Vasileios Δημ. May 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2021 Και έψαχνα ένα τρόπο να φύγω από το καρτοσυμβόλαιο , τώρα που καταργείτε η έκπτωση αγορών από την Cosmote Mastercard.... Ωραία ανακοίνωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. May 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2021 Εγώ φοβάμαι μην το κάνουν 10€ - 1 μήνας 15€ - 2 μήνες 20€ - 3 μήνες Ποιός θα τους σταματήσει; Η ΕΕΤΤ; χαχα Ο ανταγτωνισμός και μόνο αυτός. Αν υπάρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2021 (edited) O ανταγωνισμός που όντως υπάρχει σε θέμα τιμών δουλεύει ως ενιαίο καρτέλ δυστυχώς. Αυτές οι βλακείες με την μείωση του χρόνου λήξης κτλ, θυμίζω ότι τις ξεκίνησε ο μικρότερος απο τους παρόχους.. Σε θέμα παροχών και ποιότητας δικτύου έχουμε διαφορές. Εγώ φοβάμαι μην το κάνουν 10€ - 1 μήνας 15€ - 2 μήνες 20€ - 3 μήνες Ποιός θα τους σταματήσει; Η ΕΕΤΤ; χαχα Μπορεί να παίζει και αυτό, αν δεν πανε πρώτα τα πακέτα ελάχιστο 12€ ώστε να χρειάζεται 15αρα κάρτα.. Εν τω μεταξύ πάλι προχθές με κάλεσαν και επέμεναν ότι με συμφέρει το καρτοσυμβόλαιο με 14,5€ που μου δίνει 900 προς cote, καποια λεπτα προς όλους και 30gb δώρο για το πρώτο 3μηνο.. Οταν είπα ότι είναι μέρες που εγώ ξοδεύω 30gb την ημέρα και ότι αν σε αυτά τα λεφτά μου δώσουν 0 ομιλία και απεριόριστα gb το κλείνουμε, με ρώτησε πως τα πληρώνω αυτά τα gb όταν δεν βάζω πάνω απο 1 κάρτα το μήνα :lol: ότι ναναι όμως:lol: Edited May 19, 2021 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monae99 Δημ. May 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2021 Εάν σε ξαναπάρουν τηλ και τελικά σου δώσουν απεριόριστο, θέλω και εγώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. May 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2021 Το πρόβλημα με το δικό μου καρτοσυμβόλαιο είναι ότι δεν έχει ουτε ένα δωρεάν SMS . Πάσχουν σε αυτό το τομέα όλα τα καρτοσυμβόλαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. May 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2021 Το πρόβλημα με το δικό μου καρτοσυμβόλαιο είναι ότι δεν έχει ουτε ένα δωρεάν SMS . Πάσχουν σε αυτό το τομέα όλα τα καρτοσυμβόλαια.Γιατί δεν βάζεις το http://dosms.eu. Για λίγα μηνύματα. Υπάρχει και εφαρμογή για αντροιντ μόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. May 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2021 Αυτό είναι μία λύση , αλλά δεν αναιρεί το ότι το καρτοσυμβόλαιο της cosmote είναι λειψό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user3365 Δημ. June 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2021 Λίγο άχρηστα είναι τα sms αλλά στέλνω μια ή δύο φορές το μήνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dennis99 Δημ. June 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2021 Ξέρετε κανένα τηλέφωνο ή κάποιο call back στην Cosmote να ζητήσω προσφορά για student ΚαρτοΣυμβόλαιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosbalos Δημ. July 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2021 Μέσω Cosmote app μου δόθηκα η δυνατότητα μετάβασης στο Cosmote Gigamax L 5gb ( απεριόριστα προς Cosmote - 600 sms - 600' προς σταθερά κ τρίτα δίκτυα κ 5gb ή 200' από Cosmote one) με 21.20€. Αποδέχτηκα την προσφορά κ όντως ήρθε άμεσα sms για την έναρξη του νέου προγράμματος αλλά δεν ενημερώθηκα για τη διάρκειά του. Έχει αποδεχθεί κάποιος την εν λόγω προσφορά να με διαφωτίσει? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2021 Μέσω Cosmote app μου δόθηκα η δυνατότητα μετάβασης στο Cosmote Gigamax L 5gb ( απεριόριστα προς Cosmote - 600 sms - 600' προς σταθερά κ τρίτα δίκτυα κ 5gb ή 200' από Cosmote one) με 21.20€. Αποδέχτηκα την προσφορά κ όντως ήρθε άμεσα sms για την έναρξη του νέου προγράμματος αλλά δεν ενημερώθηκα για τη διάρκειά του. Έχει αποδεχθεί κάποιος την εν λόγω προσφορά να με διαφωτίσει? Ευχαριστώ! Μέσα στο mycosmote δεν αναφέρονται λεπτομέρειες; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dennis99 Δημ. July 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2021 (edited) Μέσω Cosmote app μου δόθηκα η δυνατότητα μετάβασης στο Cosmote Gigamax L 5gb ( απεριόριστα προς Cosmote - 600 sms - 600' προς σταθερά κ τρίτα δίκτυα κ 5gb ή 200' από Cosmote one) με 21.20€. Αποδέχτηκα την προσφορά κ όντως ήρθε άμεσα sms για την έναρξη του νέου προγράμματος αλλά δεν ενημερώθηκα για τη διάρκειά του. Έχει αποδεχθεί κάποιος την εν λόγω προσφορά να με διαφωτίσει? Ευχαριστώ! Αν δεν κάνω λάθος όλα τα συμβόλαια είναι 24μηνα, ίσως σε αυτήν την περίπτωση να ισχύει 18μηνη δέσμευση, αλλά πριν αποδεκτεις την προσφορά θα έπρεπε να διαβάσεις τα αυτονόητα Edited July 5, 2021 by dennis99 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. July 5, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2021 Αν ειχες ήδη δέσμευση, δεν ανανεώθηκε ξανά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosbalos Δημ. July 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2021 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaskor Δημ. July 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2021 Το Κ\Σ δεν ειναι για να συνεννοείσαι μεσω μυνηματων, αλλά μεσω ομιλίας. Ειναι σαφες... Λυση για αυτό είναι το εξτρά πακέτο . Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user__ Δημ. November 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2021 Ξέρει κανείς πότε λήγει το χρηματικό υπόλοιπο; Έκανα ανανέωση 12 ευρώ με κάρτα από περίπτερο για να βάλω το πακέτο ομιλίας για ένα μήνα αλλά δεν μου εμφανίζει πότε λήγει το υπόλοιπο ή δεν λήγει; Παράθεση Powered by Vodafone Unlimited Ultra Think different 🍎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. November 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2021 9 ώρες πριν, user__ said: Ξέρει κανείς πότε λήγει το χρηματικό υπόλοιπο; Έκανα ανανέωση 12 ευρώ με κάρτα από περίπτερο για να βάλω το πακέτο ομιλίας για ένα μήνα αλλά δεν μου εμφανίζει πότε λήγει το υπόλοιπο ή δεν λήγει; Τα χρήματα διατηρούνται 60 μέρες από την τελευταία ανανέωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2021 (edited) Σχετική η από 14/5/21 ανακοίνωση cosmote https://www.cosmote.gr/announcements/mobile/140521_allagh_diathesimou_xrimatikou_ypoloipou.pdf To μηνιαίο ποσό που δίνει η cosmote λήγει σε 30 ημέρες αν δεν χρησιμοποιηθεί. Για ανανεώσεις ισχύει : κάθε χρηματική ανανέωση υπολοίπου, εκτός της ανανέωσης του Διαθέσιμου Μηνιαίου Ποσού Κατανάλωσης, θα έχει διάρκεια δύο μηνών από την ημερομηνία ανανέωσης και θα αποτελεί διακριτό υπόλοιπο από το Διαθέσιμο Μηνιαίο Ποσό Κατανάλωσης του προγράμματος. Σε περίπτωση νέας χρηματικής ανανέωσης υπολοίπου εντός της ανωτέρω διάρκειας, το συνολικό χρηματικό υπόλοιπο από τις ανωτέρω ανανεώσεις θα λήγει τη μεταγενέστερη ημερομηνία που προκύπτει από τις ανανεώσεις. Edited November 10, 2021 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user__ Δημ. December 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2021 Τελικά επειδή είδα ότι δεν με συμφέρει το καρτοσυμβόλαιο (που είναι για την δουλεία μου) σε λεπτά ομιλίας πήγα σε απεριόριστα της vodafone στα 29,90 και θα πληρώσω 30κατι τέλος αποχώρησης στην cosmote 1 Παράθεση Powered by Vodafone Unlimited Ultra Think different 🍎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user3365 Δημ. December 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2021 Οι παροχές του ΚαρτοΣυμβολαίου χρησιμοποιούνται στην Νορβηγία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2021 (edited) Σε ποιες χώρες ισχύει το Δωρεάν Roaming; Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Γαλλία, Γαλλική Γουιάνα, Γερμανία, Γιβραλτάρ, Γουαδελούπη, Δανία, Εσθονία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία, Ισλανδία, Ισπανία, Ιταλία, Κροατία, Κύπρος, (ΛΑ) Ρεγιούνιον, Λετονία, Λιθουανία, Λίχτενσταϊν, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Μαρτινίκα, Νορβηγία, Ολλανδία, Ουγγαρία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβακία, Σλοβενία, Σουηδία, Τσεχία, Φιλανδία. https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/free_roaming_res.html Δες ποια πακέτα δεν μπορούν να καταναλωθούν στην Ευρωπαϊκή Ένωση; Δεν μπορούν να καταναλωθούν λεπτά ομιλίας & SMS προς κινητά COSMOTE, σταθερά καθώς και προς ενδοεταιρικούς και WHAT’S UP προορισμούς. Επίσης τα λεπτά ομιλίας του πακέτου After Dark 5000’ καθώς και τα ΜΒ του πακέτου After Dark 10GB. Ακόμα αν είσαι γραμμένος στη φοιτητική προσφορά, δεν μπορούν να καταναλωθούν τα λεπτά ομιλίας/SMS των Φοιτητικών πακέτων. Τέλος δεν μπορούν να καταναλωθούν πακέτα που δίνονται δωρεάν στο πλαίσιο προωθητικών ενεργειών. Edited December 24, 2021 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VASSILIS ATH Δημ. January 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2022 Καλημέρα, γνωρίζει κανείς στο καρτοσυμβόλαιο, ο λογαριασμός είναι σταθερός κάθε μήνα στο πάγιο, ή πληρώνεις μόνο όσο έχεις χρησιμοποιήσει σε ομιλία και ιντερνετ? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. January 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2022 Ο λογαριασμός είναι σταθερός κάθε μήνα. Εκτός αν αγοράσεις πακέτα με χρέωση στο λογαριασμό Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Qwerty_u Δημ. February 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2022 Σας έχει βγάλει προσφορά 10gb με 3,90? Παράθεση Powered by COSMOTE Mobile ΚαρτοΣυμβόλαιο Next & Vodafone Giga on the spot Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user3365 Δημ. March 14, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2022 Έχω το ΚαρτοΣυμβόλαιο στα 15,90. Έχω αρχίσει να νιώθω κορόιδο καθώς στα 25ευρώ με το neo (χωρίς δέσμευση έχει 20gb) ενώ με το ΚαρτοΣυμβόλαιο 3gb με δέσμευση 18 μηνών. Πόσοι έχετε ΚαρτοΣυμβόλαιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts