haigoeo Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 Δωρεαν μεχρι 4/9 ενα προγραμμα για να κρυβετε φωτος, mp3 και video στο wave!! http://www.samsungapps.com/topApps/topAppsDetail.as?productId=G00001100193 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stud1112 Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 Άντε να δώσουν επίσημα τη 2.0. Αφού θα έχει και text reflow στο browser που το περιμενα ενα χρόνο, είμαι καλυμένος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peny1 Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 καλησπερα γνωριζετε μηπως τι γινεται με το skype? υπαρχει καποιος τροπος να το βαλω στο κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zebric Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 το skype απο οσο ξερω δεν υποστηριζεται απο bada...γενικα η samsung εχει μπλοκαρει voip εφαρμογες...πολυ κριμα.. Παράθεση http://belowthebottom.bandcamp.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 το skype απο οσο ξερω δεν υποστηριζεται απο bada...γενικα η samsung εχει μπλοκαρει voip εφαρμογες...πολυ κριμα.. Να διορθωσω οτι τις ειχε μπλοκαρει για ενα διαστημα, τωρα επιτρεπονται. Τωρα ποτε θα βγει skype για το wave...αγνωστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derbigpr50 Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 (edited) ΠΑΙΔΕΣ τι λετε να τη παρω τη καρτουλα http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Photography/Memory-Cards/Storage-Cards/Transcend-Memory-Card-MicroSDC6-Rdp3-Microsd-Card-Reader-TS8GUSDHC6-P3.htm ή οχι. θελω να αγορασω το sygic και επειδη με τη class 4 π εχω τωρα δε γινεται δουλεια λεω να παρω αυτη π ειναι class 6 για να μη κολλαει . ;) οποιος τη ξερει σα μαρκα και γνωριζει οτι ειναι αξιοπιστη ας μ πει. παιδια πως λεγεται εκεινο το προγραμμα π βλεπεις ολα τα αρχεια και προγραμματ τ κινητου ς π ειναι αποθηκευμενα στο τηλ . ???? Απο Ομάδα Διαχείρισης: Υπενθυμίζω ότι το στυλ γραφής sms δεν είναι αποδεκτό στο myphone.gr. Edited September 5, 2011 by Tyxerakias Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 ΠΑΙΔΕΣ τι λετε να τη παρω τη καρτουλα http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Photography/Memory-Cards/Storage-Cards/Transcend-Memory-Card-MicroSDC6-Rdp3-Microsd-Card-Reader-TS8GUSDHC6-P3.htm ή οχι. θελω να αγορασω το sygic και επειδη με τη class 4 π εχω τωρα δε γινεται δουλεια λεω να παρω αυτη π ειναι class 6 για να μη κολλαει . ;) οποιος τη ξερει σα μαρκα και γνωριζει οτι ειναι αξιοπιστη ας μ πει. καλυτερα προτιμησε class 10 ριξε μια ματια σε αυτο το ποστ, δυο σελιδες πισω :) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3757692#post3757692 παιδια πως λεγεται εκεινο το προγραμμα π βλεπεις ολα τα αρχεια και προγραμματ τ κινητου ς π ειναι αποθηκευμενα στο τηλ . ???? stune ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 καλυτερα προτιμησε class 10 ριξε μια ματια σε αυτο το ποστ, δυο σελιδες πισω :) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3757692#post3757692 και αυτα που λενε ότι οι class 10 δεν εχουν καλο random access σε σχεση με τις class 4; Τι να προτιμησω να εχει καλο random access ή sequential; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
centaurus Δημ. September 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2011 (edited) αυτο το "δεν επαρκει ο χωρος,χρειαζεται τουλαχιστον 3000μβ για την αναβάθμηση" που μου βγάζει το κιες, πως το ξεπερνάω? ακυρο...ο σκληρος μου φουλαρε....χαχα Edited September 3, 2011 by centaurus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. September 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2011 και αυτα που λενε ότι οι class 10 δεν εχουν καλο random access σε σχεση με τις class 4; Τι να προτιμησω να εχει καλο random access ή sequential; δεν γνωριζω καν τι ειναι αυτο που λες... απλα προτεινω αυτο που εχει δοκιμαστει απο αρκετους χρηστες του wave και δουλευει σωστα :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avatar_GR Δημ. September 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2011 και αυτα που λενε ότι οι class 10 δεν εχουν καλο random access σε σχεση με τις class 4; Τι να προτιμησω να εχει καλο random access ή sequential; Και εγώ πρώτη φορά το ακούω αυτό. Από την εμπειρία μου μιάς και έχω αλλάξει κάρτες με όλες τις ταχύτητες/χωρετικότητες που υπάρχουν σου λέω να πάρεις tnascend class 10 από το γερμανικό amazon. Θα σου έρθει και πιο φτηνά θα δεις και τεράστια διαφορά από ότι με μία class 4 η class 6. http://www.amazon.de/gp/product/B004TA0AZM/ref=noref?ie=UTF8&s=computers&psc=1 Σαν μάρκα η transcend μαζί με την sandisk είναι οι καλύτερες που υπάρχουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. September 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2011 Στο xda το λενε. A class 10 card has fast sequential reads and writes, but slow random reads and writes. Best for mobiles is still a class 4 card. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsot-1 Δημ. September 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2011 Ειμαι σε ανοιχτο χωρο και εχω ανοιξει οτι εχει σχεσει με "θεση" στο τηλ. και το GPS status, το αποτελεσμα φαινετε στις παρακατω φωτο. Δεν εχω ασχοληθει σοβαρα με τις εφαρμογες GPS, αλλα σημερα που ειπα να το κοιταξω, το αποτελεσμα μετα απο 10' με 15' λεπτα ηταν να μην "βλεπει" κανεναν δορυφορο. Προσεξτε οτι πανω αριστερα στην ενδειξη της συνδεσης το σημα 3G ειναι κοκκινο με ενα βελακι απο κατω, αυτο γινεται οταν διακινουνται δεδομενα και γινοταν για αρκετο διαστημα οσο ειχα ανοιχτες τις εφαρμογες. Νομιζω οτι κατι προσπαθουσε να κανει, αλλα αποτελεσμα δεν υπηρξε. Οποιος μπορει να βοηθησει ειναι ευπροσδεκτος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garrythesnail Δημ. September 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2011 Ειμαι σε ανοιχτο χωρο και εχω ανοιξει οτι εχει σχεσει με "θεση" στο τηλ. και το GPS status, το αποτελεσμα φαινετε στις παρακατω φωτο. Δεν εχω ασχοληθει σοβαρα με τις εφαρμογες GPS, αλλα σημερα που ειπα να το κοιταξω, το αποτελεσμα μετα απο 10' με 15' λεπτα ηταν να μην "βλεπει" κανεναν δορυφορο. Προσεξτε οτι πανω αριστερα στην ενδειξη της συνδεσης το σημα 3G ειναι κοκκινο με ενα βελακι απο κατω, αυτο γινεται οταν διακινουνται δεδομενα και γινοταν για αρκετο διαστημα οσο ειχα ανοιχτες τις εφαρμογες. Νομιζω οτι κατι προσπαθουσε να κανει, αλλα αποτελεσμα δεν υπηρξε. Οποιος μπορει να βοηθησει ειναι ευπροσδεκτος. Δοκίμασε *#4097*4097# και πάτα αυτό που λέει reset gps history ή κάτι τέτοιο. Μετά θα συνδέεται κατευθείαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zebric Δημ. September 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2011 εχουμε επισημη ημερομηνια κυκλοφοριας της δευτερης εκδοσης λογισμικου? Παράθεση http://belowthebottom.bandcamp.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsosply Δημ. September 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2011 εχουμε επισημη ημερομηνια κυκλοφοριας της δευτερης εκδοσης λογισμικου? οχι! με επιφύλαξη το σεπτέμβριο εχουν πει, δηλαδη δε εγγυωνται οτι δε θα καθυστερησει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stud1112 Δημ. September 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2011 οχι! με επιφύλαξη το σεπτέμβριο εχουν πει, δηλαδη δε εγγυωνται οτι δε θα καθυστερησει Έχουμε ξεροσταλιάσει ..Άντε να δούμε ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siciliano Δημ. September 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2011 http://img190.imageshack.us/img190/2789/59368215.jpg Μήπως ξέρει κανεις τι κουπόνι και αριθμό ζητάει εδώ το kies? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smerliao Δημ. September 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2011 εχει αγοράσει κανείς τραγούδια απο το τηλέφωνο? πόσο κάνουν και που χρεώννονται? Παράθεση Xalllara! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. September 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2011 Απ'ότι είδα η KF3 βγήκε ως full rom και βγήκε και η KH2, αλλά όχι full rom. Την έχει δοκιμάσει κανείς? Ξέρει κανένας αν μπορούμε μετά να πάρουμε αναβάθμιση μέσω Kies αν την περάσουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simoxe Δημ. September 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2011 http://img190.imageshack.us/img190/2789/59368215.jpg Μήπως ξέρει κανεις τι κουπόνι και αριθμό ζητάει εδώ το kies? με καθε νεα εγγραφη σε εδινε 5 ευρο δωρο για να παρεις οποια εφαρμογη ηθελες ..και εκει που δειχνεις εβαζεσ τον κωδικο για να εξαργηρωσεις το κουπονι..αλλά τελος τωρα οποιος προλαβε και λογικα δεν ησουν ενας απο αυτους:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic79 Δημ. September 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2011 Παιδιά 2 ερωτησεις θα ήθελα να σας κάνω.. 1ον πώς αποθηκεύουμε τα γενέθλια στις επαφές μας και 2ον όταν πήγα να βάλω ξέχωρους ήχους κλήσεις για καποιες επαφές το κινητό δεν με λαφηνε..δεν μου εμφάνιζε καν τα ονόματα...γιατί..? Ευχαριστώ για τις απαντήσεις προκαταβολικά! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siciliano Δημ. September 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2011 με καθε νεα εγγραφη σε εδινε 5 ευρο δωρο για να παρεις οποια εφαρμογη ηθελες ..και εκει που δειχνεις εβαζεσ τον κωδικο για να εξαργηρωσεις το κουπονι..αλλά τελος τωρα οποιος προλαβε και λογικα δεν ησουν ενας απο αυτους:lol: Φτού να πάρει... Παιδιά 2 ερωτησεις θα ήθελα να σας κάνω.. 1ον πώς αποθηκεύουμε τα γενέθλια στις επαφές μας και 2ον όταν πήγα να βάλω ξέχωρους ήχους κλήσεις για καποιες επαφές το κινητό δεν με λαφηνε..δεν μου εμφάνιζε καν τα ονόματα...γιατί..? Ευχαριστώ για τις απαντήσεις προκαταβολικά! :) 1)Μενού -> ημερολόγιο-> πηγαίνεις στην ημερομηνία που θέλεις -> δημιουργία -> Τύπος συμβάντος -> Επέτειος Αν θέλεις να γράφει "Γενέθλια", θα το κάνεις μέσα από την επεξεργασία της επαφής του/της.* 2) Επαφές -> επιλέγεις την επαφή που θέλεις -> Επεξεργασία -> Ήχος κλίσης (τέρμα κάτω είναι) *Για τα γενέθλια, κάτω από "ήχος κλίσης", έχει μια επιλογή "Προσθήκη περισσότερων πεδίων". Εκεί θα βρεις τα ¨Γενέθλια¨ και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς. :p Λίγο περίεργο είναι:blink: όπως περίεργο είναι να ρωτάει χρονολογία γέννησης αλλά να μην εμφανίζει τα χρόνια που κλίνει:blink: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxic79 Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 1)Μενού -> ημερολόγιο-> πηγαίνεις στην ημερομηνία που θέλεις -> δημιουργία -> Τύπος συμβάντος -> Επέτειος Αν θέλεις να γράφει "Γενέθλια", θα το κάνεις μέσα από την επεξεργασία της επαφής του/της.* 2) Επαφές -> επιλέγεις την επαφή που θέλεις -> Επεξεργασία -> Ήχος κλίσης (τέρμα κάτω είναι) *Για τα γενέθλια, κάτω από "ήχος κλίσης", έχει μια επιλογή "Προσθήκη περισσότερων πεδίων". Εκεί θα βρεις τα ¨Γενέθλια¨ και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς. :p Λίγο περίεργο είναι:blink: όπως περίεργο είναι να ρωτάει χρονολογία γέννησης αλλά να μην εμφανίζει τα χρόνια που κλίνει:blink: Thanx για την απάντηση αλλά πήγα στις επαφές,πάτησα μία τυχαία,πήγα κάτω κάτω αλλά δεν έχει πουθενά ήχους κλήσης..Λέει μόνο ομάδες και προσθήκη ψευδώνυμου.. :( Ούτε βρήκα την προσθηκη περισσότερων πεδίων και τα γενέθλια που λες... :( Μα τι γίνεται? Εγώ έχω άλλη συσκευή....???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siciliano Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 Thanx για την απάντηση αλλά πήγα στις επαφές,πάτησα μία τυχαία,πήγα κάτω κάτω αλλά δεν έχει πουθενά ήχους κλήσης..Λέει μόνο ομάδες και προσθήκη ψευδώνυμου.. :( Ούτε βρήκα την προσθηκη περισσότερων πεδίων και τα γενέθλια που λες... :( Μα τι γίνεται? Εγώ έχω άλλη συσκευή....???? Μήπως έχεις άλλη έκδοση? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] dum spiro, spero... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts