Everfrost Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 (edited) Ευχαριστώ για την απάντηση, Έκανα την αναβάθμιση ευχαριστώ. Edited August 26, 2011 by Everfrost Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasisst Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 (edited) Καλησπέρα. Έχω το S8500 από Cosmote. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με το τηλεφωνάκι. Όπως όλοι πιστεύω της Cosmote αναβαθμίσαμε στην 1.2 έκδοση ...μόλις τον Αύγουστο...!!! Η ερώτησή μου είναι ....όταν έκανα την αναβάθμιση (μέσω Kies στην MAKG1) χάθηκε από το μενού το Samsung Apps....!!!??!!! Μόνο ως widget το βλέπω.... Ξέρεις κανείς αν και πως μπορώ να το επαναφέρω; Να συμπληρώσω ότι ....από την αναβάθμιση και μετά ...δεν συνδέεται η συσκευή με το Kies.....??!!??? Έχω Win7 και πριν δεν είχα πρόβλημα...!!! Edited August 25, 2011 by thanasisst Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simoxe Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 μηπως εκανες εγγραφη μεσα απο το web site στον browser? ετσι την πατησα εγω...μονο με εγγραφη μεσα απο το kies παιρνεις το κουπονι... και κατι ακομα ....εκανα 3 εγγραφες με τα 3 email που εχω και πηρα 3 χ 5 κουπονια...πως γινεται αυτο? και στην εξαργυρωση το χαλας ολο σωστα? δηλαδη και αγορα 3 ευρω να κανεις , εχασες τα υπολοιπα 2....αν ειναι δυνατον.... τελικα εκανα εγγραφη μεσα απο το kies και οντως υπαρχη η επιλογη 'τα κουπονια μου' ομως σαν νεα εγγραφη δεν με εκανε δωρο 5ευ!!:mad: πρεπει να βαλω καρτα για να μπουν τα κουπονια??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 τελικα εκανα εγγραφη μεσα απο το kies και οντως υπαρχη η επιλογη 'τα κουπονια μου' ομως σαν νεα εγγραφη δεν με εκανε δωρο 5ευ!!:mad: πρεπει να βαλω καρτα για να μπουν τα κουπονια??? οχι δεν χρειαζεται....επρεπε να σου το εδινε το κουπονι...χρησιμοποιησες το ιδιο emai με αυτο που γραφτηκες στο web? Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsot-1 Δημ. August 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2011 Σημερα το βραδυ μια στης 02.31 και αλλη μια στης 02.45 το wave καλουσε το σταθερο του σπιτιου. Την πρωτη φορα το αγνοησα την δευτερη το απενεργοποιησα για να κοιμηθουμε. Σημερα τσεκαρα τις κλησεις του και ευτυχος δεν ειχε κανει προς αλλους, αλλα οσες φορες κι αν προσπαθησα να το δυνδεσω στο pc ως συσκευη αποθηκευσης το pc κανει παντα επανεκκινηση. Ειχε κανεις αλλος τετοια συμπτοματα??:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsosply Δημ. August 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2011 http://www.gsmarena.com/samsungs_trio_of_upcoming_devices_get_leaked_by_its_unpacked_android_app-news-3048.php επισημα θα ανακοινωθεί το wave III στη 1 του Σεπτέμβρη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garrythesnail Δημ. August 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2011 Σημερα το βραδυ μια στης 02.31 και αλλη μια στης 02.45 το wave καλουσε το σταθερο του σπιτιου. Την πρωτη φορα το αγνοησα την δευτερη το απενεργοποιησα για να κοιμηθουμε. Σημερα τσεκαρα τις κλησεις του και ευτυχος δεν ειχε κανει προς αλλους, αλλα οσες φορες κι αν προσπαθησα να το δυνδεσω στο pc ως συσκευη αποθηκευσης το pc κανει παντα επανεκκινηση. Ειχε κανεις αλλος τετοια συμπτοματα??:worry: Μήπως το σπίτι σου είναι στοιχειωμένο και τα φαντασματάκια πειραματίζονται με τα ηλεκτρονικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. August 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2011 Μήπως το σπίτι σου είναι στοιχειωμένο και τα φαντασματάκια πειραματίζονται με τα ηλεκτρονικά? είχα και εγώ πρόβλημα το κινητό μου να καλεί έναν αριθμό μόνο του. δεν βρήκα γιατί έπαιρνε τον συγκεκριμένο αλλά συνέβει τπο βράδυ και δεν ήταν η τελευταία κλήση... Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spideman3 Δημ. August 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2011 Πέρασαν αρκετοί μήνες από την MWC 2011 και μόλις τώρα η Samsung ανακοίνωσε την κυκλοφορία του λειτουργικού συστήματος Bada 2.0, καθώς και του αντίστοιχου SDK για προγραμματιστές που θέλουν να ασχοληθούν με τη δημιουργία εφαρμογών. Ανάμεσα στις αλλαγές που φέρνει η δεύτερη έκδοση περιλαμβάνονται νέο περιβάλλον, βελτιωμένο multitasking, υποστήριξη NFC chip, speech-to-text (και το αντίστροφο), WiFi Direct, HTML5 και push notifications. Στο παρακάτω video μπορείτε να δείτε τα νέα χαρακτηριστικά: bada 2.0 new features by TechGear Όσοι ενδιαφέρεστε για το SDK μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ. Bada 2.0 διαθέσιμο από τη Samsung! http://t.co/cPrbV Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. August 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2011 Η μεταφορα του ScummVM στο bada ειναι γεγονος!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simoxe Δημ. August 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2011 οχι δεν χρειαζεται....επρεπε να σου το εδινε το κουπονι...χρησιμοποιησες το ιδιο emai με αυτο που γραφτηκες στο web? τελικα τζιφος,ή μεχει περασει για τζαμπατζη ή εχει ληξει η προσφορα...με 2 νεα ε μειλ δοκιμασα στο kies(που ειναι κ ενημερρομενο) και τπτ...παω στα κουπονια και μου λεει βαλε τον κωδικο κουπονιου αλλά δεν βλεπω πουθενα καποιον κωδικο...εκτος αν ειμαι τοσο ψάρακας και δεν τον βλεπω:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpexpan Δημ. August 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2011 καλησπερα .....αν και εχω δει καπου παραπανω αλλα δεν το βρεισκω τι καρτα μνημης μου πρωτεινετε???????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avatar_GR Δημ. August 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2011 καλησπερα .....αν και εχω δει καπου παραπανω αλλα δεν το βρεισκω τι καρτα μνημης μου πρωτεινετε???????? Τουλάχιστον class 6,μην πάρεις πιο αργή και μην πάρεις από ebay έχει πολλές μαιμούδες...:ninja: Εγώ προτείνω αυτήν: http://www.amazon.de/gp/product/B004TA0AZM/ref=noref?ie=UTF8&s=computers&psc=1 η αυτήν στα 8GB http://www.amazon.de/gp/product/B004TA0AUW/ref=noref?ie=UTF8&s=computers&psc=1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FireGate_13 Δημ. August 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 Καλημέρα βρε παιδιά.. Προσπαθώ σήμερα όλο το βράδυ να βρω πως να αναβαθμίσω στην τελευταία έκδοση το κινητο μου Samsung Wave S8500. Έχω λοιπον συγκεντρώσει τις εξής απορίες μου: 1. Που θα βρω να κατεβάσω την τελευταία έκδοση? Ποιό το όνομα του αρχείου που ψάχνω? 2. Θα περιέχει ελληνικά μέσα αν την εγκαταστήσω? Θα πρεπει να κατεβάσω κάποιο άλλο CSC για να του βάλω ελληνικά? Ψάχνοντας βρήκα το αρχείο S8500XPKH3 (έκδοση αυγούστου λέει) .. με csc το OXAKH3 καθώς και το αρχείο CSC_S8500_Open_Europe_Common_OXCKG5.csc που υποτίθεται μπορώ να χρησιμοποιήσω για ελληνικά. Μπορεί κάποιος να μου δώσει εξηγήσεις? Παράθεση FireGate_13 was here! BeWare!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
uncommandable Δημ. August 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 (edited) Ψάξε για την S8500XXJF7 με OXCJF3 csc. Όταν την βάλεις με το που συνδέσεις το κινητό σου μέσω kies θα σου βγάλει να κάνεις αναβάθμιση Edited August 27, 2011 by uncommandable Παράθεση nokia 3210, nokia 3310, nokia 3330, sony ericsson t68i, sony ericsson t610, sony ericsson t630, sharp gx30i, nokia 6670, nokia n70, sony ericsson g900, nokia 5800, samsung omnia, samsung wave, samsung corby, samsung monte, nokia 1800, sony ericsson xperia neo V, sony xperia U, sony xperia Z, lg nexus 4, sony xperia Z, sony xperia Z1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garrythesnail Δημ. August 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 Καλημέρα βρε παιδιά.. Προσπαθώ σήμερα όλο το βράδυ να βρω πως να αναβαθμίσω στην τελευταία έκδοση το κινητο μου Samsung Wave S8500. Έχω λοιπον συγκεντρώσει τις εξής απορίες μου: 1. Που θα βρω να κατεβάσω την τελευταία έκδοση? Ποιό το όνομα του αρχείου που ψάχνω? 2. Θα περιέχει ελληνικά μέσα αν την εγκαταστήσω? Θα πρεπει να κατεβάσω κάποιο άλλο CSC για να του βάλω ελληνικά? Ψάχνοντας βρήκα το αρχείο (έκδοση αυγούστου λέει) .. με csc το OXAKH3 καθώς και το αρχείο CSC_S8500_Open_Europe_Common_OXCKG5.csc που υποτίθεται μπορώ να χρησιμοποιήσω για ελληνικά. Μπορεί κάποιος να μου δώσει εξηγήσεις? Τελευταία είναι η S8500XPKH3 ( 2.0 beta ). Ελληνικά δεν μπορείς να βάλεις. Χρησιμοποιείς το CSC που έχει μέσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. August 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 Καλημέρα βρε παιδιά.. Προσπαθώ σήμερα όλο το βράδυ να βρω πως να αναβαθμίσω στην τελευταία έκδοση το κινητο μου Samsung Wave S8500. Έχω λοιπον συγκεντρώσει τις εξής απορίες μου: 1. Που θα βρω να κατεβάσω την τελευταία έκδοση? Ποιό το όνομα του αρχείου που ψάχνω? 2. Θα περιέχει ελληνικά μέσα αν την εγκαταστήσω? Θα πρεπει να κατεβάσω κάποιο άλλο CSC για να του βάλω ελληνικά? Ψάχνοντας βρήκα το αρχείο S8500XPKH3 (έκδοση αυγούστου λέει) .. με csc το OXAKH3 καθώς και το αρχείο CSC_S8500_Open_Europe_Common_OXCKG5.csc που υποτίθεται μπορώ να χρησιμοποιήσω για ελληνικά. Μπορεί κάποιος να μου δώσει εξηγήσεις? Δεν εχει βγει ακομα επισημη bada 2.0 rom, οποτε δεν μπορεις μεσω KIES. Αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να κατεβασεις αυτην την JL2 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=308001 και μετα θα μπορεις μεσω KIES να αναβαθμισεις στην τελευταια επισημη ελληνικη rom (bada 1.2). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnsot-1 Δημ. August 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 Δεν εχει βγει ακομα επισημη bada 2.0 rom, οποτε δεν μπορεις μεσω KIES. Αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να κατεβασεις αυτην την JL2 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=308001 και μετα θα μπορεις μεσω KIES να αναβαθμισεις στην τελευταια επισημη ελληνικη rom (bada 1.2). Ακολουθησα αυτον τον οδηγο πριν κανα δυο εβδομαδες και απο τοτε μου βγαζει το kies οτι "Δεν ειναι δυνατη η ενημερωση αυτης της εκδοσης της συσκευης" "τρεχουσα εκδοση υλικολογισμικου S8500XXJL2/S8500OXCJL1 (COS)".Επρεπε να μου ειχε βγαλει αναβαθμιση η κατι δεν εγινε σωστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zebric Δημ. August 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 μπορει καποιος να με βοηθησει να ρυθμισω τα windows 7 ωστε να βλεπει τον υπολογιστη το κινητο στο allshare...? το ειχα κανει παλιοτερα αλλα τωρα δε βγαζω ακρη,,, Παράθεση http://belowthebottom.bandcamp.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FireGate_13 Δημ. August 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 Ψάξε για την S8500XXJF7 με OXCJF3 csc. Όταν την βάλεις με το που συνδέσεις το κινητό σου μέσω kies θα σου βγάλει να κάνεις αναβάθμιση η έκδοση JF7, απότι ξέρω είναι η bada 1.2.. Δηλαδή μου λες οτι αν βάλω αυτή το Samsung Kies θα μου αναβαθμίσει σε 2.0 χωρίς να χρειαστώ να μπλέξω με multiloader? Παράθεση FireGate_13 was here! BeWare!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FireGate_13 Δημ. August 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 Τελευταία είναι η S8500XPKH3 ( 2.0 beta ). Ελληνικά δεν μπορείς να βάλεις. Χρησιμοποιείς το CSC που έχει μέσα. Δυστυχώς όταν δοκίμασα να βάλω αυτήν την έκδοση κατέληξα με μία ωραιότατη μπλε οθόνη στο μενού επιλογής χώρας κατα την πρώτη εκκίνηση.. Παράθεση FireGate_13 was here! BeWare!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
uncommandable Δημ. August 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 η έκδοση JF7, απότι ξέρω είναι η bada 1.2.. Δηλαδή μου λες οτι αν βάλω αυτή το Samsung Kies θα μου αναβαθμίσει σε 2.0 χωρίς να χρειαστώ να μπλέξω με multiloader? Απ' ότι θυμάμαι είναι bada 1.0. Όταν το συνδέσεις με kies θα σου βγάλει να κάνεις αναβάθμιση σε 1.2. Δεν έχει βγει official ακόμα bada 2.0 Παράθεση nokia 3210, nokia 3310, nokia 3330, sony ericsson t68i, sony ericsson t610, sony ericsson t630, sharp gx30i, nokia 6670, nokia n70, sony ericsson g900, nokia 5800, samsung omnia, samsung wave, samsung corby, samsung monte, nokia 1800, sony ericsson xperia neo V, sony xperia U, sony xperia Z, lg nexus 4, sony xperia Z, sony xperia Z1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. August 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 Ακολουθησα αυτον τον οδηγο πριν κανα δυο εβδομαδες και απο τοτε μου βγαζει το kies οτι "Δεν ειναι δυνατη η ενημερωση αυτης της εκδοσης της συσκευης" "τρεχουσα εκδοση υλικολογισμικου S8500XXJL2/S8500OXCJL1 (COS)".Επρεπε να μου ειχε βγαλει αναβαθμιση η κατι δεν εγινε σωστα? Αυτο στο βγαζει γιατι ειναι (COS), δες στον οδηγο flash πως γινεται το preconfiguration, κανε το και διαλεξε EUR και ξαναμπες στο KIES :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FireGate_13 Δημ. August 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 ΤΕΛΕΙΑ...:D:D:D:D Αφαιρώντας την κάρτα μνήμης απο το κινητο το firmware KH3 μπήκε κανονικά. :D Ακολούθησε επιλογή LOW debugging και μετά φορματ στην κάρτα. Ετοιμο.. Το μονο παραπονό μου είναι οτι πια στις επαφές δεν φαίνονται οι φωτογραφίες απο το facebook :( Παράθεση FireGate_13 was here! BeWare!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
man24s Δημ. August 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2011 τις τελευταιες μερες προσπαθω να μπω στο facebook απο την εφαρμογη που εχει εγκατεστημενη το bada αλλα μου γραφει συνεχως πως ο διακομιστης του facebook δεν ειναι σταθερος.απο τον internet explorer μπορω να μπω αλλα δε μπορω να ανεβασω φωτογραφιες που γινοταν μονο μεσω της εφαρμογης.ξερει κανεις τι συμβαινει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts