kthtikos Δημοσιεύτηκε February 22, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 22, 2004 Ρε παιδιά,έχω ένα NEC 1300 DVD+/-RW,μέχρι πρότινως το χρησιμοποιούσα και έγραφα κάποια dvd,χρησιμοποιούσα κάτι princo-r 4x και όλα ήταν μια χαρά,πήρα προχθές κάτι noname δισκάκια και δεν μου τα έγραφε με τίποτα,τα άλλαξα και πήρα κάτι miga τα οποία ούτε εκείνα μου τα γράφει,έχω προσπαθήσει και με το νέρωνα(6.0.0.11)και με το clonedvd,δεν ξέρω τι σκάλωμα έχει φάει,το nero πάντως μου βγάζει ένα μήνυμα illigal disk,προσπάθησα και ταινίες και data και δεν γίνεται τίποτα,βέβαια τα princo τα γράφει μια χαρά!Ξέρει κανείς τι παίζει? Παράθεση My history : Ericsson_GH700 - Bosch_909s -Nokia_3200 - Siemens_S35 - Siemens_SX1 -Motorola_C35 - Nokia_1100 - Siemens_A55 - Panasonic_GD67 - S.E._K750 - Samsung_D500 - Samsung_X820 - HTC_P3300 - Samsung_E840 - LG_KE970-Doogee Y100- Ulefone Power-Ulefone Power 3S- Umidigi Bison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sagiadinos Δημ. February 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2004 Επειδή έχω και εγώ το ίδιο dvd-recorder να μην χρησιμοποιείς τους τύπους dvd που αναφέρεις.Ιδιαίτερα τα χύμα φτηνά dvd είναι άχρηστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts