Jump to content

All about Alfa Romeo

GTV
 Κοινοποίηση

Σας αρέσει η Μi.To;  

175 members have voted

1. 1. Σας αρέσει η Μi.To;

• Ναι
      125
    • Οχι
      50

Recommended Posts

ma akribws ayto lew teitzh, pws gamh8#@## stis pwlhseis kai pleon DEN blepeis para mono spania alfa33 ston dromo... kai pane 10-13 xronia... apo tote pou les kai stamathse na pwleitai san kainourgio...den eipa egw pws den pouliotan san zesto pswmi tote, tounantiws ekane trela noumera... apla ta ama3ia ayta kapoia stigmh sxedos mazika e3afanistika ola mazi... opws dystyxws e3afanistikan kai ta poio polla 146-145 apo tous dromous parolo pou toulaxiston sthn tripolh ekanan arketa kales pwlhseis... opote h molis ta allazoun oi ellhnes e3agontai san metaxeirismena h menoun sta azhthta, h dialountai h stoukaroun ola mazi ... ti allo na pw oeoooo :p

Κοίτα, όπως έχουν γίνει τώρα τα αυτοκίνητα, εδώ βλέπεις να "εξαφανίζονται" μοντέλα 7-8 χρόνων από τους δρόμους. Πάλι καλά που βλέπουμε και αυτό τον αριθμό σε κυκλοφορία από 33άρες. Αντιστοιχα μοντέλα άλλων εταιρειών εκείνης της εποχής έχουν εξαφανιστεί εδώ και χρόνια από τουτς δρόμους. Άλλωστε είναι πληθώρα τα μοντέλα παλιών δεκαετιών που κάποτε γέμιζαν τους δρόμους, είτε ως Ι.Χ. είτε ως ταξί και τώρα δεν υπάρχουν πια.

• Απαντήσεις 4,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πάντως τα corolla και τα civic της εποχής εκείνης κυκλοφορούν κατά χιλιάδες...

Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS .....

PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W

Πάντως τα corolla και τα civic της εποχής εκείνης κυκλοφορούν κατά χιλιάδες...

Γνώμη σου. Εγώ πιστεύω ότι ειδικά τα corolla αυτής της εποχής έχουν εξαφανιστεί, ειδικά αν λάβουμε υπόψη τις πωλήσεις του μοντέλου. Ίσως να τα έχουν πάρει μεταχειρισμένα τίποτα μπαρμπάδες στα χωριά και γι' αυτό εξαφανιστήκαν. :D

Alfa Romeo - La cosa piu bella

Γνώμη σου. Εγώ πιστεύω ότι ειδικά τα corolla αυτής της εποχής έχουν εξαφανιστεί, ειδικά αν λάβουμε υπόψη τις πωλήσεις του μοντέλου. Ίσως να τα έχουν πάρει μεταχειρισμένα τίποτα μπαρμπάδες στα χωριά και γι' αυτό εξαφανιστήκαν. :D

Είναι συμπεράσματα από την κυκλοφορία μου στους δρόμους της Αθήνας, του Πειραιά, του Κορυδαλού, της Ελευσίνας, του Ασπροπύργου και σε πολλές περιοχές της Αττικής και της Αρκαδίας. Βέβαια έχουν μειωθει σχετικά αφού οι περισσότεροι ιδιοκτήτες πήραν την επόμενη και μεθεπόμενη γενιά.

Πάντως αυτές τις μέρες έχω δει και κάμποσες 33 για να μη νομίζεις ότι βλέπω ότι με συμφέρει.

Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS .....

PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W

http://img240.imageshack.us/img240/9678/k8brera0sa.jpg

Τι ημερομηνία λήξεως έχει αυτό?:lol: :lol: :lol: :rolleyes: :rolleyes:

Ναι..Είμαι αιμοδότης...

2006 Modenas Dinamik 71mm....

1998 Seat Ibiza S4 Turbo

1992 Suzuki RGV-Γ 250cc

2001 Suzuki FX 68.5mm

Είναι συμπεράσματα από την κυκλοφορία μου στους δρόμους της Αθήνας, του Πειραιά, του Κορυδαλού, της Ελευσίνας, του Ασπροπύργου και σε πολλές περιοχές της Αττικής και της Αρκαδίας. Βέβαια έχουν μειωθει σχετικά αφού οι περισσότεροι ιδιοκτήτες πήραν την επόμενη και μεθεπόμενη γενιά.

Πάντως αυτές τις μέρες έχω δει και κάμποσες 33 για να μη νομίζεις ότι βλέπω ότι με συμφέρει.

Εγώ δεν είπα ότι το έγραψες επειδή σε συμφέρει ή όχι αφού ειλικρινά δεν ξέρω αν είσαι ιταλόφιλος, γαλλόφιλος κτλ. Ήθελα να πω ότι αυτά που τυχαίνει να βλέπουμε είναι απλά μια εκτίμηση και πολύ πιθανό είναι να μην ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Τι ημερομηνία λήξεως έχει αυτό?:lol: :lol: :lol: :rolleyes: :rolleyes:

Δεν έχει ημερομηνία λήξης όπως και όλες οι κλασικές Alfa. Εδώ δεν μιλάμε για σχιστομάτικα μοντέλα που μετά από αρκετά χρόνια δεν θα τα θυμάται κανείς. :lol: :lol: :lol: :rolleyes: :rolleyes:

Γιατί ρε φίλε, πχ την alfa sud ή την Giulia, εκτος απο τους ψαγμένουνς αλφάκιδες, την θυμάται κανένας άλλος??
mobile προβληματισμοί...

Γιατί ρε φίλε, πχ την alfa sud ή την Giulia, εκτος απο τους ψαγμένουνς αλφάκιδες, την θυμάται κανένας άλλος??

Τέτοια αυτοκίνητα φίλε μου, όπως και οι bmw 2002 ή τα διάφορα renault alpine δεν τα ξεχνάει κανένας φίλος της αυτοκίνησης. Τώρα αν αναφέρεσαι στους πιστιρικάδες με τα μπλε πιτσιλιστίρια όχι απλώς δεν τα θυμούνται αλλά δεν τα έμαθαν και ποτέ, αφού το αυτοκίνητο για αυτούς εξυπηρετεί άλλους σκοπούς. :cool:

mazi kai h alfa julietta

basika re seis me OSOUS exw milhsei gia aytokinhta kai thn dekaetia tou 70 odhgousan OLOI milane me 8aymasmo gia tis alfasud, gia thn julieta gia thn gulia , thn veloce, thn GT tou 1980 me 2.000 kybika se e3akylindro me pisw kinhsh kai mploke diaforika,( to antipalo deos twn FIAT mirafiori me top manager mhxanh pou pali eskizan stous agwnes) H alfa romeo ths me ta montela ths an mhn ti allo EXEI grapsei istoria ston xwro ths aytokinhshs...to kako einai pws den ante3an ta dhmiourghmata ayta sto perasma tou xronou...(egw ena apo to poio omorfa aytokinhta ever 8ewrw thn alfa romeo sprint tou 65 nomizw... poio omorfh kai apo montelo h atimh )

http://www.automag.be/IMG/jpg/s6.jpg (thn[ exw dei se asxhmh katastash alla me zantes aktinwtes xrwmiomenes ths epoxhs tou kai otan megalwsw ayto to aytokinhto oneireuomai na parw... :p )

make god laugh...

..to kako einai pws den ante3an ta dhmiourghmata ayta sto perasma tou xronou...

Κάτι τέτοια γράφεις ώρες-ώρες και με στέλνεις αδιάβαστο! Τι εννοείς ρε φίλε δεν άντεξαν στο πέρασμα του χρόνου; :worry: Όχι απλώς άντεξαν αλλά έχουν γράψει το όνομα τους με χρυσά γράμματα στην ιστορία της αυτοκίνησης, έγιναν αντικείμενα συλλογής των συλλεκτών φίλων της αυτοκίνησης, και αποτελούν σημείο αναφοράς για τις μελλοντικές γενιές με τα πρωτοποριακά για την εποχή τεχνικά τους χαρακτηριστικά αλλά και την απαράμιλη αισθητική τους. Το πρόβλημα της Alfa ήταν πάντοτε το οικονομικό, από τα πολύ πρώτα χρόνια, και δυστυχώς τις τελευταίες δεκαετίες επιδεινώθηκε με τα γνωστά αποτελέσματα. Ευτυχώς η καταιγίδα τέλειωσε και εμείς τώρα απλά χαζεύουμε το ουράνιο τόξο. :D

re alfista milhse me kapoion pou opoiadhpote alfa apo aytes pou sou lew kai 8a katalabeis ti ennow... OLOI to mono kako pou eixan na prosapsoun stis epikes aytes alfa romeo einai pws sapizan oi lamarines tou se ekneyristiko ry8mo... milhse kai me kapoin pou exei synthrhsei alfa epoxhs sylektes ktl kai 8a deis pws kai aytoi to idio 8a sou poun...
make god laugh...

Φίλε μου νομίζω ότι υποτιμάς πολύ τις γνώσεις αλλά και τις εμπειρίες μου. Επιπλέον το ότι όλα τα αυτοκίνητα της εποχής σάπιζαν νομίζω ότι δεν περίμενες εμένα να το μάθεις αλλά είναι αυτονόητο. Οι sud πρώτης γενειάς είχαν κάποια ιδιαίτερα προβληματάκια στον τομέα αυτό, με τα τελευταία όμως μοντέλα να είναι υπόδειγμα.

re alfista den ypotimw tis gnwseis sou... opws katalabes kai egw pa8iasmenos eimai me tis alfa kai apla koubenta kanoume... diafwnoume symfwnoume to pa8os einai idio :) twra gia ta sud diafwnw entelws, kai kata thn gnwmh mou ta prwta ama3ia ths alfa romeo me a3ioprepei sxetika lamarina htan apo to 95 kai meta, dhladh 145-146 pou anebhke kai ais8hta to baros se sxesh me tous prokatoxous... sud tou 78 eixame mexri to 1996 kai apla htan enas skeletos me POLLA sapismata... eixa ginei master sthn xrhsh siderostokou gia na krybw tis sapiles me stoko kai spray... twra an kapoios kratouse thn sud tou se gkaraz kai thb ebafe ka8e 4-5 xronia isws na mhn tou exei kanena sapisma akoma.. alla aytes einai mallos oi e3aireseis kai oxi o kanonas
make god laugh...

Τέτοια αυτοκίνητα φίλε μου, όπως και οι bmw 2002 ή τα διάφορα renault alpine δεν τα ξεχνάει κανένας φίλος της αυτοκίνησης. Τώρα αν αναφέρεσαι στους πιστιρικάδες με τα μπλε πιτσιλιστίρια όχι απλώς δεν τα θυμούνται αλλά δεν τα έμαθαν και ποτέ, αφού το αυτοκίνητο για αυτούς εξυπηρετεί άλλους σκοπούς. :cool:

Απόλυτα σωστός ο φίλος στο σημείο αυτό

pissas είπα παραπάνω κάποια πράγματα και νομίζω ήταν απόλυτα σαφή. Καταρχήν όλα τα αυτοκίνητα της εποχής είχαν πρόβλημα με τη σκουριά και αυτό είναι φυσιολογικό και αυτονόητο. Οι πρώτες sud είχαν κάποια ιδιαίτερα προβλήματα στον τομέα αυτό τα οποία όμως αντιμετωπίστηκαν και με το παραπάνω στην τελευταία γενιά του μοντέλου. Έτσι έχει η κατάσταση και δεν αναφέρθηκα ούτε σε αυτοκίνητα εξαιρέσεις, ούτε σε αυτοκίνητα που μένανε κλειδωμένα στο γκαράζ. Αφού μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος, καλό είναι να μοιραστούμε και κάποια πράγματα που έγραψε η ιστορία και δεν είναι προσωπικές εκτιμήσεις. ;)

http://img.photobucket.com/albums/v93/hamishm00/CIMG1009-1.jpg

http://img.photobucket.com/albums/v93/hamishm00/CIMG1011.jpg

http://img.photobucket.com/albums/v93/hamishm00/CIMG1010.jpg

http://img88.imageshack.us/img88/5595/alfa147neuwk1.jpg

Την προηγούμενη εβδομάδα παρουσιάστηκε στο Balocco η 147my2006.Σύμφωνα με γερμανό dealer οι εκδόσεις Blackline/Ti αποτελούν παρελθόν και ίσως δούμε τον 1.8MPI/1.9JTDm 175hp step 2.Tα όργανα στο καντράν είναι παρόμοιας σχεδίασης με την Gt coupe.Εχει ελαφρώς τροποποιημένο εμπρόσθιο μέρος με χρωμιομένα μουστάκια στις εισαγωγές αέρα του προφυλακτήρα (όπως η αυθεντική 147) και νέας σχεδίασης φώτα ομίχλης.Στο πίσω μέρος δεν κάνει το σκαλοπάτι λόγω της απουσίας του chrome strip.Με λίγα λόγια δεν είναι facelift αλλά MY (model year).

panemorfh, apo thn allh peirazei pou egw 8a thn h8ela cc kai oxi me malakh orofh????

ola ta akriba kia mamata cabrio(me eksairesh th mercendes)synexizoyn na vgainoyn me malakh orofi...einai tyxaio?????

ase pou anevgaine cc poios tha epairne meta th brera...????

ta akriba kai kala cabrio??? meaning??? h kainourgia tash re c trancer einai safws ta cc kai blepoume mexri kai ametanohrous (mx5 ) na phgainoun pros hard top... kaka ta psemata yperexei makran thn yfasmatinhs orofhs h metalikh...
make god laugh...

ta akriba kai kala cabrio??? meaning??? h kainourgia tash re c trancer einai safws ta cc kai blepoume mexri kai ametanohrous (mx5 ) na phgainoun pros hard top... kaka ta psemata yperexei makran thn yfasmatinhs orofhs h metalikh...

οταν λεω καλα και ακριβα ενοω απο bmw ,porshe ews kai ferrari.mono to mellon tha deiksei an telika tha ginoun ola ta cabrio cc,emena pantws epitrepse mou na exw tis epifylakseis mou gia to kata poso tha doume sto mellon px ena ferrari cc(oute na to fantastw de borw!!:p :p :p )

kaka ta psemata yperexei makran thn yfasmatinhs orofhs h metalikh...

Μην εισαι τοσο απολυτος. Οι υφασματινες οροφες (οχι οι βινυλιου) εχουν δειξει τα "+" και "-" τους, οι μεταλικες ομως; Θα φανει στο μελλον ποιος υπερεχει !

Ασε που η υφασματινη οροφη δινει αλλο στυλ στο αυτοκινητο ;)

και ναι ηρθα τελικα σε επαφη με το τμημα της ar στην ιταλια και τους ειπα να παραπονα μου με την αντιπροσωπεια,μου ειπαν να μεινω απολυτα ησυχος και οτι επρεπε να τους εχω ειδοποιησει νωριτερα ωστε να μην εφτανα στο σημειο να απογοητευτω.για να δουμε.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

και ναι ηρθα τελικα σε επαφη με το τμημα της ar στην ιταλια και τους ειπα να παραπονα μου με την αντιπροσωπεια,μου ειπαν να μεινω απολυτα ησυχος και οτι επρεπε να τους εχω ειδοποιησει νωριτερα ωστε να μην εφτανα στο σημειο να απογοητευτω.για να δουμε.

ειπαμε, επι 1 χρονο ειχα ενα προβλημα με το κιβωτιο (δεν εμπαινε 4η μετα απο 5η σε πολυωρη οδηγηση) και μου αλλαζανε......βαλβολίνες και μου λεγανε να......παω ταξιδι να το τσεκαρω.Μολις το ανεφερα στην Ιταλια την αλλη μερα κατεβηκε το κιβωτιο και θα αλλαχτει συχρονιζε.!!!