειναι ευκολο να εχω τα λινκ και τη διαδικασια με την οποια εβαλες την 2.0 ?

Υπαρχει ενα θεμα με custom rom. Αν απο επιλεξεις να βαλεις την jl2, θα μπορεις να κανεις κανονικα αναβαθμιση.

Χρησιμοποίησα MultiLoaderX_v5.65 και αυτα τα αρχεια S8500MBUKI1 - S8500MVFGKI1

Up The Irons \m/

Χρησιμοποίησα MultiLoaderX_v5.65 και αυτα τα αρχεια S8500MBUKI1 - S8500MVFGKI1

παντως εγω παιδια ημουν ενετλως ατυχος. Πηγα να γυρισω απο το bada 2.0 σε επισημη προηγουμενη εκδοση, για να περιμενω το επισημο update σε bada 2.0 και κατεληξα με κινητό -νεκρο. Μονο μια μπλε οθονη βγαζει, αραια και που γραφει και UPLOAD TO PC όταν δοκιμαζω να το βαλω σε download mode, και τιποτα αλλο. Γι αυτο με προσοχη οι αλλαγες... Χαλια μαυρα, πολυ στεναχωρια. :( .

Το εχω 13 μηνες το κινητο , 2 χρονια δεν εχουν εγγυηση ? Πως βρισκω το κοντινότερο εξουσιοδοτημενο service samsung ? Υπάρχει μηπως στην Πάτρα ?

παντως εγω παιδια ημουν ενετλως ατυχος. Πηγα να γυρισω απο το bada 2.0 σε επισημη προηγουμενη εκδοση, για να περιμενω το επισημο update σε bada 2.0 και κατεληξα με κινητό -νεκρο. Μονο μια μπλε οθονη βγαζει, αραια και που γραφει και UPLOAD TO PC όταν δοκιμαζω να το βαλω σε download mode, και τιποτα αλλο. Γι αυτο με προσοχη οι αλλαγες... Χαλια μαυρα, πολυ στεναχωρια. :( .

Το εχω 13 μηνες το κινητο , 2 χρονια δεν εχουν εγγυηση ? Πως βρισκω το κοντινότερο εξουσιοδοτημενο service samsung ? Υπάρχει μηπως στην Πάτρα ?

ΜΟΥΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, Σωσικράτους 10 ΠΑΤΡΑ, ΑΧΑΪΑ 2610434399 2610434399

ΛΑΠΠΑΣ, ΜΙΑΟΥΛΗ 77-79 ΠΑΤΡΑ, ΑΧΑΪΑ 2610278311

ΑΦΟΙ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΙ & ΣΙΑ ΟΕ, Κρεσταινών 1 ΠΑΤΡΑ, ΑΧΑΪΑ 2610520140 2610529859

ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ, Πάροδος Μπότσαρη Α 3 ΠΑΤΡΑ, ΑΧΑΪΑ 2610332425 2610332425

ΜΟΥΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, Σωσικράτους 10 ΠΑΤΡΑ, ΑΧΑΪΑ 2610434399 2610434399

ΛΑΠΠΑΣ, ΜΙΑΟΥΛΗ 77-79 ΠΑΤΡΑ, ΑΧΑΪΑ 2610278311

ΑΦΟΙ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΙ & ΣΙΑ ΟΕ, Κρεσταινών 1 ΠΑΤΡΑ, ΑΧΑΪΑ 2610520140 2610529859

ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ, Πάροδος Μπότσαρη Α 3 ΠΑΤΡΑ, ΑΧΑΪΑ 2610332425 2610332425

χμμ, απο google? τα βρηκα και εγω αυτα, αλλα ισως δεν ειναι για κινητα (αλλα για πλυντηρια, τηλεορασεις κτλ samsung). θα τηλεφωνησω παντως να ρωτησω.

ΥΓ. ακριβως οπως φανταστηκα, μονο για αλλες συσκευες ειναι αυτοί.

Edited by Thou_Bou

χμμ, απο google? τα βρηκα και εγω αυτα, αλλα ισως δεν ειναι για κινητα (αλλα για πλυντηρια, τηλεορασεις κτλ samsung). θα τηλεφωνησω παντως να ρωτησω.

ΥΓ. ακριβως οπως φανταστηκα, μονο για αλλες συσκευες ειναι αυτοί.

Πάρε τηλέφωνο στα κεντρικά τότε και ρώτησε τους

Λογικά αν σου βγάζει μπλε οθόνη δεν θα το βλέπει και το pc. Ανοιξε το kies και πήγαινε στα εργαλεία - αντιμετώπιση προβλημάτων σύνδεσης. Με αυτόν τον τρόπο θα περασει πάλι τα drivers. Αφου το δει το pc σου μπες στο multiloader και ξεκίνα πάλι απο την αρχή

Λογικά αν σου βγάζει μπλε οθόνη δεν θα το βλέπει και το pc. Ανοιξε το kies και πήγαινε στα εργαλεία - αντιμετώπιση προβλημάτων σύνδεσης. Με αυτόν τον τρόπο θα περασει πάλι τα drivers. Αφου το δει το pc σου μπες στο multiloader και ξεκίνα πάλι απο την αρχή

Καταφερνω και ξαναμπαινω στο multiloader τελικα, ολα παλι απ την αρχη, αλλα παντα κολλαει η διαδικασια σε αρχικα σταδια. Και μεσω KIES δεν συνδεεται τελικα το κινητο. κανει μια προσπαθεια, γραφει συνδεση... και μετα απο αρκετη ωρα κλεινει το download mode απ την οθονη του κινητου.

βάζεις το κινητό σε download mode. μετά περνάς από το Multiloader την 1.2 full από το άλλο thread. επιλέγεις full rom install
Ας επιχειρήσουμε...

Καταφερνω και ξαναμπαινω στο multiloader τελικα, ολα παλι απ την αρχη, αλλα παντα κολλαει η διαδικασια σε αρχικα σταδια. Και μεσω KIES δεν συνδεεται τελικα το κινητο. κανει μια προσπαθεια, γραφει συνδεση... και μετα απο αρκετη ωρα κλεινει το download mode απ την οθονη του κινητου.

Οταν πέρασα με multiloader την έκδοση 2 το κινητό σε κάποια φάση κόλησε και μου έβγαλε μπλε οθόνη αρχικά και μετά κόκκινη. Δεν έκανε τπτ όσα restart και να έκανα. Το συνέδεα με το pc και το έβλεπε σαν άγνωστη συσκευή. Δεν μπορούσα να συνδεθώ ούτε μέσω kies ουτε multiroader. Τότε είδα στο kies τον οδηγό για προβλήματα σύνδεσης το έκανα και ως δια μαγείας το συνέδεσα και το βρήκε. Δεν ξέρω. Προφανώς είχε χάσει τους drivers. Ξαναμπήκα multiloader και ξανά απο την αρχή χωρίς μπλέ και κόκκινες οθόνες αυτή τη φορά.

βάζεις το κινητό σε download mode. μετά περνάς από το Multiloader την 1.2 full από το άλλο thread. επιλέγεις full rom install

οκ βαζω το κινητο σε download mode. αρχιζω να περναω την JL2 (bada 1.2) αλλα σε καποιο σημειο παντα κολλαει. τι εννοεις full rom install ? στο multiloader εχει τις επιλογες boot change και Full Download, δοκιμασα επιλεγοντας μονο Full Download ή και τα δύο, αλλά κανενα θετικό αποτέλεσμα. :(

Οταν πέρασα με multiloader την έκδοση 2 το κινητό σε κάποια φάση κόλησε και μου έβγαλε μπλε οθόνη αρχικά και μετά κόκκινη. Δεν έκανε τπτ όσα restart και να έκανα. Το συνέδεα με το pc και το έβλεπε σαν άγνωστη συσκευή. Δεν μπορούσα να συνδεθώ ούτε μέσω kies ουτε multiroader. Τότε είδα στο kies τον οδηγό για προβλήματα σύνδεσης το έκανα και ως δια μαγείας το συνέδεσα και το βρήκε. Δεν ξέρω. Προφανώς είχε χάσει τους drivers. Ξαναμπήκα multiloader και ξανά απο την αρχή χωρίς μπλέ και κόκκινες οθόνες αυτή τη φορά.

το εκανα και αυτο, αλλα στο "αντιμετωπιση προβληματων" απλα ξαναπερναγε το kies. μετα, βαζωντας το κινητο σε download mode, εκανε προσπαθεια συνδεσης με το kies, αλλά τελικά σταμάταγε και δε συνδεόταν :(

Ευχαριστο update. Teλικα μετα απο απειρες προσπαθειες και δοκιμες, καταφερα να του περασω με multiload την εκδοση bada 1.2 JL2. To αφησα ολη νυχτα να φορτισει με το καλωδιο usb. (Επέλεξα όχι και boot change, παρα μονο full download). Το samsung kies δεν το αναγνωριζει ("δεν ειναι δυνατη η αναβαθμιση αητης της εκδοσης λογισμικού"). Αλλά μετά από τετοια ταλαιπωρία, πιστευω το καλυτερο θα ηταν να περιμενω επισημη διάθεση του bada 2.0 από την samsung, και αν δε γινεται αλλιως, να δοκιμασω να το περάσω με Multiload και αυτό.